Dacă sunteți în situația mea, adică aveți copii aflați între vârsta la care încă s-ar mai juca un pic cu păpușile, dar parcă și-ar dori și un puzzle 3D, o să înțelegeți la justa valoare tot ce vă voi povesti mai jos.

Există un loc, pe internetul ăsta mare, făcut special să vă ușureze viața. Un loc unde, după ce ai intrat, simți așa ca un fel de ușurare care te cuprinde pe interior când înțelegi la justa valoare ce ți se întâmplă: ai scăpat să te mai gândești zile întregi ce cadou să-i cumperi copilului.

Dacă n-ați trecut niciodată prin asta, nu pot decât să vă felicit, că eu am coșmaruri de fiecare dată când se apropie câte un eveniment care ar presupune să le cumpărăm cadouri fetelor. Ne punem amândoi pe câte un fotoliu și încep dezbaterile pe tema: „bun, de data asta ce la mai luăm?”.

Ca să nu mai spun că dacă aveți copiii destul de mari ca să utilizeze singuri internetul, le puteți indica lor, direct, care este acest loc de pe internet, ca să-și aleagă singuri ce vor. Nu recomand această variantă, dar uneori, ca părinte, vei ajunge la nivelul de disperare în care poți face și asta

Dacă v-am stârnit curiozitatea suficient de mult, probabil vreți să aflați care e acest loc și cum se cheamă el. Vă înțeleg, și eu aș vrea același lucru în locul vostru. Ta-daaam: bestmag este locul care poate nu vă va schimba viața, dar cu siguranță o să v-o facă mult mai ușoară.

Ah, încă ceva, știu că vă pregătiți de concedii și vacanțe. Și mai știu că nu sunteți la prima experiență de genul, deci cunoașteți foarte bine că există niște lucrușoare pe care copilul le vrea musai cărate după el, indiferent unde vă duceți. Că e plușul fără de care nu poate să doarmă sau doar o mini trusă de Lego, e foarte posibil să înceapă cu tânguielile dacă-i spuneți că n-aveți loc în bagaje pentru toate prostiile.

Și vin și eu să vă întreb, în loc de scandal și nervi, nu mai bine îl înștiințați că e ok, poate să-și ia după el ce dorește mușchiulețul lui, cu condiția să și le care singur? Treabă pentru care, oamenii ăștia de la bestmag vă pun la dispoziție ditamai categoria de rucsacuri și trolere. Care mai arată și foarte cool, că sunt imprimate fix cu chestiile după care suspină ăștia micii.

Dacă nu mă credeți, faceți un experiment extrem de simplu, chemați copilul și arătați-i cum arată rucsacurile și trolerele. Moment în care, pe măsură ce scrolați, o să auziți de zeci de ori: „îl vreau p-ăsta. Ba nu, p-ăsta”. Trust me, faceți experimentul ăsta și mai vorbim după.

Mno, acestea fiind zise, ce-ar mai trebui să știți:

➡️ Dacă folosiți codul VASILESCU10, aveți un discount de 10% la orice cumpărați de pe bestmag. O fi mare, o fi mic, nu știu. Tot ce contează este ce mi-a spus mie odată bunică-mea referitor la bani: „nu contează câți ai, important e să nu-i dai”. 😀 Iată, voi o să dați mai puțin cu 10%.

➡️ Livrarea se va face în 24-48 de ore de la plasarea comenzii. Vine un eveniment important din viața copilului și-ai amânat până în ultima clipă să-i cumperi cadou? Well, acum ești salvat.

➡️ Puteți opta pentru plată cu cardul, dar și pentru plată ramburs. Iar asta este o mișcare bună, prieteni, mișcare prin care au împăcat și capra și varza. Ce, nu știați că există un procent important de shopperi online care preferă să plătească ramburs?

➡️ Puteți face retur oricând în următoarele 14 zile. Nu contează motivul pentru care nu mai vreți produsul. Că nu e ce-și dorea copilul sau că între timp v-ați prins că setul de tobe e cam mult pentru liniștea voastră fă, îl faceți pachet și-l trimiteți de unde l-ați luat.

➡️ Aveți la dispoziție și un sistem de garanție extinsă pentru produse. S-ar putea să nu vi se pară importantă treaba asta, dar eu știu prea bine că un copilaș de șase ani poate să distrugă în două-trei zile un bloc compact de titan, fără măcar să se forțeze. Prin urmare, mie chiar mi se pare important că la o adică aveți cum să înlocuiți orice produs care „s-a stricat singur”.

Cu speranța că viețile voastre vor fi mult mai simple, atât pentru azi.

sursa foto: freepik.com