Întrerupem programul deplasării vijelioase către casă pentru un anunț extrem de important: vine Paștele, prieteni. Și nu doar că vine, dar e după colț, un pic mai are. Mă rog, având în vedere vremea, să zicem merci că nu vine Crăciunul. V-am zis ca nu trebuia să desfaceți brazii? O să fie extrem de interesant dacă rămân temperaturile astea, sper că nu.

Cu sau fără frig, Paștele tot vine și nu știu dacă v-ați pregătit cum se cuvine. Prin urmare, o să-mi fac datoria și, pe partea de licori, o să vă pun eu la dispoziție tot ce aveți nevoie pentru o aprovizionare ca la carte.

Așadar, oamenii noștri de la FineStore mi-au transmis să vă spun că sunt pregătiți, dar voi sunteți pregătiți? Știți că mereu ai impresia c-o să ajungă băutura și mereu nu ajunge. Cred c-am auzit discuția asta la absolut toate mesele de Paști la care am participat în această viață. Mereu cineva de la masa aia era de vină că s-a terminat băutura. Evident, automat venea celebrul reproș: „și ți-am spus că n-o să ajungă”. Urmat de: „să te văd de unde mai cumperi, că e închis peste tot”.

De-aia zic că, dacă e să va pregătiți, s-o faceți cum trebuie, să n-ajungeți în situația asta.

Știți ce aveți de făcut, da? Intrați pe FineStore.ro și dați comandă. Sfatul meu e să nu lăsați pe ultima sută de metri, ca să mai aibă timp să vă și livreze.

Puteți, desigur, să nu vă grăbiți, și sa dați comanda fix înainte de Paști, caz în care v-o ridicați singuri de la ei de la depozit sau mergeți și cumpărați de la magazinul FineStore.

Dar ar fi păcat pentru că ați pierde codul de reducere suplimentară. Ia auziți aici ce tare e treaba asta. Cei de la FineStore au făcut un cod de reducere doar pentru cei care citesc acest blog. Codul este ăsta: EASTER5M și sigură o extra-reducere (adică și la produsele deja reduse) de 5%. Nu sună rău deloc, nu? Atenție! Codul este valabil doar pentru comenzile date azi și mâine.

Nu vă zic eu ce și cum să faceți, dar ați putea să aruncați un ochi la băuturile voastre preferate. S-ar putea ca reducerile astea cumulate să le facă să fie la niște prețuri beton. Păi n-ar fi păcat să le pierdeți?

Ce-ar mai trebui să știți înainte să dați drumul la click-uri:

➡️ Sunt aproape 1500 de produse cu preț redus în oferta de Easter Deals.

➡️ Pe cât de multe sunt, pe atât de repede se vor epuiza stocurile la categoriile cele mai vândute. Pentru că de Paști toată lumea cumpăra, nu se joacă. De-aia ziceam mai sus să nu mai amânați.

➡️ Livrarea este gratuită pentru comenzile cu valoare de peste 199 lei;

➡️ Cumperi un produs care are eticheta Magic Easter și poți să câștigi una dintre cele 100 de sticle de vin Sassi Primitivo Di Manduria Riserva. Un vin italian deloc ieftin, să știți, despre care se spune că livrează o experiență italiană autentică.

➡️ Dacă sunteți din București și vă place sa faceți cumpărăturile pe clasic, să știți că Oferta de Paști este valabilă și în magazinul FineStore.

➡️ Abonati-vă la newsletterul FineStore. Mi-a șoptit un iepuraș că vor exista niște extra-oferte pentru abonați. De ce să le lăsați să treacă pe lângă voi?

Cam astea ar fi. De-aici sunt convins că vă descurcați și singuri.

sursa foto: freepik.com