Hai că iar a început festivalul „să-i plângem de milă lui Andi Moisescu că stă cu nebuna aia”. Și dă-i și luptă, și dă-i și căinează-l pe bietul Andi, „că mult ghinion a mai avut, dom’le”.

De parcă p-ăla îl ține cineva cu forța acolo de douăzeci de ani sau de când s-o fi căsătorit cu doamna Steer. Cum încerca să dea fuga la notar sau la tribunal să depună actele pentru divorț, cum își lua peste mâini o legătură de leuștean prospăt sau de ciuboțica cucului: „nu pleci nicăieri, că-ți fac vrăji în zeamă de varză tulbure, nenorocitule”.

Băbăieți, voi sunteți sănătoși la cap? Andi e un cetățean care se apropie de vârsta de 50 de ani, știe exact ce face, cum face și de ce face. Vedeți-vă de treabă, că nu-i bagă nimeni pe gât cu forța rădăcină de ienupăr virgin și nici cataplasmă cu mămăligă vârtoasă.

Dacă nu e legat de calorifer 24 de ore din 24, am așa un fel de bănuială că stă acolo pentru că asta-și dorește. Și-o să vă mai spun un secret: ca să poți rezista atâta vreme lânga un om, trebuie să gândești la fel cu el, trebuie să credeți în aceleași lucruri. Altfel nu prea ai cum. Concluziile le trageți singuri.

Geez.