Te-ai enervat vreodată din cauză de zbor amânat, întârziat sau chiar anulat la Wizz Air?

După care te-ai enervat și mai tare când ai vrut să vorbești cu cineva de la Wizz Air și ți-ai dat seama că n-ai cu cine pentru că nu reușești să găsești niciun număr de telefon cu tarif normal?

Până și de numărul ala suprataxat, cu tarif de aproape 2 euro pe minut, dai extrem de greu. Trebuie să cauți ceva până-l găsești.

Dacă ai trecut vreodată prin cele de mai sus, sfatul meu e să-ți salvezi acest articol.

Pentru noi, toți cei care am trecut prin așa ceva, a căutat omul ăsta, Dragoș Vână, numerele de telefon cu tarif normal unde poți să dai de cineva de la Wizz Air.

În plus, nu știu cum a făcut, dar a primit de la cei de la Wizz Air o foaie de hârtie pe care sunt printate toate numerele de telefon pentru țările unde zboară. Adică această foaie (o aveți și mai jos, dar aici v-am lăsat-o la dimensiune mai mare).

Pe cele pentru România vreau să le las și eu pe blog ca să le indexeze Google și să apară articolul ăsta ori de câte ori cineva dă search după: „numere de telefon Wizz Air”, sau „reclamații telefonice Wizz Air”, sau „numere de contact Wizz Air”.

Așadar, avem așa:

📞 Număr de telefon cu tarif normal: 031 229 4796

Program:

➡️ Pentru limba română: luni – vineri 09-18

➡️ Pentru limba engleză: luni – duminică, non-stop

Și pentru România, și pentru celelalte țări, îl găsiți accesând acest link.

Dați click pe el și vi se deschide pagina de „asistență specială”, după care scrolați până la câmpul „Centrul telefonic pentru asistență specială”. Click pe el și, miracol, o să le găsiți pe toate.

📞 Număr de telefon cu tarif normal (Ungaria): 0036 167 775 21

Da, este număr de Ungaria, dar avantajul este că e tot fără suprataxă, deci veți consuma doar minutele internaționale pe care le aveți incluse în abonamentul telefonic.

Se pare că operatorii de la acest număr vorbesc și română, pe lângă maghiară, engleză și italiană. E bine de știut.

❗ Număr de telefon cu suprataxă: 0 900 310 020 (tarif 1.19 EUR/min)

Vi l-am lăsat și pe ăsta, ca să le avem pe toate în același loc. Dar e cel mai simplu de găsit, trebuie doar să scrolați pe pagina Contact. până ajungeți la câmpul „Centrul telefonic”.

Gata.

Nu știu de ce, am o bănuială că articolul o să le provoace o imensă bucurie celor de la Wizz Air.

P.S. Nu prea vă rog eu să dați share, dar de data asta poate că e important să-și salveze articolul cât mai mulți oameni. Nu de alta, dar imediat vine perioada de concedii.