Probabil ați văzut ieri c-au donat băieții de la Metallica un sfert de milion de euro pentru spitalul pe care-l construiesc cei de la Dăruiește Viața. Dar nici n-am apucat bine să-mi scot pălăria în fața lor, c-a început hate-ul pe Facebook:

  • Normal c-au donat, doar au încasat 2,2 milioane, lasă că au de unde, ia mai dă-i naibii că nu ne prostesc ei așa ușor. 
  • Nu mai puneți botul, e campanie electorală pentru Vlad Voiculescu, fraierilor. 

Astea-s momentele când, după ce mă enervez singur ca prostul, în fața calculatorului, mi se face silă și, pentru a nu știu câta oară, mă întreb care sunt resorturile, cum trebuie să fii construit ca să te uiți la un gest mișto și să vezi numai conspirații și căcat? Unde mai pui că de data asta hate-ul nu venea de la „ceilalți”, ci de-aici, din bula noastră de „tineri frumoși și liberi”. PLM!

Aș vrea să-i întreb p-ăștia cu calculele cu banii și cu teoria „dă-i naibii că au de unde” un singur lucru: de câte ori, în viața asta a voastră meschină, v-ați donat a zecea parte din salariu? Știți cum zic?

Iar celor cu campania electorală aș vrea să le transmit că mi se rupe lupa dacă e campanie sau nu. Dacă toate campaniile electorale din țara asta s-ar face cu donații de câte un sfert de milion de euro pentru spitale, am avea cel mai tare sistem medical din Europa. Da’ uite că n-avem.

‘Te-n dinți, viață!