Că tot suntem în ceea ce orice cumpărător serios de online numește Săptămâna Mare, adică săptămâna Black Friday-ului eMAG, mă gândeam să vă povestesc azi despre prima mea experiență legată de Black Friday. Din păcate (sau din fericire) n-o să fie o poveste prea lungă, dimpotrivă.

Ne aflam în anul de grație 2011, când, pe lângă că era primul meu Black Friday, era și primul făcut vreodată de eMAG. Poate vă mai aduceți aminte cu câtă emoție a fost așteptat și cum, cu două-trei săptămâni înainte, toată lumea vorbea numai despre asta. Dacă nu vă aduceți aminte, înseamnă că ori n-aveați net, ori n-aveați vârsta să stați pe net.

Pentru că pe atunci nu eram în cea mai… hmmm… relaxată financiar perioadă a vieții mele, m-am uitat cu jind la oferta de telefoane și alte gadgeturi, și-am băgat în coșul de cumpărături o… chitară. Nu, nu voiam sa devin rapid noul Santana, în schimb, fie-mea, care era pe atunci în clasa a cincea sau a șasea, făcuse o pasiune subită pentru acest deosebit intrument muzical. Mai precis, își dorea cu ardoare să învețe să cânte. Așa că am profitat de prețul bun pe care-l avea eMAG-ul la o chitară și-am zis să-i îndeplinesc fie-mii dorința cea arzătoare, nu? C-așa face orice părinte responsabil.

Toate bune și frumoase, în ziua în care mi s-a livrat chitara s-a chiuit de fericire. Ce să mai, de-acum mă așteptam să-l avem în familie pe corespondentul feminin al lui Joe Satriani. Cum să vă explic io vouă? Maxim două luni a durat toată pasiunea fierbinte pentru acorduri și corzi (sau coarde?). După care, a pus fie-mea chitara sus pe dulap și aia a fost. Nu s-a mai atins nimeni niciodată de ea. Știu c-am vrut s-o vând la un moment dat, dar m-am izbit de refuzul hotărât al copilului: Cum adică să vinzi chitara MEA? Și dacă vreau să învăț să cânt?

Mno, cam asta ar fi prima mea amintire legată de Black Friday. Au mai urmat și altele, printre care și o pasiune la fel de bruscă și fierbinte, tot a fie-mii desigur, pentru fotografie. Dar despre asta, într-un episod viitor.

Altfel, în ceea ce mă privește, de-a lungul timpului am reușit cu real succes să prind niște telefoane la prețuri bune tot, dar și două PlayStation3. De ce două? Eh, am rugat un prieten să fie și el pe fază, dacă e să pățesc io vreo picare de site, și până la urmă am reușit de-am cumpărat fiecare câte unul, dar ambele pentru mine. 😁

Nu m-am plâns, că pe unul dintre ele l-am vândut a doua zi după ce mi-a venit, iar de pe celălalt, folosit din greu câțiva ani buni, am reușit să intru în primii o mie jucători de Fifa din lume. Doamne, ce vremuri!

Anul ăsta nu știu încă ce sa-mi cumpăr și nici nu vă spun între ce și ce ezit, că voi sunteți în stare să mă faceți să le iau pe amândouă. Mai aștept oleacă.

Bun, acum, dacă aveți în plan să profitați de ceva prețuri de Black Friday, trebuie să nu uitați de ghidul de supraviețuire:

➡️ Dacă nu ai cont, fă-ți!

➡️ Salvează-ți cardul în cont, ca sa eviți timpii ăia morți în care trebuie sa bagi datele de pe card

➡️ Salvează-ți în sistem easybox-ul favorit ca să-ți vină produsele în el

➡️ Fă-ți listă cu ce-ai vrea să cumperi

➡️ Instalează-ți aplicația!

➡️ Dacă tot ai instalat-o, activează și notificările, ca să te anunțe când incepe Black Friday

➡️ Activează oferta Genius ca să primești moca tot ce comanzi.

Apropo, vedeți că săptămâna asta (doar asta) este ceva ofertă la Genius, în sensul ca plătești 12 luni, dar benficiezi de el încă 6, adică 18 luni în total. Fraților, ca pe copiii mei vă sfătuiesc, mi-am făcut Genius din secunda în care a lansat eMAG serviciul ăsta și este absolut GE-NI-AL. Dacă nu mă credeți pe mine, întrebati-o pe fashionistă care a ajuns să facă inclusiv aroganțe de genul c-am rămas fără piper și și-a comandat prin Genius. Și nu glumesc!

Well, dacă le ai pe toate astea de mai sus, e aproape imposbil să nu reușești să-ți cumperi ce ți-ai propus de Black Friday. Să ne vedem cu bine în sfânta zi de vineri!