„El m-a făcut oligofren, eu l-am făcut zdreanţă, dar nu ne-am insultat” a intrat deja în folclor, însă nu toată lumea știe cine a zis-o și în ce conjunctură. Vă spun eu acum, Gigi Becali și era vorba despre o lejeră porcăială tv cu Mitică Dragomir. Nu mai știu anul, cert este că cei doi erau prezenți într-o emisiune, unul în studio și celălalt la telefon. Și pentru că în perioada aia nu le mergeau prea bine matrapazlâcurile la comun, a început scandalul. S-au făcut în fel și chip până când, out of nowhere, a intervenit telefonic și Nicu Gheară. Moment în care ambii au înghețat și Jiji a schelălăit umil chestia de mai sus.

Well, și-acum ziceți voi că declarațiile din ultimele zile ale lui Trump și Kim Jong-Un nu sunt exact pe același ton, nițel extrapolat, că vorbim totuși de o planetă întreagă care asistă la modul în care cei doi se fac oligofren și zdreanță:

„Kim Jong-un, din Coreea de Nord, care este, în mod clar, un nebun căruia nu îi pasă că îşi înfometează sau ucide poporul, va fi testat ca niciodată până acum”, a scris Trump pe Twitter.

Și-a venit și replica:

„Îl voi face să plătească scump pe omul ce deține prerogativa de comandă supremă în SUA, pentru discursul său ce cheamă la distrugerea totală a Coreei de Nord”, a declarat Kim Jong-Un, potrivit agenției oficiale de știri KCNA (asta după ce, în treacăt l-a făcut și „deranjat mintal”). 

Fix ca Mitică și Jiji. Ba nu, mai rău, exact ca doi golani din Berceni care au coborât din mașini la semafor și-acum se ameniță cu bătaia sau se laudă fiecare ce „spate” au.

Problema e că, în ceea ce-i privește pe cei doi retardați cu arme nucleare pe mână, lipsește din ecuație Nicu Gheară.

mihai_vasilescu_trump_kim-jong-un