Pare știre Times New Roman, nu? Ei bine, după cum puteți vedea mai jos, nu este:

Din cauza ca stau prea mult la coada in Siria, unii militanti s-au dus in Irak, unde lista de asteptare e mult mai scurta. „Akhmed al-Shishani mi-a povestit despre un tanar ce a plecat in Irak pentru o misiune sinucigasa, iar acesta s-a dus acolo pentru ca in Sham (Siria) este o coada foaaaaarte lunga (de cateva mii de persoane)”, a scris Abu Sultan.

“Ei bine, ceea ce vreau sa spun este ca lucrurile nu pot fi lasate asa, trebuie sa ne plangem califului”, a spus Abu Sultan, facand referire la liderul Statului Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi. (sursa)

Eu i-aș propune califului o soluție. Ia nu le mai da bani pentru șmecheria asta. Să rămână pe lista de așteptare doar patrioții și islamiștii adevărați. Să vezi cum se mai triază din ei. După care doar cei care știu să citească. Apoi cei care știu să scrie. Iar în final doar ăia care pot să recite pe nerăsuflate Coranul. Hai că nu-i greu, trebuie doar să vrei și faci ordine imediat.

Sau știi cum e cel mai simplu? Vor misiune sinucigașa? Să platească, nene. Ia-le banii la fraieri, nu le mai da un sfanț. Să vezi atunci cum se reduc listele de așteptare ca prin farmec. Și le iei tarife diferențiate, în funcție de complexitatea misiunii. Că una e să te arunci în aer la Mall și alta la piață, nu?

Bine, soluția ideala ar fi alta: să rămână pe listele de așteptare doar cei care nu sunt cretini. Dar în cazul ăsta, mi-e că vi se golește tot statul islamic, nu doar cozile la sinucideri.

Hai că v-am scos la liman, ’re-ați ai dreacu’ cu radicalismul vostru islamic. Califule, te aștept cu o bere rece. Fără alcool, ca să nu ai „brobleme” cu Allah.

mihai_vasilescu_scoala_terorism

sursa foto