Cei dintre voi care mă urmăriți și pe Facebook probabil vă întrebați cum de nu vă asasinez cu poze și postări din Olanda. Iar răspunsul este că v-aș asasina, doar că nu prea am cum. Motivul îl vedeți în printscreen-ul de mai jos.

Nu, din păcate nu este vreo glumă, asta se întâmplă când Facebook nu dă doi bani pe România și AI-ul lui imbecil este singurul care apreciază dacă vreo postare sau vreun comentariu încalcă standardele comunității. Iar în situația de față AI-ul a apreciat exact ca un analfabet funcțional: a citit textul și n-a înțeles nimic din el.

Evident, am făcut contestație, dar șansele de reușită sunt mai mici decât să câștig săptămâna viitoare marele premiul la 6 din 49, în condițiile în care n-am de gând să joc. N-ai să le explici cum stă treaba cu ironia și cu auto-ironia unor cetățeni care nu vorbesc limba română. Scrie acolo că nemții sunt niște sălbatici? Scrie. La revedere și-un praz verde. Mai sunt și recidivist, deci din start catalogat cu un comportament inadecvat, nedemn de înaltele standarde ale mărețului Facebook. Pișa-m-aș pe ele.

Mno, cam din motivul ăsta nu vă pot asasina cu poze din Olanda.