5,587 cititori

Opt semne care ți-ar putea da de bănuit că te înșală

Las și eu astea aici, ca să nu mai fie bănuiți pe nedrept bărbații acestei lumi.

1) Jumătate dintre numerele de telefon care-l apelează sunt de la “instalator”, “mecanic”, ”zugrav”, ”geamgiu”. Nu, nu e nimic dubios, chiar dacă n-ați mai avut de doi ani nicio lucrare în casă, iar mașina n-a mai fost în service de pe vremea când nu ieșise din garanție. Se știe că nu poți să pui bază în meșterii ăștia și trebuie să-i ții aproape. Ce, ați văzut voi mecanic sau instalator serios?

2) Vii acasă pe neașteptate și-l găsești în pat cu una care se uită surprinsă la tine, apoi se întoarce spre el și-l chestionează dezaprobator: “Nesimțitule, de ce m-ai mințit că nevastă-ta e frumoasă?”. Dar asta este o situație care n-ar trebui să te supere foarte tare pentru că, după cum vezi, v-a mințit pe amândouă. Consideră-te răzbunată.

3) Prietenul lui cel mai bun, Doru, îl sună în fiecare noapte pe la doișpe – doișpe jumate. E normal, așa fac baieții, simt nevoia să vorbească până târziu în noapte. Tu nu vorbești la fel cu prietenele tale? Așa că, daca vrei scandal în casă, exact ăsta este momentul prielnic în care poți sa reîncepi cu bănuielile tale stupide și să-l întrebi de ce telefonul afișează numele lui Doru, dar de auzit se aude o voce feminină care-i urează suav: “noapte bună, iubitule”. Din nou, supoziții neîntemeiate, doar se știe că telefoanele distorsionează vocile grav de tot.

4) Sunteți împreună pe stradă și dintr-o dată vine la el o tipă care-l sărută lung pe gură și apoi întreabă curioasă: “ai ieșit cu maică-ta la plimbare?”. După care continuă, afectuos, spre tine: “Sărutmâna, doamnă, nu-i așa că vă scoate peri albi? Tare încăpățânat mai e, să vedeți cât mă rog de el să mănânce.”. Din nou, n-ai de ce să te superi, femeia are dreptate, stii și tu prea bine câte mofturi face nesimțitul la mâncare.

5) În rarele momente în care faceți sex, rostește dintr-o dată numele altei femei. Tu, ca fraiera, îi dai satisfacție și începi să te zbați și să-l întrebi disperată: “cine-i aia?”. Ce naiba, încă mai pui botul la trucul ăsta vechi pe care-l folosesc bărbații?

6) Iese de la duș și observi că are niște zgârieturi lungi și proaspete pe spate. Numai cineva rău intenționat ar putea trage imediat concluzia că ar fi niscaiva urme de la unghii și sex. Una nu v-ați gândi că poate a cărat saci cu ciment la muncă sau poate, pur și simplu, îl apasă grijile de zi cu zi și-i lasă urme. Nu, dom’le, repede săriți să acuzați omul.

7) Nu prea există seară în care să nu vină târziu acasă, murdar de ruj și mirosind a parfum de femeie. Să-l banuiești doar pentru așa ceva, mi se pare de-a dreptul deplasat. Mai ales în zilele noastre când birourile sunt din ce mai înghesuite și există șanse foarte mari să te atingi accidental de vreun coleg gay care se dă cu ruj și parfum. Dar, nu, voi trebuie s-o țineți una și bună pe-a voastră, cu “înșelatul”.

8) Găsești în mașină o pereche de chiloți de damă. Așa, și? Băi, da’ chiar nu mai avem încredere unii în alții? Te-ai întrebat măcar un moment dacă nu cumva poartă el chiloții aia? Poate se simte mai confortabil în ei și-i e rușine să-ți spună. Chiar așa, sărim imediat să-i dăm în cap fără să încercăm să-l înțelegem? Cu lipsa asta de încredere, lumea asta se duce naibii, vă spun.

Mno, cam astea-s cel mai des întâlnite. Dar, repet, sunt doar niște semne, niște bănuieli neconfirmate de nimic concret, nu trebuie să vă luați după ele. Dacă stați de vorbă cu el și omul vă zice solemn că n-aveți de ce să vă faceți probleme, atunci chiar trebuie să-l credeți. Nu văd de ce v-ar minți.

sursa foto

87 de păreri la “Opt semne care ți-ar putea da de bănuit că te înșală

 1. 1. Ba nu. De câte ori are nevoie de numarul de telefon al meseriașului, mi-l cere mie, că el uită să-l salveze. Și se miră că l-am salvat eu. Pe numar. De telefon, zic 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 5

  • Eh, lasă că mai sunt șapte. Semne. Zic.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 3

  • Da, da. Nu salvează numerele meseriaşilor dar are în agendă toate numerele meseriaşelor din firmă :
   Flory financiar, Mimi personal, … 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 2

  • mai, dar tu cu cine tii?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

  • @Laura, atata timp cat meseriasul ala stie si meserie, io zic ca n-ai de ce sa-ti faci griji. stii cum zic?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

  • @Radu,
   Știu cum zici. Dar unele voci zic că meseriașii ăia buni au plecat să exercite pe-afară. Greu de găsit, dom’le, greu… 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

 2. 8. Da’ chiar așa. Poate sunt chiloții instalatorului sau zugravului, este normal să îi lase la loc sigur, să nu se umple de praf. Ce, ați văzut voi vreun meșter din ăsta care nu lasă în urma lui mizerie de zici că a trecut uraganul pe acolo?

  Mno, merit sau nu o bere?

  Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 4

  • Clar. Unde ți-o trimit?

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 3

  • Da, @Mona, ai dreptate!
   Instalatorii nu poartă chiloți la lucrare. I-ați privit vreodată când stau aplecați? Sau pe vine? Aia zic.

   Comentariu beton! Thumb up 46 Thumb down 4

  • @Mihai,
   Te sun io, pe la 2 noaptea, îți spun atunci.

   Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 3

  • Da.
   La vază !
   Perverso !
   La vază pentru Mona, perversa se stie , stie, tie, ieee

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

 3. Cred că o să iasă niște comentarii spumoase la acest articol :). Țineți aproape!

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 5

  • Oldie but goodies. Plictiseala de vara.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

 4. Sandra Brown approve that shit.

  Comentariu beton! Thumb up 31 Thumb down 3

  • Dacă nici ea, atunci cine?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 4

 5. Ai uitat aia cand il prinde cu una in pat si el zice: bine ca ai venit draga, asta habar n are cum se face, vino si arata i.
  Maine sper ca le bagi si pă cucoane la inselat, altfel te reclam la CNA ul bloggerilor.

  Comentariu beton! Thumb up 27 Thumb down 2

  • Păi de unde să știu io cum e la cucoane?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

 6. La 2 și 4 ai dat-o de mi mi-au umflat gleznele. (Nu le mai am subțiri.)

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 3

  • Da’ se fac ele la loc. Gleznele, zic.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 3

 7. Dacă-i găseşti bileţele cu nume de femei prin buzunare, să ştii că sunt nume de cai de curse pe care el pariază.
  Un tip se uita la televizor şi se trezeşte cu o tigaie în cap de la nevastă-sa: – Asta pentru ce este, dragă? – Ce e cu numele Laura Johnson? – Ăla este un nume de cal pe care am pariat la cursele de cai. Pleacă tipa liniştită. A doua zi, iarăşi se trezeşte tipul cu o tigaie şi mai zdravănă în cap. – Asta pentru ce mai e, dragă? – Te-a sunat calul!

  Comentariu beton! Thumb up 45 Thumb down 2

 8. 1. Pentru Elena: a trebuit să mă întorc la text să recitesc 2. și 4. Am râs iar.
  2. Pentru Mihai: umpic exagerat. În cele mai multe cazuri după gafa 3, hai maxim 4, omul tău era mort de mult și cu coroanele uscate pe mormânt. Copy/paste mode activated: “- Iubita, ce pot face pentru tine ca să mă ierți că te-am înșelat? -Infarct!”

  Comentariu beton! Thumb up 35 Thumb down 2

 9. Semnul semnelor: să v-o spună în față! Dar să nu-l credeți/ să n-o credeți! Căci de ce v-ar spune adevărul? 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 1

  • Ohh, da. Ăsta e semn divin 😈😇

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

 10. 2. Un scenariu pe care chiar l-am discutat cu bărbatul (mă refer la partea în care îl găsesc cu una în pat, nu cea în care ea-i zice că-s urâtă). Și în care eu m-am imaginat păstrându-mi calmul, cerându-mi scuze pentru întrerupere și încurajându-i să-și continue și termine activitatea netulburați. Timp în care să fac 3 cafele și să-i aștept în salon la o șuetă de clarificare a unor curiozități. 😏

  Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 6

  • Îhâm….mda….și marmota…. 😜😜

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 2

  • 3 cafele. una cu lapte şi două cu otravă pentru şobolani

   Comentariu beton! Thumb up 49 Thumb down 2

  • Cânți Delia “Ce are ea și nu am euuu” cât prepari cele 3 cafele și asculți cuțitele pentru disecție ?
   Coloana … sonoră e importantă 😜

   Comentariu beton! Thumb up 30 Thumb down 2

  • Râdeți voi, râdeți, dar pe bune, ziceți voi o variantă mai bună, care să nu implice pierderi de vieți umane, sau orice alte manifestări exagerate și inutile.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 2

  • @anduța dacă nu sunteți căsătoriți vă despărțiți, dacă sunteți căsătoriți la notar și divorțați
   asta că ne dăm că suntem civilizați, că dacă eram în arabia saudită era vai și amar

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 3

  • Crezi sau nu , s-a intamplat…modifica doar cafeaua cu cate o tigare, ca doar si el si ea aveau nevoie de tigarea de dupa …

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

  • Bell, te cred, că de undeva o fi pornit și conceptul petrecerilor de divorț/despărțire. Ba chiar o cafea sau o țigară poate unora li se pare chiar un mizilic.

   Toni, dacă nu mă înșel, în țările arabe este vai și amar dacă adulterul îl face ea, nu el.

   Serios vorbind, nu e un subiect pe care să-mi placă în mod deosebit să discut sau să glumesc, dar sunt conștientă că ceva de genul se poate întâmpla. Măcar un plan mental de minimizare a daunelor fizice și psihice ale părților implicate nu cred că strică, just in case.
   Ca idee, am fost înșelată o singură dată, prin cretacic și în cadrul unei îndrăgosteli adolescentine, totuși senzația aia de tavan care mi-a picat fix în moalele capului a fost incredibil de reală și dureroasă. Acum nici nu vreau să mă gândesc la ce-aș simți sau gândi, dar atunci am reacționat surprinzător de rațional, elegant și matur. Sper și vreau să cred că nu am involuat peste ani.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 3

 11. 1) Un bărbat inteligent nu salvează numărul amantei în telefonul personal.
  2) În era Airbnb, tre’ să fii tâmpit să-ți aduci amanta acasă, riscând s-o vadă tanti Geta de la 4 sau nea Tică de la parter. Nimeni nu face așa ceva.
  3) Bărbații nu vorbesc la telefon la ore așa târzii decât dacă e vreun meci la TV și simt nevoia să comenteze faze și rezultate.
  4) Cât de oligofrenă să fie amanta ca să facă așa ceva? Unde ai văzut tu tipe care să sărute aiurea pe stradă bărbați care se plimbă cu altcineva de mână?
  8) N-ai să vezi așa ceva. Bărbatul își iubește mașina mai mult decât orice altceva. Și o curăță pe interior mai des decât se spală pe dinți. Iar treaba asta cu damele care își lasă chiloții prin mașini….. Filme!
  La punctele 5), 6), 7) nu comentez. Nu știu, nu cunosc.
  Oricum, astea sunt niște semne grosolane care ar trebui s-o alarmeze pe soție în privința inteligenței moștenitorilor comuni.
  Acum se acționează după modelul celor de la criminalistică:
  – fir de păr pe haină sau în casă, aceeași culoare și textură cu părul soției, dar cu 7mm mai lung;
  – schimbarea fără motiv, în unele zile, a spray-ului sau parfumului preferat, sau, și mai pervers, a cantității folosite;
  – noroi sau pământ de o textură și culoare neobișnuită pentru zonele frecventate în mod normal de bărbat;
  – schimbarea aproape imperceptibilă a atitudinii lui în anumite zile (ex. de la “absența” completă în timpul unei conversații, la ușoare gesturi din care se înțelege că încearcă să fie atent) ;
  – schimbarea dietei, reapariția bruscă a pasiunii pentru mișcare, tăierea părului din nas și urechi;

  Ei, ia să văd la astea ce “alibi-uri” găsești!😜

  Comentariu beton! Thumb up 34 Thumb down 2

  • Aulioo, mi-am tăiat ieri unghiile😜 par suspect ?

   Comentariu beton! Thumb up 29 Thumb down 2

  • @HM, si la picioare?

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 2

  • @HM, dacă le-ai dat şi cu lac, clar că da.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 2

  • Știam eu că am făcut ceva greșit. Nu trebuia, ‘șa-i?
   Am stricat aderența 🤣 … run Forest, run 😉… când fugi cu cardu’ ca leopardu’ 😜
   Ps. Mersi Shoric 🤗 Bună ideea să dai cardul cu lac pe cip🤣😈😎

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

  • Aia cu firele de păr pică. E de la pisici. 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

  • @Mihai, ești în eroare. Adică, tu crezi că detectează diferența micrometrică de lungime a firului de păr și nu știe să-ți spună imediat ce șampon folosește, ce culoare are la origine și adresa coaforului unde posesoarea firului suspect a fost ultima oară? 🤣🤣🤣

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

  • @HM, începătorule, ești mâncat!!! Unghii tăiate și îngrijite înseamnă că îți pregătești degetele să umble prin anumite locuri. 😉
   Roase până în carne și cu colțuri înseamnă că ești “safe”. Pentru acele anumite locuri te vei baza pe alte chestii, dar asta e! “Arta” cere sacrificii. 🤣🤣

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 3

  • @Mihai,
   Există pisici cu blana de 30 cm lungime? Întreb pentru un prieten 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 2

  • @Laura G există! Da’ știi cum zgârie una d’aia portofelul ? Îl face harcea-parcea de sar cardurile din el și țipă tare a abuzare 😜

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 2

  • @HM,
   Pe mine, una d’aia nu mă interesează că-mi zgârie sau nu cardul, mă interesează să nu-mi zgârie bărbatul. Că-i sensibil 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

 12. hai să vă spună și nenea ce mi s’a’ntâmplat cu FOSTELE mele prietene:
  1 – aveam o prietenă când eram în anu 4 în academie și când mă duceam la camera ei în căminu unde era cazată, chiar când ne’o trăgeam intens, primea telefoane de la „verișori” : marcelin, ionuț, radu și alții
  3 – eram tânăr sublocotenent și aveam o prietenă polițistă la un post de poliție în județu bacău
  având experiența anterioară, când ne întâlneam îi verificam pe ascuns telefonu: apeluri, sms’uri și era totu în regulă
  eram la ea la post într’o sâmbătă noaptea, a aprins niște lumânărele, goi amândoi pe o blană, gata pentru niște perversiuni sexuale când deodată îi sună telefonu fix și ea răspunde grăbită că nu poate să vorbească
  ERA ORA 12:30 NOAPTEA 😣
  – după vreo câteva săptămâni, dintr’o dată brusc îmi spune că situația operativă s’a schimbat la postu ei de poliție și c’o să aibă intervenții în fiecare seară după 7 până noaptea târziu și să numai vorbim la telefon că o deranjează la „intervenții”, astfel două săptămâni vorbeam până la 7 seara și dup’aia ne mai auzeam a doua zi dimineață
  cum ne’am văzut la față i’am dat lucrurile pe care le avea la mine… ȘI PAPUCII
  3 – eram cu o profesoară din orașu bacău și într’o vineri și apoi sâmbătă pe la 8 seara îi sună telefonu și răspunde: ” nu pot acum „, o întreb cine era și îmi spune că de la orange 🤨
  și ar mai fi și 9 când partenera își schimbă comportamentu: la început polițista venea acasă vinerea pe la 2, stătea pe lângă comănești, eu fugeam de la secție și ne întâlneam unde stăteam în chirie, eu în uniforma de jandarm de intervenție, ea în uniforma de polițistă, ne descălțam, ne dădeam jos pantalonii și chiloții și ne’o trăgeam pasional de două – trei ori, după futaiuri ne spălam, ne îmbrăcam și fugeam, eu înapoi la secție, ea acasă în satu de unde era și ne vedeam seara
  după un timp a început să vină pe la 5 acasă și ne vedeam seara pe la 8, pentru că era futută și muită la postu ei de poliție de diverși golani, de aceea se ducea direct acasă să se spele la duș și pe dinți și să se schimbe în haine curate

  ps: toate prietenele mele au fost de loc din cele 8 județe ale moldovei

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 10

  • pare ca ai luat articolul foarte in serios. femeile sunt banuitoare oricum

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 4

 13. 9) si orice ar fi, numai nu recunoaste ,chiar daca esti in circumstante profund nefavorabile tie ( ca de exemplu: goi in pat ). Mai bine incertitudinea, caci odata ce ai recunoscut nu mai poti retrage nimic. Va fi vesnic folosit impotriva ta , chiar si dupa despartire.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

 14. PS Vă recomand cu căldură filmul Perfetti sconosciuti . Dacă nu l-ati văzut, musai să- l vedeți! Apoi mai vorbim despre semne… 🙂 …

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @GMT,
   L-am văzut, super! 😂

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

  • filmu’ e cu bătaie ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

  • Cu bataie …peste buci, dacă i-a placut Laurei.
   Muhahhaha

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 3

  • Cu bătaie la cap, cum le place bărbaților.

   @MariusM, să-ți fie rușine! Câtă decadență, așa ceva…

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

 15. Comentariul acesta va aduna multe roșii… dar asta este mi le asum! Toate fazele s-au întâmplat până am împlinit 25 de ani, deci aveam o scuză că eram tinerel și cu hormonii cât casa.
  De trei ori am fost prins cu cioara vopsită…
  Prima oară a fost cel mai ușor… fata m-a văzut cu alta, asta după ce am dus-o acasă ca pe o fată cuminte ce era. Numai că socoteala din târg nu se potrivește cu cea de acasă și când o duceam pe fata cealaltă acasă practic am trecut pe lângă ea care se afla cu prietenele ei pe o bancă… și după faza asta nu a mai vrut să audă de mine cu toate că și ea umbla cu altul și eu eram a V-a roată de la căruță, ea având o relație oficială cu altul. Mă așteptam să îmi facă o criză de gelozie… dar nu a zis nimic! Când ne-am văzut a făcut scandal… dar am apreciat calmitatea de care a dat dovadă în momentul în care m-a prins cu cioara vopsită.
  Să fiu sincer pe fata asta nu am înțeles-o niciodată – tu umbli cu altul dar mie îmi ceri exclusivitate! Nu știu ce așteptări avea.
  Apoi a doua oară m-am combinat cu o fată care stătea în cămin cameră lângă cameră lângă prietena mea de atunci. Nu știu cum naiba le-am nimerit… Când și-au dat seama că umblă cu același tip mi-au dat întâlnire în același loc la aceeași oră!
  Pe una am reușit să o conving să îmi mai dea o sansă (prietena mea) că este ”dragostea” vieții mele dar pe a doua nu! Păcat pentru că asta a doua era frumusica foc!
  A treia oară a fost implicata tot ”dragostea” vietii mele. După faza asta și ea mi-a dat papucii.
  Trebuia să ne vedem pe la ora 3 după ce ieșeam de la facultate și am mințit-o că ies mai târziu pentru că nu prea aveam chef să ne vedem așa devreme. Stabilisem cu băieții să mergem la fotbal și îmi strica aceste planuri dacă ne vedeam la ora aia asa devreme. I-am zis că ne vedem pe la 7. Am ieșit afară pentru fotbal și când am ajuns la locul de întâlnire, împreună cu băieții, mai era o prietenă din gasca mea de la bloc cu o fătucă. M-am dus la magazin să îmi cumpăr pufuleți și o aud pe amica mea că ii spune fetei: ”Uite fată ăsta e băiatul de care ți-am spus!”. Am luat punga… am ieșit savurând pufuleții, am salutat băieții și m-am postat în fața ei spunând: Bună eu sunt Alin, băiatul de care ți-a povestit Alina… Am lăsat fotbalulul și am stabilit să mergem la o terasă în cartier. Îmi făcusem planul stau cu fata vreo două ore și apoi mă întâlnesc cu „dragostea” vieții mele.
  Din nefericire „dragostea” vietii mele mă aștepta pe o bancă în drum spre terasă care se afla în drumul spre facultate. Spre deosebire de primul caz … „dragostea” mi-a făcut un scandal monstru și era cât p’aci să o păruiască si pe „noua” mea prietenă! Am rămas cu ochii în soare…
  De atunci mi-am dat seama că cine a spus că nu e bine să fugi după doi iepuri deodată nu a fost om prost… și m-am cam lecuit!

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 6

  • în sfârșit cineva curajos!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

 16. e ora 15:30 și n’a scris nimeni da’ nimeni ceva interesant, numai vrăjeală și lălăieli
  revoluția sexuală a apărut în sua și vestu europei în anii ’60, iar în rromânia în anu 2019 cetățenii rromâni comentatori consacrați ai acestui blog scriu numai “câcăței în chiloței” și ciorbe reci cu compot de vișine
  noroc că sunt impotent, că mi se făcea mică mică de nici taiwanezele nu o sculau
  comentariile de azi au fost până acum moartea pu?!#

  ion heliade rădulescu îi încuraja pe scriitorii din muntenia cu vorba ” SCRIEȚI BĂIEȚI ORICE, NUMAI SCRIEȚI!”

  #RromâniiFacSexNumaiNoapteaPeAscuns

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 10

  • Prietene, cam ce ai fi vrut tu să citești p-aci?
   “Mărturisiri” despre naivități petrecute prin adolescență, ca a ale lu’ @Baghera de mai sus? Stai liniștit, probabil toți au așa ceva, dar cine stă să-și bată capul cu amintiri din cretacicul timpuriu, de pe vremea când responsabilitatea se oprea când cădeau jos chiloții?
   Picanterii ca cele din anumite reviste și site-uri de profil? Stai liniștit, și d-alea sunt, dar unii români (cu un singur “r”) preferă oleacă de discreție, că nu e treaba oricui de pe un blog să știe cum și pe unde și-au băgat și și-au scos, cine i-a prins, când și cum. Nu facem aci terapie, nici măcar pe probleme de sex și înșelat. Există destule mizerii pe la tv unde rromânii (cu doi de “r” de data asta) exact asta fac. Îți poți satisface curiozitatea urmărind mizeriile respective.

   haștag româniifacsexcândșicumauchefdarnuaunevoiedespectatoripentruasta

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 3

  • @ionuț eu te apreciez pentru comentariile de calitate de pe acest blog, dar azi m’ai dezamăgit, la fel de dezamăgitor azi a fost și prietenu @edelweiss

   singuru care a avut coițe (măcar a avut sânge să scrie ceva) a fost @baghera, pe care de azi îl voi considera cel mai curajos dintre masculii de pe aici și ale cărui comentarii vor fi cele mai importante pentru mine

   oameni buni, occidentalii sunt dezinhibați, ba chiar prea dezinhibați pot să zic, locuitorii acestei țări rămânând în continuare în evu mediu în privința sexului

   ps: cel mai curajos mi se pare stăpânu acestui site, care de multe ori pune punctu pe i în articole și se expune periculos de mult, față de alți blogeri

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

  • @Ionut permite-mi să îți spun că ești răutăcios. Aceste povestiri sunt mai din Cuaternar așa, nu chiar din Cretacic. Daaaaa… să fie clar! 😁
   Pe vremea aia, cea de care tu aduci aminte, în Mezozoic, habar nu aveam ce este o femeie și ce poți face cu ea. Am mai spus pe aici până-n 17 ani dacă aveam de ales între o femeie goală și o minge… clar alegeam varianta a 2-a.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • BaGheRa,
   Eu înțeleg că și în Cretacic și în Mezozoic, tu ai ales mingea 😜

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Mona, nu ştiu de ce am o bănuială că şi în prezent,@Allin, ar alege tot mingea 🙂
   Apropo, @BaGheRa, m-am lăsat influenţat de tine şi am băgat unu solist pe petrolul-uta, tu-ţi echipa de vis să-ţi fie :))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Mona ținând cont de faptul că Cretacicul este o perioadă (ultima) a erei Mezozoice alături de Triasic și Jurassic aș spune ca ai dreptate. Eu vorbeam de era Neozoică.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @Shoric nu mai îmi zice că am fost pe stadion. Scorul a fost mincinos, nu a jucat UTA nimic. S-au aparat, au avut un penalty și două goluri pe final. Una peste alta trebuia să câștige. Nu au nici un alibi!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 17. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 7 Thumb down 14

  • Dar noi ce facem aici? O faptă de milostenie. Căutam proprietara chiloților din bord. O fi vreo sărmană și umblă în c#rul gol. Nțțț … voi ăștia cu biserica chiar aveți orizontul închis.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • @Tudore, tu nici macar nu vezi cat esti de tantalau. noroc cu mine, in plm. mai intreaba si tu pe aia care va spala creerele, pardon, va fut creerele, ce nu e voie in post. si daca te mint iarasi si-ti zic ca n-ai voie sa manci carne si sa bei lapte zi-le ca-s prosti. in post trebuie sa te abtii de la ce-ti face placere, ca-i trupeasca, adica sa bagi in tine sau sa te futi, ori ca-i sufleteasca, adica sa fii zen. da’ bine, tu tii post tot timpul ca vad ca te abtii si de la gandit. da, stiu, macar n-o sa dai socoteala nimanui. :)))) mcpmdr

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • si daca nu eram “in plin post”, eram iertati ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • Mulțumim frumos, Tudor, că te-ai îndurat și astăzi să ne atenționezi. Deși puteai s-o faci înainte să înceapă postul și să nu să ne lași să ne scăldăm neștiutori în aceste discuții păcătoase. Dacă tot ți-ai pus în cap să faci o treabă, măcar fă-o bine.
   PS și vezi că te înșeli amarnic când zici că e problema noastră, e și a ta. Mă rog, e doar a ta de fapt, dar ne putem milostivi în post și preface că e și a noastră.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • @Radu, imi cer scuze că te-a deranjat la ,, creer” faptul că ți-am spus că e post.Și să știi că eu mănânc, nu mânc.
   Gânditor dintre știuleți , mai pune mână și posteste, lasă fututul și mai cercetează o carte de gramatica limbii române, loază ce ești.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 3

  • @Tudore, asa-mi trebuie mah, daca ma amestec printre laturi, ma transformi in loaza ca sa ma manci. :)))
   in alta ordine de idei, mi se rupe pla de gramatica limbii romane, atata timp cat ai priceput mesajul ar trebui sa fie ok. dar si tu, ca mai toti romanii, ai probleme cu ambalajul, nu cu continutul. asta e, faci parte din generatia de sacrificiu, desi timp prea mult nu mai ai nici tu

   p.s.de fapt, acuma vad, ce e trist e faptul ca vreo 6 sunt de-acord cu aberatiile tale nefondate. cum ziceam, pagube colaterale

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 18. pfoai, păi acuma la ora 19 ne spui că e zi de post, după ce am halit două cefe şi o caserolă de mici ? Dacă spăl cu bere cefele oare mi se spală şi păcatul ?
  PS, după ceafă şi bere, o aventură erotică este binecuvântată. Doamne ajută !

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • Ce draci de erotism cu mațul plin?

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • Ei, erotism cu pana de găină şi dacă vrea pervesiuni, cu toată găina.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

 19. Băh! Regula numărul unu!!! Nu mergi acasa fara sa suni înainte să pleci de la muncă – sau măcar de jos de la chioșc! Valabil și pt ea.
  19 ani de relație, 13 de căsătorie… cu un simplu apel. 😛

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • – Iubi, sunt la chioşcul de la parterul blocului, vrei ceva ?
   – Iepuraş, mi-e poftă de baby banane, da’ vezi că găseşti doar la mall-ul din capătul celălat al oraşului.
   25 de ani fac anu’ ăsta 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @Papi,
   Și dacă suni și nu răspunde nimeni, poți să mai aduci pe cineva cu tine, să-ți țină de urât 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 20. Nu că vreau să fiu răutăcioasă la vreme de seară dar am și eu o întrebare serioasă în special pentru domnii de pe blog…
  Întrebarea este aceasta: de ce regele pe tabla de șah poate să se miște doar câte o pătrățică iar regina e liberă în toate direcțiile și câte pătrățele vrea ea?
  Întreb pentru o prietenă dar și pentru mine.

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • Pentru că e bagaboantă, de aia.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • @GMT,
   – regele, ca orice bărbat, e cam leneș, îi convine regula asta
   – regina, ca orice femeie, verifică de nebună dacă s-a făcut curățenie pe toată tabla 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • @LauraG, fără supărare dar întrebarea era pentru domni serioşi şi speciali nu pentru doamne obsedate de curăţenie. sau seriosă în special pentru … mă rog , da’ ce te bagi tu ?

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • Scuzaț, dar în afară de tine, toți domnii serioși dorm acum, în pătrățica lor. Am zis să dau o mână de ajutor dilemei 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • Ha? Dorm? Domn? Serios? Sperios?
   Somn iepuresc … de la atâta mână de ajutor …

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @GMT, pt inceput a fost tot un om si regina. un fel de conseiller al regelui, un vizir, asa era numit in Persia si Iran. si se deplasa doar un patrat, pe diagonala. mai apoi, cand sahul a fost adus in Europa de arabi, o greseala de traducere a transformat vizirul in dama. prin secolul al 10-lea. si mai apoi, cand Spania era condusa de regina Isabela, prin secolul al 15-lea, ea a decretat ca dama se poate deplasa cat vrea si in ce directie vrea…feminista, ce vrei? 🙂 cam asta e in mare

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Radule cu siguranță că doamna @GMT întreba și aștepta răspunsuri într-un sens peiorativ nicidecum la propriu!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Bagheera, cred ca e printre singurele dati cand am vrut sa dau un raspuns serios aici pe site. sa aduc un plus valoare, ceva si vii tu si-mi futi tot zen-ul. :))) pai e treaba asta, dom’le?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Mă declar destul de mulțumită de răspunsuri. Recunoașteți că v-am pus pe gânduri! 🙂
   Hai să vă zic cum gandesc eu! Bărbatul- om simplu de la țară, rege, ce-o fi, orice ar fi- are mai puține instrumente decât o femeie- orice tip de femeie, simplă ori complexă- ca să se descurce în viață!
   Înșelatul este subiect complicat, dificil. Mulți au suferit. Mult au suferit femeile dar, mai nou, și bărbații.
   Bărbații iau lucrurile mai simplu, înșeală oarecum în joacă. Pun corpul în joc. Femeile când înșeală pun suflet, minte, inimă, corp, tot.
   Mulți , începând cu MV, au dat importanță sexualității și chiar au confundat înșelatul cu sexul. Greșit. Există înșelări mai profunde. Cea mentală e cea mai cea. Să stai cu cineva și să te gândești neîncetat la altcineva, iată ce înșelare importantă! Și chiar nu e esențial să faci sex cu ființa la care te gândești! În gând să ai pe altcineva, în suflet să ai pe altcineva și e destul să înșeli!
   Discuția pe tema asta poate fi interesantă foarte dar și dureroasă. Mi-am pus tot felul de întrebări de-a lungul și de-a latul anilor. E mai bine să știi sau să nu știi că ești inșelat? E mai bine să spui sau să nu spui că înșeli? Dacă nu ai sentimente pentru soț, soție, partener, parteneră și începi o relație cu altcineva înseamnă că înșeli? Dacă chattezi intens cu o ființă care te înțelege profund prin scris și citit, e înșelăciune asta? Relațiile virtuale pot fi socotite la fel de vinovate ca relațiile reale?
   Am mai multe întrebări…Nu știu cine e interesat cu adevărat să dezbatem cum se cuvine tema asta.
   Ați citit Arborele lui Iuda? Cronin…

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 21. Nu am înșelat pe nimeni, dar am fost amanta unui tip care își înșela prietena. Deși îmi promisesem din deja evidentul cretacic timpuriu că n-o să înșel vreodată sau să fiu cu iubitul alteia. But shit happens, ne-a făcut cunoștință prietenul prietenei mele. Eram mai mulți la o bere în oraș, de-abia m-a băgat în seamă la terasã, eu l-am scanat imediat. Genul clasic: înalt, ochi negri, păr pana corbului, buze cărnoase… 😁 A doua zi m-a sunat el că făcuse rost de numărul meu. Era de nouă ani cu o tipă și bineînțeles că relația lor nu mai mergea, că la un moment dat o să pună punct, dar că nu vrea să o rănească, că vrea să se căsătorească cu mine și așa mai departe. A durat vreo trei luni, nu cred că ea a descoperit vreun indiciu deși vorbeam până la 3-4 noaptea pe net (era pasionat de jocuri și așa își camufla conversațiile nocturne). Am bocit o vreme după despărțire, mai ales că făceam 30 de ani în câteva săptămâni. Vreo șase luni mai târziu m-am îndrăgostit de un tip care nu voia nicio relație, doar sex. Mvai, dar nu sunt eu o drăguță?! Sex și atât, iar în mintea mea stabileam detaliile nunții și numele copiilor. Într-un an a vrut și căsătorie și copii. 😄
  Don Juanul din poveste a mai stat cinci ani cu iubita lui, pe urmă s-a căsătorit fulgerător cu alta.

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • felicitări 🤗
   ești singura femeie cu ouă de pe acest blog
   ai mai multe ouă decât bărbații de p’aici, cu excepția lu @baghera

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.