Fără să intenționez neapărat asta, am făcut ieri un drăguț experiment social online.

Cu uimire în suflet vă spun că n-am avut nici măcar un comentariu rătăcit în care să mi se explice doct sau jignitor că sunt un țăran prost care se pișă în bideu. Băi, dar niciunul.

Mă refer aici la Facebook, unde, după cum știm cu toții, cum ai postat ceva, cum apar armatele de imbecili să-ți dea în cap sau să-ți demonstreze chestii.

Ei bine, deși mă așteptam să apară, chiar am avut dubii dacă să postez sau nu (l-am întrebat înainte și pe Meșter dacă e ok, că, na, nu sunt aici de capul meu), n-a apărut nici măcar unul.

Ceea ce înseamnă că am cam reușit să-mi fac curat în bulă, treabă care mă duce cu un pas mai aproape de țelul meu suprem: să fiu înconjurat doar de oameni care gândesc ca mine. Nu, n-am nevoie să ies din bulă, doar ca să văd ce mai fac „ceilalți”, vreau să stau la mine aici și să nu mă intersectez cu „ceilalți” niciodată.

E drept că nu trebuie să fii Einstein ca să-ți dai seama că postarea era trolling, dar tot e un început extrem de promițător. Nu de alta, dar am văzut de-a lungul timpului imbecili care s-au atacat de la mult mai puțin decât posibilitatea de a-i explica unuia, în timp ce făceau spume la gură: „vezi, prostule, că te piși în bideu”.

Bun așa, mă voi ține în continuare de blocat proștii. Văd că funcționează.

sursa foto: freepik.com