Trebuie neapărat să vă zic treaba asta.

N-aveți idee cât m-au bucurat comentariile voastre de la articolul de azi. Comentarii mișto, pe pozitiv, dar, mai ales, comentarii care au existat DOAR AICI, pe blog.

Știți, toate textele mele sunt publicate și pe profilul de Facebook. Dar am constatat o chestie: de fiecare dată când scriu câte ceva de bine sau când mai dau și câte un exemplu de „uite că se poate”, interacțiunea de pe Facebook este aproape de zero. Practic, acolo nimeni n-are nimic de zis când scriu ceva de bine.

În schimb, ferească ăl de sus să am vreun subiect pe hate sau despre ceva nasol, că toată lumea are câte ceva de comentat. Exact cum s-a întâmplat și la articolul de azi cu pașapoartele: pe Facebook a fost liniște și pace, doar aici s-a putut.

Cam acesta este motivul pentru care comentariile voastre m-au bucurat tare de tot. Pentru că, dincolo de orice, comentariile de genul ăsta îmi validează încă o dată convingerea c-am reușit să strâng aici niște oameni extrem de mișto. Și sunt foarte-foarte mândru de lucrul ăsta și de voi.

Mulțumesc! ❤️