8,596 cititori

Nu știu dacă sunteți pregatiți pentru asta

Serios, chiar nu știu dacă sunteți pregătiți pentru ce va urma. Așa că dacă vă știți mai slabi de înger, dacă umblați cu ceakrele necurățate pe stradă, dacă încă vă mai îndoiți de puterea binefăcătoare a gândului, e cazul să renunțați sa citiți acest articol chiar acum. Altfel nu răspund de ce se va întâmpla până la final.

În weekend am avut norocul imens să pot deveni membru al unui grup numit Puterea Interioară. Moment în care existența mea s-a împărțit în două: înainte și după ce l-am descoperit. Ca să înțelegeți de ce, iată această postare. De pe grup, desigur.

Buna seara. Adresez aceasta intrebare dnei Lara sau cunoscatorilor. Acum cateva momente baietelul meu s-a trezit din somn speriat si tipand. Are 2 ani si 7 luni, vorbeste dar nu atat de bine incat sa intelegi de la el mare lucru. Am inteles doar “goneste” si imi arata ba spre fereastra ba spre tablia patului. L-am luat in brate si l-am calmat, am strigat tare “pleaca, iesiti afara” ca el sa auda si sa se linisteasca si am gonit ceea ce el a vazut. Am incercat sa vizualizez ce anume l-a deranjat si mi-a aparut in fata o ciudatenie de om liliac, cu aripi imense si intunecate , cat corpul acelei ciudatenii de mari. Cand mie mi-a aparut aceasta imagine in minte copilul a inceput sa tipe din nou. Nu am vazut si nu am citit niciunde de acesti lilieci, ce sunt? V-ati intalnit cu ei in sesiuni?

Și răspunsurile sau sfaturile de la diverși cetățeni de pe grup n-au întârziat să apară. Vă rog să mă credeți că n-am inventat absolut nimic, nici nu aveam cum, nu mă duce suficient creierul ca să-mi pot imagina așa ceva. Luați de aici:

– Insectoizi ….sunt 3 dar doi aveau holograme de camuflare

– Mantizi ..copilul .este pe lupta si au incercat sa al surprinda ,dar a facut fata la atac …bravo lui

– Poate fi un viu, in calatorie astrala, ceea ce face lucrurile mai complicate. Luati copilul sub protectie energetica, formati o sfera de lumina argintie in jurul vostru inainte de culcare si adormiti cu copilul in acea sfera – nu neaparat in aceeasi camera. Constientizati ca orice entitate care incalca spatiul dv energetic este sub puterea dv si nu invers. Dezlegati in permanenta legaturile/pacturile pe care le semnati eventual in plan subtil, in timpul somnului REM

– f important, imaginat-va ca scoateti cu mainile energetice frica din trup si o aruncati in afara spatiului energetic. Constientizati ca acea frica nu va apartine.

– degeaba anulați în astral ritualurile de botez dacă nu vă ocupați și de șerpi , implanturi , programe de blocare și de paraziții puși în copil sau pe copil la botez și din vieți anterioare. Curățările se fac mult mai profund decît ați văzut voi în sesiunile/telenovele de pe youtube. Sînt bune și ele că deschid portițe spre înțelegere dar ajută și curăță parțial.

Ați înțeles, da? Și toate astea pentru că un copil de 2 ani și 7 luni plânge (wow, cine a mai pomenit așa ceva?). Mai sunt multe răspunsuri acolo, dar nu vi le-am pus pe toate că n-avea rost. O singură femeie răspunde ceva normal „se numesc coșmaruri”, dar e ignorată cu grație de bătătorii de câmpii care-și fac veacul pe Puterea Interioară.

Dar lovitura de grație vine abia acum sub forma unei alte postări, fără legătură cu cea de mai sus, pusă de unul dintre administratorii grupului, tot o femeie. Vă implor s-o citiți pe toată, am pus-o tot cu copy/paste, n-am scos nici măcar greșelile:

– Era plină de emoții în așteptarea sesiunii. Știa că în sfîrșit toate fricile și toate dezechilibrele se vor topi ca untul. Fiica ei avusese o sesiune cu noi de urgență și acum este bine. Începînd sesiunea aflăm și de ce avea atîtea frici. Un imens insecto-reptiloid cu aripi negre (un mutant) , bloca accesul ei către noi și o perturba cu îndîrjire ca s-o sperie și să renunțe la sesiune. De altfel și ADN-ul ei era contaminat 29% cu acest tip de adn mutant reptilo-insectoid și mai avea 27% luciferic , 12% yahwian , un procent remarcabil de adn hubanian și restul mixt și greu de selectat. Era plină de cordoane peste tot pe corp. De la genunchi în jos pînă pe tălpi , avea un fel armură neagră și grea , pe brațe de la cot în jos pînă la degete alt tip de blocaj dar flexibil oarecum , pe față avea o plasă deasă ca din metal prelungită pînă pe gît , iar pe cap avea o plasă deasă ca să nu perceapă clar ce era în jurul ei ci dor prin gările micuțe ale plasei , deci , percepție fragmentată , ceea ce îi dădea multe stări de confuzie. ADN-ul luciferic fusese pus chiar de bramburică însuși cu zeci de epoci galactice în urmă cînd ea era un fel conducător spiritual al oștilor cerești (termeni arhaici) pe planeta Faris din galaxia Orion , planetă și civilizație care ființa și vibra atunci în univ. 27. După comenzile de curățare găsim o esență neechilibrată și confuză în privința ”sacrificiului” făcut de ea pentru poporul pe care îl iubea mai presus de ființa ei. În acea perioadă fusese regent în așteptare și pentru că nu era dorit de cei corupți pentru că știau că va face schimbări majore odată ajuns rege oficial datorită iubirii lui lui pentru pentru popor i s-a cerut să se sacrifice pentru pentru popor. Așa a ajuns să fie ucis prin înșelăciune dar esența era convinsă că a meritat sacrificiul ei. O ajutăm să conștientizeze circumstanțele prin care a fost folosit și efectele ascunderii contractului de sacrificiu pe care îl ținea strîns la spate. Cînd a înțeles , a ars contractul și s-a alăturat celorlalte esențe echilibrate unindu-se cu solicitanta sesiunii și cu spiritul ei divin (unirea sferelor lui Malanga). Pleiadiana noastră s-a dovedit a fi un spirit ancestral , plină de cunoaștere și de Iubire.
Așa am descoperit un program parazitar primordial luciferic prin care oamenilor li se inducea dorința de ”sacrificiu” ca plată , program ce era și este implementat în toate ființele care s-au sinucis pentru a ucide anumite persoane sau comunități , genul teroriștilor sinucigași de azi. Desigur că acest program a fost activ de miliarde de ani sub diverse forme de inducere insidioasă , religios , naționalism , extremism , ș.a.m.d. și toate cu scop de separare și distrugere a rasei umane de pe Terra.

Râdem-glumim, dar voi vă dați seama că oamenii ăștia umblă în libertate pe stradă și nimeni nu are ce să le facă pentru că nu există nicio lege care să stipuleze ca dacă vezi insecto-reptilieni ar trebui să intri de urgență pe tratament medicamentos. Dar ce e cel mai trist este că mulți dintre ei au copii. Copii în pielea cărora n-ai vrea să fii nicio clipă. Când mă-ta vede câmpuri astrale și în loc să-ți curețe pempărsul de rahat, îți curăță energetic ceakrele, s-a cam ales praful de copilăria și de viitorul tău.

Altfel, ce voiam să vă întreb, voi când ați format ultima oară o sferă de lumină argintie în jurul vostru? Dar un program parazitar primordial luciferic când ați descoperit? Vedeți? De nimic nu sunteți în stare, băbăiatule.

116 de păreri la “Nu știu dacă sunteți pregatiți pentru asta

 1. Ce mama naibii am citit? De unde ai luat chestiile alea?
  Ai început să scrii romane SF?

  Mamă și ăștia votează si se înmulțesc😱😱😱

  Comentariu beton! Thumb up 66 Thumb down 4

  • Cum de unde? Am lăsat link către grup.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 5

  • Si sa nu ne inchipuim ca voteaza toti psd ;)))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 3

 2. O sfera maro… Se pune? Ca d-alea fac multe… Cred ca d-aia sunt bine…

  Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 3

  • Ăăă… sferă? Ești sigur?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 4

  • Cilindru… Ca un carnat asea… Are un cerc in componenta :))

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 5

  • O sferă cu moț! 😂😂😂

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 3. Eu nu am reușit sa citesc ultimul copy/paste și, crede-ma, mi-am dat silința. L-am început de vreo 3 ori și îmi fugeau literele in fata ochilor. Cum, mama ma-sii, ajungi sa scrii și sa debitezi asemenea prostii?

  Comentariu beton! Thumb up 45 Thumb down 3

  • Nu știu. Depășește puterea mea de înțelegere.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 4

 4. Și cum ai aderat, e pe bază de invitație, recomandare, ești de-ai lor, e cu băutură? Și nu au fost decât 3 zile de canicula vara asta…

  Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 2

  • Am dat add și am completat un test cu trei întrebări. Marea mea surpriză a fost că mi-au dat accept.

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 4

  • si de-acuma ce faci? daca esti membru, zic.
   incepi sa ne influentezi?

   Comentariu beton! Thumb up 36 Thumb down 3

  • Muhahahahahaaaa. Daaaaa

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 4

  • @Mihai, “Marea mea surpriză a fost că mi-au dat accept.”
   Nu sunt surprinsă. Absolut deloc. :))))))

   Comentariu beton! Thumb up 67 Thumb down 3

  • aveam ceva bănuieli cu blogul asta

   Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 2

 5. In descrierea grupului avem:

  “- Ai ajuns aici și te bulversează ce citești? Nu pleca imediat și nici nu critica. Gândește cam așa: Ia stai așa. Și dacă încerc să înțeleg și asta ce , îmi strică?”

  si apoi:

  “Persoanele fanatice vor fi eliminate din start fără toleranță.”

  Eu din cand in cand il mai citesc/ascult pe regretatul Lorin Fortuna. Mai bun ca majoritatea show-urilor de stand-up comedy. Muuult mai bun

  LE: Members · 3,042 pfoaaaaiiii, nu cred ca sunt atatea locuri la psihiatrie in toata tara

  Comentariu beton! Thumb up 41 Thumb down 2

  • Da, da, am citit și eu descrierea. Am râs.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 5

  • locurile la pisihi se dau pe spaga mare, e ca la facultate pe vremea lu’mpuscatu

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

 6. Buey, nu râdeţi, eu de când mă chinui să creez o sferă argintie şi nu îmi iese neam. E drept că voiam să acţioneze împotriva proştilor, nu a insecto-reptiloizilor, poate de aia nu merge.

  Comentariu beton! Thumb up 45 Thumb down 3

  • Pune-i un cub de knor d’ăla de găină și ia-l la pilă 😜

   Comentariu beton! Thumb up 35 Thumb down 4

  • Așteaptă si tu prima noapte cu lună plină.

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 3

 7. MV is known as Rastafarian Targaryen Trotinatium 😜
  Marți 13
  Felicitări pentru adeziune 😜

  Comentariu beton! Thumb up 27 Thumb down 3

 8. Acu câțiva ani.Când intrat în magazia unuia,intuneric smoala,care nu avea întrerupător si trebuia să insurubezi becu’ ca să lumină.Nu mai avea becu’,balonu’ de sticlă,am pus mâna pe filament,am făcut o sfera de lumina si dacă mai dura 10 secunde de breakdens,făceam si o amiba pe jos că mediul umed deja îl rezolvasem.
  Misto precizarea:”tot o femeie….”enough said.

  Comentariu beton! Thumb up 40 Thumb down 6

  • Păi, na, ca să fie clar cine a scris. 😛

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 3

 9. Evrika !!! Datorita tie, am gasit traducerea pertinenta pentru alienat mintal: Aliens – 1986 – James Cameron. Sun la Acedemie sa o implementeze.

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 3

 10. Buiei, mă bag și eu în grupul asta…foarte fantasy..A, apropo, s-au înșelat toți, pe mucea l-a vizitat un Draghkar, un fel de zburător al lui Heliade.

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 2

  • Vrei să-ți trimit invitație pe grup? :))))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

 11. Bine ai venit in grup Mihai. Iti vom curata curand ADN-ul .O sa te faci bine.

  Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 1

  • Mulțumesc. Abia aștept.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 3

  • @Corl și cum se face asta cu curățarea ADN-ului, e ceva în grup? Dacă da, mă bag și eu! 😂😂😂😂

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 12. Și ei Votează

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

  • Well, da, dar sunt curios cu cine.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 3

  • Cum cu cine?
   Cu ai lor.
   Pacat de omul ala ca pare echilibrat, ceea ce nu pot sa zic de nevasta-sa…

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

 13. Tipa aia ar avea un succes nebun ca autoare de scrieri SF. Atât!

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 3

 14. Cu așa părinți nici nu mă mir că sărmanul prunc are coșmaruri.

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 2

  • Tu-ți dai seama, plângea copilul de doi ani și șapte luni.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 3

 15. A mea e 100% reptiliano-balauro-dragono-insectoida 🙈 bag pl, d-aia plangea ploada din dotare si eu nu stiam 🙄🙄
  Merg sa imi curat chackrele cu o cafea tare ca deh, noapte alba aseara.

  Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 1

  • zen, man!
   am vazut intr-o reclama tv la niste dulciuri cum ala micu’ o anunta pe ma-sa ca si el e dragon si aia il priveste muta de admiratie.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 2

  • @moatza, reclama aia face trimitere la GOT, e okeish.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 4

  • aia e, mie mi s-a parut ciudat sa fii linistita cand kinderu’ iti zice ca e dragon… vezi daca nu ma uit la tronurile vietii!!!

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 3

 16. @Mihaie, caut-o în grup pe d-na Nucă și zi-i să vină să-i dăm banii înapoi.

  Acum vreo două luni (dacă nu mai bine) primesc vizita d-nei comisar de la sectia 10. Cară după ea o paporniță, și-mi spune că acolo are o reclamație. 56 de pagini scrise față-verso. Pe scurt, madame Nucă reclamă că a luat un aer condiționat de la o firmă fantomă. Cum și-a dat seama?! Păi:
  1. În urma discuțiilor cu dl Oaie (omul ei de maximă încredere, care o ajută la toate treburile casnice de patrujdăani), a mers pe firul adresei trecute pe antetul de pe bonul de casă. Voluntari, corp O1, etaj 10, și a descoperit că în Voluntari sunt doar case cu un etaj, maxim două. Deci unde e etajul 10?? În nori?? Deci sunt o firmă fantomă (Am încheiat citatul)
  2. Toți angajații din magazin poartă tricouri de culoare roșie. Ca să te încurce într-o ceață de nedescris. În plus, toți băieții au barbă. Deci sunt agenți infiltrați pe care n-ai cum să-i deosebești, pentru că seamănă între ei. Fantomă?! Da! (Am încheiat și citatul ăsta)
  3. Monitoarele de la camerele sunt în birou la directoare. Ea agață viitoarele victime. Are și un coleg. El cred ca urmărește victime ca mine. (Gata și cu citatul ăsta)

  Ce vrea ea? Clienta, zic. Să-i ducă poliția aerul acasă, și noi să plătim transportul (pe care clienta l-a plătit către noi) către poliție și firma să fie închisă pe motiv că “oricum nu există. Eu cred că am fost într-o gaură neagră, nu într-un magazin”.

  Citind cele scrise, crezi că am nevoie să creez o sferă în jurul meu? Sau să rămân în afara ei.

  Comentariu beton! Thumb up 46 Thumb down 3

  • Si te mai miri ca ai un crac defect…ma rog, mai gros, mai lung, cum o fi.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • Și? I-a dus poliția aerul condiționat acasă?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

  • @Marius, dă să pup😘!

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

  • @Mihai, poliția are treburi mai importante de făcut, dohhh!

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

 17. M-a dus instant gândul la Ziua Independenței, faza aia când un grup de tembeli s-au urcat pe un bloc, agitau pancartele cu “take me” și sorbeau din ochi lumina divină. Totul până când le-au dat reptilogândacii ăia perversa.

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

 18. Ori nu și-a făcut cafeaua efectul, ori sunt eu proastă! Auzi, oamenii ăștia sunt rudă cumva cu tipa aia care a răspuns la întrebarea “de ce ținem post”?!
  Ziua bună la toată lumea!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

 19. N-am citit mai mult SF în comentariile astea decât în religiile Pământului. Doar ca-s mai puțini la număr și par mai dubioși. Cred ca și-au facut o religie a lor. Dintodeauna oamenii au cautat explicații la emotiile lor. Cu ce sunt mai idioți ăștia decât unul care nu spală duminica ca-l bate dumnezeu sau care se sinucide pentru Alah?! Îmi par toți la fel.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 5

  • Cred că ăstia cu insecto-reptiloizii sunt mai creativi.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 3

 20. Am zis că n-am băut o cafea destul de tare azi, dar văd că mai sunt și alții care n-au înțeles din prima.

  Și eu cred că sunt un insectoid-minune, cică mă trezesc noaptea și vorbesc cam mult în somn. Am leac?

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

 21. cata rabdare sa ai sa citesti tot , ca eu nu am putut

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 22. N am putut citi aia toata, pur si simplu cred ca am probleme de concentrare.
  Sfere in jurul meu mai produc, nu de lumina ca nu-s licurici , dar as vrea sa vad insecta care ma ataca dupa ce halesc fasole.

  Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 1

 23. Esoterism, ocult, paranormal, spiritism- câteva cuvinte care descriu o lume paralelă sau poate chiar perpendiculară cu cea reală, vizibilă, concretă. De când e lumea lume, oamenii s-au ocupat cu așa ceva.
  Acum peste douăzeci de ani eram foarte interesată de lucrurile astea. După ’89 a fost hemoragie de cărți cu tematică ocultă iar eu lucram fix la secția prelucrare- catalogare, deci le aveam pe mână. Am citit enorm, am făcut și cursuri diverse, mă mișcam între oameni cu așa preocupări și a fost interesant. E o lume fascinantă dar periculoasă. Pericolul e că poți pierde contactul cu realitatea înțelegând prin realitate viața concretă de zi cu zi.
  Ce mă pasionează acum: visele. De ce visăm ce visăm? Citesc o mulțime de materiale dar toate spun că încă nu s-a înțeles bine ce se întâmplă cu noi în timpul nopții și de unde vin visele …

  Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 2

  • Măi cu visele explicația mea e că e un fel de defragmentare a hardului. Explicație simplistă și IT-stă dar creierul e atât de bombardat că are nevoie de asta. Le leagă el, le pune pe căprării și uneori le leagă dubios. Sigur că demonstrația nu există. E o teorie.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 24. Stai calm ca internetul este plin de acesti dusi cu pluta. La fel cum a mai zis cineva, nu am putut citi ultimul copy paste, am mai dat peste astfel de aberatii in online si efectiv sunt imposibil de citit. E un amalgam de cuvinte, multe inventate, ca atare… Si oricum de ce m-as chinui sa citesc asa ceva? Si da, astia umbla pe strada si tare imi este ca multi ar fi in stare sa iti dea in cap pentru ca au impresia ca ai vreun zburator din ala pe langa tine… Intrebarea mea este, existau ei si inainte sa apara internetul sau…? Ca mai mult ca sigur ca se uita si la dementii din alte tari, probabil de acolo si cuvintele alea dubioase, e Google translate :)). Da daca nu aveau net, erau si ei izolati barem… Nu mai aflau unii de altii

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

 25. Am încercat să citesc a doua postare doar din respect pentru tine. 😀 Well, clar e diferență de ceakre lumină între noi, din moment ce tu ai reușit și eu nu. Aia e, se pare ca nu sunt demnă nici să mă bântuie reptilienii ăia 😀

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 2

 26. ce mama scoicilor?! Am citit drăcia asta și acu’ nu-mi mai merge cablu

  Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 2

 27. Articolul ăsta e cadoul perfect pentru ziua mea🧘🏼‍♀️! De aia am ajuns la 39 de ani în halul ăsta…că nu am avut sfere de argint (port mai mult auriu, pica mai bine cu blondul!😏) și mai am și aracnofobie, liliacofobie!!!…da’ ceackrele le desfund in seara asta că am niște pălincă in cămară și se lasă cu petrecere(doar vreo 5-6 persoane că-s toți in concediu…ce prieteni!!!😌). Musai o să povestesc despre grupul ăsta de l-ai descoperit, dar nu cred ca se lipește cineva că nu suntem constanzi😁la fregvență..și suntem și în tabăra ălora cu vaccinurile, cu dusul la psiholog când e cazul, cu votul asumat, cu folositul creierului…nu cred că ne-ar primi🤔😌

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 3

 28. Ce de neologisme într-un singur citat !
  Adevărul e dincolo de noi, frații mei ! Și voi…femeilor ! E undeva după blocurile gri !
  Să luam aminte la morminte și să tragem-nvățăminte! Ascultaț’ al vost’ părinte, cel ce zice cele sfinte, nu vă-nșeală, nu va minte!

  Plus că așa apar filmele de tipul Star Wars, care sunt mișto !

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

 29. Oare cine le f… pe astea?

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 5

  • Ăăă… nimnei. De aici vine și problema.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 7

 30. @Vasilescule, ia întreabă-i pe luminații ăia din grup dacă, cumva, insecto-reptiloizii lor sunt internați la baza de tratament de la Mizil, că poate ia o altă turnură povestea lui Eftimie. Dacă chinezii nu vor, de fapt, Mizilul în schimbul construcției cosmodromului, ci ca să pună mâna pe gândăceii galactici? Ne trezim naibii și fără jucării și cu banii luați.

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

  • Da, da, ar putea fi o teorie. Întreb azi.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

  • Până se clarifică situația, poate ne luminezi tu cu asta: “În weekend am avut norocul imens să pot deveni membru al unui grup numit Puterea Interioară.”
   Măi, tu ai mâncat iar “popcorn” de conopidă sau ceva care te-a afectat rău de tot, că altfel nu-mi explic. Oamenii normali, în weekend, se mai duc la un film, la o crâșmă, se văd cu prietenii, citesc o carte. Chestii normale, adică, nu caută insectele la ceakre. Ești ok? 😂

   Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 2

  • Mpăi, mi-a apărut în feed postarea cuiva care făcuse printscreen după ce se întâmplă prin grupul ăsta. Mi-am zis că așa ceva n-am cum să ratez și-am trimis cerere de înscriere.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 3

 31. N-o să ai multe zile pe grupul ăla. Dacă descoperă vreunul articolul ăsta, vai de chackrele tale.

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 2

  • Da, da, da, trăiesc cu spaima asta.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 3

 32. După articolul ăsta sigur o să fii ejeculat de pe grup pentru că ai o vibraţie joasă foarte negativă.

  Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 1

  • Mi-e foarte teamă de asta, da.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 3

 33. Nu pot sa cred ca tocmai am citit asa ceva!!!! 😀 😀
  “De altfel și ADN-ul ei era contaminat 29% cu acest tip de adn mutant reptilo-insectoid și mai avea 27% luciferic , 12% yahwian , un procent remarcabil de adn hubanian și restul mixt și greu de selectat.  “ … WTF?!!! Frate, de klingonieni, gremlini si kriterioni nu zice nimic?… ca pe mine astia ma interesau in speta!… Cocktail-ul luciferic, yahwian, hubanian e degeaba… un vosganian si niste oua trebuia sa-i puna, cred ca n-au stiut! 😀

  “ADN-ul luciferic fusese pus chiar de bramburică însuși“  … deci, Tanti Abramburica are si un tovaras Bramburica, iar acesta se joaca cu ADN-ul luciferic??!! Ptiu, drace!! … 😀

  “…acest program a fost activ de miliarde de ani sub diverse forme de inducere insidioasă , religios , naționalism , extremism , ș.a.m.d. și toate cu scop de separare și distrugere a rasei umane de pe Terra.” … Tovarasi, prost program, daca va chinuiti din cretacic sa distrugeti rasa si tot nu reusiti!… Mai incercati, lumea zice ca perseverenta este cheia succesului! Ahoy!… (asa cum ar zice Lagerstein – trupa) 😀

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 3

 34. “Cand mie mi-a aparut aceasta imagine in minte copilul a inceput sa tipe din nou. Nu am vazut si nu am citit niciunde de acesti lilieci, ce sunt? V-ati intalnit cu ei in sesiuni?”

  Ala e Batman in plm…

  Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 1

 35. Fi-ți-ar ăștia ai dracu’ cu liliecii și luciferii lor, că cât mă prăpădeam de râs citind minunile astea m-au atacat două ghilde, m-au golit de resurse, și mi-au omorât și 200k de veterani. Iar trebuie să cer ajutor la mai-marii regatului ca să-mi pot reface trupele și armurierul nu mă suferă de când i-am furat doi dragoni decăzuți. ☹️
  Revenind….. Băbăiatule!! N-am mai râs atât de multă vreme. Oamenii ăștia sunt deosebiți rău de tot! 🤣🤣 Mă bate gândul să mă bag și eu în grup, eventual să cer niște sfaturi cu privire la ăla mare al meu care încă mai are din când în când episoade de pavor nocturn…pardon!….de lupta cu insectoizi d-ăia…
  Îmi pare rău, ultimul citat l-am dus doar până la aia cu “adn hubanian” care mi-a adus aminte de Andrei Duban, ăla cu bancurile proaste, pe care-l pupa nea Nicu de Anul Nou, și n-am mai reușit să trec peste asta. 🤣🤣
  Băi, tu înțelegi că, în timp ce aberez aci, încă râd în hohote și că nu mă poate opri nici măcar gândul că ăștia sunt printre noi și votează? Fuck that, e prea mișto, prea sf bolnav, ca să mă îngrijoreze așa ceva. 🤣🤣🤣

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 1

  • @Ionuț, vrei să te bag în grup? Nu știu dacă mă lasă (văd că încă nu mi-au dat eject), dar pot să încerc. Au mai apărut și azi niște postări interesante pe acolo. :))))))))))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 3

  • @Mihai, nu, mulțumesc. Am alte profiluri pe care le folosesc ca să intru în diverse grupuri de dezbatere și dialog (ca să zic așa😜). O bere dau că i-ai găsit p-ăștia, dar nu intru acolo cu contul “oficial”. Oamenii ăștia pot deveni periculoși. 🤣🤣🤣
   Și îmi trebuie timp ca să inventez ceva fantasmagoric și pe lungimea lor de undă. Doar nu intru acolo așa, neutru. Spiritele trebuie agitate. 🤣😜

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • @Ionuț, zi-le că bei gin cu petale de trandafiri și ești IN.
   😂😂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • @Eleno, păi trandafirii ăia de i-au aterizat în pahar lui @Ionuț sunt un simbol al omniscienţei divine, fotosinteza prin care s-au dezvoltat pentru a ajunge la maturitate nefiind altceva decât captarea energiilor celeste pentru a fi înmagazinate în ADN-ul omului. Cum s-ar zice pentru noi, profanii, @Ionuț este cel ales.
   Nu numai că or să-l accepte în grup, dar or să-l pună șef la baza ufologică de la Puma Punku și o să-i supravegheze pe cei care lustruiesc sferele lu’ Malanga. 😜

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 3

  • @Elena P, ginul l-am folosit deja în alt grup. Nu merge.🤣🤣🤣
   Lu’ @didina nu-i răspund, că îmi trebuie subtitrare pentru Puma Punku și Malanga alea.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @Ionuț, lasă amănuntele, mai bine bagă-te în grup că nu știi ce pierzi, îți schimbă complet perspectiva asupra lumii. Eu am avut șansa de a da de niște ezoterici d-ăștia și de a-i asculta pe viu. Uite, poate nu știai, dar călugării tibetani transportă blocuri imense de piatră prin forța sunetului. Ce fizică, ce științe? Astea-s aiureli pentru neinițiați. 😂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

  • @didino dacă nu acresc laptele dă iac, nu fac sarmale cu privirea … tot degeaba😜, mai dă-i draq și pe tibetanii ăștia că nu-s de la noi din sat 😈

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

  • Pe tibetani cine crezi că i-a învățat să mute pietrele cu gongul, @HM, nu cumva i-au civilizat și pe ei dacii liberi? Doar nu crezi că ai noștri au săpat tunelurile de sub Bucegi cu lingurița, au cântat din frunză și s-a făcut loc.
   Fă un test simplu să vezi că funcțonează tehnologia, enervează bine o femeie. Când țipă la tine dispari din peisaj ‘au ba? 😜

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

 36. 😂😂 doamne fereste 🤪

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

 37. cred ca nu fumam noi ce trebuie, de aia nu intelegem ce scrie femeia acolo.

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 2

 38. Nepoată-mea s-a trezit azi noapte să-mi spună că a uitat să-și bea laptele. Fără să plângă.
  Poți, te rog, să întrebi ce să fac?!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

  • Pentru atâta lucru nici nu e nevoie să mai deranjez oamenii ăia. E un atac simplu, de tip milkoid, copiii care nu sunt născuți pe câmp astral sinusoidal, mai suferă atacuri din astea, dar le trece. Cu țigări și prima bere băută în club.

   Comentariu beton! Thumb up 35 Thumb down 3

  • Mulțumesc. M-am mai liniștit. Zici că diseară pot să merg cu ea în club, da?!…că n-aș vrea să fac ceva greșit…

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

 39. De aia mi-a placut mie practica la psihiatrie.
  Sincer ma fascineaza.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

 40. vineri sau sâmbătă a apărut un scandal în usr privind condițiile puse de securiștii împuțiți de la plus
  sâmbătă seara protestatarii din piața victoriei își făceau poze cu foștii mei colegi
  ieri a fost dat spre folosință lotu 4 al autostrăzii lugoj-deva, dar care nu poate fi folosit pentru că ieșirea e pe lotu 3 care nu a primit acordu de dare în folosință
  azi dimineață citesc despre nebunii ăștia cu prostiile lor și aflu că sunt în grup vreo câteva mii
  după masă mă duc să îmi fac injecția de schizofrenie și o să mă doară brațu vreo două zile

  iar mă iau dracii 😣

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 4

 41. În ciuda avertismentelor foarte clare, eu chiar am sperat că-s pregătită. M-am înșelat. Dar e ok, o să activez puterea interioară și în câteva minute voi fi uitat deja ce am citit.

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

 42. Eu am citit tot. Şi chiar mi-a atras atenţia un fragment: “Când a înțeles, a ars contractul și s-a alăturat celorlalte esențe echilibrate unindu-se cu solicitanta sesiunii și cu spiritul ei divin (unirea sferelor lui Malanga).”

  Şi am fost curioasă ce e cu acel ‘malanga’. 😃 Wiki îmi zice că malanga e şi un fel de cartof, e şi un film, sunt şi vreo 2 formaţii de muzică, dansatori, oraşe din India, Mozambique sau Bangladesh, institut, etc. Informaţii inutile, până când dau de o pagină ştearsă din Wiki: https://ro.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Pagini_de_%C8%99ters/Corrado_Malanga

  Despre Corrado Malanga. Se pare că este un chimist italian, care în urmă cu 40 de ani a avut proasta inspiraţie să se apuce de studiat fenomenele OXN 👽, dar fără a avea o Dana Scully prin preajmă. Iar în ultimii 20 de ani a studiat răpirile extraterestre prin hipnoză regresivă sau programare neurolingvistică “reușind (cică- my note) într-un final să ajungă la o descriere științifică și coerentă (a Universului, a omului și a tot ce înseamnă existență.”
  Care ar fi ceva de genul:

  “Corrado Malanga a studiat peste 2000 de cazuri de răpiri extraterestre,Reușind să demonstreze în mod științific că extratereștrii sunt prezenți de foarte mult timp pe planeta noastră și că intențiile lor nu sunt tocmai prietenoase… reușește să obțină niște informații incredibile. Ajunge la concluzia că omul este format din trei părți fundamentale: Spirit, Suflet și Minte (Trinitatea despre care se vorbește în toate religiile și textele sacre antice), dintre care Sufletul ar fi acea parte din Conștiință care coboară în lumea fizică pentru a face experiență, adică pentru a se cunoaște pe sine.
  Mai aflăm că doar 20% dintre oameni au suflet, pentru că restul sufletelor s-au temut să coboare și să experimenteze această” vale a plângerii”, preferând confortul planurilor energetice superioare, deși sunt legate energetic de corpurile în care ar trebui să locuiască.
  Universul se dovedește a fi doar o hologramă gigantică, așa cum afirmă și fizicianul David Bohm. Timpul, energia și spațiul nu există, Universul fiind nelocal și atemporal. Universul este construit în baza a 22 de arhetipuri, iar modul în care acesta este perceput diferă de la o persoană la alta, în funcție de nivelul de cunoaștere și alți factori determinați, cum ar fi contextul istoric, tradiția, principiile și condiționările sociale.

  Pentru rezolvarea problemei răpirilor extraterestre Malanga a construit și implementat diferite metodologii, reușind obținerea unei rezolvări definitive a acestei probleme, prin efectuarea de către subiect a unui test, numit Triade Color Test Dinamico Flash (TCTDF), în care subiectul trebuie să unească cele trei părți ale Conștiinței sale (Spirit, Minte și Suflet) într-o sferă unică, eliminând astfel orice aspect de separație ce ar putea exista între componentele Conștiinței, revenind în acest fel la o Conștiință Integrată, așa cum aceasta a fost și la începuturile timpurilor.”

  După cum vedeţi, administratorul grupului habar nu are ce vorbeşte. Deoarece uniunea sferelelor se referă strict la o persoană şi la cele trei părţi ale conştiinţei sale. Şi nu la o uniune între spiritul ancestral al unei pleiade şi spiritul celei din sesiunea de curăţare.
  Şi mai sunt acolo multe noțiuni care mi-au atras atenția. Cred că ar trebui să le studiez pe îndelete și să intru în grup, să le corectez. Administratorii mă vor primi cu brațele deschise, sunt convinsă. Voi nu? 😜

  Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 3

  • Edit: https://ro.wikipedia.org/wiki/Wikipedia: Pagini_de_%C8%99ters/Corrado_Malanga

   (Linkul era rupt in două și i se pierduse esenta prin universul marii platforme wiki. Malanga zice să-l unim, chiar dacă rezultatul este un conținut sters si furat de aliens).

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 3

  • Omg! Mai poți respira? Că mie îmi vine greu, după ce am citit cu MAXIMĂ atenție tot ce ai scris.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 2

  • Io aș vrea să postez pe grup demonstrația ta. Se poate, am voie?

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 3

  • @Gabi, of course. Mai sus e un mic rezumat, scrisesem mult mai mult. Dacă sunteţi interesaţi, continui. 😀
   Eventual pun totul într-un pastebin pentru a nu bloca chiar în aşa hal display-ul blogului.

   @Mihai, tot ce am scris mai sus îţi aparţine, eşti liber să foloseşti cum doreşti informaţia. Noi te acoperim de aici de pe blog. Vibraţia undelor noastre cerebrale să te apere de ADN-urile contaminate. Ufo.

   P,S, Profit de ocazie să te rog să corectezi acel link. Adică să ştergi spaţiul de după acele 2 puncte din primul rând, linkul trebuie să fie un tot unitar.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 3

  • @Mihai, postează și ce am scris eu. Te rog io!
   Tre’ să-i dau aeru’ lu’ madam Nucă. Îmi ocupă spațiu atemporal degeaba. Iar ceakrele mi se freacă una de cealaltă că n-au spațiu să se întindă cum vor ele ca să fie fericite.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • Solandi, pari de acolo.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @Marius M, ai citit tu fiecare cuvințel scris de mine mai sus? Wow. Înseamnă că și tu, dacă nu ești de acolo, poate ar trebui sa fii. 😀

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

 43. Mama măsii!!! Doar cei inscrişi pot citi postările…

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • E doar pentru inițiați, bre, nu pentru plebei. Totul trebuie citit printr-o anumita cheie. De exemplu dacă pui un A in fata cuvântului “bramburica”, fraza “ADN-ul luciferic fusese pus chiar de bramburică însuși cu zeci de epoci galactice în urmă cînd ea era un fel conducător spiritual al oștilor cerești “, chiar capata inteles. Pai n-am avut parte de una la conducere cateva epoci galactice? La fel,cuvântul “sesiune” e scris cumva greșit in loc de “sexiune”.
   Semnat: Un inițiat.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

 44. IN-CRE-DI-BIL!
  Iata si efectul acelei legi a lui Murphy care spunea ca:
  “Suma inteligentei pe planetã este constantã, însã populatia se aflã în continuã crestere”.

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 2

 45. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 4 Thumb down 16

  • Big like 😜
   Putea să lipsească martie din post ? 🤣

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 4

 46. E nasoala treaba. M-a pus luciferu` si am intrat pe pagina unui din adminii noului tau grup: cu sfera de lumina nu te joci. E buna la toate. Ia de aici: “- Cu palma dominantă deschisă deasupra farfuriei , paharului cu apă , faceți mișcări circulare în timp ce spuneți cu bucurie această formulă. Stîngacii de la dreapta spre stînga și dreptacii de la stînga spre dreapta. Pe lîngă purificarea hranei cu acest procedeu să folosiți și formula de dizolvare a nanoroboților din hrană!”
  Mai vrei? ” Mă îmbrac într-o sferă din Lumină Pură care mă protejează de toate undele electromagnetice , radionice , radioactive , sonice , infrasonice și ultrasonice nocive pentru ființa mea , Acum!”.
  Practic sferele astea fac orice – daca te joci frumos cu sfera, cred ca iti face si menaj si de mancare (copii nu stiu daca face). Io deja ma gandesc serios la nanorobotii aia din macare… ce E-uri, ce pesticide, ce monoglutamati. Da` cu nanorobotii ce facem? II lasam asa sa se joace cu undele noastre radionice? ceapa lor…pai se poate?

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 3

 47. Man intra repede pe grup si spune-le ca e gresita sfera! :)) sfera corecta e azurie cu margini aurii :)) asta argintie fura informatii si le transmite catre aia….stiu ei care :))))

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

 48. Seara bună!
  M-a pus necuratul și m-am înscris în grup. Eram curioasă, mai bine nu eram!
  Postare de-a doamnei Lara de acum două ore:

  “- Acum înainte de “sărbatoarea” fostei reptiliene roșii virgine de pe 15 august , au început niște atacuri asupra noastră prin oameni parazitați.
  Nu vă scadeți vibrațiile și nici nu comentați cu ei. Se va rezolva de la sine. Paraziții sînt speriați și înfometați. Chiar și din iadurile cele mai joase au început să apară draconieni care vor să se elibereze… Azi au fost 9 … și al 9 -lea era un atlant superb care fusese clonat și hibridat de sute de mii de ani. A fost o bucurie să punem si noi umărul la curățarea și eliberarea lui.

  – Imaginați-vă că sînteți lîngă o apă lină , curată si briza ușoară vă mîngîie fața. Vibrațiile sus pentru că Puteți. 🙂 ”

  Așa că am plecat rapid. Incredibil totuși, așa ceva nu am citit în viața mea! Țin minte că-l citeam pe Rudolf Steiner care a fost filozof, sociolog, antropolog și adept al medicinei alternative- dar nu o renega pe cealaltă. Am studiat câte ceva despre bionergie, am făcut un curs de radiestezie, știam să folosesc ansa- obiectul acela din metal care indică energiile. Câte ceva despre plante și fitoterapie. În fine…lucruri de bun simț cumva…
  Dar la nivelul doamnei Lara nu am ajuns, o fi mai sus, mă gândesc.
  Sunt în stare de șoc, ca să spun adevărul…

  “- Acum înainte de “sărbatoarea” fostei reptiliene roșii virgine de pe 15 august , au început niște atacuri asupra noastră prin oameni parazitați.
  Nu vă scadeți vibrațiile și nici nu comentați cu ei. Se va rezolva de la sine. Paraziții sînt speriați și înfometați. Chiar și din iadurile cele mai joase au început să apară draconieni care vor să se elibereze… Azi au fost 9 … și al 9 -lea era un atlant superb care fusese clonat și hibridat de sute de mii de ani…”

  Incredibil.

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • MiAm avut aceeași curiozitate. Încă sunt șocată. Femeia aia e dusă rău. Mai are o postare în care dezvăluie cum și-a văzut ea toate cele 900 de vieți anterioare. Cum a fost activată. Delirează la.greu. Nici eu nu am mai citit niciodată asemenea aberații. Dar ce-i mai uimitor e că sunt persoane acolo care sunt mulțumite de explicații. Unele deja și-au au descoperit și ele fragmente din vieți anterioare. De stupefacție eu am și uitat sa ies din grup.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

  • Ce nu știți voi este că mi-a scris azi. :))))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

  • Pot vedea și ochii noștri? 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • Mi-e lene să fac printscreen-uri. O să încerc mâine.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 49. Bai si tu acum.. postezi asa ceva? Iti dai seama ca era facut grup special tocmai ca insectoizii sa nu afle ca au fost descoperiti.. acum ca ai postat pe interneti asta, pui oamenii aia in pericol. Zic sa iti cureti repede chakrele si sa stergi postarea si sa speri ca poate, poate a citit-o numa un reptilian ( am auzit ca is mai blanzi).

  P.s: Mare sfera de lumina argintie curata-mi mie chakrele si vasele alea din chiuveta pls.

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

 50. Cu vreo 12 ani in urma am avut o colega care debita niste ciudatenii asemanatoare: forte intunecate, personaje cu niste puteri nemaivazute. Apela la niste rugaciuni, adresate unor arhangheli… Vreo 2 ani s-a chinuit sa ma convinga sa particip la niste intruniri ale unei comunitati alese de puterea suprema sa salveze suflete…
  Daca nu ma insel, pe internet era o pagina cu rugaciunile lor… Lucratorul in lumina..sau Lucratorii in lumina.
  Ideea e ca tipa a avut cateva internari la psihiatrie.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 51. Musai sa-mi trimiți o invitație…. Se trezește cochila plângând ceva de speriat și gândind ma ca are doar 4luni te rog sa o scapi de viitoarele sechele reptiliene!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 52. Trebuie sa vezi si asta:

  – La fiecare început de sesiune , mai întîi întreb solicitanții cum au dormit cu o noapte în urmă , ce au visat sau dacă au avut disconforturi. Solicitanta sesiunii de azi a relatat rapid un mesaj clar primit în cursul nopții ca un apel de ajutor de la fostul părinte Ioan care în timpul vieții se ruga mereu în grota fostului Boca. Apelul a fost clar: ” Ajută-mă…”. Așa am ajuns să investigăm dacă a fost vreo trapă de la paraziți sau a fost real. Ei bine , a fost real. L-am găsit pe fostul părinte Ioan legat fedeleș în dimensiunea minus 12 , (-12) unde era chinuit și stors de energii sistematic de niște draconieni. Îl eliberăm , dizolvăm legăturile de pe el și predăm draconienii Cons. Gal. Benefic din Lumină Pură. Înainte de a pleca la vindecare , sufletul fostului părinte ne roagă să-i ajutăm și prietenul ostatic și el. Cînd am întrebat numele lui am rămas paf cum se spune în jargon. A fost vorba despre ”sfîntul” Serafim de Sarov. Am verificat rapid unde era captiv și l-am găsit închis într-o sferă/capsulă energetică mobilă , sferă ce pendula între 3 dimensiuni sistematic de la minus 16 , la minus 17 și la minus 18 ( dim. -16 , -17 , -18) astfel încît să nu poată fi depistată de radarele Fed. Gal. Ben. din Lumină Pură. Era legat în lanțuri strînse care îl chinuiau și era aproape stors de energii pentru că refuza să coalizeze cu draconienii în planurile lor negre. Totodată , sfera era păzită permanent de 12 draconieni de luptă negri și feroce. Ne ocupăm de lanțuri (dizolvate) și încercăm să-l scoatem din sferă și să o dizolvăm dar ea avea un cod anume pentru asta. – Draconienii refuzau să ne dea codul de dezactivare al sferei de frica șefului lor un alt draconian cu 6 coarne imens. Imobilizăm rapid șeful lor , îi dizolvăm implanturile din inimă și cerem codul. Cer apoi Cons. Gal. Benefic din Lumină Pură să facă o simulare pentru a verifica dacă nu cumva codul ar fi pentru distrugere… Nu. Codul a fost corect și dizolvăm sfera. Serafim de Sarov deși extrem de epuizat , ne-a mulțumit și apoi a fost preluat de echipa galactică de Vindecători în Lumină Pură. Ne-am ocupat imediat de toate clădirile religioase din Rusia blocate prin programul ”sfîntul serafim de sarov” , curățăm toți oamenii și toate esențele umane infestate cu același program și cînd ne retragem , o altă surpriză: O echipă de telepați ruși , Lucrători în Lumină Pură au insistat să-mi vorbească. Am acceptat curioasă. Ei lucrează intens în Rusia la fel ca și noi dar mai blînzi , în comparație cu noi și cu echipele lui Putin. Și Catalin și eu , dar și solicitanta sesiunii am simțit o bucurie aparte aflînd despre echipa rusă de Lucrători în Lumină Pură. Eu și Cătălin colaborăm sistematic cu echipele lui Trump și Putin dar nu știam și de această echipă și este de înțeles de ce. Din vigilență și pentru protecția misiunilor noastre.După o conversație scurtă dar plăcută , ne luăm la revedere de la colegii ruși și revenim la părintele Ioan. El avea ceva mai multă putere decît Serafim de Sarov și ne-a rugat să continuăm munca noastră pentru că este mare nevoie. Ne-a mulțumit și a plecat cu echipa de vindecători galactici puri.
  – Solicitanta sesiunii de azi , avusese o legătură veche cu părintele Ioan , în anul 1.762 în Rusia , cînd ea era foarte credincioasă și avea mare încredere în Ioan care a fost tot preot ortodox în acea viață și un om la fel de bun și iubitor. Așa s-a putut conecta vibrațional cu ea în vis și a trimis apelul de ajutor. Este uimitor nu-i așa? 🙂
  – Părintele Ioan este un spirit din dimensiunea 23 plus (23+) iar Serafim de Sarov (Medved Sarovschi) venise din dimensiunea 56 plus (56+). Ambele spirite sînt la vindecare acum , și cu siguranță vor contribui la vindecarea umanității după ce se vor reface complet.
  – Pe Serafim de Sarov l-au vrut pentru cunoașterea și puterea lui dar nu l-au putut îngenunchea și atunci l-au legat în lanțuri și l-au închis. Pe Ioan de asemeni , pentru că refuzat să se mai încarneze și să continue parazitarea oamenilor prin spiritualitate falsă… BUCURAȚI-VĂ de această eliberare ca și cum v-ați bucura de eliberarea părinților voștri pentru că impactul este enorm în procesul benefic de conștientizare de pe Terra. Zamolxe însuși mi-a cerut să scriu despre această misiune de eliberare acum (musai… 🙂 . Puteam să refuz? Doar este profesorul meu. Sper să nu se încrunte că-l numesc așa. 🙂
  – Ca de obicei , să vă vă fie BENEFIC.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.