Despre

Despre mine, Mihai Vasilescu.

Vâlcean prin naștere și bucureștean prin adopție. În sensul că nu m-am mai dat plecat din Capitală după ce-am terminat facultatea. Mă rog, ei au vrut să scape de mine, dar eu găseam tot timpul drumul înapoi.

Am început să scriu pentru că așa am vrut eu și partea cea mai mișto este că până la urmă am ajuns să trăiesc din apăsatul pe taste. Cu alte cuvinte, I’m living my dream. Ceea ce nu e rău. Deloc.

Cam atât. Dacă vrei să ne cunoaștem mai în detaliu, ai la “Contact” tot ce-ți trebuie ca să dai de mine.

P.S. Textele şi imaginile de pe acest blog sunt proprietatea mihaivasilescublog.ro și sunt protejate de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina respectivului articol. Excepţie fac cazurile în care am preluat imagini şi articole, pentru care am menţionat sursa.

23 de păreri la “Despre

 1. De ce crezi ca e lumea din ce in ce mai a dracului? Mie nu mi se pare … dar eu traiesc pe luna deobicei 🙂

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

 2. Cu blog-uri ca asta care te fac sa zâmbesti zilnic, sau ca altele care te inspira sa îți trăiești visurile, lumea de azi este sau poate sa fie mai buna ca oricând. E mai ușor ca oricând sa simți “love all around you” … doar trebuie sa fii deschis sa o primești, simți, imbratisezi si impartasesti. Tu o faci deja :-).

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • Sper!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

  • Foarte frumos spus Violeto. Trebuie sa ma implic aici pentru a tine balanta inclinata cum trebuie si sa imi spun parerea: viata este extaordinara, este minunata. Ar trebui sa fim recunoscatori pentru fiecare secunda traita.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • Da, George, ai dreptate. Fiecare secunda traita in Romania e un vis, e un ideal, e ceva sublim ! Ieri era sa-mi rup masina in craterele din Romania, A FOST MINUNAT !!!

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 3. Pingback: Primul interviu | mihai vasilescu's blog

 4. Pingback: Injuratura…bratara de aur. | mihai vasilescu's blog

 5. Violeta, cam toate femeile traiesc pe Luna, la figurat vorbind, de aceea nu pot sa inteleaga cat de nasoala e viata de fapt, lor li se pare super…

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

 6. Ha,ha,ha…și eu am zis la Despre că sunt mândra posesoare a două fete și a unui soț. Se cheamă că am simțul umorului?

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 7. Salut. Vin cu o intrebare pur tehnica, nu stiu daca e locul ei aici, dar in alta parte nu cred ca o pot pune: am vazut ca unii comenteaza folosind litere aldine si/sau cursive. Adica, pentru vorbitorii de romgleza, fonturi bolduite si/sau italice 🙂 . Cum se poate face asta? Eu am incercat scriind un comentariu in Word apoi copiat-lipit in comentariu, insa a aparut cu litere obisnuite.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Nickname, vrei să-ţi zic cinstit? Habar nu am. M-am întrebat şi eu când am văzut. Poate comentează de pe vreun profil wordpress sau gravatar. Altfel nu stiu cum.

  • OK, multam

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • scrie-le in html

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 8. Tot o informatie tehnica pentru cei ce vor sa adauge imagini in comentariu: incarcati poza pe http://imgur.com/ apoi adaugati linkul in comentariu

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 9. Stimată Duamnă Vio, sper să publicați cîndva și un hard copy cu aceste texte.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 10. Omule, ai inceput sa-mi placi tare, tare…(sa nu se supere soata, dau cu scuze, da’s luata si-s si mai batrana, deci niciun pericol). Mai ales ca ai un simt al umorului super fain. Rara avis! Sau oi fi cunoscut eu in ultima perioada numa’ oparito-gomosi cu morga de ultra-intelectuali care iti fac o favoare daca-ti intind o mana flasca in semn de salut…Whatever… I like your blog! Sa-mi fie iertata ignoranta, da’ nu-nteleg de ce unele mesaje sunt colorate in gri, altele in galben si roz. Lumineaza-ma!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 11. ce plugin folosesti pentru comentarii

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 12. E ironie, știu, dar pot copia ”P.S. Textele şi imaginile de pe acest blog sunt proprietatea …. și sunt protejate de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina respectivului articol. Excepţie fac cazurile în care am preluat imagini şi articole, pentru care am menţionat sursa.” să pun și eu pe blogul meu? hehehehe, kidding.
  Te citesc și te am la blogroll. Continuă cu scrisul că o faci bine.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 2

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.