7,036 cititori

Despre pus batista pe țambal după premiul luat de Olivia Steer

A luat foc internetul după ce o asociație autodenumită pompos „Asociația Pentru o Viață Sănătoasă din România” i-a oferit distinsei cercetătoare în domeniul mămăligii vârtoase și cozii șoricelului un premiu pentru rolul său activ în societate.

Despre cât de greșit e să-i dai premiu unei cetățence care susține chestii precum „cancerul se vindecă singur” și „vaccinurile ne omoară” n-are rost să mai vorbesc, ar fi redundant.

În schimb, vreau să spun că nu cred nicio clipă în dezmințirile celor de la Aqua Carpatica și Medicover și Hofigal și ale tuturor celorlați sponsori ai galei, care acum au adoptat poziția „să moară mama dac-am știut”.

Băbăieți, pot să pun pariu pe orice c-ați știut. Aveți niște bugete de justificat și știu prea bine cât de greu scoateți bani din buzunar pentru evenimente de genul ăsta. Și cum cereți detalii și despre câte scaune vor fi în sală sau dacă invitații intră prin dreapta sau prin stânga ca să hotărâți în ce parte să vă puneți mash-urile. Și-acum o ardeți nevinovat că n-ați halit ceapă deci nu vouă vă miroase gura?

Iar dacă într-adevăr n-ați știut, dacă departamentele voastre de marketing sau PR n-au cerut nici măcar o banală listă cu nominalizații, atunci când au alocat fonduri pentru această mirobolantă gală, înseamnă că aveți acolo numai idioți și incompetenți.

Păi ce vă făceați, bă, dacă era o gală la care-l premiau pe Dragnea pentru rolul său activ în lupta împotriva corupției? Mhm, exact.

Dar, eu zic că rămâne cum am stabilit. Ați știut ca madam Steer e printre nominalizați, dar vi s-a fâlfâit cu grație și-acum doar puneți batista pe țambal, în timp ce vă rugați să treacă mai repede cele trei zile în care subiectul va fi fierbinte, să moară Ion Iliescu sau să facă diseară pesedeul vreo măgărie imensă.

Cei doi cenți ai mei.

L.E. Iată și comunicatul celor de la Aqua Carpatica ce mai spală oleacă din imagine, dar tot îți pui întrebarea “cum să dai bani fără să știi nicio secundă ce se întâmplă la gală?”. Repet, dacă-l premiau pe Dragnea?

mihai_vasilescu_olivia_steer

47 de păreri la “Despre pus batista pe țambal după premiul luat de Olivia Steer

 1. mey, daca PR-ul si MK-ul alora e alcatuit din fostii mei studenti, ma simt razbunata. Howgh!

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 3

  • @picatura, luau examenele pe șpagă? 😛

  • nereusit banc! erau/sunt doar inepti. atat

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 13

 2. Stimabile, iete cum iti pui tu ( iar) in cap adeptii uleiurilor esentiale ?

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

 3. Până acum, treaba aia cu “hai să boicotăm produsele firmelor X și Y pentru că fac și dreg” mi se părea ușor prostească. O hipstereală d-aia simpluță similară cu încruntatul la clădiri în weekend sau cu haștagul rezist pus peste tot.
  Dar, după chestia asta, sunt cel puțin vreo 3 firme p-acolo, printre sponsori, care nu vor mai beneficia de banii mei. Și îi îndemn și pe alții să facă la fel.

  Comentariu beton! Thumb up 29 Thumb down 0

  • @Ionuț, vezi că am făcut LE cu comunicatul celor de la Aqua Carpatica.

  • Am văzut, @Mihai. Am auzit că și alții au băgat placa asta. Cine îi crede? În țara asta, în care tot mai mulți ar călca pe cadavre dacă ar putea pentru niște bani și imagine în plus? Daaa, sigur. Ei n-au știut. Ca să îi cred, comunicatul trebuia să fie simplu: “Suntem proști. Ne-au fraierit ca să ne ia banii.” Altfel….sunt doar niște ticăloși ca mulți alții. Ăștia l-ar fi sprijinit și pe Hitler, dacă li s-ar fi dat ocazia.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

 4. Cam ironică această „Gală a Femeilor care Dăruiesc Sănătate”, din moment ce Olivia mă îmbolnăvește de nervi de fiecare dată când născocește ceva! Every god damn time! ^^

  Comentariu beton! Thumb up 39 Thumb down 2

  • @Vera, vezi că ai scris “mă”, în loc de “ne”.

 5. Acu’ ce mai urmează, să-i dăm o medalie lui Iliescu pentru luptă activă și susținută împotriva comunismului?

  Ce naiba, mă, ăștia cred că ne-am tâmpit cu toții? Cum să pretinzi că n-ai știut, când toate materialele (print sau web) sunt corectate și aprobate de departamentul de MKT al organizatorului, dar ok-ul final îl dau sponsorii.

  Comentariu beton! Thumb up 29 Thumb down 0

  • @didina, cum adică “să-i dăm”? Io credeam că o are de ceva vreme. Doarme cu ea sub pernă.

  • @Mihai, mda, mă scuzați, vă rog. Nuș’ ce-a fost în capul meu de-am întrebat așa ceva, mă duc să-mi bricolez o medalie cu “naiva anului”. ?

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

  • L-au acuzat oficial pe Ilici pentru mineriadă sau am visat eu?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Marius M, e cercetat penal, da.

  • Mda, cercetat penal la 90 de ani. Ca să ce? Să-l îngroape statul?! Hahhaaaa.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 2

  • Elena,oricum altceva nu-i mai face,măcar dpdv moral să fie etichetat cum merită.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • Marius, nu pentru mineriadă ci pentru 22 decembrie. E o diferență. Uriașă din punctul meu de vedere, măi dragă.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

 6. Io nu știu exact cum decurge sponzorizarea unui astfel de eveniment. Dau apă de băut participanților? sau dau bani pentru premii? Nu pot crede că nu au întrebat sau nu au aflat cine va fi premiat.
  Comunicatul lor e cam tardiv. Adică reacționăm dacă ni se îmbufnează clientela? Păi ce brand ești de fapt? Susții sau nu susții valori științifice? Și dacă da, nu știi că trebuie să ai o informație înainte de a decide lângă cine te alături?

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • @Mona, indiferent ce-au dat, tot bani sunt. Și asociere de imagine. Așa că se impune un minim de informare.

 7. BLEAH! ii dau copilului apa de la firma de mai sus si mai e si vaccinat!O sa aiba reactii adverse oare? ?

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • @Madalina, apa ca apa, dar să vaciinezi copilul? Așa ceva…

 8. Dacă așa companii au putut plăti o premiere ca asta,mă iertați, ori își angajează alți oameni pricepuți ori se duc 1000 de ani lumină, avem de unde bea apă minerala sau plată, mai sunt medici în privat fără atâta firma dar foarte buni profesioniști iar ceaiuri și sirop de tuse se mai vând și de alte firme.inițial am crezut și eu că nu au știut ce premiu se dă sau amănunte dar după ce comunicate au făcut pe urmă. ..s-o ia pe colivia asta cu Olivia înăuntru și s-o pună icoană de închinat la ușa firmei dar să nu mai audă toată lumea de ea.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 9. Eu cred ca reprez AC nu au stiut, din experienta zic. Angajatii care s au ocupat de proiect insa, nu au nicio scuza ca nu au stiut. In firme asa mari se impune a avea macar la fiecare Directie/Dep un angajat caruia sa i bazaie un neuron in cap, nu pe cap ca atunci ar fi in afara ariei de competenta ?, chiar daca restul sunt robotei executanti….dar competenta costa.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • @Eliza, în ditamai firmele e imposibil să nu fi existat câte un responsabil de proiect.

  • @ Mihai, ai fi uimit! Am lucrat in ditamai firme cu proiecte megamari, TRUST ME, este posibil.
   IMPOSSIBLE IS NOTHING! ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 10. Eu sunt singuru defect care a dat pă gogu la poze cu madam?Asta ca să pot să am o opinie pertinentă despre subiect.Pot să spun că in anumite poze chiar pare a avea craci misto.Si in unele chiar are păr misto.Subiectu’ nu mă interesează.Duamna este o rotita ,pusă de natură pe internet, din mecanismul selectiei naturale.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 3

  • @edelweiss, adică tu azi ai auzit pentru prima oară de duamna Olivia?

  • Nu mă,acu m-am uitat la poze.Este noul meu criteriu la dat cu părerea.Mă uit întâi la poze cu aia si în funcție de poză,comentez.Plm,io ti-am zis că-s defect.

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 2

 11. Pariu că responsabilii erau grași ? și ocupați cu shaorma și promovatul mămăligii vârtoase. Fumătorii fac cafea/ceai cu apa aia, dau cu sirop când tușesc și merg la MedicoVET?
  Prefer să o premieze pe Firea decât pe Olivia aia ?

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @HabaRnaM, atât zic: nu le da idei!

  • Doamna Șicâțiormaififost are Steaua României în grad de ofițer. Ce dracu’ să mai premieze la ea mai mult de atât?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

 12. Banii sa iasă ! Asta contează mereu …

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 13. Gata! Organizatorul Galei a decis sa-i retraga premiul.. ” ne cerem scuze daca aceasta decizie a noastra a prejudiciat brendurile…”… Mai, fratilor, astia era convinsi ca merita premiata madama?!!!!

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @IoanaR, tipa care a organizat gala a chemat-o și la ea în emisiune pe Olivia.

 14. Urmează un Nobel? Și apoi “n-am știut cui i-l dăm, să moară maman”?

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

 15. Stai ca magaria psd-ului va fi cu pilonul II de pensii.. Ce proasta plulii …

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 16. Nu îmi vine să cred!!!!Așa ceva s-a întâmplat în grădina Maicii Domnului?În leagănul civilizației universale?În locul unde mănzul și viezurele se încarcă cu vitalitate din izvoarele îmbibate cu energie transcedentală ,unde Sfinxul face brânză și pe crestele falnicilor munți crește mândră varza de colț??Absolut năucitor…

  Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 0

 17. Pe mine mă surprinde că acolo ar fi fost și medici de la Fundeni, Medicover apare printre sponsori, se vorbește și de Casa Speranței…Adică ăștia au văzut-o pe dobitoacă că ia premiu și nu au părăsit sala? Adică singurul care face scandal și vrea să-și retragă finanțarea dacă nu i se ia premiul înapoi e “românul” Valvis? Fantastic, ce nație de imbecili!

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • @Ionuț, restul înca așteaptă să vadă dacă se stinge focul singur.

 18. De fiecare data cand aud subiectul Olivia, imi vine mereu in cap un gand… Cum naiba sta cu ea andi moisescu ? Mi-a parut mereu un tip foarte ok. Cum naiba sta cu asa o dementa?

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • Păi cum să stea ? Exact cum stă Clotilde Armand cu bărbat-so
   „Sergiu Moroianu, soțul lui Clotilde Armand, DEMOLEAZĂ proiectul legii vaccinării obligatorii: Este o gândire totalitară, obscurantistă, anti-științifică. Este o gândire PSD-ist-comunistă”

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 19. Pingback: mihai vasilescu blog | Încă o mizerie: i-au retras premiul Oliviei Steer

 20. Asta este doar ca să înțeleagă tot poporul care este diferența dintre capitalism și comunism la noi. Adică pospai.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.