De fiecare dată când văd știri precum asta cu tanti care era convinsă că cetățeanul Brad Pitt ar dori să-i arate meluțul cu o singură nară, mă întreb un singur lucru: cum funcționează creierul oamenilor ăstora?

Ok, pot să înțeleg naivitatea, pot să înțeleg înșelăciunile care se bazează pe buna credință sau pe lipsa de informație a victimelor.

Da, nu e ok, dar pot înțelege cât de cât când oamenii sunt prostiți și li se iau banii prin metode precum „accidentul” sau „acoperișul”. Or alte metode cel puțin la fel de inventive, bazate tot pe naivitatea victimelor.

Dar să fii atât de încrezător în tine încât să crezi că i-ai stârnit lui Brad Pitt pasiuni incontrolabile, să mă scuzați, dar asta nu mai e naivitate ci prostie în stare pură.

Da, da, acum vor sări pe mine toți ăia cu: „mvai, dar cum poți să râzi de biata femeie care a fost înșelată?’’. Băi, nu știu, dar uite că pot să râd.

Pot să râd în timp ce-mi spun că oamenii inteligenți care nu sunt extrem de proști se mai întreabă și lucruri de genul oare ce vede prima oară la mine Brad Pitt? Că n-am dinți în gură, că sunt sexagenară sau că am ochelari cât fundul de sifon? Cu ce dintre toate astea l-oi fi stârnit în așa hal? Sau te pomenești ca s-a aprins de la inteligența-mi sclipitoare și farmecul meu inefabil?

Dar lasă că știi cum aflu cel mai sigur? Îi trimit 1300 de euro și imediat mă prind dacă mă vrea doar pentru sex și pentru trupul meu superb sau mă vede și ca pe viitoarea mamă a copiilor lui.

Unele bancuri se scriu singure, jur.