Hai că v-am identificat principalele tipuri de cetățeni pe care ar fi bine să-i eviți pe internet. Bine, de ăștia trebuie să te ferești și în viața reală, nu numai în online, doar că în realitate e infinit mai ușor să nu ai de-a face cu ei. Pe net e mult greu, că mereu apar de unde nu te aștepți. De-aia recomandarea mea merge spre „block” atunci când vă intersectați cu oricare dintre ăștia de mai jos.

Prin urmare, de cine trebuie să ne ferim pe internet:

👉 De cei care cred în Oculta Mondială și în Noua Ordine Globală. P-ăștia i-am văzut cu toții în acțiune în ultimii doi ani și jumătate. Apropo, probabil că știați, de ieri suntem 8 miliarde de oameni pe planeta Pământ. Sper că cineva de la Oculta aia își ia niște palme zdravene peste ceafă pentru chestia asta. Cum, boss, să ajungem la 8 miliarde când ei vor să ne căsăpească pe toți?

Știți cum îmi imaginez eu ședințele de sfârșit de an de la Ocultă? Un amfiteatru mare, iar jos în fața tuturor sunt Bill Gates și Soros cu capetele plecate după ce le-a fost pusă, și pe bună dreptate, întrebarea:

– Păi ce facem, coaie, nu era vorba că-i împuținăm p-ăștia?

👉 De adoratorii de ruși și iubitorii de Putin. Indiferent că sunt asumați sau dintre cei care folosesc conjuncția „dar”. Știți că „dar” anulează tot ce este scris în fața lui, da? „Eu n-am nimic cu Ucraina sau ucrainenii, dar…”.

👉 De fanaticii care cred că medicina alopată (adică aia care presupune mersul la doctor, rețete, operații etc) și Big Pharma sunt un complot mondial a cărui unică menire e să-i omoare pe ei. Totuși, știința n-a dovedit cum reacționează fanaticii ăștia în momentul în care, să zicem, și-ar tăia accidental piciorul cu o drujbă. Teoria lor spune c-ar trebui să se repeadă la bucătărie și să toarne repede o mămăligă vârtoasă pe care s-o aplice peste ciotul sângerând. Dar practica ne arată că nu știu cum să sune mai repede la Salvare. Da, da, salvare din aia care vine cu un medic alopat.

👉 De cei care cred în reptilieni și în venirea planetei Nibiru. Când a murit Regina Elisabeta am văzut destule postări în care diverși cetățeni se bucurau c-a murit reptiliana. Serios, zic. Bine, mă rog, ei nu spuneau c-a murit, ci c-a plecat la reptilienii ei, dar ideea de bază e aceeași. Pe scurt, ai văzut cuvântul „reptilian” sau „anunnaki”, ai dat block, și viața ta va fi mult mai liniștită.

👉 De cei care sunt convinși că aselenizarea nu s-a întâmplat și totul a fost o înscenare televizată ca să le arate ei americanii rușilor.

*notă pentru analfabeți: aselenizare = aterizare pe Lună

👉 De cei care cred că Pământul este plat. Există milioane de cetățeni dispuși să explice oricui și oricând că Pământul arată ca o farfurie imensă acoperită cu un clopot de gheață. Iar cel mai trist este când îi descoperi pe oamenii ăștia printre prietenii tăi apropiați. Am pățit.

👉 De românii care cred că dacii liberi sunt întemeietorii lumii moderne și în general miezul din dodoașca universală. Dacă le spui că singurele realizări notabile ale dacilor au fost războaiele cu vița de vie, or să-ți râdă imediat în nas și-or să-ți explice despre tunelurile de sub Bucegi, cele care pleacă de la Sarmizegetusa și se termină la Loftul din Mamaia. Lucru care n-ar fi neapărat ceva rău, având în vedere lipsa de autostrăzi din țara asta. Singura mea întrebare pentru ăștia este: oare se poate și în sens invers? Gen, să intri în tunel la Năvodari și să ieși pe Jepii Mici?

👉 De romanii care cred că nu intrăm în Schengen din cauză că le e frică olandezilor de Portul Constanța. Băi, ca să fiu sincer, și mie mi-e frică de Portul Constanța, d-apăi olandezilor ălora.

👉 De cetățenii care umblă cu chakrele curate de poți să mânânci pe ele. Au apărut din ce în ce mai mulți indivizi și individe aparte care susțin că-și curăță regulat chakrele. N-am idee de procedeu, probabil că au ei un fel de bețișoare de urechi (spirituale, desigur) cu ajutorul cărora din timp în timp își curăță chakrele ca să nu umble cu ele murdare pe stradă.

Chestie care n-ar fi din cale-afară de deranjantă, până la urmă e treaba fiecăruia cum și cu ce își desfundă chakrele. Problema e că uneori și le curăță atât de adânc că-și ating și creierul. Ei bine, din momentul ăla vor vorbi numai în citate motivaționale despre regăsirea sinelui și puterea mobilizatoare a gândului. Nu mai există nicio șansă să te înțelegi cu ei ca cu oamenii normali.

Mno, cam ăștia ar fi cei pe care i-am identificat eu. Dar lista, ca de obicei, rămâne deschisă pentru orice adăugare și îmbunătățire.

sursa foto: freepik.com