Mă știți că sunt un tip săritor și vreau să ajut. Mai ales în aceste vremuri de izbeliște când poți să dai cu tunul și nu găsești un partener mai de doamne-ajută.

Așadar, domnilor, duduia Andreea își dorește un pretendent serios pentru o eventuală relație bazată pe încredere și iubire. Și nici măcar nu e pretențioasă, ci doar ușor agramată, dar cine se mai uită la așa ceva când este vorba despre dragoste adevărată? Detalii nesemnificative care nu pot ține în loc sentimentele (postarea originală, aici).

Bună! Cine comentează aiurea primește BLOCK.Vă pup  !
Începând cu 1 Ianuarie 2018 o să accept invitații în oraș, condiția este binențeles să îmi placi.O să accept o singură invitație, o să mă întâlnesc cu un singur BARBAT.Dacă te consideri destul de bărbat pentru mine, aștept un semn.Nu accept profil fără poza reală, nu gras,vârstă să fie între 30-40 ani, brunet sau șaten, din orice zodie, să aibe un venit ,fără probleme psihice în prezent ,nu accept nici un lefter, să nu se joace pe nici un fel de playstation sau pe un joc de pe calculator ( Bărbat , nu un copil care știe să se joace),să își dorească copii, să nu își dorească să se mute la mine… să își permită să stau la EL, să nu fie fotbalist sau să facă un sport de performanță, să îi placă să citească și să îi placă sexul în trei –> Glumesc, să îi placă să facă dragostea doar cu mine până la sfârșitul vieții. Nu mă deranjează dacă locuiește cu familia, dar să aibe o ușa la camera lui și să nu dormim cu sora,tata și mama în aceași cameră. De preferabil să nu sforăie, să nu aibe un handicap , să fie fan Parazitii.

Pe data de 1 Ianuarie 2018 o să anunț cu cine ies în oraș pentru o viitoare relație.

Cine vrea să ajute poate să dea un SHARE!

O iarnă frumoasă ! Vă pup 

Io zic să nu mai stați pe gânduri. După cum vedeți este un singur loc disponibil și parcă văd că se dă ca pâinea caldă. Succes! Să puneți poze de la prima întâlnire, da?

Ca să nu mai pierdeți vremea cu căutatul pe net, luați de aici și o preafrumoasă fotografie cu viitoarea stăpână a inimii voastre (tot de pe wall-ul dumneaei). Cu plăcere!

Vă țin pumnii, să nu ma dezamăgiți!

tudorache_andreea