Am așteptat să se liniștească un pic lucrurile, pentru că trebuie să vă fac o mărturisire deosebit de importantă. O marturisire în urma căreia s-ar putea să nu mă mai vedeți cu aceiași ochi ca până acum, dar nu mai pot să duc, trebuie să spun cuiva. Și dacă nu vouă, cui?

Fraților, dacă nu v-ați dat seama încă, trebuie să aflați despre mine că sunt o ființă superficială și ignorantă, prin urmare nu mi-a păsat nici cât negru sub unghie, nu m-a interesat nici măcar cât starea vremii din Antananarivo, care este rezultatul alegerilor din America.

Gata! Mă simt extrem de eliberat c-am reușit s-o spun.

Acum puteți să dați drumul la lamentări, înjurături și blesteme. Dar, mvai, cum poți sa spui așa ceva, Vasilescule? Înseamnă că nu-ți pasă de soarta oamenirii dacă nu te interesează cine câștigă alegerile în cel mai puternic stat al Planetei. Ești inconștient? Gata, nu mai vreau să știu de tine, m-ai dezamăgit profund. Și altele, de același gen, desigur.

Ca să nu mai pierdem timpul, o sa vă răspund încă de pe acum.

Boșilor, în ultimii 30 de ani am tot trăit alegeri din astea made in America, alegeri extrem de importante, alegeri în urma cărora trebuia să se decidă soarta omenii, algeri în urma cărora trebuia să aflăm dacă vor începe și pe la noi să zburde cei mai buni prieteni ai omului cu covrigi în coadă.

Băi, nu știu cum să face, dar după ce treceau alegerile astea extrem de importante pentru viitorul și soarta omenirii, indiferent cine ieșea președinte în America, eu tot pe aceleași autostrăzi inexistente circulam cu mașina, tot de același sistem medical incompetent mă loveam, tot cu dosar cu șină mă duceam să mă ploconesc în fața vreunui birocrat grețos și extrem de ocupat. Nu mai continui cu exemplele, că știți și voi extrem de bine unde vreau să ajung.

Și-atunci, să mă iertați, dar de ce m-ar interesa pe mine cine câștigă alegerile în State, când de 30 de ani noi încă nu putem să scăpăm de buda aia din fundul curții?

Dar, repet, nu trebuie să mă judecați prea aspru, după cum ziceam, sunt un ignorant, un superficial și nici nu sunt foarte inteligent. De-aia.