Trei dintre lucrurile care îmi provoacă cea mai mare silă pe lumea asta sunt: să lovești o femeie (și nu mă refer la accidente auto), violul și șantajul sexual. Depre primul nici nu mai are rost să povestim. Din momentul în care tu, bărbat, ai ridicat mâna la o femeie, practic ai decăzut din condiția de ființă umană la stadiul de nevertebrată. Despre viol, așijderea, nu are rost să mai vorbesc, dacă ar fi după mine, castrarea chimică ar fi singura pedeapsă pentru violatori. Simplu, ușor, fără durere, cu certitudinea că nu vor mai viola nimic niciodată. Nici măcar codul rutier, că-ți trebuie coaie ca să depășești pe linie continuă. Plus pușcărie, desigur, ca să simtă și ei olecuță cam ce înseamnă o felaţie hotărâtă unilateral. 

Așa, să nu divagăm, revenind. A mai rămas șantajul sexual. Oare cât de jos trebuie să fii tu, ca bărbat, ca să te rogi de o femeie pentru sex? Și „să te rogi” e un eufemism. Pur și simplu s-o șantajezi cu unicul scop de a avea parte de niscaiva nară de căprioară. Și cam care e satisfacția dacă aia, în silă, acceptă? Adică eu știam că sexul ăsta implică și el niște trăiri, niște pasiune, niște chestii dă corason. Cam unde sunt toate astea când o vezi pe ea cum întoarce capul, cu scârbă, ca să nu-ți mai vadă fața și să nu-ți mai simtă respirața. Ca fapt divers, sunt convins că până și de la o prostituată poți avea satisfacții mai mari (măcar se străduiește femeia de banii ăia) decât de la o femeie pe care o șantajezi ca să te culci cu ea.

Dacă nu înțelegeți de la ce m-am stârnit, e de la o știre despre un angajator care își căuta și el o secretară pentru… futut. A primit CV-ul unei tipe căreia a găsit de cuviință să-i și răspundă:

Ideea e ca in paralel imi doresc o relatie discreta. Eu am 38, sunt inginer, sunt casatorit. Iti cer poza cu fata si corp ca sa ma asigur ca te plac. Din start, am o experienta, stiu ce caut. Vreau sa mai avem o discutie legata de sex, ca sa ne facem o idee unul despre celalalt. Eu nu caut o aventura, caut ceva sa dureze.

Angajarea va fi cu carte de munca, precizeaza individul, pe perioada nedeterminata, si o rasplata de 1500 de euro.

Practic omul investea o primă de „instalare” modică și un salariu minim pe economie, pentru a-și asigura niște sexuț pe o perioadă „nedeterminată”. Pentru că, de ce nu? Are balta pește.

Eu, dacă aș fi o tipă în situația asta, aș face un singur lucru. Aș zice „da”, m-aș întâlni cu angajatorul, aș filma tot și apoi l-aș face celebru pe idiot. Aș posta filmul pe toate platformele pe care aș putea. Ah sau, am o idee mai bună, aș face un live pe facebook. Să fie spectacolul în direct. Să vină poliția să-l ia cât încă nu s-a închis la șliț.

Ce mârlani, frate, ce mârlani. Profiți de disperarea femeii, te culci cu ea (sunt convins că există destule cazuri în care chiar se întâmplă), iar a doua zi te uiți mândru în oglindă și-ți spui: ce șmecher sunt, cad astea ca muștele în jurul meu.

Sictir!

Uite, chiar sunt curios, a pățit cineva de pe aici așa ceva? Sau aveți pe cineva apropiat care să se fi lovit de asta? Dacă vă e rușine, comentați anonim, dar chiar mi-ar plăcea să știu.

mihai_vasilescu_secretara_sexy
Visul umed al omului nostru