9,010 cititori

Unde-s bărbații de altădată?

Dacă e sâmbătă, e Elena.

Pe Viorel l-am cunoscut când eu aveam 10 ani, iar el cred că vreo 20. Se mutase în blocul de vizavi, la etajul doi, împreună cu maică-sa. Pe cât de băiețoasă eram eu, și nehotărâtă ce sex vreau să am când o să fiu mare, pe atât de feminin era el. Ziua, când maică-sa era la serviciu, se îmbrăca în hainele ei și se urca pe pervazul geamului de la bucătărie ca să-l pot admira. Și-l admiram. Cu urlete de bucurie dacă îi stătea bine si cu pietre dacă-i stătea rău. Și de cele mai multe ori îi stătea rău. Mai ales când se împodobea (mai ceva ca bradul lu’ Fuego) cu mărgele, cercei și brățări. Plus că femeia avea și o colecție impresionantă de pălării pe care Viorel și le punea pe capul lui mare.

Viorel era pentru mine un fel de my brother from another mother. Târziu am aflat de la mama lui că era nebun. Cu acte. Până să aflu asta, puteam jura că este un copil perfect normal. Mai ales că indiferent ce joc propuneam în fața blocului, el era primul care zicea da! Și, credeți-mă, nu aveam ideile unui copil dus prea des la biserică.

Visul maică-sii era să-și găsească și el o fată și să-i facă nepoți. Nu știu ce s-a mai întâmplat cu ei, dar se pare că Viorel a găsit nu una, ci mai multe femei. Altfel nu-mi explic invazia asta de pseudo-bărbați feminizați.

Fetelor, nu știu cum sunteți voi, dar eu de ceva vreme mă simt atacată din toate părțile. M-am născut femeie. Mama s-a chinuit cu mine să mă facă să port rochițe, dresuri, șosete colorate, pantofiori și să mă acaretez cu bijuterii. Ăsta era rolul meu de fată. Dar am ajuns să-mi fie rușine să mai ies pe stradă. Mă simt jenată când lângă mine apare câte un “bărbat” cu manichiura curățată și dată cu lac proaspăt.

Ca să nu mai zic că de cele mai multe ori n-am timp să mă pensez și, ca să-mi distrugă zen-ul, providența îmi trimite câte un exemplar din ăsta cu niște sprâncene făcute la dungă. Plus că nu mai văd păr! Și vreau să văd! Dar în loc de asta îmi apar în fața ochilor bărbați cu cămăși mulate si descheiate până la buric. Și nu văd decât două sfârcuri întărite, de-mi vine să-i opresc pe stradă și să-I întreb: dragă, ți-e frig?! Ia sacoul meu!

Băbăiatule, Viorel era nebun. Avea o justificare în sensul că nu întelegea deloc lumea înconjurătoare. Dar tu ce naiba ai?! C-am ajuns să văd, pe lista de prețuri de la cosmetică, epilat picioare, piept, brațe, spate și inter-fesieri, toate pentru BĂRBAȚI! Locul ăsta ne-a fost dat nouă, FEMEILOR, prin legea firii. Nu mă face să plâng de nervi când am programare la mani-pedi și trebuie să stau după tine că nu ți-a tăiat pe rotund unghiile. Roade-le! Că asta fac bărbații.

Zilele trecute am avut un client care voia să reclame că biroul de credite nu are program de 12 ore. Am ieșit să-l liniștesc, dar din nefericire am uitat evantaiul în birou. Nu, eu n-aveam nevoie de el, dar pentru el era tot ce-i mai lipsea din tinută. Avea într-o ureche un cercel făcut dintr-un nasture, iar în cealaltă două belciuge de plastic. Fosforescente. Pălăriuță de paie pe cap, pieptu’ gol și blugii erau atât de mulați că-i transformaseră vocea într-una pițigăiată. L-am calmat, că eu vorbesc mai gros.

Nu știu când s-a sucit lumea asta, dar mă întreb din ce în ce mai des ce te-a determinat să umbli cu cercei în urechi? Bănuiesc că maică-ta ținea caseta cu bijuterii sub cheie și-acu’ te-ai trezit adult și vrei să-ti satisfaci poftele inhibate în copilărie. Că altfel nu-mi explic

La final n-am știu dacă să-i zic “îmi cer scuze pentru eventualele inconveniențe, domnișoară” sau să-i dau un bocanc în păsărică. Așa că am tăcut și l-am privit cum pleacă trist într-o lume care nu-l va înțelege niciodată.

Fetelor necăsătorite le doresc un singur lucru: mult succes! Vor avea nevoie.

mihai_vasilescu_pizdificarea_barbatului

213 de păreri la “Unde-s bărbații de altădată?

 1. Q De ce umblă hipsterii ăștia cu peptul dezgolit și peru’ la vedere?
  A Să se vadă că au p!zd@-n suflet ?

  Comentariu beton! Thumb up 60 Thumb down 5

  • @HabaRnaM, peru’ la vedere?? Hahahaaaaa.
   Care per?!

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 3

 2. Mă tot întreb de unde au ăștia timp de pensat și făcut unghii; că eu plec de multe ori la serviciu nebărbierit din lipsă de timp (a se citi lene).

  Comentariu beton! Thumb up 51 Thumb down 2

  • @Xenopol, nu știu, frate. Și eu mai plec nebărbierită câteodată?.

   Comentariu beton! Thumb up 94 Thumb down 3

  • Sa mor de stiu.ultima data cand am fost la cosmetica stateam sa ma gandesc daca vreau si epilat sau doar pensat sa nu seaman pe yeti.cum stateam eu si asteptam vine un tip mare pensat cu blugii suflecati si cand intreaba cosmeticiana ce doreste a zis un epilat total….inclusiv mingiutele.

   Funny story soramea mai mica acum cativa ani a venit cu niste prieteni acasa.prieteni baieto cred in colanti ci parul lung etc. Ajunge mama acasa si o intreaba pe bunica cine e la soramea .bunica zice ca a venit cu niste copii.
   Mama: fete sau baieti?
   Bunica: no eu nu stiu din astea lasa ma in pace.

   Comentariu beton! Thumb up 72 Thumb down 2

  • @Sorina, cred că o să ajungem ca singurul lucru care o să facă diferența să fie modul în care facem pipi (din picioare, sau nu)?.

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 5

  • @Elena P, era să mă înec cu cafeaua! Mă vei avea pe suflet… Mulțumesc și pentru azi.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 3

  • @Elis, o să te am pe pieptul dezgolit cu sfârcurile întărite.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 3

  • Ha?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 4

  • @Elena: adica n-ai facut pipi din picioare? 😮

   @Vero, ia sa faci bine sa-i explici sora-tii din generatia anterioara cum se face …

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 5

  • @Marius, îhî!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

  • @Paul, am încercat o dată. Nu vrei să știi!

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 3

  • @Paul eu am ajuns în faza transcedentală în care nu am nevoie de p.lă ca să fac pipi, eu NU mai fac pipi dăloc ?

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 4

  • Elena(desi știu ca o să-mi atrag oprobiul feministelor din bulă)referitor la ce-ai spus că ai pațit facând pipi din din picioare,folclorul are o explicație simpla:
   Cqnd erai la ma-ta fată
   Te pișai ca o șăgeată
   Dar de când te-ai măritat
   Te piși tot împrastiat

   Dati cu roșii,oua am destule.

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 7

 3. Nepoată-mea care are 3 ani e confuză. Nu s-a hotărât ce sex au păpușile ei. Și noi o tot întrebăm care-i diferența dintr fete și băieți. Nu-și dă seama. Mai rău e că ai dreptate, Elena. Nici noi nu prea ne mai dăm seama.

  Eu sunt tolerantă și cred că fiecare are dreptul să fie cum vrea și simte. Dar îmi plac bărbații bărbați. Să emane masculinitate prin toți porii. Iar femeile să rămână femei.
  Și pare din ce în ce mai greu să vezi altceva decât niște indivizi care par de plastic.

  Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 3

  • @Anouk, pardon! De plastic sunt fetele.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 2

  • @Elena, mie și băieții ăia epilați total cu pielea unsă și lucioasă, cu sprâncenele desenate îmi par tot ca de plastic.

   Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 2

 4. Și unii băieți sunt pizde de treabă…

  Comentariu beton! Thumb up 71 Thumb down 1

  • @Florin, dezvoltă “de treabă”?.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

  • @Florin Ioniță, de treabă “mare” sau “mică”…. întreb și eu ?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 3

 5. Buei, nu te lua de cercei, daa? Eram printr-a 6-a când a început nebunia cu cerceii în urechi la băieți. Normal că mi-am pus și eu, dar fără gaură, că și atunci mi-era frică de ace ca și acum. Am luat un inel de perdea. Apoi mi-am făcut din fludor. Dar îmi puneam doar în urechea stângă că toți știam că ăia care au în dreapta sunt gay.
  Legat de pizdificare, am o întrebare: @Elena, ce te faci dacă îl vezi pe fiu-tău peste vreo câțiva ani arătând la fel de feminin ca ăștia? Că al meu ăla mare n-are încă 7 ani, dar vrea coc, că așa a văzut la niște colegi mai mari de la școală!!! Îi trimitem la școala militară sau ne împăcăm cu gândul că am vrut băieți, dar au ieșit fete? ?
  Articolul ăsta să leagă beton cu ceva ce tocmai citeam mai devreme despre niște transgenderi din Thailanda.

  Comentariu beton! Thumb up 37 Thumb down 3

  • @Ionuț, nu vorbesc de cercei din ăia micuți. Ca ăia imi plac, dar ăsta avea un nasture d-ăla mare din lemn prins cu sfoară prin găurile din urechi.

   Și al meu vrea părul mare. Cică să-și facă coadă. Nu l-am tuns două luni, până mi-a scris doamna de la școală pe caietul de corrspondență (DA, există așa ceva?) că e cazul să-l tund ??. Și mai are d-alea: te dai cu rimel?
   Da!
   Vreau și eu!
   Ok. Îți pun în tocăniță!

   Comentariu beton! Thumb up 65 Thumb down 1

  • @Ionuț, mie îmi plac cerceii la bărbați. Mi se pare că scot și mai tare în evidență masculinitatea prin contrast.
   La băieții ăștia pensați nu fac decât să accentueze feminitatea.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 4

 6. A citit și mama. Și-a zis ca băieții ăia să-i sugă p**a! 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 56 Thumb down 9

  • @Victor, vreau s-o cunosc pe mama ta. Nu, nu te cer! Vreau să-i dau o bere. Ca-ntre bărbați ?.

   Comentariu beton! Thumb up 41 Thumb down 5

  • Se rezolvă! În plus chiar bea și ea bere! 😀

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 3

  • @Victore, deci bea heineken.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 4

  • Auci! Asta a durut! Dar e primăvară afară, eu sunt domn pe dinăuntru, deci te iert! 😛

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 3

  • Tuborg sau bere????

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 2

  • Bine că sunteți voi tineri, frumoși, deștepți și … Ajutooooor! Nu mai bea nimeni Tuborg pe-aici?

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 3

  • @Victor, eu beau Tuborg! E preferata mea. Dar ating și alte mărci.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 3

  • Bere sa fie ca se bea. Tuborg, Ciuc, Timisoreana. Mai ales daca e de cinste (adica de pomana :)) )

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

  • @Nasule eu sunt cu Tuborg si Timisoreana

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

 7. Elena,ai uitat sa precizezi ceva! Culoarea camasii!!! Baietelele astea prefera roz!!!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 3

  • @Gabi, am vrut să scriu, dar hipsterul ăsta suprem (vasilescu) POARTĂ roz. Și-l jigneam si mă punea să scriu alt text.

   Comentariu beton! Thumb up 35 Thumb down 2

  • @Elena P, roz poartă amatorii. Eu port fuchsia sau magenta. Cel mult lila.

   Comentariu beton! Thumb up 75 Thumb down 1

  • @Mihai, ???

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 2

 8. Cerceii ca cerceii. Și Bon Jovi are cercei și nu pare deloc efeminat. Da când îi văd în blugi din ăia super slim, de zici că au fost băgați în pantaloni cu seringa și bluză cu floricele, mă apucă jalea

  Comentariu beton! Thumb up 37 Thumb down 2

  • @GabiI, mie îmi plac cămășile alea cu floricele. Le port eu.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 2

  • Da, sunt faine pentru fete, dar nu mi-ar plăcea să mă bat cu bărbatu-miu pe cămăși. 😛

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 3

  • @Gabil, pe mine mă escită sfârcurile întărite.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 5

  • @Elena, păi stai și tu mai mult în frig.

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 3

  • @GabiI, păi nu mă bat cu el că n-ar purta așa ceva nici mort!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

  • @Mihai, acu’ că a dat căldura, ce să zic, mă mai trag io de ele.

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 3

  • Păi io n-am înțeles,întărite pricep.dar ale cui?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 3

  • … chiar nu gasiti niste gheata prin congelator … ?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

  • Eu cred că blugii ăia sunt o variantă de ițari! Iar bluzele cu floricici(care și pe mine mă omoară cu zile) cred că-s subtilizate de la vreo componentă a familiei, când sunt murdare ale lor.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

 9. Recunosc că de multe ori când merg prin mall sau aiurea am ajuns să mă simt ca un om al cavernelor. Prrgătirea mea pentru orice, dar orice eveniment, durează zece minute. Cu tot cu călcatul cămășii. Deunăzi, m—am dus să mă tund și am fost întrebat dacă vreau și sprâncenele aranjate. Efectiv, nu am știut ce să răspund. Mai mult am îngânat un nu. Ce s-o fi întâmplat cu frizerii care te tundeau la fel, scurt și fără breton?
  Mă simt un pic trist.

  Comentariu beton! Thumb up 30 Thumb down 2

  • Frizerii ăia au murit majoritatea.
   Acum toți sunt hair styliști.
   Eu mă tund în general la un turc și conversăm în felul următor:
   – Salut! Tze face ? Tu client favorit la mine..
   – Salut! Io animal! Tu făcut om la mine.
   Râde, mă tunde cum vrea el și asta e. La final plata și gata. Tot așa de zece ani.
   Până să îl dau în judecată pentru malpraxis, crește părul și piere proba ?

   Comentariu beton! Thumb up 53 Thumb down 2

  • @Dilimache, sprâncenele? Hahahaaaa. Arătai nașpa?
   Eu vreau să se ducă moda cu sprâncene nike și să apară aia cu semnul de la adidas. Sau Lacoste.

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 2

  • @Elena, puțintică răbdare. Acum se poartă sprâncenele pește. Încă puțin și o să ajungă și la crocodil.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 2

  • Anouk@:)))))))
   crocodilul e periculos 😛

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

 10. Well, ce pot să zic, m-ai prins într-un moment în care sunt lucs: epilat, pensat, rujat, frezat. Nu mă intimidează niciun pizdificat din ăştia pentru vreo 3-4 zile d-aci incolo. Nu de alta, da’ începe să-mi sară oja şi îmi creează oareşce issues pe la căpuţ.
  În altă ordine de idei, am citit o treabă foarte deşteaptă şi reală acum câteva săptămâni şi zice aşa (pun cu majuscule, ca să fie treaba treabă!):

  SOME OF US ARE BECOMING THE MEN WE WANTED TO MARRY!

  Amiiiin!

  https://imgur.com/mC4PQN4

  Comentariu beton! Thumb up 41 Thumb down 5

  • @Vero, hamin!???

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

  • Io’s tradiționalist. Promovez burta.. și încălțămintea fără șireturi ?

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 5

  • @HabaRnaM Intrebare: mai promovai burta daca erai burlac?

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 5

  • Hopa, a iesit Vera la vanatoare …

   HabaRnaM: burta ca burta, da’ la “fara sireturi” subscriu doar daca-s loaferi. La flip-flops nu ma bag nici cand merg la plaja / piscina.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Vera iti raspund eu la intrebarea pentru domn nustiu. DA!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 2

 11. Acum 10 ani am văzut primul tip la salon. Venise să își radă în dungi o sprânceană. Ulterior ne-am intersectat la epilat. Apoi am renunțat la acel salon. Am nevoie de intimitate și nu îmi place la comun. Acum am schimbat sala la care merg. Cum naiba să vii în colanți la zumba? Bărbat fiind. Mergi și fă musculatură ceva, nu siluetă longilină. Dar azi sunt super zen. Aseară fii-miu l-a pus elegant la zid pe tac’su. I-a luat apărarea iubitei. Eu zic că mai sunt șanse ?

  Comentariu beton! Thumb up 43 Thumb down 4

  • @Mona, ăăă, nu prea mi-e clar cine are iubită, fiu-tău sau tac-su? 😛

   Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 2

  • @Mihai, amândoi, fiecare cu a lui ?

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 2

  • @Mona, exact ce n-a înteles Mihai, n-am înțeles nici eu.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

  • Să mai beau o cafea, zic.
   Fii-miu și-a apărat iubita, în fața lui taică-său. O discuție banală, despre fumat, nimic spectaculos.

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 3

  • @Misu, @Elena fi-su clar, ca daca era tac-su mai mult ca sigur era la spital dupa ce ii ardea @Mona o tigaie peste mufarina!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • Vaaai, @Alin, așa ceva … păi tu știi cât costă o tigaie bună?

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

 12. Am crezut că văd eu prea mulți bărbați efeminați, pentru că-s bătrână și rea și văd doar ce e rău.

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 3

  • @Ana, nu. Ești o femeie devărată și frumoasă. (Că și eu îi văd).

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 2

 13. Elena, distruge si tu zenu’ unuia lasându.ți păr…peste tot :). Dupa cum se vede treaba, generațiile astea mai ” vechi” de femei or sa fie cam ultimele.Spun asta, pt ca astea ” noi” -piți gen – aprecieaza bărbatul pizdificat! Iar pt ca astia.s din ce in ce mai multi, nici haine calumea nu se mai gasesc!

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 3

  • @oviwan, mai nou eu îmi iau haine de la Zara kids boy. Au niște pantaloni demențiali.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

 14. Elena, e simplu! Barbatii ne-au invidiat toata viata, viata lumii asteia zic, pentru ca avem mult mai multe calitati ca ei. Au inventat chipurile ideea de sex tare si sex slab- metaforic vorbind- ca sa ne domine, ca sa faca legi in favoarea lor, ca sa ne persecute…
  Vazand ca nu au rezolvat nimic cu nedreptatea, cu violenta, cu prejudecatile, le-a ramas o ultima solutie salvatoare: sa ne imite. 🙂
  Asistam la o schimbare mare , mare si tare. Barbatii devin femei si femeile barbati. Caci si noi ne schimbam …Nu zi nu!

  Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 5

  • Mare și moale.
   Dacă îi oprești să îi întrebi ceva pe stradă sunt în stare să scoată rujul din poșetă să te mâzgălească.?

   Comentariu beton! Thumb up 32 Thumb down 3

  • @GMT, eu dacă nu mi-aș epila mustața și la cum sunt tunsă acum, aș putea fwte orice femeie. Chiar și pe mine.

   Comentariu beton! Thumb up 30 Thumb down 3

  • @HbaRnaM, băăăiii, de unde le scoți azi? ?????

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

 15. Da,aveți dreptate, nu-mi dau seama când s-a produs ruptura asta, barbatul să fie aproape femeie de cum se tunde/coafează, se duce la mani/pedichiura mai ceva ca noi,fetele.Îmi plac bărbații îngrijiți, dar să nu se bată cu mine pe lacul de unghii,că e al meu propriu și personal.Admir foarte tare bărbatul “de birou” dar dacă începe să vină și ăla cu pantalonii3/4 mulați pe corp deja e extrem. Cred că totuși toți care se preocupă numai de look în fapt nu prea au ocupație solidă, poate doar o afacere care le umple contul,că dacă ar avea 1 copil n-ar mai avea timp de prostii ,familia nu așa se întreține.

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 3

  • @Monica, ca să ai copil trebuie să faci sex. Și să ai cu ce să faci. Deci??

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 3

 16. Un tip de genul ăsta rămâne cu mașina pe coclauri.Cum se întuneca,o ia la pas și dă de o stână.Ciobanul se uită la el,îl întreaba dacă îi e foame și îi dă să manânce.În timp ce mânca,ciobanul se uita curios la plete,la cercel,la pantalonii mulați,până când ăsta deranjat îl intreabă pe baci:ce-i bade,doar nu vrei să mă fwti?
  Ciobanul senin,îi răspunde:de scăpat nu scapi dar nu stiu ce ești,baiat sau fată,să stiu cum să te pun.

  Comentariu beton! Thumb up 43 Thumb down 3

  • @Marius, să-l pună oricum dar să fie cu delicatețe.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 3

 17. Adevarat ai grait. Am asteptat la o programare intarziata la un pensat. 2 cosmeticiene, fiecare cu patul aferent, pe fiecare dintre paturi trona cate un mascul, se pensau. Enervant al naibii este ca mare parte dintre ei au mult par pe la sprancene si asa pot sa-si faca orice forma. Sprancene in colt, pe rotund etc. Eu de la 14 ani visez la sprancene cu un mic coltisor, si azi la 30 ani imi zice cosmeticiana ca n-are de unde. Ah, unde te-ai dus tu Alain Delon? De ce? De ce ai plecat?

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 3

  • @Alina, daaaa. Eu am doi colegi pensați. Au niște sprâncene la care eu visez de când mi-a zis o prietenă că dacă le rad, se îndesesc.
   Nu mai e prietena mea pentru ca mie nu-mi plac mincinoșii.

   Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 2

  • @Alina, una dintre fostele mele prietene,pe care tot ca pe tine o chema, la un moment dat imi zice… “Ce forma as putea sa dau sprancenelor astea!” si avea asa o privire de maniaca, criminal in serie gen. Defect profesional ce sa ii fac. Inca le am intacte de la Seful numire desi mentionez ca inca vreo 3 au incercat sa ma pensezeeeeeeee.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 2

 18. Când merg sa îmi cumpăr blugi pur și simplu fac cu caputzu’…peste tot skinny sau slim fit…pai băbăiatule mie blugii aia nu îmi trec de gambe. Când găsesc blugi ca lumea cumpăr de zici că mâine vine sfârșitul lumii.

  Comentariu beton! Thumb up 32 Thumb down 2

  • @Marius U, am și eu o întrebare: unde își țin cucu’ ăstia îmbrăcați atât de mulați? Că eu nu-l văd. Și-l bagă între picioare?

   Că la femei e simplu.

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 4

  • @Elena P, Sincer sa fiu ori și-l bagă-n cwr ori deja s-a vindecat locul, pt că jucăria a căzut de rușine să nu se transforme in prună! ?

   Comentariu beton! Thumb up 41 Thumb down 2

 19. La 18 ani gagica de atunci mi-a făcut cadou un cercel de aur .Mi l-au montat pretenarii mei,cu lobul urechii frecat cu sare și cu un ac.Și mândru nevoie mare m-am dus la o nuntă unde unchiul meu,Dmnezău să -l ierte,era naș.Un zdrahon ardelean,înzestrat cu o voce de când vorbea,picau țiglele de pe casă.Și cum mă învărteam eu ocoș prin sindrofie aud:,,Băi,nepoate,ia vino încoace!”,,Ce ai în ureche?”Nici nu apuc să răspund,că mă prinde cu lopata de cercel și începe să tragă.,,Mă,tu ești futincurist?”Cei cu veriga asta în ureche”?Cercel,uncheșule,modă,rebel style,Alice Cooper,Depeche Mode,Def Lepard ,e cool!,,Măăăăh,tu ești muiere???”Amu îl dai jos,că mă faci de toată minunea!”

  Comentariu beton! Thumb up 47 Thumb down 2

  • @Paco, ți-au ieșit impresiile pe nas sau prin sângele de la ureche?

   De un unchi d-ăsta avem toți nevoie!

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 2

 20. De la desene animate li se trage. Mă uit la puștanii de vârsta copilului meu. Dacă pentru fete e acceptabilă mâțâiala când deschid gura, când auzi băieții că se alintă teatral (și stilul e acela, din desenele dublate in limba română) parca prevezi ce ai povestit tu.
  Dar, fără legătură cu subiectul, sau poate foarte mică (în sensul că povestea e veche dar acum s-au înmulțit cazurile): mă tundea de zor, acum vreo șapte ani, o coafeza tânără și cu foarte mare dorință de comunicare, cu toată lumea. A tot povestit: de una care voia tot felul de tunsori ca în reviste, de acasă, de – mai nou -bărbați care vin periodic la manichiură, vopsit și nu mai știu ce etc. La un moment intră pe ușă soțul meu care venise să mă ia. Proaspăt tuns de toți banii cu o seară înainte (a se citi numărul 0,25). Mă vede încă la aparat, salută și ia loc pe scaun. Moment în care tipa de mă tundea spune șoptit: “aoleu! Domnul oare unde vrea tuns?”

  Comentariu beton! Thumb up 48 Thumb down 1

  • @Simona, hahaaaaaaa. Eu am întrebat odată o cosmeticiană cum îi epilează inghinal? Se dezbracă bărbații? Nuuuuuu. Le trag eu de chiloți dintr-o parte în alta.
   Cât de mult??
   Suficient cât să nu văd nimic.

   Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 1

  • @Elena ahahaha, mi-ai adus aminte de prima data cand am fost la epilat domnisoara. La fel metoda, tras de chiloti. Am razbit mai cu glume, mai cu poticneli. Luna urmatoare m-am dezbracat di tat cu un “auzi, Mona, io-mi bag plua in ei de chiloti”. 😀

   Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 4

  • Și cosmeticiana mea tot metoda “tras de chiloți” folosește. Dar mi-am luat niște tanga special pt asta. 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

  • @Elena P, ????
   Mai, totuși, și pieile roșii își smulgeau parul de pe corp. Fir cu fir. Până nu le mai creștea deloc. (Singuri. Celorlalți li-l luau deodată cu tot cu piele.) Și se numeau: războinici.

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 2

 21. @Elena P,l-am dat jos atunci pe loc,cu zăludu nu era de șagă.

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 1

 22. Chiar ca, unde sunt??????
  Ieri am fost la manichiura, prima pe anul asta ca deja fugea lumea de lângă mine când observau mâinile de troll. Of cors ca era un domnișor la vro “treijdăani” cu tricou alb mulat, blugi și mai mulați și brand de lambărgiac ce își făcea manichiura. Nu spun câte asigurări ii dădea doamna care îl servea, ca i-a făcut comanda de nu știu ce forfecuta miraculoasa ca să o folosească când nu poate ajunge la salon.
  Iel mare prețios a plecat mulțumit și s-a suit în vaporul mare alb parcat pe doo locuri din fata salonului. Pe diagonala ca altfel nu încăpea.
  M-am simțit ca o îngalata ca nu ajung și eu mai des pe la saloane de înfrumusețare, la cum lucea pielea pe el și la cât de pensat/ ras la dunga era.

  Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 3

  • @Ana, d-aia zic și io că mă simt prost câteodată ???

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

 23. Off-topic: pentru edelweiss și nu numai (am văzut-o ieri, mi-a plăcut și-am zis că poate v-o place și vouă): https://imgur.com/a/2cu11

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

  • @Victor, merci că te-ai gândit la noi. 😉 Îmi place. Și așa îmi face un dor de ducă……

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 3

  • Mașina? Copila? Casa ? Strada? Tomberoana? Ceeee ai văzut?
   Ahhh triciclu ăla ?
   Doar nu era să îi zic tricicleta domnișoarei care tocmai renunța la mbenz.
   Ptiu… era o urmă de ojă pe stâlpișorul ăla.
   Oare e de pe unghiile adevăratului ce s-a ținut de oO după ce a parcat bijuteria acolo?

   Ps. O imagine face cât o mie de cuvinte. Oare câte gânduri încap într-o poză?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 3

  • Victor,misto.La triciclu cel mai bine prinde cadru lung gât de lebăda.Am un amic in Germania care are unu cu motor de Porsche boxter.Majoritatea folosesc vechiul motor de broască cu carburatoare duble.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 3

 24. Când văd unu’ din asta,mi-a duc mereu aminte că mama m-a învățat să nu vorbesc ca un porc cu doamnele si domnișoarele.

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 4

  • @edelweiss, știm toți că nu te poți abține.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 3

 25. Eu văd un lucru bun în pizdificarea bărbatului. O să-și lovească din ce în ce mai puțini consoarta. Și poate vor dispărea războaiele, că femeile când se bat se trag de păr sau își dau câte-o poșetă în cap, nu sar la arme de distrugere în masă. O mai rămâne și câte-un mascul veritabil de futut… suprasolicitat de cereri!

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 3

  • @Blanche, na! Apucă unu’ d-ăsta de păr!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 3

 26. Eu mai am de făcut o remarcă aicișea:devine tot mai greu să reușesc să îmi găsesc haine.Acu io înțeleg că inspirația creatorilor de modă vine din latura aia a lor de gheiuți,dar fratemelu,să mor dacă mai găsești haine dă bărbați:doar blugi mulați plin de găuri,tricouri decoltate cu paiete,geci de mușama cu leopard print,cămăși cu magnolii,teneși cu sclipici,eșarfe trendy flendy,toate în culori necunoscute spectrului coloristic masculin.

  Comentariu beton! Thumb up 33 Thumb down 3

  • @Paco, cineva moare în chinuri acum de la acest comentariu legat de “culori necunoscute spectrului coloristic masculin”.

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 3

  • Vasili,dacă ar fi vânător singurele locuri unde ar putea să se camufleze ar fi sub un semafor sau lângă un panou de încercări a pigmentilor ălora de la savana.

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 3

  • @edelweiss, și în metrou.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 2

 27. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 10 Thumb down 38

  • Menwhore detected.

   Comentariu beton! Thumb up 39 Thumb down 3

  • Ei na!
   Așteptam pe cineva să-ți pună mâna-n gât de freo doo ore.Kelvine,bravo tată,ai sters rușinea întregii șlehte de masculi.N-o lăsa,vezi că e tare-n gură dar câinele care latră nu muscă.Nu te lăsa,vezi că zicea ceva și de sfârcuri întărite,atac-o pe flancul drept.

   Comentariu beton! Thumb up 31 Thumb down 3

  • @Kelvin, nu faci pipi din picioare, este?

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 4

  • @Mariuse, nu pe flancul drept. Pă mijloc. Ca acolo am o tăietură. Știe el, nu-mi bat capul.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 2

  • Kelvin,
   Tu scrii de la salon, așa-i?

   Mi-a plăcut aia cu ”mai feminini decat o sa fii tu vreodata” – sună așa, ca un deziderat 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 33 Thumb down 3

  • @Mihaie, sunt atacată, fratili. Ia-ți eșarfele, pantofiorii magenta și vino de mă apără. Că eu dacă-l pocnesc, ăsta scoate dermatograful și-mi murdărește cămașa. Sau să-l înjur cu pwla??

   Comentariu beton! Thumb up 34 Thumb down 3

  • Io-te-te, păpușel prin zona… Hai mai ia o gură de strongbow și nu te mai încrunta, că faci riduri.

   Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 2

  • Zi-i cu pwla!!! Ai văzut ce efect devastator are! 😀 😀 😀

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 2

  • Stai să vezi când o să ne zică păpușelu, dur asa:să îmi sug.eti clitorisu.

   Comentariu beton! Thumb up 27 Thumb down 2

  • @edelweiss, bă, măcar eu i-l găsesc din prima. Și punctul G. ???

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 2

  • Băi ce uameni răi, de ce i-ați dat, mă, cu minus? @Kelvin ia, mămică, un plus de la mine, de-ncurajare, nu te lăsa intimidată de ei.
   #numaifițrăi

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 2

  • @didina,
   Las’ că și el ne-a dat minusuri. Probabil avea prea multe și-a vrut să fie generos.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 3

  • Pizdireeeellll cu glezna goală, ca de căprioarăăă!!!

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 3

 28. Cred pe la tara, in satucele uitate de lume 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

  • @Alin, nu. Te contrazic. A ieșit un bărbat odată din Lidl de mi-a căzut saliva pe tricou. Mi-am revenit când am primi un cărucior în gleznă.
   Cred ca aia de m-a lovit era nevastă-sa.

   Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 1

  • @Elena putea fi si o alta potentiala cu saliva pe tricou, care te atentiona jos labele l-am vazut prima. Eu zic ca barbati adevarati gasiti pe toate drumurile dar aveti voi pretentii ridicate.
   Iti dai seama ca daca ai fi gasit un barbat adevarat, unul din ala de la tara, acum te-ai fi numit Lenuta, sau mai rau Leana.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 2

 29. Ori sunt io norocoasă, ori sunt mioapă. Că nu văd d’ăștia în jurul meu.

  P.S. S-or fi îngrămădind toți în Capitală? 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 2

  • @Laura, sunt și-n Constanța. Dar ei nu merg în cluburi cu muzică latino. Se ciufulesc.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 3

  • Ahahaha Eleno.Penrtru replica asta ai o bere,că m-a uns la suflet!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • @MariuseM,
   Știu că ai sufletul crăpat și aveai nevoie de unsoare pă el. Dar de ce te-a uns, că-mi scapă subtilitatea asta 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

  • De al dracu ce sunt,na!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

  • @Mariuse,
   Zi-mi ceva nou, asta e fumată 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

 30. shut up ca cei mai tari sunt aia cu jeansii de tzipa pe ei si cu gleznele nude in papuci slip-on. S-a prezentat unul asa la o pseudo-intalnire. L-am intrebat daca si-a pus tanga si e pregatit sa-l fwt. Bleah!

  Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 3

  • @singlemum, să-l fwți sălbatic?!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

  • @elena, in cwr, without the spit.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

 31. Până acum vreo lună am avut părul lung. Lung însemnând netuns de vreo 4 ani, de am întâlnit femei care se uitau cu invidie la el. La un moment dat, probabil păcălită din cauza asta, o prietenă mi-a propus să mă penseze. Privirea pe care a primit-o de sub sprâncene a făcut-o să-nghită in sec două săptămâni, de fiecare dată când mă vedea.
  Iar cu hainele… Of, Doamne, am aceeași problemă ca băieții care au scris mai sus: ori găsesc pantaloni colorați și/sau mulați de n-am curaj să intru in ei la cabina de probă, ori găsesc modele decente dar cu niște culori din anii ’80…

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 2

  • @Lucian, în numele tuturor femeilor, te rog să te îmbraci cu culorile anilor ’80. Și așa suntem mai multe decât voi și suportăm greu când o femeie e mai frumoasă. Dacă ne mai faceți și voi concurență..

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 3

  • Dinspre mine n-ai de ce să-ți faci griji. Când ai să mă vezi îmbrăcat în pantaloni mega-ultra-super colorați și/sau în care să nu îmi încapă oole, să știi că am rămas ultimul bărbat pe planetă. Decât să-mi iau ceva la modă, mai bine port tot blugii de acum 2-3 ani. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

 32. @Elena P,nu a fost cu intenție,așa mi-a ieșit?.Acu bă bune ,ieri mă premblam cu Doamna și trecem pe lângă un Ford Mustang.Zic io ,,ce mișto îi.Și ce bine arată pe albastru”.,,Nu e albastru ,e turcoaz!”,Ce?,,Turcoaz.”,,Adică nuanță de albastru?”,,Nțțț,turcoaz”,,Bă ,tu nu vezi că-i albastru?”,,Nu e albastru”,,Ba da”,Ba nu,e turcoaz”..,,E albastru care bate spre verde,,E turcoaz”,,E verde care bate spre albastru”,,Nu.E turcoaz”,,NU EXISTĂ CULOAREA TURCOAZ!!!”,,Ba da !,,Ba nu!”Am țnut-o așa un sfer de oră.

  Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 1

  • Omfg, cum plm să alegi turcoaz la Mustang?! Mă zgârii pe ochi!! Blasfemieeeee!

   Era în parcare la job un Ford Taunus, in verdele clasic. Am băliiiiit, am bălit grav! Ce frumusețe!

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 4

  • @Paco,
   Are dreptate Doamna. E turcoaz :))

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 3

  • @Paco, dacă ar fi să aleg o femeie șefă, soția ta ar fi!

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 3

  • întrebați-l pe boss…vă zice el dacă e turcoaz sau nu!

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 3

 33. Sunt in asentimentul tau! Completely!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

 34. Duamne, @Eleno, în ce lume trăim. Io nu-nțeleg de ce suntem așa de răi și tot râdem unii de alții, în loc să ne acceptăm așa cum suntem.

  Uite, zilele trecute mă dădeam pe străzi prin oraș. Dau să intru într-un magazin cu eșarfe și zdrăngănele, da’ taman atunci voia să iasă o creatură d-asta de arată incert. Avea multe plăsuțe colorate în mână, așa că i-am ținut ușa. S-a blocat nițel, dar până la urmă a mieunat un “mulțumesc” atât de suav, încât mi s-a umplut sufletu’ de bucurie. Păi nu-s io de treabă?

  Comentariu beton! Thumb up 35 Thumb down 4

  • @Didino, oh, ba da! Ești cea mai de treabă. Aproape că mi-au dat lacrimile. Femei mai mișto ca ei nu există, dar nici bărbat galant ca tine??

   Comentariu beton! Thumb up 30 Thumb down 3

  • Aia e, @Eleno, așa m-or crescut ai mei pă mine, cu bune-maniere. Și, dacă e să vedem partea plină a paharului (am mai zis p-aci că ăsta-i un defect d-al meu), mie mi se pare ok să se manifeste fiecare așa cum (se) simte, că faci preselecția ușor, la primul ochi.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 2

  • Da’ cutitu’ îl ai în permanență la tine,manierato?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 3

  • @Marius M te-a marcat povestea de ieri? ? N-am nevoie să umblu cu cuțitul după mine, că m-am antrenat bine între timp. Mă uit fioros la adversar și-apoi fug.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

 35. @Florin Ioniță, de treabă “mare” sau “mică”…. întreb și eu ?

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

 36. Am o veste proastă pt toate lumili de aici: războiul cu pizdificarea e pe cale să fie pierdut!
  Până și în armată s-au infiltrat băiețelele. Am văzut la mine în unitate doi-trei “trădătoare” dă’știa ?

  Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 3

 37. Voiam să fac azi din nou pe hateru….da’ a fost altu mai rapid
  Frumos articol @ElenaP, dar mie imi plac mai mult alea din copilăria ta. Csf, n-am ce să fac….mai stau p’aci, te urmăresc din umbră! Muhahaha!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 4

  • Să pun gaz pă foc, să nu pun ?
   Mister G. Ia te rog să nu te mai iei de băiețică Elena Puștanu’! Klar? Nu știi că are un oU în plus? L-o luat de la Vasilescu acum ceva timp ? Oare clocește ceva ? Vre-un articol inspirat din trăirile din concediul de anul trecut ?
   Și mie îmi plac articolele ce evocă pubera etapă a vieții autoarei/autorului, dar îi înțeleg nevoia de a desființa concurența ?. Vrea să își pună toate ouăle în coșul ei dă Mega.

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 2

  • @MisterG, aici MissisG! Da, da Stăpâna G-ului?. Recepție 2-10. Probă de microfon. Se aude? Viorel face parte tot din copilăria mea.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 3

  • @HabaRnaM, :)))))))). Mai am nevoi de încă un ou. Te rog, nu te băga!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

  • Nu-i bai. Jugănim noi pă careva ?
   Cofrag ai ?
   Ps. Bunică-mio o fost și geambaș-măcelar la viața lui.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 3

  • @Elena P, îl știu pe Viorel, dar și tu știi la ce povești mă refer eu! Oricum, știi că îmi place cum scrii!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

  • @HabaRnaM, Elena parcă nu e cu Mega! Stai că mă documentez! Ea parcă mergea constant într-un anume supermarket, poate mai apare hăndrălăul ăla nepixdificat!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 3

  • @Mister(iosul)G?, știu la ce te referi.
   Și da, eu eram cu Lidl. Și cu animalul ăla care a ieșit când eu intram.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

 38. Doamnelor,domnișoarelor,domnilor,hipsterilor și stimați concetățeni cu sexualitate incertă:ce culoare este aceasta:https://imgur.com/a/cWe2j ?

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 3

  • Turcoise, sau cum pielea mea s-o scrie.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 3

  • Turcoise, man.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 2

  • Ohhhh, shiiiiiit! Cum arată! ??
   Retrag comentariul de mai devreme, nu știam ce vorbeam, clar ?
   Turcoaz…

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 4

  • Să-mi bag dacă nu este un fel de blue spre verde deschis .Noroc că m-au lămurit cele trei doamne de mai sus.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 3

  • Ihî.ce culoare turbata,parca-i plastic chinezesc.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

  • Turcoise metalizé ? pă o mașină cu 3 stele NCAP.
   Moarte sigură. Lăsați pizdificatii să se suie în așa ceva.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

  • @edelweiss, când ai zis “doamne” cred că nu te refereai și la @Vera.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

  • albastru de voroneț, metalizat

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 3

  • Elena,cu Vera se bate cuba când se iese din șut.Cu toate că mi-ar da-o peste ochi.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

  • Superb!
   🙁

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 3

  • @Elena & @edelweiss haideţi, mă, sunt și io oamă, ce naiba!

   @Elena află că am un prieten care îmi cântă tema muzicală de la familia Addams când mă vede. Mă alintă “Morticia”! Şi cu toţii ştim că Morticia este o doamnă desăvârşită! <3

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 4

  • Paco, turcoaz albastru as zice bleu. Clar deriva din albastru.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

  • Aia e maşină de bunicuţă cu care merge la piaţă.
   Plm, crecă numai vopseaua aia face cât maşina mea. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 3

  • @Paco, turqoise desigur. Și arată bestial!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 3

 39. E ALBASTRU!!Luni merg la oftalmolog.Am zis!

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 4

  • @Paco, urcă-te pe ferryboat de la Barcelona la Civitavecchia, și uită-te la valurile sparte de vas…..timp de 30 ore vei vedea culoarea asta si vei spune apoi turcoaz, nu e nevoie de oftalmolog!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 3

  • Io ți-am zis că Doamna are dreptate. Dar tu nu și nu 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 3

  • Moamăăă, @Vero, da’ ce sexi e personajul tău. Mi-a crăpat lentila. ?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

  • @didina este că ţi-ai scrântit privirea pă tibia aia lucioasă mai dihai ca o pistă de bob de talie olimpică?! Dacă nici io nu aleg fetişcane şturlubatice, atunci cine?!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 4

  • @Vera, ce gambe are individul, ce abdomen. Pe ăsta l-aș primi la sală cu mine, la zumba ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

  • Măh da’ sixpack-u’ nu-l vede nimeni?
   La ăla lu’ @Vera mă refer!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

  • Yehhhh!

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 3

  • Era replay la ardei gras, la nenea cu lanturi in the nose.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 3

 40. Dar e foarte simplu raspunsul: Barbatii din ziua de azi o ard asa pt ca asa isi doresc femeile. Ele vor barbati feminini, care arata impecabil (parul scarbos de pe piept sau gene nepensate nu te fac impecabil), cu care sa impartaseasca sentimente (traducere: sa aiba grija sa se simta ele mereu bine, indiferent de circumstante) si care sa le inghita toate fitele. Daca nu esti asa, esti luat ori de taran care abia a ajuns la oras si n a invatat inca cum sta treaba, ori de orasean prost, care are atat de multe exemple pozitive in jurul lui dar nu vrea sa se comformeze. Cam asa sta treaba.

  Vb din experienta personala si a altor persoane apropiate. Ce spun eu e valabil pt populatia under 30. Intre 30 si 40 variaza mai mult de la persoana la persoana, iar mai sus de atat lumea gandeste cam cum gandesti tu Elena.

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 2

  • @Andrei, și bărbații și femeile se împart în mai multe categorii. Se caută și se găsesc fix în categoria în care din care face parte fiecare.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 4

 41. Eu nu prea înțeleg o chestie: pe de o parte milităm pentru toleranță și acceptare, dînd cu crucea înspre cei cu tradiționalismul, dar imediat ce ne încrucișăm vederile cu alții cărora le ies colțurile din șablonul pe care-l avem fiecare în cap, ne apucăm de făcut setul complet de cruci și ne tînguim că dispare specia pe motivul inhibării de libidou. Nu vi se pare că ceva scîrție pe la sinapse?

  P.S. Bărbații de altădată sunt de găsit exact acolo unde sunt și femeile de altădată.

  Comentariu beton! Thumb up 32 Thumb down 3

  • @Krantz, tu ești ireal de corect. Mă înclin!

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 4

 42. Elena P, n-am vazut ce rea esti. Cata invidie zace in tine. Iti dai seama ca pot fi si dintre astia sa nu poarte lenjerie?! Sfidare pe fata la adresa ta.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • @Marius, pentru o secundă mi-am imaginat că n-au lenjerie. Mi-am revenit imediat:)))))).

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

 43. E super ciudat si am observat asta si la haine…la femei numai haine largi, fara forma, baietesti si fotomodelele alea care apar pe site-ul magazinului sunt…naspa. La raionul de barbati sunt haine foarte mulate si feminine. Se intampla la anumite magazine, nu la toate. Aoleu, nu mai spun ca am alergie cand vad glezne goale la barbati. Stiti voi, pantaloni mulati trei sferturi si cu pantofii aia 43 si se vede pielea frumos asea, fara par bineinteles:))

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 3

  • @Raluca, eu cred că este un complot al universului aici: să petrem timp în “zona de confort” a partenerului/partenerei.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 3

 44. Stau pe canapea și scrolez pe ste-ul de umor voluntar Efemeride.ro.Doamna lângă mine moșmondește pe telefon.Și brusc începe să se hâhâie.,,Ce ai mă?,,Am intrat la Vasilescu pe Facebook la articolul de azi scris de Elena și am citit comentariile puse de niște mini puleți!,,hăhăhă ce lăbari triști..”,,Și ce-i așa amuzant?”,,Păi ăștia dacă nu se epilează ,nu își mai găsesc degetarul printre floci..”

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 4

 45. Ba baiatule mie imi e lene sa ma barbieresc,deci nu pot sa inteleg cum au unii(le) rabdare de epilat,pensat si alte ghidusii!
  De haine nu mai zic nimic,cine vrea sa se faca de ras sa se faca nu e problema mea!Eu nu pot purta asa ceva(blugi slim fit,skinny) deoarece aparatul meu genital extern m-a ajutat de fiecare data cand am avut nevoie fara exceptie,si nu ma lasa inima sa il sufoc prematur!In plus nu suport sa nu am lejeritate in miscare.Florile imi plac,dar niciodata pe camasile mele!
  Acum cred ca incep sa inteleg statistica asta cu zeci de femei pe cap de barbat,in sensul ca se iau in calcul si femeile cu nume de masculi.
  P.S.@Paco,nu ai nevoie de nici un oftalmolog,ala e albastru clar!
  P.P.S. Oare subiectii din poveste au si ciclu menstrual?Si daca da,oare cum se comporta in perioada aia?

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 4

  • @Cainele Alex,vezi,vezi?Albastru toată ziua,ca un cer senin după o ploaie scurtă de vară!Auzi ,mă cică,, Turquoise”…

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

 46. În curând, o să auzim expresia: Gheorghe, fi bărbată!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 3

 47. O să apară și în legislație acuși noțiunea de „port ilegal de penis”…

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 4

 48. Acu’ ceva ani mi-am readus la viață tabla de pe casă. După câteva zile de frecat şi vopsit a fost necesar să-mi aduc şi unghiile la viață.
  Şi pentru că nu am fost în stare singur, a trebuit să cer ajutor de specialitate.
  -N-ați mai fost la manichiură până acum, nu-i aşa?
  -M’m.
  -Vă tai şi pielițele?
  Nu cred că i-a plăcut privirea mea.

  Şi pentru că-s un metrosexual snob, am tot felul de ustensile de îndepărtat/scurtat părul corporal. Cu tot cu anexele lor: spume, creme, uleiuri, pămătufuri etc. De la clasicul brici la câteva electrice fiecare cu rolul lui. Inclusiv pensetă.
  Dar cumva reușesc să mă bărbieresc cam la 3 săptămâni şi să mă tund de 3-4 ori pe an.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

 49. Mie chiar imi plac barbatii pensati si cu haine mulate etc. Nu imi plac cand se penseaza prea subtire, cum de fel nu imi place nici la fete. Sincer apreciez ca se epileaza, am o fobie la par, mai ales la cel de pe piept(traume de cand am citit Sandra Brown). Sincer nu imi plac barbatii aia macho. Ii iau eu pe aia mai metrosexuali si va raman voua acei”barbati adevarati”.
  Doamne,ce draguta sunt. 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

 50. Nu inteleg de ce ti-ar pasa tie de cum se ingrijeste cineva si cum alege sa se afiseze. Atunci cand o femeie este judecata ca nu e destul de feminina, ca nu se machiaza/epileaza/aranjeaza parul, whatever, e complet gresit si sare toate lumea ca feminism si 2018 si drepturi egale, dar cand un barbat indrazneste sa isi faca manichiura sau sa se penseze, femeile se simt inconfortabil. Barbatia nu este masurata in cat lunga e barba sau cat de roase sunt unghiile, asa cum nici feminitatea nu sta in machiaj sau rochii.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 3

  • @Manuela, cum să-ți răspund eu elegant? Nu ești chiar cel mai ascuțit creion din penar, este?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 7

  • Draga Manuela, pentru ca vad ca ai primit un comment acid fara nicio explicatie de la autorul acestui blog, vreau sa iti sustin si eu punctul de vedere, printre atatea comentarii de la oameni care considera ca sa judece pe altii este foarte ok si chiar foarte amuzant. Mi se pare foarte trist ca autoarea articolului este atat de intoleranta si asemuieste preocuparea unor barbati pentru aspectul fizic cu nebunia prietenului ei din copilarie. Compara felul in care se imbraca unii cu bolile psihice ale altora. Tare frumos. Apoi toate judecatile astea ieftine ca “s-a sucit lumea”, ca “pofte inhibate in copilarie”, ca “fetele nemaritate au nevoie de succes” si incoronate cu o expresie de care sincer ar trebui sa iti fie rusine: “o lume care nu ii va intelege niciodata”. Draga mea, tu esti “lumea”? De unde o asemenea generalizare cruda? Tu iti dai seama cat de intolerant, obtuz, rautacios in mod gratuit este acest articol? Mentalitatea asta de a rade de altii, de a judeca, de a vedea ce e mai rau/mai ciudat/mai altfel in cei din jur, spune multe despre caracterul omului. Fiecare ar trebui sa fie liber sa fie fix asa cum vrea, normalul si anormalul sunt niste concepte extrem de subiective, ce e normal pentru tine nu e normal pentru altul. Si mai bine sa ne uitam la noi insine sa schimbam ceva, decat sa aruncam cu rahat in jur.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • Dragă Manuela și dragă Alexa,
   Voi realizați unde vă aflați?! Vă lămuresc eu! Vă aflați pe blogul personal al cuiva, iar acel (să-i zicem) om, a decis să găzduiască articolele Elenei. Carevasăzică ei doi se joacă în curtea proprie. Iar omul în curtea lui proprie scrie cam ce vrea p.ula lui! Asta nu aveți cum s-o negați! Că nu sunteți de acord cu articolul este limpede. Ce nu pricepeți este că voi nu aveți nicio autoritate să trageți la răspundere gazda unui blog pentru ce postează. Sigur, puteți combate cu argumente pertinente, dacă sunteți în stare. Momentan văd că sunteți două țațe văicărite, un fel de snoufleicși ofensați, mai pe înțelesul vostru. Nu mai bine mereți voi la un ceai de matcha și vă ostoiți suspinele într-o batistă de bumbac organic?! Hai, toodles!!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 4

  • Alexa, acesta este specificul acestui blog. Noi citim ca sa ne distram, dar nici Mihai, nici Elena, nu sunt neaparat cei mai toleranti oameni, si asta zic eu, care am fost acuzat de homofobie si rasism de cateva ori. Elena are opinii foarte agresive fata de barbati, era un articol in care ii jignea pe barbatii care sunt agresati fizic sau verbal de sotiile lor. Asa ca nu-ti bate capul.
   Sper doar sa apuci sa citesti inainte ca downvoturile sa se acumuleze la mesajul meu, ca pe acest blog, daca ii critici pe mama Elena sau pe tata Mihai ti-o iei in freza urat de la fani.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @E.O. pana la urma, daca noi suntem agresivi si mami si tati sunt intoleranti, ce p.ula mea mai o arzi tristut p-aici? Nu e nicio spirala pe undeva in care sa te integrezi? Jesus ^^

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 2

  • @Vera, lasă-l, @E.O. e așa un fel dă filozof.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 51. Eu am vrut candva sa ii iau apararea unui tip efeminat, ca era saracul vulnerabil sub tirul ironiilor celorlalti. Si eu cum folosesc uneori si expresii mai din popor, le-am zis ca „nu e treaba oilor de unde bea magarul apa” si sa vezi ce s-au basicat toti, inclusiv pensatul, ca sunt marlan si ca nu e politically correct sa-l fac gay.
  De atunci i-am ignorat complet stiind ca „fiecare pasare pe limba ei piere”.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

 52. Asta nu e doar un curent social,ca si curentul “femeii cu coaie”extrem, acest buric al pamantului, lipsit de obligatii, si plin de drepturi, ba chiar doldora de aere de grandomana.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 53. Nu stiu cu ce sa incep.
  Pentru tine a fost ok sa fii masculina, dar pentru un barbat nu este ok sa fie feminin?
  Care este “legea firii” de care vorbesti? Daca am urma-o pe mama natura, si am desfiinta stereotipurile feminine, femeile ar avea destul de mult par pe corp, pe brate, picioare, la subrat…
  In final, incearca sa nu frecventezi baruri de gay, ca sa nu mai vezi barbati cu lac pe unghii. Eu, personal, nu am vazut.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 54. Sa speram ca in curand va trece acest curent care impune haine super mulate la baieti (se observa aceasta tendinta chiar si la adolescenti!). Aici as dechide un subiect despre diferenta dintre stil si moda. 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.