Prietenii mei, sau oamenii care mă cunosc cât de cât, știu că n-ai cum să te înțelegi cu mine când vine vorba despre cele doua rivale ale Stelei: Dinamo și Rapid. Animozitatea mea pentru cele doua cluburi adverse este atât de mare încât nu pot, de exemplu, să mă îmbrac în ceva alb-roșu. Sau vișiniu cu alb. Pur și simplu nu pot.

Ani de zile am refuzat să mănânc de la Pizza Hut, pe vremea când Nicolae Badea era în consiliul lor de administrație și totodată investitor la Dinamo. Din același motiv nu beam nici Pepsi. Prăjituri de la cofetăriile Ana nu mâncam nici dacă mă rugai în genunchi. La un moment dat, am avut un perforator de hârtie la birou care se nimerise să fie roșu cu alb. Am colorat cu un marker albastru permanent peste tot unde era alb.

Ați prins ideea, tot felul de nebunii din astea care să-mi întărească mie suprestițiile de suporter stelist.

 Dar când vezi o chestie precum asta de mai jos, nu poți decât să te înclini, să zici „respect” și să-ți dorești să le reușească. Chiar dacă de joi o să mă bucur din suflet de retrogradarea lor, până miercuri la ora 16.45 voi fi alături de ei. Da, îl vreau și eu pe Pancu titular în meciul cu Pandurii, chiar dacă regulamentul este împotrivă. Merită și el și oamenii din tribune asta.

Am pierdut la „masa verde” un campionat pentru o bricheta… hai sa pierdem (tot la „masa verde”) un meci pentru…

Posted by Radicals on 24 Mai 2015