20,278 cititori

Patru lucruri pe care un bărbat adevărat nu le face niciodată

Dacă nu știați deja, o să vă spun eu acum că doar în momentele de cumpănă ale vieții lui, un bărbat arată cu adevărat cine este, ce poate, și își exprimă cu adevărat măsura curajului. Adică momentele în care se luptă cu toate spaimele lui lăuntrice și totuși reușește să le învingă și să iasă la liman:

– Când trebuie să ajungă la doctor. Un bărbat adevărat mai bine se înroleaza în legiunea străină sau se angajează tăietor de lemne la Cercul Polar decât să ajungă pe mâna vreunui cetățean din ăsta, purtător de stetoscop, absolvent al facultății de medicină. Și nu pentru că i-ar fi frică, ci pentru că știe deja tot ce-ar putea să-i se spună si consideră vizit la spital doar o pierdere de vreme.

– Când răcește. Un bărbat adevărat când răcește sau face gripă nu va coborî din pat, nici sub amenințarea cu arma, vreme de o săptămână. Pentru că el nu “zace”, așa cum eronat vi se pare. El se luptă cu virușii, parte în parte, și nu se lasă până nu-i decimeaza pe toți, până la ultimul. De-asta îl și auziți gemând si spunând din când în când “mor, mor”, așa vă semnalează el că mor toți virușii cu care se ia la trântă. Practic, își geme victoriile.

– Când trebuie să spele vasele, să dea cu aspiratorul sau să calce o cămașă. Hai să convenim, în locul oricăreia dintre cele trei acțiuni, orice bărbat adevărat va prefera să lucreze în mină sau să doboare stâlpi de telgraf cu palmele goale. Dar pentru că n-avem de ce să facem toate astea (ce să căutăm în mină si ce naiba avem noi cu stâlpii de telegraf?), nu vom spăla nici nenorocitele alea de vase, ne vom uita cu silă la scârbele de cămăși și vom strica intenționat aspiratorul doar ca să nu-i auzim huruitul ăla de neam prost.

– Când se rătăcește. În primul rând că un bărbat adevărat are net pe telefon oriunde s-ar duce, deci n-are cum să se rătăcească. Dacă totuși, din motive independente de voința lui (n-are semnal sau a rămas fără baterie), se rătăcește, în niciun caz nu se apucă să întrebe pe cineva încotro ar trebui s-o ia. Mai bine cutreieră la întâmplare câțiva ani sau își ia o slujbă și-și întemeiază o familie în locul în care s-a rătăcit decât să oprească pe cineva și să ceară ajutor.

Da, doamnelor și domnișoarelor, așa suntem noi, invincibili și totuși delicați.

82 de păreri la “Patru lucruri pe care un bărbat adevărat nu le face niciodată

 1. Cumparat masina de spalat vase. Scapat de aceasta lucrare:))

  Comentariu beton! Thumb up 33 Thumb down 2

 2. sa-mi bag plwa…cred ca’s neadevarat

  Comentariu beton! Thumb up 47 Thumb down 3

  • Redoo, mie nu-mi place să spăl vasele, cred că-s bărbat.

   Comentariu beton! Thumb up 61 Thumb down 2

  • Băbăiatule. să dai și tu o bere..

   Comentariu beton! Thumb up 38 Thumb down 2

  • Dacă doar crezi, e bine.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

  • În casă la mine doar eu spăl vasele … și uneori mamaie 😉
   Am și mașină de spălat, aproape nouă de vreo 8 ani, nu bate, nu troncăne, rulată puțin spre deloc 😉. Nu o vând, doar o laud 😋

   Comentariu beton! Thumb up 64 Thumb down 3

  • Hmmm…Suntem cam in aceeasi oala.Eu sunt barbat aproape adevarat.Zic aproape fiindca ratacibila fiind eu intreb daca vad ca electronicele nu ma mai ajuta,fiindca,desi nu-s blonda as putea sa ma invart o viata intr-un cerc perfect si sa am sentimentul ca n-am mai trecut pe acolo.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

 3. Deci al meu bifeaza toate punctele. La 1 si la 3 se lasa, totusi, mai usor (da cu aspiratorul, e singurul lucru pe care il face la curatenie, dar asta doar dupa ce m-am luat de N ori de el ca, mama ma-sii, eu fac TOT restul casei, sa ma scuteasca).
  Insa, 2 si 4.
  2. Chiar azi dim s-a trezit cu frisoane. Avem aproape 2h de cand suntem treji, am trecut deja prin etapa “nu, mie asa ceva NU mi se poate intampla, deci nu inteleg. Chiar tre sa iau paracetamol???”. And the day just started.
  4. De ATATEA ori ne-am pierdut prin orasele in strainatate, e inevitabil, bai, dar sa opreasca pe cineva sa intrebe??? Nici sa n-auda. Si, culmea incapatanarii, ma impiedica si pe mine sa intreb. Doamne Fereste sa vada lumea ca sunt cu-n barbat si ala nu se descurca 🙄. Acelea erau momentele cand imi venea sa-l las acolo si sa ma descurc singura.

  Comentariu beton! Thumb up 106 Thumb down 2

  • Felicitări! :)))))

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

  • @MV Felicitările alea au sunat a “Sincere contondescențe “😋.
   @Ioana Să nu-l schimbi pă domn bărbat. Bagă-l în service cu alcool și mult fwtai, klar îl scapi de guturai 😁

   Comentariu beton! Thumb up 32 Thumb down 5

  • @HabaRnaM :)) da,da, aspirina saracului, bat-o vina.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 2

 4. De aia bă esti ultimul ales când se fac echipele.Ori este articol de PR că te paște presul de la usa or ai intrat fortat in post ori ai blocada carnala mai ceva ca Fidel la meniurile de la Mecu lu nea Sam.Ori mai rău:esti cel mai feminist posesor de poșeta pe trotineta din spatiul carpato-danubiano si pontic.Plm,scrii câte una rătăcită pentru noi astia, putinii misogini adevarati,care tragem de noi să nu ne ducem dracu pe alte bloguri,să îți ridicăm media de testosteron la un nivel minim acceptat.Apoi,plm o arzi in roz.Care vă întâlniți cu el,jap,o sticlă de bere după ceafă,să fie plin de spumă ca Venus din Milo,idoala lui, când topaia afară din apa mării.Si vedeti ca aia nu avea brate.
  Feministule.

  Comentariu beton! Thumb up 67 Thumb down 9

  • Bai, tu te-ai clatit bine si sters pe maini de Fairy inainte să te ei de Mihaita?

   Comentariu beton! Thumb up 68 Thumb down 3

  • Te-a mâncat în koor să scrii despre sticla de bere. Am să-i dau o sticlă din vară. Că n-are timp, că hâr, că mâr, că el muncește pentru o țară întreagă.
   Acu’ o s-o beau eu. Că el sigur n-o mai ia de frică.

   Comentariu beton! Thumb up 40 Thumb down 2

  • @Eleno, parcă era vin. S-a transformat în bere? Peste două luni o să zici că era apă. Și peste alte două “despre ce sticlă vorbești?”.

   Comentariu beton! Thumb up 46 Thumb down 1

  • Domnu’, vedeți că Venus din Milo n-avea mâini. Ori eu cu ce plm scriu aici? 😛

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 5

  • Bă,nu vorbi când încă porti tutu ala pe organism.

   Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 6

  • @Mihai, bere! De abație. Vinul mi l-ai dat tu de bună voie.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

 5. Rookie level – Când trebuie să ajungă la doctor
  Insane level – Când, mai exact, e vorba de stomatolog.

  Comentariu beton! Thumb up 29 Thumb down 1

  • Boss, subiectul “stomatolog” nu există!

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 1

  • Super mega extra level … gastroenterolog specializat în colonoscopie 😉😋 De 3 ani îl amân. Când îmi pierd virginitatea sigur nu o să mai merg la doctor, nu o să mai spăl vase, o să zac și o să încep să mă rătăcesc 😁😉 Mersul, ohh mersul … mă doare curu’ numa’ când mă gândesc. Barieră pisihologica, ș’ai ?

   Comentariu beton! Thumb up 27 Thumb down 3

  • @Habare,
   Virginitate zici? Toți, dar toți ar trebui să treceți printr-o colonoscopie. Ca să vă iasă din cap (din orice cap) virginele 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • @LauraG meriti un mare minus ➖ pentru comentariul acesta plin de urari. Numai cand ma gandesc la ce implica imi vine sa fug.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 6. Sunt de acord cu frica{sila} de aspirator si cu ratacitul! Ma ratacesc constant cu telefonul in mina dar, n-as intreba pe cineva, neam!

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 3

  • @gheo, da ce faci tu cu telefonu în mină ?!? cauți bitcoini ? 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • Pokemoni.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 2

 7. Îhî! Tocmai de aia, când tu ca o neadevărată chemi salvarea și vine asistenta care vrea să-i facă o nenorocită de injecție, el întoarce capul în partea cealaltă și strânge salteaua de la pat in pumni. Se luptă cu salteaua că-i mai mare și mai tare, decât acul ăla mic, subțire și nenorocit.

  Comentariu beton! Thumb up 33 Thumb down 2

 8. Eu, când trebuie să ajung la doctor, sunt rătăcit deja ! Și răcit ! Și am acasă vasele nespălate ! Cum să ajung la doctor în condițiile astea ?!
  Dacă mă întreabă ce am în “ghivetă” ?

  Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 2

 9. Well, destinul mi-a hărăzit fix ipochi… pardon, sub-specia în cauză. Un clișeu mergător.
  De antologie a fost o fază când aia mare a adus de la grădi o viroză și ne-a dat-o tuturor: mie, bebelușei, lui tac-su. Vă las pe voi să ghiciti cine era doctor/bucătăreasă/menajeră/fabrică de lapte/legănătoare noaptea și cine zăcea în opt pături, cu telecomanda în mână și suspina de numa-numa ^^

  Comentariu beton! Thumb up 47 Thumb down 4

  • Mie mi-e greu să-mi dau seama răspunsul la ghicitoarea ta…

   Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 1

  • @Elena,
   Credeam că sunt singura… M-am mai liniştit, credeam că mi-am pierdut skilurile în ale cimiliturilor.

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

  • Hai că vă mai dau indicii, fetelor.
   Unul din ăia doi e o făptură frumoasă, amuzantă și, desigur, cu un păr minunat. 😍

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 2

  • @Vera TV-ul era dat pă foolbal ? Ahhh, nu-i elocvent, am uitat că ești fană CR7. Ce urmărea inculpatul / acuzatul? Meteo? 😋

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 2

 10. Prima adevarată,n-am treaba cu luat sânge, injectii, nu mi se facer rau,ma uit cu voiosie cum mă inteapa sau kilărește.Băi,cănd aud de mers la medic …pauză.Efectiv nu-mi place.Dacă mă pomenesc cu el pe cap și vrea să imi taie un deget, n-am treaba,doar sa plec cât mai repede de acolo.Nu știu de ce.
  Doi-ul exact pe dos,mor in picioare și nu mă vait,când ajung în pat e bai mare.
  La trei nu mi place să calc .Nu mi place și gata,vasele le spal des.
  Patru așa si asa,normal că prima dată mă bazez pe telefon sau gps,dar n-am nici o problemă să întreb.Nu o prea fac pentru ca dacă ești intr-un oras pe care nu-l cunoști si intrebi cum ajungi la x primesti o explicatie de genul:Întoarceți,prima la dreapta ,in sensul giratoriu iesiti la stânga ,apoi două strazi mai incolo e o cladire verde,după ce treceti de ea prima la stanga si mai mergeti doi km….plm,cine tine minte asa ceva?

  Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 2

  • @Marius M,
   La ultimul punct:
   Te duci pregătit cu creionul după ureche şi carneţelul. Şi notezi rapid indicaţiile. Eventual înveţi să stenografiezi.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

  • @Solandi dai soluții old school 😋
   Marius iE pro moderniZm d’ăla. Scoți zmart’fonu’ și îl înregistrezi pă “indicator”. Dacă ai defect ‘fonu’ apelezi la SeRel, au ei înregistrări😋
   Mă duc să mă trag în chip cu semaforul 😋. Nu știu dacă reușesc singur, dar încerc. Cine să mă ajute la asemenea trăznaie ?
   M&M Care e faza cu semaforul din Făgăraș?

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 3

  • HabaRnaM, egzistă pe avest blog o diafană făptură care a avut ghinionul să treacă cu Taromul prin Făgăraș.Când s a schimbat semaforul în verde,avionului nu i au prea tinut frânele și era să dărâme acoperișul
   Catedralei ortodoxe(sau ortodocse,nu stiu cum e corect) cu aripa stângă.Acum kilotul susține ca n a văzut ca s a schimbat culoarea dar…cert e că duduița a ràmas cu ceva sechele și ajunsă acasă s a apucat de renovări.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @M&M, ai amețit poveștile, în Făgăraș fuserăm cu mașina. Am auzit că aveți în centru un obiectiv turistic important, un par cu 3 becuri colorate de se aprind pe rând, da’ nu funcționa când am ajuns noi. Sau ne-a orbit sclipiciul de pe biserică prea tare.

   Duduiță, ha? Ai noroc că azi sunt zen. Atât de zen că nici măcar n-o să fac mișto de @Mihăiță. Cred. 😂

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • Corect e hoț’odoxă 😊
   Mulțumesc de lămuriri, o să verific personal semaforul 😏
   Diafana domniță e cumva h’olandeză ? Mă scuzaț, insinuez tâmpenii, az iujuăl 😋
   LE până scriu io .. vai de viteza dă reacție… MM ești din Făgăraș? Dai o cafea, un ceai, ceva ? 😋

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

  • @Habare, într-o zi oarecare (dar să fie cât mai curând), o să vreau să te cunosc, să te iau în brațe și să te mângâi pe creștetul capului. Cu ceva ascuțit eventual. Ca să-ți scot din cap emoticoanele astea.
   Toate sunt cu obrăjorii înroșiți. Sunt timide?!

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Elena,
   Doar primul emoticon are obrăjorii roșii. Ceilalți scot de fapt limba.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Elena P îmi cer scuze de lezarea retinelor și lentilelor dvs. Dacă doriți, promit că voi face un efort să mă prezint benevol la operațiunea dă mângâiere. Aduc săbii, topoare și alte scule tăietoare? Forfecuța dvs e d’aia ceramică? Îmi e frică dă tetanos, nu de alta 😋 Aveți specializare făcută la amerindieni ? Ceva școală la BR sau Craiova ? Ghilotina franceză e în plină desfășurare la dvs. pă raion ?
   Lăsând bâza la o parte, cam ai dreptate. Și Paco și-a manifestat opinia împotriva treburilor ăstora cu emoticoane. Chiar am încercat, nu prea îmi reușeste. Promit să diminuez excesul 😋😎🤨

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

 11. Buey, asta cu deshtu’ roshu… chiar n-ai nimic mai bun de facut? Relax, man, e vineri…

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 4

  • să și-l bage-n cur dacă tot nu au ce face cu el, ă ?

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 3

 12. – Aaaa, mooor !
  – Ce ai mă ?
  – Mă doareee spatele
  – Hai la spital
  – Nuuu, ce pot ăia să-mi facă ? dă-i în plm
  – Hai să-ți dau un calmant
  – Lasă-mă măi femeie cu pastilele tale. De unde știi tu ce am io ? Lasă-mă să zac aici ca un câine. Aaaa,mooor !

  Comentariu beton! Thumb up 77 Thumb down 0

  • Cred că avem același iubit… 🤔

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 2

  • @Gabriela Aulio … did iu just assumed Shoric’s gender ? IOI blasfemieeeee

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 3

  • @Gabriela, ăăă, nu cred, al meu e mai frumos 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

 13. Pfaaa… și eu am crezut că al meu e mai adevărat decât toți adevărații și cel mai “speceal”, cân-colo, ce să vezi? Sunt toți la fel.

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

  • – Toți bărbații sunt la fel.
   – Da cine te-o pus să-i încerci pe toți ? 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 33 Thumb down 1

 14. cumpara uscator de rufe si statie de calcat camasi😂😂😂😂

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

 15. cred ca mi a pus dzeu mana in cap ca eu am noroc cu un barbat care gateste mai bn decat mine ,spala si vase ,da si cu aspiratorul ,merge si la doctor si nici vaicaret nu e dar….nimeni nu e perfect le are pe astea cu ratacitul cand mergem in excursii si nu vrea sa intrebe nici de al naibii si nici pe mine nu ma lasa decat dupa ce ne invartim in cerc ca nebunii si explodez de nervi …oricum eu sunt intotdeauna cea care intreaba …in strainatate il inteleg sa ma lase pe mine ca zice ca ma descurc mai bine in alte limbi dar in Romania frate de ce nu intreaba el chiar nu inteleg plus ca in clipa in care cobor din masina sa intreb se da ocupat cu diverse pe principiul ar intreba el dar are lucruri mai importante de facut….nu stiu de cate ori am jurat ca plec singura in excursii ,concedii….uite ca nu stiam ca e o chestie masculina credeam ca doar eu am exemplarul

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 2

 16. Raceala este cauzata de bacterii, nu de virusuri.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 7

  • A se vedea ce i-am răspuns lui Orwell. Pwp.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

  • Mda, mi se rupe pwla de bacterii și viruși sau virusuri. Cumva, cred că nu despre asta era articolul.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 3

  • @MV iE vineri, ai stat p’un coi de ești așa afectat de o simplă oRbservație ?
   Poftim încă una : “putea să-i se spună si consideră vizit la spital” din text.
   Știu, știu … acuratețea unui articol științific nu constă în formă or fond… plm, plt .. ce mai contează. Icf… o virguliță, o căciuliță, o liniuță…

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 3

  • @Bă, Mihaie, păi normal că ți se rupe pwla de viruși, că ești barbat adevărat.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

 17. Luni seara vine zmeul de la muncă, dă cu ușa de perete și răcnește (na, bine, era mai mult scâncit, da’ să nu mă pârâți):

  – Cred că o să mor sau ceva, am stat toată ziua pe un scaun incomod, mă doare spatele de mă rupe.
  – De ce n-ai cerut alt scaun, întreb?

  Error 404. Mă rog, cred că a explicat ceva da’ n-am reținut, probabil e penurie de scaune la corporație. Constat că n-am de ales și, cum mersul la doftor iese din discuție, inițiez procedura “reparație urgentă soț”: baie caldă cu săruri, masaj, mângâiat pe creștet, cântecele de leagăn etc.

  A doua zi, după muncă, mă informează că a rezolvat cu scaunul. Vitejește, ăv cors. A ajuns mai devreme la muncă și a luat altul de prin birou.

  Comentariu beton! Thumb up 44 Thumb down 1

  • Când io am zis că suntem niște curajoși.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • @Mihăiță, clar, și io zic la fel. Îți trebuie o tonă de curaj ca să stai cuminte juma’ de oră, să-ți facă nevasta masaj. Meritați căte o medalie, cel puțin.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

 18. Apropo de priceput.La făcut mâncare,fără modestie sunt as.La prăjituri mai pe lângă.Nu mai tin minte ce vroiam să fac,da ca orice gospodin am luat tableta si dai la una care se filmase făcând fix rahatul ala de reteta.Io să nu par prost făceam în același timp.cu aia.
  Era la pus zahăr în compozitie si varat mixeru in troacă.
  Aia:Si acum punem zahăr si continuăm să amestecăm.
  Io:Pun zahăr,ca am la zahar.
  Aia:Continuăm să punem zahăr.
  Io:Punem zahăr că îi ieftin zahăru.
  Aia:Zaharul trebuie să fie 350 de grame.Trebuie să cântăriti înainte.
  Io:….
  Aia:Acum continuati cu mixerul să amestecati zaharul cântărit înainte.
  Io:Du-te-n pu.la mea cu zahăru tau cu tot pe care trebuia să îl cântăresc înainte,ca nu aveai net să spui din prima si să nu torn toată punga de zahăr.
  Bă,din a doua mi-a ieșit.Am fost prost să recunosc când a venit soata că am dat gherla?A fost usor dragă,nu te pricepi tu.Nici ca după faza cu zaharu am aruncat toate oalele afară în curte.A fost usor dragă.

  Comentariu beton! Thumb up 59 Thumb down 0

 19. Cand e vorba de pastile si alte alea sef e mea. Cand e vorba de doctor mai bine ma duc in munti :)))))
  Cand e vorba de curatenie pot sa le fac pe toate ca asa am crescut ( mama ne lasa mie si lui frati-miu task-uri pe care fiecare trebuia sa la faca referitor la curatenie) si plus ca le fac deoarece e relaxant si ii mai fac si o surpriza iubitei mele. 😛

  In schimb NU PREA AM VOIE sa ma ating de rufe :))))) am scapat aici.

  Iar cu orientarea pot spune ca ma descurc si ma bucur ca si ea ma sustine din locul copilotului ( a inceput sa-i placa 😀 ).

  Dar e bine ca imi raman the manly things to do prin casa sa mai simt si barbatia din mine :))

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

 20. Merg la doctor, nu am probleme. La 2 zic pas, cad inainte sa ma atinga virusul/bacteria sau ce plm e. Nu am problema cu spalatul vaselor, datul cu aspiratorul sau facutul ca dai cu aspiratorul, dar am o problema cu calcatul camasilor, vreau dunga doar la cele de costum. Acum daca se ofera sa mi le calce, ma conformez. Stau binisor cu orientatul, dar imi place sa fiu “turist” peste tot si sa intreb cate o caprioara cum ajung in locul X, eventual sa luam un loc si sa-mi dea detalii in amanunt.

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

 21. Genial articolul😁😁!!. Dumnezeu nu a putut da barbatilor nasterea si le-a dat gripa 😊😊

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • Aha, gripa porcină 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Shoric de aia spun toate femeile ca bărbații e niște porci

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 22. @Mihai,
  Mai e 5.:
  – un bărbat adevărat are nevoie de GPS pentru a găsi untul în frigider. Deschide ușa lui, scormone în el, transpiră, răcnește ”unde-i untul? am cumpărat ieri!”.
  N-ar recunoaște nici mort că-i fix în fața lui, cu etichetă de-o șchioapă.

  Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 1

  • Hmmm… mai poate să confirme cineva că era untul ăla acolo?

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • Nu numai untul. “Unde e tricoul negru?” In dulap. “Nu e.” Pe raftul din mijloc. “Nu e.” Caută sub primul tricou. “Nu e.” Era sub al doilea.

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 0

 23. No, ca era sa ma duc sa mi-o tai jos , da totusi mai astept ca aia cu raceala e adevarata si in cazul meu. Chiar as putea plusa ca in cazul meu, incepe asa un capat de intrebare intotdeauna care nu-mi da pace si anume, oare de la ce mi se trage? ca ieri eram ca bradul si asa deodata ceva m-a pus jos, sa nu fie oare metabolismul meu slabit si sistemul imunitar…si oare daca virusul, astaaa, daca e virus, dar daca e o bacterie, ar fi mai periculoasa decat un virus, clar, deci poate ar fi mai bine sa merg la spital sa ma vada cineva ca daca nu-s sigur ce poate fi….no, aia dilema, deja nu mai e doar o simpla raceala :))))

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 24. vasele eu le spal ca in armata.. una bucata carpa slinoasa rotita la dreapta de maxim doua ori….sotia nu apreciaza stilul cazon deci le spala ea

  cu chestia aia care urla cand o taresti prin casa si e numita aspirator nu am afinitati….i-am promis ca in primul weekend in care mai urla inainte de ora 12, ii i-au gatul….ma rog ii tai furtunul

  cu masina care mananca ciorapi cu pretextul ca ii spala nu am fost de acord din prima zi…in prima faza din cauza pretului…eu propusesem o fata in casa din indonezia care sa spele traditional si la pret mai mic.
  De al naibii ca nu am avut succes cu propunerea, i-am setat cumva programul si i-am transformat cumva toate tricourile consoartei la dimensiunile si culorile de bikini pe care ii purta la 15 ani.Pura magie.
  Concluzie :nu mai am acces la acea masina.

  Fiara de calcat.
  Am imblanzit-o si pe ea.Am povestit la o petrecere corporate de fata cu toata lumea ca secretul dungilor perfecte de la costum si camasi provine de la faptul ca nu le las sa se usuce pe sarma, le pliez umede si le strecor sub saltea inainte de culcare.Daca e rost si de ceva sex salbatic pe salteaua aia, dungile ies impecabile.Fuck fiara de calcat cu aburi sau nu…..metoda din armata e infailibila.

  Seringi si sange.Ano Domini 1988.
  Curs de asistenti medicali:
  “Pozitionati acul seringii intre degetul aratator si inelar”
  “Partajati buca dreapta a curului in patru, apoi patratul din dreapta inca odata in patru”
  “Tintiti fix, bateti puternic cu dosul palmei stangi acolo de trei ori si apoi rapid infigeti acul cu mana dreapta.
  Cuplati seringa la acul infipt si injectati continutul.
  Jur ca dupa instructajul teoretic ” exercitiile” se desfasurau pe internatii din infirmerie.

  Dar fara mine….eu am fost “pa” de la primele trei incercari nereusite ale unui coleg.

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

 25. Bifez două din patru.
  1. Cu doctorii nu am probleme deși recunosc că nu am mai fost de mult. În schimb nu îmi place să fac injecții sau să mi se ia sânge. M-am dus la Regina Maria în Constanța și i-am zis domnișoarei asistente, simpatică foc, că mi se face rău și că mai bine mi-ar lua la orizontală. Ea nu că face ușor, dar când vede că mă îngălbenesc la fața îmi zice: “nu ai vrea mai bine să o facem pe pat”? Isi dă seama și specifică la ce se referea că mă pregăteam în glumă să o întreb la ce oră iese din tură.
  2. Nu prea răcesc dar când o fac e rău.
  3. Fac curat, spăl vase uneori calc și cămăși, că nu le calc bine asta e altă mâncare de pește.
  4. Gândesc că încercând să fac pe deșteptul pierd timp pe care l-aș câștiga făcând altceva.

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 26. Doamne, am dat peste celai haios blog al tuturor timpurilor
  rad ca.nebuna, de una singura.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 27. Pingback: mihai vasilescu blog | Un bărbat trimis la piață

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.