Serios, chiar nu știu dacă sunteți pregătiți pentru ce va urma. Așa că dacă vă știți mai slabi de înger, dacă umblați cu ceakrele necurățate pe stradă, dacă încă vă mai îndoiți de puterea binefăcătoare a gândului, e cazul să renunțați sa citiți acest articol chiar acum. Altfel nu răspund de ce se va întâmpla până la final.

În weekend am avut norocul imens să pot deveni membru al unui grup numit Puterea Interioară. Moment în care existența mea s-a împărțit în două: înainte și după ce l-am descoperit. Ca să înțelegeți de ce, iată această postare. De pe grup, desigur.

Buna seara. Adresez aceasta intrebare dnei Lara sau cunoscatorilor. Acum cateva momente baietelul meu s-a trezit din somn speriat si tipand. Are 2 ani si 7 luni, vorbeste dar nu atat de bine incat sa intelegi de la el mare lucru. Am inteles doar „goneste” si imi arata ba spre fereastra ba spre tablia patului. L-am luat in brate si l-am calmat, am strigat tare „pleaca, iesiti afara” ca el sa auda si sa se linisteasca si am gonit ceea ce el a vazut. Am incercat sa vizualizez ce anume l-a deranjat si mi-a aparut in fata o ciudatenie de om liliac, cu aripi imense si intunecate , cat corpul acelei ciudatenii de mari. Cand mie mi-a aparut aceasta imagine in minte copilul a inceput sa tipe din nou. Nu am vazut si nu am citit niciunde de acesti lilieci, ce sunt? V-ati intalnit cu ei in sesiuni?

Și răspunsurile sau sfaturile de la diverși cetățeni de pe grup n-au întârziat să apară. Vă rog să mă credeți că n-am inventat absolut nimic, nici nu aveam cum, nu mă duce suficient creierul ca să-mi pot imagina așa ceva. Luați de aici:

– Insectoizi ….sunt 3 dar doi aveau holograme de camuflare

– Mantizi ..copilul .este pe lupta si au incercat sa al surprinda ,dar a facut fata la atac …bravo lui

– Poate fi un viu, in calatorie astrala, ceea ce face lucrurile mai complicate. Luati copilul sub protectie energetica, formati o sfera de lumina argintie in jurul vostru inainte de culcare si adormiti cu copilul in acea sfera – nu neaparat in aceeasi camera. Constientizati ca orice entitate care incalca spatiul dv energetic este sub puterea dv si nu invers. Dezlegati in permanenta legaturile/pacturile pe care le semnati eventual in plan subtil, in timpul somnului REM

– f important, imaginat-va ca scoateti cu mainile energetice frica din trup si o aruncati in afara spatiului energetic. Constientizati ca acea frica nu va apartine.

– degeaba anulați în astral ritualurile de botez dacă nu vă ocupați și de șerpi , implanturi , programe de blocare și de paraziții puși în copil sau pe copil la botez și din vieți anterioare. Curățările se fac mult mai profund decît ați văzut voi în sesiunile/telenovele de pe youtube. Sînt bune și ele că deschid portițe spre înțelegere dar ajută și curăță parțial.

Ați înțeles, da? Și toate astea pentru că un copil de 2 ani și 7 luni plânge (wow, cine a mai pomenit așa ceva?). Mai sunt multe răspunsuri acolo, dar nu vi le-am pus pe toate că n-avea rost. O singură femeie răspunde ceva normal „se numesc coșmaruri”, dar e ignorată cu grație de bătătorii de câmpii care-și fac veacul pe Puterea Interioară.

Dar lovitura de grație vine abia acum sub forma unei alte postări, fără legătură cu cea de mai sus, pusă de unul dintre administratorii grupului, tot o femeie. Vă implor s-o citiți pe toată, am pus-o tot cu copy/paste, n-am scos nici măcar greșelile:

– Era plină de emoții în așteptarea sesiunii. Știa că în sfîrșit toate fricile și toate dezechilibrele se vor topi ca untul. Fiica ei avusese o sesiune cu noi de urgență și acum este bine. Începînd sesiunea aflăm și de ce avea atîtea frici. Un imens insecto-reptiloid cu aripi negre (un mutant) , bloca accesul ei către noi și o perturba cu îndîrjire ca s-o sperie și să renunțe la sesiune. De altfel și ADN-ul ei era contaminat 29% cu acest tip de adn mutant reptilo-insectoid și mai avea 27% luciferic , 12% yahwian , un procent remarcabil de adn hubanian și restul mixt și greu de selectat. Era plină de cordoane peste tot pe corp. De la genunchi în jos pînă pe tălpi , avea un fel armură neagră și grea , pe brațe de la cot în jos pînă la degete alt tip de blocaj dar flexibil oarecum , pe față avea o plasă deasă ca din metal prelungită pînă pe gît , iar pe cap avea o plasă deasă ca să nu perceapă clar ce era în jurul ei ci dor prin gările micuțe ale plasei , deci , percepție fragmentată , ceea ce îi dădea multe stări de confuzie. ADN-ul luciferic fusese pus chiar de bramburică însuși cu zeci de epoci galactice în urmă cînd ea era un fel conducător spiritual al oștilor cerești (termeni arhaici) pe planeta Faris din galaxia Orion , planetă și civilizație care ființa și vibra atunci în univ. 27. După comenzile de curățare găsim o esență neechilibrată și confuză în privința ”sacrificiului” făcut de ea pentru poporul pe care îl iubea mai presus de ființa ei. În acea perioadă fusese regent în așteptare și pentru că nu era dorit de cei corupți pentru că știau că va face schimbări majore odată ajuns rege oficial datorită iubirii lui lui pentru pentru popor i s-a cerut să se sacrifice pentru pentru popor. Așa a ajuns să fie ucis prin înșelăciune dar esența era convinsă că a meritat sacrificiul ei. O ajutăm să conștientizeze circumstanțele prin care a fost folosit și efectele ascunderii contractului de sacrificiu pe care îl ținea strîns la spate. Cînd a înțeles , a ars contractul și s-a alăturat celorlalte esențe echilibrate unindu-se cu solicitanta sesiunii și cu spiritul ei divin (unirea sferelor lui Malanga). Pleiadiana noastră s-a dovedit a fi un spirit ancestral , plină de cunoaștere și de Iubire.
Așa am descoperit un program parazitar primordial luciferic prin care oamenilor li se inducea dorința de ”sacrificiu” ca plată , program ce era și este implementat în toate ființele care s-au sinucis pentru a ucide anumite persoane sau comunități , genul teroriștilor sinucigași de azi. Desigur că acest program a fost activ de miliarde de ani sub diverse forme de inducere insidioasă , religios , naționalism , extremism , ș.a.m.d. și toate cu scop de separare și distrugere a rasei umane de pe Terra.

Râdem-glumim, dar voi vă dați seama că oamenii ăștia umblă în libertate pe stradă și nimeni nu are ce să le facă pentru că nu există nicio lege care să stipuleze ca dacă vezi insecto-reptilieni ar trebui să intri de urgență pe tratament medicamentos. Dar ce e cel mai trist este că mulți dintre ei au copii. Copii în pielea cărora n-ai vrea să fii nicio clipă. Când mă-ta vede câmpuri astrale și în loc să-ți curețe pempărsul de rahat, îți curăță energetic ceakrele, s-a cam ales praful de copilăria și de viitorul tău.

Altfel, ce voiam să vă întreb, voi când ați format ultima oară o sferă de lumină argintie în jurul vostru? Dar un program parazitar primordial luciferic când ați descoperit? Vedeți? De nimic nu sunteți în stare, băbăiatule.