285,547 cititori

Mărirea și decăderea unui tată de fată!

Treaba stă în felul urmator: indiferent ce spune lumea, până pe la cinci-şase ani nu faci deosebirea între a avea fată și băiat decât prin faptul că te oripilează rozul ăla de la hainuțe.

Abia de aici încolo îți dai seama că oricât te-ai chinui, nu o să reușesti s-o transformi în baiat. Degeaba încerci s-o momești în fața televizorului când joacă Steaua. Absolut de pomană ai dus-o la stadion şi ai așteptat cu emoție să se ridice în picioare sau să aplaude entuziasmată că au dat ai tai gol. Ba chiar, cuprins de disperare, aproape că ți-ai dori s-o vezi cum bagă doua degete în gură și fluieră după ratangiul de Bănel. Vă spun, e absolut degeaba. Cu lacrimi în ochi vei constata că înfrângerea cu Dinamo o lasă rece, în timp ce o pată apărută din senin pe rochița păpușii o să-i termine toată ziua. Acesta este momentul în care renunți și, în cele din urmă, accepți că nimic nu mai poate fi schimbat. Ai o fată și așa va rămâne. Dacă vrei un băiat, trebuie să pui “mâna” să faci unul.

Până pe la vreo paișpe ani lucrurile merg ca pe roate, sunteți doar tu și ea. Nimic nu pare să tulbure simbioza perfectă. Apoi, într-o zi, îți auzi unul dintre prieteni zicând: “bă, fie-ta s-a făcut mișto de tot, ai grijă! Ți-ai luat pușcă?”. Te uiți la el și nu întelegi ce zice. Ce mișto, ce pușcă, ce vrea ăsta? Pedofilul dracului, nu vede ca vorbim despre o fetiță? Abia te abții să nu-l înjuri. Ce oameni, dom’le, cum poți să gândești așa despre un copil?

Câteva zile mai târziu o conduci la localul unde are loc banchetul de terminare a clasei a opta. În fața restaurantului vezi niște gagici bune și te enervezi. Bă, ce naiba caută astea aici? Parcă era închiriat pentru clasa fie-mii. După care, realizezi cu stupoare că le știi de undeva pe tipele alea sexoase, cu cracii lungi. Stupefiat, îţi dai seama că sunt fetițele pe care le mai vedeai pe la şedințele cu parinții. Când dracu’ s-au făcut atât de mari? Și mai ales de ce arată ca niște starlete de cinema pentru care ar face moarte de om și Leo di Caprio? Te uiți la fie-ta care tocmai li se alătură și te simți ca în “Moartea căprioarei”. Mănânci și plângi, mănânci.

Nu mai trece mult până auzi pentru prima dată întrebarea care-ţi va zgudui definitiv lumea. Vine și pe neașteptate, pervers, în timp ce te hăhăiești cu băieții la bere. “Coaie, ce mai face fiică-ta? Are și ea prieten? Că de-acum e mare”. Te uiți la netrebnicul care a scos asta pe gură. Un prim scenariu în care îl iei de la masă și îl eviscerezi cu un cuțit zimțat de vânătoare ți se desfășoară prin minte. Dar nu te satisface, ar avea o moarte prea uşoară. Râzi, dar e de fapt un rânjet, și reușești să spui printre dinți: “n-are, mă, e mică încă”. Apoi, schimbi vorba, cu o inspiratie de zile mari: “auzi, tu ai început să cheleşti?”. Fracţiunea de secundă în care-i citesti groaza în priviri, te face să te simţi răzbunat pe deplin. Pentru că, da, chiar a început sa chelească.

Totul mai e cum mai e, până vine Sâmbata Blestemată. Din senin, fără nicio premoniție, fără nimic. Era dimineață, tocmai îți savurai cafeaua și dădeai afară primul rotocol de fum de țigară, când auzi vocea care până mai ieri o alinta pe Barbie: “diseară pot să merg la petrecere la X? Vine Andrei să mă ia și tot el mă si aduce înapoi”. Sfârșitul întrebării îl percepi ca Silvester Stallone în Rocky, când totul se mișca în reluare și ăla zbiera “Adrian, Adrian”. Mâna ți se încleștează pe cana de cafea un pic prea brusc și o verși pe toată pe jos. La fix, ai câștigat câteva minute. Trebuie să ștergi, doar n-o să lași așa. Și dacă tot te-ai apucat de șters, dai cu mopul în toată casa. Încet, temeinic, doar-doar se opreşte timpul în loc şi nu mai eşti nevoit să răspunzi. Cochetezi cu gândul să iei și geamurile la șmotru. Iar mocheta pare cam jegoasă, ia să bag și apiratorul.

“Deci?”. Este urmarea care te zguduie din nou. Îngaimi cu silă: “bine, dar vreau să-l cunosc și eu pe Andrei ăsta”. “Da, o să urce la noi”. I-auzi, fără să-l invite nimeni. Cine se crede maimuțoiul naibii? Cuvintele ți se bulucesc la gură, dar reușesti să te abții la timp. Te uiți doar la lumina ochilor tăi cum își alege fericită rochița pentru diseară. Frate, cretinii ăștia de producători nu pot să facă și rochii normale, lungi până la glezne şi foarte groase?

Spre seară ți-ai pus tricoul care-ți definește cel mai bine bicepşii, apoi te așezi în fotoliu rugându-te să înceapă o furtună sau ceva de dimensiuni apocaliptice care să anuleze orice plan de petrecere. Când sună la ușă zvâcneşti ca un arc în picioare și îți lipești cu forţa de corp dreapta, care plecase singură într-un un croșeu devastator.

“El e Andrei”. Te uiți în ochii lui și te rogi ca telepatia să funcționeze și să citească în privirea ta tot textul mut pe care îl zbieri în gând: “prietene, dacă i se mișcă fetei mele un singur fir de păr fără voia ei, o să înduri niște chinuri pe lângă care moartea ți se va părea o eliberare ușoară. Iar dacă o faci să sufere, din scalpul tău imi voi face breloc pentru cheia de la mașină. Și așa îmi trebuia unul. Observi chestia aia pe care am lăsat-o strategic în colț, la vedere? Da, este chiar o bâtă. Întipărește-ți-o bine pe retină!”.

După ce te asiguri că a prins mesajul subliminal, te retragi, în timp ce spui cu cea mai baritonală voce de care ești în stare: “la zece jumătate să fii acasă!”. Nu, nu te interesează că e prea devreme. Să zica merci că nu ai zis “opt”. Jumătate de oră le-ar fi fost mai mult decât suficient. De plâns te apuci abia după ce auzi ușa închizându-se în spatele lor.

Moartea îți intră în vene abia într-o seară când te întorci acasă și treci pe lângă o bancă unde doi îndrăgostiți se sărută lung. Zâmbești, gândindu-te că ai fost și tu așa. Ce vremuri! Doar printr-un miracol scapi de atacul cerebral care ar fi trebuit să te ucidă pe loc, când ai văzut că acolo, pe marginea străzii, cu mâinile în părul slinos al urangutanului profitor, este prinţesa ta neasemuită. În cele din urmă te observă şi râd amândoi ruşinaţi. Schiţezi un zâmbet pe care îl simţi mai degrabă ca pe o lamă de cuţit şi te uiţi la ăla cu o privire care spune: “prietene, ai murit, doar că tu încă nu ştii asta”.

După o vreme, începi să intri în casă, cu inima bătând în piept ca un picamer, în zilele în care ştii că este hoţul ăla nenorocit de fete pe la ea. Te îngrozeşte gândul că ai putea să nimereşti într-un moment în care prinţesa ta are hainele azvârlite pe jos, iar tu ai fi nevoit să faci ani grei de puşcărie pentru modul crud şi bestial în care l-ai aruncat pe ticălos pe fereastră. De două ori. Aşa că mai bine suni şi o întrebi dacă vrea ceva de la Mega.

În cele din urmă, o parte din tine moare în ziua în care ajungi acasă şi vezi o gentuţă de voiaj pregătita pe hol. Îi dai târcoale şi te întrebi cine-o fi venit în vizită, dar mai ales cât stă, că parcă n-ai avea chef de musafiri. Faci cruce cu limba în cerul gurii şi te rogi sa nu fie soacră-ta. Apoi apare ea, prinţesa, îmbracată şi gata de drum. Bă, ce naiba, parcă nu trebuia să plecăm în concediu azi. Cred că am uitat. Frate, ce mă lasă memoria asta. Nu apuci să-ţi proiectezi mental agenda, ca să verifici, pentru că auzi: “weekend-ul ăsta stau la Alexandra, sunt părinţii ei plecaţi şi ne strângem mai mulţi acolo. Mă întorc duminică”. 

O singură întrebare îţi străbate instant creierul, dar nu ai curajul s-o rosteşti, de teamă sa nu auzi răspunsul:

– E şi Andrei acolo?

sursa foto

299 de păreri la “Mărirea și decăderea unui tată de fată!

 1. Da Doamne să am băieti!!!:)))

  Comentariu beton! Thumb up 100 Thumb down 17

  • @Sinculet, de ce ți-e frică…

   Comentariu beton! Thumb up 56 Thumb down 6

  • Si daca, Doamne fereste, ai baiat si e poponar?Nu mai bine zici ca aveai fata?:))

   Comentariu beton! Thumb up 88 Thumb down 61

  • Si daca se intampla sa aiba alta orientare sexuala, ce? Cu ce schimba asta lucrurile?

   Comentariu beton! Thumb up 55 Thumb down 12

  • M-am scos. Eu am baiat 😀

   Comentariu beton! Thumb up 29 Thumb down 18

  • @Dannchelu, norocosule!

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 4

  • Eu am baiat. Si-l cheama Andrei. 🙂
   Acum are doar 6 ani, dar o sa creasca. Si o sa-mi aduca la usa pe una cu parul verde si cu un belciug in nas sau mai stiu eu cum. 🙂
   Glumesc, o sa aduca o fata cuminte si frumoasa. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 103 Thumb down 7

  • @Danuţ, da, fetele cu părul verde, cercel in nas şi tatuaje pe tot corpul sunt legende. 😉

   Comentariu beton! Thumb up 45 Thumb down 4

  • N-am păr verde, dar am cercel. Şi dacă mă gândesc bine, cine mă poate împiedica să îmi vopsesc părul verde? Măcar aşa, d-un caprit, d-un pamplezir.

   Comentariu beton! Thumb up 38 Thumb down 1

  • Poate-i aduce barza o surioara ! :)))))))))) Asa gandeam si eu , ca tine cand fiu-meu avea 6 ani. Cand a implinit 8 ani i-a adus barza o surioara :))))))))) Sunt foarte fericit ca am si o fiica si gandesc ca autorul articolului… P.S. Eu am si pusca !!! :)))))))

   Comentariu beton! Thumb up 57 Thumb down 4

  • Lopată ai? Nu poți să-l împuști și să-l lași așa…

   Comentariu beton! Thumb up 162 Thumb down 2

  • Si daca.l arunca de la etaj de doua ori… Ii trebuie lopata. Sper doar sa nu fie vreunul din baietii mei :)))))

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • Vezi sa nu ramai fara ea. ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 2

  • Sa dea domnul sa am baieti. Asa sa fie!
   Dar ai grija sa te porti frumos cu Andrei!

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

  • Cum’zic…se pare ca fetele ii iubesc mai mult pe tati, cu care de regula si seamana, deci ai grija ce-ti doresti!
   Nu mai bine sa fie sanatos/oasa? Ca armata si fetele pot face! 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 2. Cred ca vorba “toti barbatii sunt la fel” a fost facuta pentru caracterizarea tatilor de fete… Chiar sunteti toti la fel :))

  Comentariu beton! Thumb up 83 Thumb down 6

  • @Denisa, da, avem o sectă a noastră. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 74 Thumb down 2

  • Eu-s tanar si tot asa gandesc.
   Fiica mea, daca va exista, va fi foarte trista. Voi avea grijă să nu apară vreun alt Andrei prea repede. Sunt destul eu. :))

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 5

  • Asta cu “toti barbatii sunt la fel” a fost replica unei chinezoaice care isi pierduse sotul, dar din punctul meu de vedere are foarte mare dreptate. Si daca mai lasa si telefonul pe masa si mai si primeste un sms de la “iuby”, il citesti doar asa “din curiozitate” si scrie in el: cf? rsp dreaku! parca ce scrie omul despre torturile aplicate de ISIS iti par curate mangaieri.

   Comentariu beton! Thumb up 64 Thumb down 4

  • @Denisa..uite.. Eu te contrazic… ? eu chiar mi-am dorit fata (sincer!) ador sa o vad in roz… ? ca doar e fata.. Nu? Cat despre ce a scris mai departe Mihai.. Cred ca asa am sa fiu si eu.. Dar nu cred ca a fi protector e un “defect” cum ar spune unii.. Nu? Bine.. in anumite limite ?

   Comentariu beton! Thumb up 39 Thumb down 2

  • Perversule:)

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

 3. Mihai, trebuia să zici “spoiler alert” :)))

  Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 1

  • @upprann, ah, da, în cazul tău, da. Îmi pare rău că ți-am stricat surpriza. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • @Mihai, iți pare rău pe naiba, tu mai ai un pic şi măriți fata :)))

   Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 0

  • @upprann, m-ai cam ghicit, nu prea îmi pare. :))))))))))))))))

   Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 0

 4. Un articol absolut superb !

  “prietene, dacă i se mișcă fetei mele un singur fir de păr fără voia ei, o să înduri niște chinuri pe lângă care moartea ți se va părea o eliberare ușoara”
  Si vine intrebarea : “si daca se misca cu voia ei?” ???

  Comentariu beton! Thumb up 144 Thumb down 1

  • Nu conteaza la tatii de fete ,,, d.p.d.v. al lor oricum este fara voia ei 😛

   Comentariu beton! Thumb up 91 Thumb down 1

  • @gemacus, EXAAAAAACT!

   Comentariu beton! Thumb up 38 Thumb down 0

  • @Florin, NICIODATĂ nu e cu voia ei. Amatorule!!!

   Comentariu beton! Thumb up 59 Thumb down 2

  • “Fata mea?! A prostit-o ala…. ” Asa sta treaba, dar el nu stie! :)))))))))))))))

   Comentariu beton! Thumb up 34 Thumb down 1

  • @emmanuella, moamăăăă, dar și când o să afle. :)))))

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • E prea tanara ca sa stie ce vrea…

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

 5. Foarte tare! Am ras cu lacrimi :))). Eu am băiat dar sper si la o fetița. Atunci o sa plâng.

  Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 0

 6. Eu sunt ma-sa si tot m-a busit o lacrima! I-am trimis si barbatului sa hahaie si el de plans, chiar daca fi-sa are doar 2 ani juma’! 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 85 Thumb down 0

  • @Luiza, mai are câțiva ani de liniște. Apoi începe. :))))))

   Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 2

  • Pfff…de ce cred ca aici a comentat nevasta-mea ?:)) bai frate nu mai scap de ea ! ca mi-am adus aminte de un alt subiect (faceb la comun ) …da is barbat si mi-am facut 1 si singur sa pot sa ma conversez cu cetatenii…E a 4 a oara cand citesc articolul…deja fica-mea se apropie de 5 ani si-mi povesteste de colegul ei de la gradinita ,Gabriel…actionez acum,il mai las sa creasca ? Zic si eu…:))

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

 7. Nici nu ştiu dacă să mă distrez sau să-i dau telefon lu’ fiică-mea… Deja e la vârsta la care avertismentul către oricare individ care se apropie la mai mult de 5 metri se termină cu: “… Am o pușcă, o lopată și 3 hectare în spatele casei” (am mai comentat odată subiectul – http://mihaivasilescublog.ro/2015/03/16/tata-de-fata/ – şi am expus “regulile tatălui de fată”)

  Comentariu beton! Thumb up 43 Thumb down 0

  • @Florin, nu rezolvi nimic dacă i-l dai. Tu ești cel care văd că ți-ai însușit corect principiile de creștere. :)))))

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

 8. Bai…. genial. :). Felicitari. Mi-ai facut ziua. 😀

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • @Laurentiu, să înteleg că ești tată de fată? 😉

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 9. Eu am si fata si baiat. Hmm… faza cu ” mananci si plangi, mananci ”, trebuia urmata de ” si apoi incepi sa plangi si nu te mai opresti ” :))

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • @Bianca, sunt bărbat, ce naiba. Plâng doar când nu mă vede nimeni.

   Comentariu beton! Thumb up 35 Thumb down 0

  • nu e ca si cand te intereseaza pe tine dar vad ca poti falsa

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 10. @Mihai, iti deplang soarta cruda…dar, am o idee care cred ca (ne) va satisfice toate gandurile alea faine…

  facem asa…eu ii rup ambele maini si picoarele si il bat cu ele, daca se atinge de un fir de par al printesei tale, ca tot nu ma stie si nu are de unde sa ma ia…iar tu te vei prezenta in fata judecatorului cu lacrimi in ochi, ingainand:

  “Si era, saracul pusti, un baiat super de treaba si respectuos…nu stiu cine ar fi putut sa ii faca rau”..dupa care, izbucnesti in hohote de plans…vezi tu cum faci…ITI GARANTEZ, NICIUN JUDECATOR NU TE VA CONDAMNA…:))

  Iar, daca eu voi avea norocul sa fiu in pielea ta, peste ani..te sun si faci la fel…vezi? toata lumea fericita…:))

  PS sa vezi ce comentarii negative imi iau peste bot…:))
  PPS. Deja mi-am facut abonament la sala …again si, in plus, am completat toate formularele pentru un pistol Glock de 19…:))

  Comentariu beton! Thumb up 83 Thumb down 3

  • @SorinB, și satisfacția mea, dacă-l bati tu, unde mai e? 😀

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 1

  • @ Mihai..pai, satisfactia ta va fi sa il bati pe ala de atenteaza la firele din capul printesei mele…cand si daca o fi..daca fac baiat, atunci, ramai doar cu placerea…mea….:))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 3

  • @SorinB, vezi? Nu e corect. :))))

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

 11. Ai pus tot of-ul tau in articolul asta ,doar ca astea sunt etapele vietii si nu pot fi schimbate .Este foarte adevarat ce spui ,generatia din zilele astea ,si in special fetele, parca se maturizeaza mult mai repede iar noi fiind mult prea preocupati cu alte treburi observam cateodata prea tarziu ca nu mai este copilul pe care mai ieri il duceam de mana la gradi.Dar sa nu uitam ca si mamele de fete sau baieti au fost si ele fetitele mamicii su taticului.

  Comentariu beton! Thumb up 30 Thumb down 0

  • @dede cati, muuuuuult prea repede. 🙁

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • exact! toate comentariile de aici nu fac decat sa confirme ca ” barbatii e porci” . Cunoscandu-se pe ei, niciunuli nu crede ca exista unul bun care sa o merite pe fii-sa.

   Comentariu beton! Thumb up 41 Thumb down 0

  • @Angelica, aici să ştii că ai zis vorbă mare. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

 12. @Mihai…povestea ta imi aduce aminte de o faza din Bad Boys 2…cand vine pustiul sa o ia pe Megan la prima intalnire…GENIALA faza..am ras de m-am tinut de pereti…dupa care, mi s-a oprit rasul …mi-am imaginat daca nu cumva voi reactiona si EU la fel….noroc ca mai am ceva pana atunci…

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 2

  • @SorinB, mi-e frică de cum vei reacționa tu. :)))))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • @Mihai…cu cea mai mare sinceritate spun…SI MIE…:))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

 13. Ii procuri un frate. Daca are frate situatie e complet diferita.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Dan, dacă e mai mic, nu cred. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 14. Bravo Mihai! Pare că asta e lucrarea ta de doctorat în Psihologia parentingului pentru taţii de fete. Acum că te-ai mai eliberat, nu-i aşa că te simţi mai bine?

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 3

  • @krantz, da, dar este doar o impresie. Un “Andrei” încă e în peisaj. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

  • Ca să-ţi mai treacă, gîndeşte-te că acum ceva timp, “Andrei” erai chiar tu.
   Apoi mai uită-te o dată la Lion king şi pune pe repeat melodia “Circle of life”. Curaj! Doare puţin la început, dar trece. Că doar vrei să alergi după nepoţei, nu?

   Comentariu beton! Thumb up 34 Thumb down 1

  • @krantz, te joci cu focu’.

   Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 0

 15. Mi-a placut la nebunie descrierea disperarii. Fix asa sunteti! Al meu cred ca de acum i-a pus echipament de filaj lui fie-mea. A fost prevazator si a tras un kilometru de cabluri prin peretii casei. Toate firele merg intrun server la el in birou. Cred ca atunci cand implineste 14 ani ne monteaza camere video la fiecare cinci centimetri. La nemti baietii vin acasa la fete. E foarte pregatit dar garantat nu va fi scutit de lacrimi cu toate pregatirile lui.

  Comentariu beton! Thumb up 39 Thumb down 3

  • @Ana R., big brother trăiește. Doar că îi zice big father. :))))))

   Comentariu beton! Thumb up 45 Thumb down 0

  • @Mihai, buna rau asta! :))))

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • @Ana R..te rog sa ii transmiti sotului tau ca vin si ii montez toate camerele gratis..plus, ii mai aduc si echipament de ascultare…:))..lucrare curaae, nu se prinde nici dracu’…:)

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 1

  • @Ana R. :)) Daca tot e sa faca o treaba ca lumea, ii sugerez sotului tau 1.ca imaginile camerelor video sa poata fi accesate de pe telefonul mobil (in timp real) :))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

 16. Standardele astea duble. Daca ai baiat: Futele tata pe toate. Daca ai fata: Centura de castitate te paste. Nu merge…

  Comentariu beton! Thumb up 36 Thumb down 2

  • @Catalin, PARE că nu merge. În practică exact așa se întâmplă.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 3

  • Eu sunt instructor de patinaj si am lucrat cu mii de copii pana acum, si am ajuns la sfanta vorba: Cum ii educi, asa ii ai…

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 0

 17. Din memoria mea de elefant, redau o poanta spusa de sotul meu, tata de doua fete 🙂
  ” – Ce se spun despre tatal cu o fata? Un norocos 🙂
  – Ce se spune despre tatal cu doua fete? Baiat destept 🙂
  – Ce se spune despre tatal cu trei fete? Un prost care si-a incercat prea mult norocul.”
  Despre mamele de fete nimic. Ma simt marginalizata.
  PS ce bine este cu edit-ul asta
  PPS ne gândim serios sa ne incercam norocul a treia oara 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 34 Thumb down 1

  • @CarmenP, pffff… :)))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Te-am lasat fara grai? Am gresit cu ceva? Scuze de poanta, n-am dorit sa jignesc pe nimeni.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • @CarmenP, nuuu, am râs la punctul 3. :)))))

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @ Carmen P tare :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

 18. Mihae, exact la asta ma gandeam acum vreo saptamana! Cand il vedeam pe barbatu-meu cu fetita in brate si-i arata niste animalute desenate si din “popolina mea” si “printesa lu’ tati” n-o scotea! Ce-o face el peste cativa ani? Mai tarziu, stand in bucatarie mi se deruleaza un filmulet in… spatele ochilor : barbatu-meu, aratand ca The Rock – intre noi fie vorba e destul de departe, cu pumnii lui Arnold in Conan, imbracat ca un lunetist cu frunze la cap ascuns in tufisuri, stand la panda cand “fetita lu’ tati” e la plimbare in oras, la o petrecere… Si brusc se blocheaza imaginea! Pe cine vad in spatele lui??? Pe mine! Un amestec intre Xena Printesa Razboinica, Uma T din Kill Bill si Nikita. Nikita lui Besson, nu din Romania, bineinteles!
  Concluzia : eu sustin ca as fi sau macar incerc sa fiu “open-minded”… dar e greu si pentru o mama, nu numai pentru un tata sa se gandeasca la alte alea…
  Bine, acum are 7 luni tanara noastra, dar sper ca peste cativa ani sa nu uit cum e varsta respectiva si, mai ales, sa nu rup relatia mama-fiica din cauza “marginirii” mele!

  Comentariu beton! Thumb up 37 Thumb down 2

  • @ElenaP, nu, nu, tu o să fii cea pe care se poate baza mereu. 😉

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • @Mihai Vasilescu, carevasazica eu eram in spatele lu’ barbatu-meu sa-i incurc planurile, nu sa-l sustin! Am inteles… :))))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @ElenaP, măcar recunoşti. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 19. Stii, mi-ar placea sa citesc si varianta fiicei, dar si reactia sotiei la reactiile tale.
  Daca taica-miu ar mai fi trait, probabil acum ati fi fost la bere, o mica diferenta ar fi ca eu ma uitam la meciurile Stelei cu el, fiindca “Andrei-ul” meu nu voia sa ma ia cu el pe stadion 😛

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • @Scoprya Cristina, ferice de taică-tau. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 20. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 8 Thumb down 30

  • @MB, cum zici tu, bo$$.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 3

  • Ma’ boy, cred că s-a spus p-aici, sau dacă nu s-a spus, o repet eu: cum ți-i crești, așa ți-i ai. Deci probabil că ai nimerit tarlaua greșită ori când ai intrat pe instagram, ori când ai intrat aici

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • @Lucian, ai perfectă dreptate. Doar că nu înţeleg ce prea zici. Aia e, o fi vina mea.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Asta pentru că ai citit comentariul meu ca replică la al tău. Ia încearcă să-l citești ca replică la ce a spus MB 😉

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

  • @Lucian, mă gândeam eu că nu e pentru mine, dar de pe telefon nu văd. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 21. :-))))))) cred ca de-aia al meu a vrut baiat:-))))))))) nu mai pot de ras:-))))) imi place cum gandesti:-)))

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Anca, “crezi”? Nu, nu, chiar de-aia a vrut. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

 22. Tot timpul am crezut, acum si mai tare, ca e greu sa fii tata de fata/fete. Bine ca am doi baieti. 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Cronicarul, bine că esti tu deștept. 😛

   Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 1

 23. “… prietene, ai murit, doar că tu încă nu ştii asta…” asta trebuie sa mi-o adaug la vocabular si sa o folosesc atunci cand va veni momentul..

  Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 0

  • @jallon, you’re welcome!

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • E de fapt un vers din Bug Mafia

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 2 Thumb down 6

  • @Kuky, partea mişto este ca eu nu ascult Bug Mafia. 😉

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

 24. Mda, râdem noi râdem si râsul călare pe noi? hai ca n-o fi asa nasol pana la urma, nu? Si apropo, nici ăia cu baieti nu scapa, “corvete” sunt la orice pas! ?

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • @kya, știi cum e? Una e să-ți intre noroi în cizmă și alta să-ți intre cizma în noroi. Știi ce zic?

   Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 0

 25. Mooooooor!!!! :)))))))))))) am fata!!!! Ii postez zicerile tale sotului meu… fost militar, cu 3misiuni prin Irak si Afganistan, un Rambo mioritc! :)))))))))))))))) Omule…. eu sunt fericita daca asta ar fi parcursul : e cel firesc!!!!! Refuz ideea ideea de a ma anunta ca e lesbi ,da?!

  Comentariu beton! Thumb up 33 Thumb down 3

  • @emmanuella, eh, ce-o să faci? O s-o omori, dacă e să fie? 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • Clar ca nu, dar sigur e sfarsitul meu!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 7

  • @emmanuella, aiurea. Nu cred. Tot fata ta o să fie.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

 26. Omule, mi-ai făcut ziua frumoasă. :o) Mulţumesc. Dar în acelaşi timp m-a cuprins şi o mare tristeţe. O să mă bucur din plin de cei câţiva ani ce mi-au mai rămas…

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @costiniatan, cu plăcere! Așa să faci.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 27. Aaaaaa, sotul a fost in marina militara? si acum se ocupa cu sisteme de securitate deci……. ? speram numai la bine ?

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @kya, da, o să fie mai performant în a o urmări fără ca ea să știe. :))))

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • ??????? restul se subintelege… ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 28. Recomandare pt tații de fete: burka și ați scăpat de griji 😛
  Io mă gândesc serios de acuma să-i iau lu’ plodu’ meu vestă antiglonț și cască de luptă sau să-l echipez ca pe românii ăia care au jefuit o bancă în “Statele Unite ale SUA” și erau blindați din cap până-n picioare 😀

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 5

 29. Genial! Si cand te gandesti ca am vrut ca al doilea sa fie fata, sa aiba si nevasta-mea cu ce sa se joace!?? A iesit tot baiat, ca si primul. E adevarat ca sunt doi draci, si uneori am impresia ca vor sa ma impinga spre crima sau sinucidere, dar, citind cele de mai sus….hehehe, babaiatule, in 15 ani scap de griji. La altii abia atunci incep.??? Glumesc, bineinteles!

  Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 2

  • @Ionut, aşa are unii noroc. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • @Ionut Zici tu… Scapi de griji in 15 ani?? Sa te vad eu cand vor veni baietii cu fetele acasa cu burtica ” la gura” ?? si o sa iti zica “baga bani, baga bani” sau cu tatal vreunei fete “baaaaaa, al tau a lasat-o pe fi’mea , acu tre sa o ia de nevasta!” (glumesc ?)

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • @Bogdan, e foarte posibil sa ai dreptate, dar…ai mei au fost parinti de baieti (suntem 2) si un singur lucru mi s-a intiparit bine de tot in minte, din ce mi-au zis: DS = descurca-te singur!???Ne-am descurcat asa de bine, ca se roaga de noi sa-i lasam sa ne ajute. Dar, bineinteles, cazurile pot fi diferite.?

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • @Ionut.. Bineinteles ca difera… De aceea am spus ca glumesc.. Ca sunt si cazuri reale e partea a doua ?? in plus, vorbind de cazurile reale cred ca mai e vorba si de educatia primita… Nu?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 30. Doua chestii

  1. Fiica-mea (4 ani) e complet diferita de fiu-meu (2 ani). Interese complet diferite, preocupari diferite la aceeasi varsta etc. Fiu-meu invarte volanul la masina de la un an, fiica-mea nu prea e interesanta de asta, fiica-mea vrea rochite si a ales mereu cu ce se imbraca, lui fiu-meu i se rupe, poti sa-i dai orice etc.

  2. Scopul meu in viata e sa am o casa cu aproximativ 4000 mp de teren impadurit, o pusca cu luneta si niste dobermani. Asta e, daca nu-mi iese in urmatorii 10 ani I have failed :).

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 1

 31. mai bine nu citeam. tata de fata si am fost si eu ca Andrei 😀

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • @Ciprian, taci, că știu foarte bine ce zici. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 32. Am ras cu lacrimi,dar in acelasi timp parca mi-am vazut viitorul.Eu am 2 fete ( inca mici din fericire)

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Mihaela, tu vei fi ferită de toate astea.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 33. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 3 Thumb down 14

  • @Mihai, exact. Eu sunt vatman pe linia lui 41. Iesisem din tură.

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

 34. Cand cineva scrie asa de bine si cu atat umor trebuie incurajat, asa ca zic si eu ceva, cum ma indemni aici: tine-o tot asa! Super! Am ras cu lacrimi!

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • @antoanetac, facem ce putem. Multumesc! 😉

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

 35. Ah, si am uitat sa te intreb ceva: Si cand printesa se va marita ?! Aoleu, astept articolul acela! Imi amintesti de tata!

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @antoanetac, te joci cu focu’. :))))

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

 36. Uf!… A mea are doar 12 ani…

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Bobses, “doar”? Se apropie my friend. :))) Să-ţi trăiască!

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • Mersi, la fel!
   Deja mă interesez de permis de port armă și caut niște bâte mai zdravene. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Bobses, fă-ţi una de fag. 😉

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 37. M-am distrat copios citind articolul de astazi. :)))

  PS: Cu siguranta va exista si o replica!

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @Printesa, poate că totuşi nu. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 38. Epocala….Criminala…Offf!

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @L.I., ceva de genul ăsta, da. :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 39. salut! Fain ce ai scris! 🙂 E din ciclul : GUNS DON’T KILL PEOPLE, DADDIES WITH PRETTY LITTLE GIRLS DO! :)) Te inteleg perfect ( am si eu o ”bestie” de fetita) Cand doctoreasa mi-a comunicat vestea in 12 milisecunde mi-au trecut urmatoarele chestii prin cap : 1. la 3 ani trebuie sa o inscriu la karate 2. la 14 ani trebuie sa o inscriu la tir ( pistol, pusca, arc, sarbacana si stelute ninja) 3. as fi mai linistit daca ar urma o academie militara (eventual trupe speciale ) si ar invata sa ucida cu toate obiectele dintr-o camera inclusiv cureaua de la ceas ? 4. cam cata puscarie fac daca dupa 17-18 ani ajung acasa si gasesc pe un pampoi calare pe fiica-mea? ( ca e clar ca ii scot matzele si sar coarda cu ele mai ceva ca Floyd Mayweather in filmul asta : https://www.youtube.com/watch?v=Z5m1O5niSr0 5. e oare o coincidenta faptul ca astazi am cumparat saci menajeri, lopata si banda adeziva si am zis ca ar trebui sa le am in masina tot timpul? Poate eu zic ca e ok, da politia cred ca ar crede ca nu sunt un om cu credinta in preabunul Dumnezeu, care iubeste florile, gandaceii, care plange cand vede un curcubeu si sunt la fel de emotiv ca o caprEoara ( pui) si poate or presupune ca am de gand sa fac rau ”prietenilor” lui fiica-mea si sa ii ingroap in padure. 6. pe cine chem la mine ca sa ii fac ”viitorului ginerica” faza asta https://www.youtube.com/watch?v=Hb9aGovCJYY (bine, ceva mult mai urat, care sa implice un doberman, o menghina, o trusa de prim ajutor si un scaun cu rotile? 🙂 Iti urez bafta maxima, fericire corporala si…sa ne dea Comitetul Ceresc si toti sfintii din calendarul crestin ortodox (incepand de la cuviosul Acsenie pana la prefericitul Xenobie RABDARE si INTELEGERE :))

  Comentariu beton! Thumb up 34 Thumb down 1

  • @Mos Cristof, vezi că la Mega am găsit nişte saci menajeri beton. Pun pariu că nu lasă nicio dâră de sânge in urmă.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • Sper ca in momentul in care.. intr-o superba seara de vara… cand voi duce gunoiu si…o gasesc pe ”printesa” cu limba unui ”giolgau” in gura ….Oooo Duamni! Oooo tu Inger-ingerasu-meu sa imi dai un gand linistitor cu iepurasi si pisoi pufosi si si catelusi adorabili si un gand ( in antiteza) cu posibilul coleg de celula ( in care v-oi sta, pt ca ii voi face dauna ”tanarul june”) Sa imi apara in un minte un puscarias de 1.90, 140 kg,cu 4 dinti in hura (din care unu de haur), tatuaj cu ancora si ”Maricica 1990” condamnat pt viol asupra femeilor, barbatilor si animalelor domestice si salbatice de pe raza comunei. Si sa imi spuna: Bate-l! da …NU II LASA URME! Ca altfel o sa te cheme Maricica intre 7 si 11 ani conform articolului 189 Cod Penal :))

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 1

  • @Mos Cristf, dai şi tu numai la ficat. Ştiu că e mai tentant la faţă, dar…

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • Doamne,cata imaginatie aveti!!!!am ras cu lacrimi!!!

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @Rodica, eu sunt ăla căruia i te adresezi cu “aveţi”? Merci, m-ai facut să mă simt “tataie”. 🙁

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

 40. Azi mi a zis fie mea ca i place un baiat. 13.5 yo fie mea… i am zis ca sunt motociclist, jaka di piele am, oleac di bataie stiu. si negociez pentru un shootgun. Aprig negociez. Da numa eu stiu ce i in sufletu meu.

  Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 0

  • @Babanul, sunt alături de tine. Curaj! 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Babanu :)) am mai recomandat si cuiva mai sus, dar poate nu ai vazut 🙂 Mai postez o data si recomand arcul compozit https://www.youtube.com/watch?v=eCtb_ylVDvU Pana si in preafrumoasele noastre colinde si sorcove traditionale se behaie : ”Taaaaree ca piaatraaa/ Iutee ca saaajeeaataa”ATENTIE! Nici unu’ nu a fost sorcovit cu ”Taaareee ca piaatraaa/ MAI IUTE ca sajeata” :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 41. Pingback: mihai vasilescu blog | Cu un Einstein toţi suntem datori

 42. razboinicule! si nu vreau sa ma gandesc la tatii care deschid usa unui “Andreea”

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 43. “unui”. ca Andreea e baiatul

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 44. superb !!!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 45. Cam deramatic dar până la urma e ceva normal și mai bine toate să fie făcute la timpul lor decât târziu de tot sau niciodată

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 5

  • @Coprian, păi şi am zis eu altceva? Nu e nimic dramatic. Trăirile mele sunt trăirile mele. Exagerate un pic, de dragul povestirii.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

 46. Ce sa mai….am ras dar m-ai pus deja pe ganduri.Am doua fete (inca micute) dar deja ma gandesc ce-o sa fie de pe la 16 ani in colo…

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @iulian, eşti încâ safe man. Dar dacă prinzi vreo ofertă la lopeţi şi saci menajeri din ăia groşi, ia câte ceva, să fie acolo. 😉

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 47. Eu am doua fete si de cum au facut 5 ani le dau la karate! Asta ca sa decida ele singure ce, când si cu cine! 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Valy, aşa, ca să fii tu liniştit. Dar, crede-mă, nimic nu te salvează de la semi-infarct când îl vezi pe ăla cu mâinile pe ea. 😉

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • Vorbeam cu o mama si spunea, ca fata ei poate veni cu cine vrea acasa, numai sa nu fie negru ca nu crede ca ar rezista sa-si vada nepoteii negrii. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Valy, hmmm… parcă nu m-aş juca cu chestia asta cu “negrii”. Ştii şi tu de ce. 😉

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 48. daca e Andrei problema atunci sa zicem ca ai circumstante atenuante. Daca e vorba in schimb de situatie…take a deep breath si chillax. Si lasa fata sa se bucure de adolescenta si sa descopere 😀

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 49. Textul asta mi-a facut ziua; am ras cu lacrimi. Mersi ! :))

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 50. Din prima zi de cand s-a născut fata am avut in fața ochilor tot scenariul din articolul acesta!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Flaviu, deci eşti un fel de vizionar. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 51. De fapt “Alexandra” e Andrei ?.

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 52. Ce mai freamat, ce mai zbucium!

  Il si vad pe cumnatul meu caracterizat in descrierea ta. Mai, asta nu suporta nici sa deschizi subiectul…
  Cat despre mine, vorba aia: “cine are sa si-i creasca, cine nu, sa nu-si doreasca”.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @lectoarumana, ce vă mai place să râdeţi de noi. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 53. Ei, da` de unde! Eu chiar sufar cand il vad cum i se congestioneaza fata in asemenea momente. 😛

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @lectorarumana, cred. Rău de tot suferi.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 54. Prea dramatic, as spune. ”Cochetam” si eu cu starile astea pana cand mi-am dat seama ca , de fapt, orice as face sau gandi macar, este inutil. Asa ca, las viata sa-si urmeze cursul.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Mihai, dacă-mi caut ochelarii și nu-i găsesc pentru că sunt pe nas, nu-i vreo tragedie. Dar când pierd o idee de text imi vine să urlu de nervi. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 55. Bah, stiu ca articolul asta incearca sa arate trecerea subita a timpului si transformarea copiilor in adulti. Si regretul ca nu vor mai fi niciodata copii, ca vor da cu capul de toate problemele care le au adultii. Cred ca acolo ii marea durere a unui parinte. Iar acest tata ar trebui mai degraba, decat sa il arunce pe Andrei de la fereastra sa se gandeasca daca fiica lui este cu capul pe umeri. Daca ii in stare sa inceapa o viata de adult, daca stie cum sta treaba cu relatiile, daca stie sa ia decizii bune pt ea. Daca el a fost un exemplu bun pt ea, daca el are o relatie de prietenie cu ea si ea are incredere in tatal ei pentru a veni la el cand are nevoie de ajutor. Psihologia ne spune ca fetele sunt atrase de barbati care seamana cu tatal lor. Intrebarea ii dacal tatal a fost un exemplu bun dea lungul aniilor astfel incat ca fata sa stie ce sa isi doreasca la un barbat. Si multe alte chestii…

  Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 0

  • @Victor, a fost, a fost. 😉

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

 56. Mihai, trebuie că-l ştii pe soţul meu şi aţi povestit îndelung! Altfel nu-mi pot explica cum i-ai transpus toate cuvintele/gândurile/fricile. :))

  A noastră împlineşte 12. Frati’su e un Andrei de 10 ani.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Teo, îl știu, cum naiba să nu-l stiu. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 57. pusca n-am dar cu ciocanul de lipit “minuni” fac :))

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Marius, este, este, își face treaba. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • o drujba face miracole si e relativ ieftină. Eu ma gândeam sa-mi cumpăr o mitraliera gatling dar se pare ca e ilegal sa deții așa ceva dar drujba nu e ilegală …..

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 58. dap… fimea are 4 anisori si deja ma gandesc la chestiile astea. Slava Domnului ca am si baiat care sigur va avea grija de ea cand nu voi fi in prejma 😉

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Adi, dacă e mai mare, da. Dar io zic să nu te bazezi. Caftește-i tu cu mâna ta. :)))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 59. Pingback: Care au fost cele mai viralizate subiecte în presa online și pe bloguri? (W39 2015) | refresh.ro

 60. Pingback: Zelist Blog » Blog Archive » Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri in perioada 21 – 27 septembrie 2015?

 61. Am o fată, dar nu o schimb nici pe un milion de băieţi….

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Paulian, bravo, dom’le, asta voiam să aud. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 62. Intreb pentru o prietena 😀 Exista un scenariu si pentru mamele de baieti?am de dat si de primit sfaturi.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 63. As we speak acilea – fii-mea e la prima ei intalnire. Tac-su s-a oferit sa mearga dupa ea la ora 8 fix,nu conteaza ca el tre’ sa faca ocol neste zeci de kilometrii buni in drumul lui dinspre job spre casa. Va spun cu mana pe inima – io una n-am avut curaj sa-l sun odata ce am aflat ca el a fost instiintat de iesirea fii-si. Astept sa-l vad cum intra pe usa. Daca are ochii mici,privirea crancena si nu blesteste niciun cuvant – ma incui in dormitor si-l las sa fermenteze. :))

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Simina, eu zic să te încui oricum. Preventiv. :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 64. “Like” mi se pare prea putin. Ar trebui puse stele, ca la generali, la “tecstu” asta, sa moara dujmanii mei care va minte!. Di granda! Halal! In calitatea mea de tata de fete (mea culpa!) am trecut prin faze asemenea, ma rog, cu mici variatiuni. Da’ totu’ e real, sentimentu’ ala nasol, tot-tot-tot! Esti mare, dom’le autor, sa n-am parte de ce vrei tu care te minte! Daca as avea talentu literar a lu’ matale, v-as povesti cum a fost prima data in viata mea intalnmirea cu ginerele, e ca din filme, nu poci sa va expui totu’ pe scurt, e mult de povestit. Cam astea…

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Kosta, hai, încearcă totuşi. Poate iese mişto şi “ne râdem”. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 65. Imi imaginam ca mamele de baieti au probleme din astea, da’ tații de fete le-au intrecut in nenumarate privinte! :))

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Laura, da, noi suntem mai sensibili. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 66. Oricum…misto postare. O sa i-o arat si sotului sa aiba la ce reflecta 14 ani de-acum inainte! :))

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Laura, musai! Deşi el ştie deja. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 67. E frumos spus si la modul de gluma insa eu am 2 fete si sufar mult, sunt mama de fete si fiind femeie stiu ce greu e sa stii ca natura nu a tinut cu tine (durerile legate de ciclu, durerile nasterii, hormoni nebuni), ca societatea nu prea tine cu tine (in continuu fetele sunt puse la zid ba ca-s curve daca le place, ba ca-s frigide daca le educi sa nu se duca dupa baieti, ba ca-s de neinteles, ba femeile castiga mai putin, daca are o masina faina repede baietii spun ca a supt un km de … ca sa si-o ia… mna urat ce sa mai vorbim!). Nu mai spun de cele legate de aspectul fizic: iar durere la epilat, pensat si bani de cheltuit! La astea se adauga posibilitatea de a avea un pireten/ sot abuziv,posibilitatea de a fi violate, agresate, maltratate! Si mai e si chestia asta cu presiunea pusa acum pe adolescente care si cum se culca cu cate unul… e mult mai greu acum fata de cum era cand eram eu tanara! Pai atunci nu-mi cerea nimeni sex din prima, aveam un prieten cate 1 an si numai ne pipaiam, acum una-doua el vrea sex…! Si uite asa vezi tot fetele puse la zid ba ca nu-s virgine pana nu stiu cand, ba ca s-au dus cu prea multi, ba ca e gravida…groaznic! Nu mai spun de orgasm, cica vreo 70% din femei nu au simtit asa ceva… pe cand barbatii au de fiecare data, dar muncesc de casapesc, si la serviciu si curat/mancare/spalat/calcat si copii si sot de ingrijit! Ma mir totusi ca tot barbatii mor mai repede in asa conditii!

  Ma gandesc ca in curand o sa fie usor sa poti alege ce sex sa aiba copilul si vor fi frate numai baieti….

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

 68. Pai, uite, Barnie, cam cum sta treaba cu moartea timpurie a barbatilor: cica suna unu’ la Radio erevan si intreaba ezac, da’ ezac, stii, despre mirarea ta de mai sus. poti sa crezi ce raspuns a putut primi? Sa lesini: da, intr-adivar, savantii sovetici au discoperit ca fimeili traiesc mai mult decat barbatii, pentru ca ele nu au …neveste!

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Kosta, şi mi se pare absolut corect. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • :))) ba sunt si femei cu neveste insa acolo nu stiu care moare prima 🙂 Oricum viata grea, daca observi, de multe ori tot barbatul o face 🙂 😛 si ca sa citez si eu chestii feministe 😉 viata fara barbati nu numai ca ar fi posibila insa nici nu cred ca ar fi foarte grea (fara traficanti de carne vie, violatori, batausi, zoofili, pedofili si alte soiuri de …fili)! Ar mai fi de spus ca tot misoginii spun ca barbatul infloreste peste 35 si cica femeia se ofileste, ei deseori dau divort pe la 40-45 si cauta adolescente, prospaturi satuli fiind de atatea responsabilitati!
   Si uite asa nu poate omul sa se bucure pe deplin de faptul ca e parinte, il napadesc grijile ca a adus 2 copii asa buni intr-o lume asa nebuna!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Barnie, viata fara barbati e cool doar in doua situatii: daca ai ajuns la menopauza si chiar nu te mai intersecteaza, sau daca se gasesc baterii ieftine. In rest, exemplele de masculi plini de ferocitate alese de tine denota ca tu excluzi din start barbatii normali, non-violenti, cu apetit sexual normal, sau macar nu peste medie etc. Ceea ce imi spune mie o poveste tare trista, in cazul ca esti de dama. Daca esti in tabara cealalta, se sparie gandul… vorba cronicarului!

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Da, ai grait, pana la urma si despre ceva cu care ,eu unul, nu sunt de acord: lasatul nevestei “dintai” pentru nepotele ai caror anisori incap de doua ori in varsta masculului batran si mai ramane loc si de-un pici. Dar e un adevar trist, pe care nu-l genereaza numai apetitul exacerbat al masculilor, iar eu nu sunt aici ca sa caut vinovatii sau scuze, pur si simplu constat ca aci ai nimerit-o.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Pentru ca am 2 fete probabil ca vad raul putin mai negru decat e! Da, mor de frica la gandul ca din atatea posibilitati nasoale s-ar putea careva intersecta cu viata lor! Eu una am patit-o, nu urat dar am fost urmarita de mai multe ori, am fost pipaita in scara blocului de unul care a venit in fuga cand urcam scarile, si chiar am fost pusa in fata unui viol care nu s-a intamplat, din fericire. N-a fost placut deloc si gandul ca e foarte posibil sa se intample si lor e groaznic, ma macina incet. Daca stiam ca a fi mama vine cu asa sentimente cred ca-mi vedeam de treaba mea si vizitam lumea! 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 69. acuma, ar mai fi cateva kestii de spus dispre fimei, da’ io nu spui nici fript, nici taiat, ca stiu io di ce s-o creat mai intai barbatu’ si abia mai apoi fimeia, daca ie si ne luom dupe biblie: ca sa poata sa spuie si el ceva, fara sa-l contrazica niminea, de-aia! Apoi, io am scris cateva kestii estrase din Ghidul Misoginului, pe pagina mea de pe wordpress, da mi-e si frica si rusine sa… daca ma intelegeti ce vreau sa zic. Una singura va spui, ca sa va puteti face o idee: cica a celuilalt e totdeauna mai frumoasa, mai inteligenta, sau macar mai interesanta (fimeia, adica). Poti sa crezi una ca asta?

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Kosta, cum să nu cred? Nu noi am inventat aia cu capra vecinului?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • noi am inventat chiar si capra, daca e pe-asa, n-am vazut popor mai inteligent. De-aia la noi nici legea nu functioneaza, c-o fentam de-o gasest toti dracii.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 70. Bun, io am fo norocos, in multe privintze, dar asta cu fetele mi-a iesit, intr-un fel. Una din ele, cea mica, are probleme grave de sanatate, nu detaliez, in cazul ei ar fi inutil de discutat, iar cea mare, fata tatii cea frum,oasa si desteapta, singurul lucru bun pe care am reusit sa-l fac si io in viata, mi-a adus numai bucurii, n-are rost sa vi le insir. cert este ca la maritis a venit cu exemplarul de mana la mine si a zis ceva de genu’ :”asta ie”. Mai, esti nebun, cum sa taci la o faza ca asta? Asa ca mi-am dat drumul in stilul meu caracteristic si, daca voi avea odata timp, am sa va povestesc. Acum, cand sunt bunic cu doi nepoti, baiat si fata, magar as fi sa mai comentez.

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Kosta, da, ar cam trebui să fii recunoscător.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 71. Pingback: mihai vasilescu blog | Lumea e a mea

 72. Replica dintr-un film cu WIll Smith, cand la usa apare un adolescent ce venea s-o ia la un chef pe fiica partenerului: “Esti virgin?” “Da” “Asa sa ramai…” face parte din scenariul cu viitorul “Andrei” ce va veni la usa mea s-o conduca pe fii-mea la ceva party. Acu’ are 15 ani, e chestie de zile…

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 73. Pingback: Și tații de fete sunt cool - Georgiana Lungu

 74. Doamne, am ras cu lacrimi, spre sfarsit abia mai puteam citi! Nu am copii dar modul in care ai scris m-a facut sa trăiesc totul foarte real. Esti fenomenal, ma bucur pentru ca te-am gasit, mi-ai facut o zi de Vineri 13 mult mai frumoasa!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Georgian, facem ce putem. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 75. Am noroc: sunt singur acum, când citesc articolul tău. Așadar, mănânc și plâng. Nu mai mănânc. Plâng …..

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 76. eu zic sa ne strangem mai multi….poate obtinem un discount de grup la magazinul de arme… 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Mihai, eu am deja preț preferențial. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Ma bag si eu la un Kalasnikov , ceva.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 77. Ha.Dar nu sunt toti asa. Eu am 27 ani si nu am avut nici un iubit pana acum,iar de la 18 ani incolo au inceput so mei sa ma intrebe daca sunt lesbi. (Nu sunt)
  Deci presupun ca tatii totusi nu vor ca fiicele lor sa ramana celibatare.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Bibi, sper doar că glumești. Dacă până la 27 de ani nu ai avut un iubit, ceva e în neregulă cu tine. Nu știu ce, tu ar trebui să știi.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

 78. Tare de tot . Anul asta o sa vad cum e cu banchetul .

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 79. Nici dacă ai băiat nu scapi. Într-o zi mă sună “consortul” din dotare și zice disperat : Alex a venit cu o fată! Da, și, zic io? Are o șuviță verde!!!
  Peste vreo două-trei luni s-a făcut verde și a mică. A plâns vreo trei zile (tot consortul) deși ea schimbase vreo trei culori de păr până atunci.
  Bărbații se adaptează mai greu la momentul când copiii …nu mai sunt chiar copii.
  Textul tău e superfain, l-am mai citit, dar îmi place.

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @GabiI, pe ăsta și pe ăla cu hipsterițele ;e consider cele mai bune ale mele. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 80. Mihai, corectează te rog, iar am dat drumul la text fără să verific. 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 81. ? chiar am râs. Caut-o repede pe Cristina să scrie ea varianta pentru madres. Please! ? Eu am fată. MICĂ!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @simona, ăăă… Cristina nu are copii.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 82. Intrebare: fata iti citeste textele? Adica l-a citit si pe asta? Daca da, nasoool. Eu zic sa te “imprietenesti” cu toti Andreii daca or mai veni si altii si sa fii cool. Eu am fost fata de tata, lesinat dupa mine, evident. Reactii similare cu ale tale. Prietenii mei din liceu veneau acasa sa ma ia si dadeau ochii cu tata. Lor le era cam frica de tata. I-am sfatuit sa zica precum el si sa incerce sa se imprieteneasca oarecum cu tata. Zis si facut. Rezultat: baietii veneau in vizita la tata, eu nici nu mai existam… 🙁

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @DOINA, nu le prea citește. Dar la ăsta a și comentat. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Ahahahaaaaaa. Care-o fi? Citesc tot acum. Fata lu’ Mihai 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @DOINA, te prinzi tu singură. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 83. Textul asta l-am trimis, cand l-am citit, la aproape toti tatii de fetite pe care ii stiu. Am ras de numa’. 🙂 Si ma gandesc la tata…a trait asta de patru ori. :-))))

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 84. Am un amic, tata de fata, eu mama de fata si dezbateam la un pahar de vorba subiectul mai sus amintit, la care el zice : daca vine fiemea acasa cu vreun handralau il bat bine bine si daca mai vrea sa iasa cu ea dupa asta inseamna ca o iubeste si vedem mai departe.

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 85. Articolul e foarte mișto da’ glumele cu ,,ce bine că n-am fată ” sau ,,sper să n-am fată ” sunt cam…prea multe ?Mi-ar plăcea să apuc ziua în care să primească tot omu’ ce dorește, ar fi interesant cred ?

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 86. Eu mi-am luat pușca. Pe bune. Acum exersez. Fiica-mea are doar 12 ani.
  Succes.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 87. Se spune ca asa cum esti cu femeile, asa se va purta cineva mai tarziu cu fiica ta. Interesant ca multi nu realizeaza ca si ei au fost ca cei care ies cu fetele lor, ba unii chiar mai rai, fara sa se gandeasca ce ziceau tatii fetelor. Karma. Asta e…

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Contează mult si societatea (nivelul de moralitate), anturajul, mediul familial, școala. Eu încurajez relația de prietenie/ complicitate tata-fiica.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 88. Super articolul,si stop masculilor feroce!Eu sunt mama de fata,are 15 ani si de la 13 ani are un prieten cu care se vede zilnic.Nimic rau in asta,e adolescenta,e normal sa se indragosteasca,e normal sa aiba un prieten pe care sa-l cunoastem si noi.Imi povesteste tot,are note mai mari de cand cu Razvan,se iubesc,isi fac planuri de viitor,fac diferite activitati impreuna,jogging,tenis,bicicleta si uneori o ajuta la invatat.Ce vedeti voi in neregula? Sotul meu a inteles greu situatia,exact ca cel din articol :))),unele formule verbale sunt chiar identice.Acum intelege pentru ca fetita lui e deschisa,comunica si stim ce face si ce are de gand.Deci,chiar si fara pusca,lucrurile merg bine atata vreme cat exista transparenta,comunicare,incredere,sprijin moral si sfaturi bune.Bafta la toti taticii de fete,e o binecuvantare sa fii tata de fata!

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

 89. A ha ha! Tata a fost genial! Personajul e sotul meu. De 12 ani!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 90. ,,Răstignește-l!”, stigă Mihai. În X de preferință.?

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 91. Am fată şi băiat. Când mi-au adus acasa prietenul/prietena, senzatia a fost cam aceeasi. Mă gândeam cu groază la inima frântă a fiului, văzând fetişcana cu părul roZ
  şi cu aceeaşi groază priveam tatuajul prietenului fiicei mele. 🙂
  Dar până la urmă realizezi că au crescut si e viata lor. Tu doar poti sa le dai sfaturi. ei le vor asculta dar nu e sigur ca vor fi de acord cu tine. 🙂

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @9, știi că articolul a fost o glumă, da? 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 92. Super, eu am si fata si băiat asa poate scrii ceva despre mame si băieți. ..?

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Emilia, când o să fiu mamă promit s-o fac. :)))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 93. eu stau linistit. fii-mea e mica are “decat” 16 ani..
  aia mare.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 94. sunt norocos! fii-mea e inca mica, are “decat” 16 ani..:))
  aia mare, zic..

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 95. 🙂 🙂 🙂 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 96. Dom’le am ras ….am si uitat de gemul de pe aragaz care s-a afumat evident :)….eu sunt mama de doi baieti, de 9 si 19

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 97. Dac’ai stii tu cate week-end-uri le-am petrecut la “Monica”… in cele din urma ne-am casatorit. Dar fata tatalui meu… n-o s-o uit niciodata… ??Dumnezeu sa-l odihneasca! Fain om!

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • @Catalina, te-ai căsătorit cu Monica? 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • Nu. Cu Mircea. Tata era ok, se prefacea ca ma lasa de capul meu, dar omul veghea. In club? Sigur tati! Ia bani sa ai si de taxi, dar vin eu sa te iau! Sau: pleci la Bucuresti? Din nou? Sambata? Bine sa ma suni si da-mi-l si pe mircea la telefon, i-am gasit o imprimanta nu stiu de care vorbisera, etc.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Catalina, Mircea era Monica?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Si tu la fel ca si tata. Am mintit ca mergeam la monica, tata stia. A preferat sa imi faca pe plac un timp. Ghici de ce? Avea incredere in mine. Acum, am un baietel de 5 ani… deja incepe sa fie complicat. Vrea sa o invinte pe Sophie -4 ani- la noi. Sophie, aceeasi, vrea sa il invinte pe andu la ea acasa. Noi parintii… ce facem?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Catalina, dacă Andu nu e unul și același cu băiețelul tău, înțeleg că Sophie are o vocație extrem de precoce pentru threesome. :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • No. Andu e piticul meu. Sophie e o fetita superba din blocul vecin cu noi. Copiii sunt colegi de microbuz la gradi. Dar sunt superbi in comportament. That’s it! PS: andu e mai mare si are grija de Sophie. Iti dai seama ce mandra sunt? ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Catalina, hai că deocamdată e safe treaba. Să-mi mai povestești și când o avea Andu 14 ani. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 98. Am ajuns aici din intamplare, aparent e o reuniune a clanului Dabija.

  Tin sa va reamintesc ca nu-i masina ne-zgariata…Deci, hai pa! M-am dus sa-mi iau ciocolata si prezervative.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 99. Mihai,ca sa citez un tata de 2 fete: decat doua nurori curve mai bine doi gineri betivi. Am incheiat citatul 🙂

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 4

 100. Iaca, zic..Prin legea universala a echilibrului, trebuie sa platesti cumva ninsoarea de bucurii, delicii, extaz,ochii inrourati de tandrete, mirosul de somn in carliontii ei,replicile-i hazlii de la 4 ani, manuta cu gropite pe fruntea ta cand ii spui ca te doare capul…Ce credeai? Ca esti tu un ales si nu va veni vremea scadentei?

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 101. Cresc sub ochii nostrii protejate cu grija si infinita iubire,fiind martorii mai mult sau mai putin tacuti ai tuturor fazelor vietii lor,regasindu-ma si eu in fiecare detaliu al povestirii de mai sus.
  Ajung poate prea repede de la ghemotocul carliontat la domnisoara gata la randul ei sa scoata capul in lume, sa iubeasca si sa fie iubita.
  Acum multi,multi ani la randul meu ceream voie parintilor domnisoarei de nici 18 ani sa iesim la Discoteca.Stiu ce a fost in sufletul lor.Mai stiu insa ca si acum o iubesc la fel de mult ca si atunci,ea devenindu-mi sotie.
  Iar acum,in ochii fetei noastre vad fericirea si dragostea pe care ginerele care acum e tot copilul meu, o revarsa la fel ca si mine asupra ei.
  Voi fete,domnisoare,femei sunteti facute sa fiti protejate,respectate si iubite,restul e doar……..zgomot.

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

 102. hi-hi eu sunt asigurat. fetita mea are un frate cu 5 ani mai mare plus ca toti nepotii mei sunt cam de 7-8 ani si nu are nici unul surioara… plus ca am electrosoc asa de control

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 103. Superb,am plans din suflet!!!

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 104. Am ras cu lacrimi. Minunat!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 105. Asa, si continuarea? Cand fata are 25 sau 30 de ani si n-o cere nici un Andrei de nevasta. Si tatal care se intreaba de ce a muncit sa faca atata avere si unde-s nepoteii cu care sa joace bla bla. Lasa ca vei scrie continuarea dupa ce ajungi tata de fata. 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

 106. Fetita asta o duce bine. Tatal meu si-a dorit tare mult o fata dupa ce doi baieti ai lui(eu am 28,unul are 37 si cel mare 42). Eu cand eram mica voiam sa ma fac mecanic auto, tata a zis ca nu-i de mine, asta ca tot o duceai la meci pe fiica-ta. Cred ca spera sa raman mereu mica, iar de la 15 ani cand am inceput eu sa ies in oras pana dupa bac programul era maxim ora 8 iarna, 9vara o zi pe saptamana in timpul scolii.
  Si ma uit acum la sotul meu si cred ca daca o sa avem si o fata tot ca tata o sa faca.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 107. Bun bun bun.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 108. N-am citit toate comentariile, primele 10 mi-au ajuns, am impresia ca sunteți toți la fel!!! Sunt femeie și am fată. Și am o întrebare pentru toți tații: fetele voastre nu merită și ele sa fie fericite? Sau dacă își descoperă plăcerile la 16 ani sunt curve? Femeile nu au dreptul la sex, sau la plăcerea de a-l face, doar băieții? Adică, de ce nu v-ați dori sa aveți o fată fericită, care sa experimenteze cât mai mult??? Zau așa, de ce sa fim încuiați, nu mai trăim în secolul 19?! Și dacă ai băiat totuși îți dorești să cunoască mai mult nu? Cu cine, dacă tații de fete au puști?

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

 109. Cel mai bun prieten imi zicea in urma cu 16 ani
  “-Ba’! Orice, numai fata sa nu fie. Gandeste-te! O cresti, o educi, o duci la scoala, ai grija sa nu pateasca nimic, alea, alea… Apoi, pe la 18 ani, vine unu’ si isi baga p… in toata munca ta de-o viata”
  Acum are doua fete.
  Cand isi va tine nepotii pe genunchi ii voi aduce aminte si vom rade impreuna. Pana atunci, nu ma risc. ?

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Iti dai seama ca uneori destinul asta nu numai ca rade de noi, dar uneori rade fix de dorintele noastre (pe principiul ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se intample) asa ca sa zica mersi ca are fete si ca nu are orice ,,numai fete nu” ca putea sa aiba un baiat dar bolnav grav cum am mai auzit…
   Tot timpul am ridicat o sparnceana la cei care sunt asa inversunati si declara cu ardoare de inainte ca-si vor iubi/admira/pretui copiii mai mult sau mai putin in functie de putza ce o au. Unii chiar au nevoie de o palma peste ochi si viata o da bine ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @woolie “imi zicea in urma cu 16 ani”

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Nu mai conteaza cand, am si eu prin jur din astia care se blocheaza pe cate o chestie uitand ca nu desprea asta e vorba la urma urmei. Am o cunostinta care era foarte setat sa aiba baiat, dar nici nu concepea altceva, are baiat totusi dar mi s-a parut prea inversunat, se supara cand glumea si ginecoloaga cu el la ecograf, s-a prins aia ca e setat si i-a zis ,,ce fetita frumoasa”, asta s-a panicato-bosumflat. Idioti unii care singuri se seteaza sa fie dezamagiti de proprii copii inca de la nastere ca nu au putza potrivita….

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @woolie
   Traducere din limba romana in limba muierii:
   “In urma cu 16 ani” inseamna “acum ne-a mai maturizat si gandim altfel”.
   Probabil am atins o coarda sensibila si nu deviezi de la ideea ca “barbatii e niste porci”

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Ideea e ca orice varsta ai avea, parca nu as putea pune problema asa nici macar cu iubita mea, daramite cu fiica mea. Si am auzit treaba asta si la barbati maturi. Viata fetelor/femeilor si implicit a tatilor de fete ar fi mult mai frumoasa si usuoara daca voi, barbatii, ati fi mai respectuosi si cu bun simt. Dar voi repede o dati in fraze de genul ..treducere in limba muierii’ si sa nu-mi spui ca asta n-a fost cu intentie ca nu te cred. Sunteti nesimtiti (unii, dar multi, prea multi) si treaba asta vi se rasfrange doar prin fiicele voastre (macar asa sa simtiti ce simte o fata). Iar aici poti sa ma faci cum vrei tu, dar am dreptate ca toti termenii astia jignitori la adresa femeii si toate injuraturile legate de femeie (in special de mama) tot de voi sunt scoase….

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 110. Este cam greu sa fi tata de fata.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 111. Ai perfecta dreptate/

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 112. Am râs până am dat in plâns!!! E trist. Dar e firesc. Futu-i firescu’ mamii ei de treabă!!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 113. În continuare e textul meu preferat de pe blogul tău.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Si al meu. Este genial ! Am o fetita de 6 ani si un sot a carui porecla este “nebunu’..”.Astept cu interes varsta respectiva cu toate ca deja da semne , tatal…nu fetita ! :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 114. Deci (am auzit ca e un început foarte frumos de propoziție ăsta), această postare reprezintă momentul în care ne-am cunoscut. Mai ales eu pe tine ?
  Nu mai descriu stările prin care am trecut citind. E foarte impresionant, am fată, şi e greu imaginându-mă în ipostazele descrise de tine.
  Dar mă gândesc că dacă Bianca (Elena P ştie) nu va corespunde…..poate…….

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 115. Am băut paharul cu vin ca pe apă.
  Ioana are 5 ani acum.
  Oare ce arme noi apar peste 10 ani?
  Dar sunt inginer, ceva invizibil și distrugător tot inventez. Nici nu o să știe ce îl lovește 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • Platim factura la achizitii amandoi ? Sunt interesat de inovatie !:))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 116. [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=wg52cE6VHDs&w=640&h=390]

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 117. Mihai e coplesitor articolul! Cuvintele sunt de prisos. Sa vezi cum iti plange inima, cand iti mai pleaca si pe alt taram.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 118. Asa erai tu tratat cand te duceai la familia fetei.
  Stiu ca ma voi alege cu alt potop de jigniri si flegme verbale de la tine si de la fanii tai, dar uneori trebuie sa auzi adevarul: cauta un psihiatru. Reactiile pe care le-ai descris in acest articol nu sunt normale.
  PS: nu uitati sa repetati replica mea cu “uneori trebuie a auzi adevarul” inainte sa ma numiti in toate felurile.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 4

 119. Asta ma duce cu gandul la o intamplare de pe cand aveam vreo 16-17 ani. Unui tip de vreo 24 ani i se pusese pata pe mine rau, si cum era cam smecheras, nu accepta refuzuri. Asa ca atunci cand l-am respins a aflat unde stau si intr-o seara m-a amenintat ca vine acasa peste mine sa ma ia cu forta. Mare surpriza a avut cand a deschis tata usa. L-a intrebat pe cine cauta si cand a auzit ca pe mine,urmatorul lucru ce l-a vazut tipul a fost bata de baseball in fata. L-a alergat tata toata strada cu bata de baseball. De atunci nu m-a mai deranjat niciodata si daca ne intalneam intamplator prin oras schimba imediat directia:)) Go daddy!

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 120. la mine a fost simplu: m-a crescut tata, vânător ca hobby, aveam cățeaua cu mine afară, toată lumea fugea de ea, deși biata cățea nu făcea rău nimănui. Toți golanii din împrejurimi îl știau pe tata că ieșea afară cu cățeaua, așa că s-au abținut de la orice necuviincios. Unul singur a vrut să intre în casă odată cu mine, dar unul dintre vecini l-a luat pe sus. Mă uitam la meciuri cu tata, jucam fotbal cu tata, făceam cartușele cu tata, mai aveam puțin și mă ducea la TIR să învăț să trag cu arma. Am făcut niște exerciții acasă de cum se ține arma pe umăr (era frântă și neîncărcată) și cum te uiți în cătare. Aveam vreo 11, maxim 12 ani. În rest, a fost perfect: ai mei știau că sunt la bibliotecă, chiar și sâmbăta, sau la școală, sau la petrecere cu Theo și eu eram unde voiam, cu rockerii. Pe la 18-19 ani, eram deja la facultate au început ai mei să mă întrebe dacă nu am pe cineva, de ce nu mă machiez, etc. Este mirobolant să fii mereu „pe fază” și să-i spui fiică-tii de 20+ de ani că dacă vrea să se distreze noaptea în discoteci, nu are decât să o facă atunci când îi va permite soțul ei, că el, tatăl, nu-i dă voie, că se poate întâmpla o nenorocire și el nu vrea să rămână fără fată. orice explicație a mea că se poate întâmpla o nenorocire și ziua, când merg la serviciu l-a lăsat absolut rece. Așa că acum nu se miră deloc când nu vorbesc cu el cu anii. Oricum am plecat de acasă cât am putut de repede și am plecat chiar și din țară. Vă înțeleg grija pentru „sexul prea devreme”, dar n-o veți putea opri. Nu veți ști. Veți ști că e la școală, la bibliotecă, la o prietenă, într-o tabără, etc. E mai bine să discutați amical toate cele și să vă asigurați că nu sunteți bătuți în cap, ci doar îngrijorați în limite normale. Și partenerele, soțiile voastre au fost fata cuiva.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 121. Articolul asta a putut sa fie scris pt ca reperele au intrat de vreo 50 de ani in miscare browniana (treaba cu haosul). E amuzant aparent, dar e trist de fapt. E imprimat „genetic” ca predai stafeta grijilor lu’ barbat’su, dar ce sa vezi ca pana la ala sunt un sir luuung de „putzoi” invatati de tat’su lor sa incerce si ei…si aceeasi tati vor ca „putzoii” lor sa vina acasa cu una cuminte… Am si fata si baiat si ma asteapta vremuri grele cu tac’su ca merge numai prin „teatre de operatiuni” (mereu il tachinez cu asta; razboaie cu script..).
  Vom cumpara nitroglicerina….vom fi doi „nesuferiti” pe terasa care se uita la ceas…

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 122. Am lesinat de ras :)))) parca il vad pe tata in persoana

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 123. I feel for you bro 😀

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 124. Cum adică, după atâția ani tot Andrei? 😁

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.