9,176 cititori

Încă o mizerie: i-au retras premiul Oliviei Steer

Înțeleg că i-au retras premiul lu’ doamna Olivia. Iar lumea se bucură și zice că e bine.

Nu știu cum să vă spun, dar nu e bine. E fix ca la fotbal când arbitrul dă un unșpe metri care n-a fost și, pentru că se simte cu musca pe căciulă, mai dă unul în compensație și pentru echipa cealaltă. Nu poți să repari o greșeală cu altă greșeală. Se cheamă c-ai făcut DOUĂ greseli și-ai fwtut tot meciul. Ei, fix așa și cu premiul retras lu’ doamna Olivia.

Da, știu, o să ziceți că organizatorii sunt tot oameni, că oamenii mai greșesc și au dreptul să-și repare greșeala. Nu, boss, asta nu e o greșeală. Premiul ăla nu s-a dat la impuls, trecea Olivia Steer întâmplător pe-acolo și, hop, ce-ar fi să-i dăm un premiu? Aia a fost o gală de premiere la care s-a muncit săptămâni sau luni de zile, știau de multă vreme c-o vor premia pe zâna anti-vaccinistă. Nu poți să vii și să spui senin „am geșit, dar promit că nu mai fac” și să-ți iei premiul înapoi.

Asta nu denotă decât o lipsă gravă de coaie și de încredere în propriile-ți valori. S-au stropșit doi sponsori la organizatori, s-a inflamat oleacă internetul și gata, cel mai simplu e să ne dezicem de tot și toate. Exact, ce spuneam, lipsă de coaie și verticalitate de râmă.

Asumă-ți în plm până la capăt și du-ți crucea, dacă tot ai crezut că faci bine ce faci. Retrăgându-i femeii premiul n-o să mă convingi că dintr-o dată ai înțeles c-ai făcut ceva greșit, ci doar că ești foarte laș.

mihai_vasilescu_olivia_steer

19 de păreri la “Încă o mizerie: i-au retras premiul Oliviei Steer

 1. Păi, man, rămâneau fără bani de la sponsori dacă nu-l retrăgeau.??? Doar știi cum e faza cu sponsorizările, nu vine ăla să-ți pună banii pe masă ca să faci tu ce vrei cu ei.?

  Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 2

  • Oricum, sponsorii aceia sunt ca si plecati. Greselile au pretul lor. Faptul ca s-au razgandit ii va costa ceva credibilitate si alti sponsori.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 2

 2. A râgâit a mici în timp ce mulțmea pentru premiu și organizatorii au descalificat-o pentru dopaj..

  Comentariu beton! Thumb up 46 Thumb down 6

 3. Asta e și mai penibil decât faptul că i l-au dat.

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 3

 4. Sindromul LAC. Io credeam că e Lipsa Acută de Cash, dar era… Lipsa Acută de Cwoaie!

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 3

 5. bai, incetati sa mai bagati oamenii in ceata, ca acuma aia ii vor da inapoi premiul, ca nu mai stiu ce sa inteleaga! 😀 😀 😀

  Comentariu beton! Thumb up 46 Thumb down 1

 6. Cât era de important premiul ăla? (Da, știu, era oferit de ceva organizație cu sănătatea, O.S. e acuzată că numai sănătate nu aduce și tot așa) Ca să știm dacă râde tot mapamondul de noi sau râdem numai noi de noi….

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

 7. Bă,suntem 7-8 miliarde.Plm,ce nu rezolva războaiele,foametea,seceta,uraganele,cutremurele trebuie să rezolve neue deutsche Medizin.Eu ma cac pe mine si anume de râs ca domnu ApropoTv este o victimă si el este ok.Ca trage o baricada in living si lupta el cu nevasta,in timp ce aia il orbeste cu uleiuri esențiale.Este tâmpit ca si ea.Păcat că ea chiar este o tipă drăguță.In Siria mor mai multi oameni zilnic decât poate sa omoare anual neue deutsche Medizin la noi.

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 3

 8. Iar duduia va capata si mai multa aura de luptatoare contra conspiratiei industriei pharma si alte elucubratii din astea paranoice

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 2

 9. E plină România de mizerii ? uitați-vă în politică cum îl spală ăia pe DraCnea mai ceva ca maicuțele mortu’ ca să-l scoale ?
  Până una alta devin fan Olivia ? că văd că și Floare de colț e în plin proces de pionierat ?
  Parcă îl văd în toamnă premiat pentru uleiul esențial dă rapiță bio-eco-freco.. ce face bine la ungerea cucului pentru o belire calitativă de către națiune.
  A scris Vasilescu cel plin de spiritul sancțiunilor dă marketing 3 articole azi ? A scris ! Dix it!

  Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 1

 10. Normal. Dacă nu-i retrăgeau premiul, intrau în faliment.

  Și-apoi, aia nici nu merita acest premiu. De ce să-i rămână și să se laude ani lumină de-acum, că ce grozavă e.

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 1

  • @Laura, păi oamenii ăia au crezut în ea când i-au dat premiul, nu? Găsești alți sponsori care cred în aceleași valori.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 1

 11. Gateste la Dior, fata. Are stil, nu stiti voi sa apreciati.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 12. adevaru’ e ca de la o vreme cum se inflameaza cate-un scandal (de care-o fi el) incep a ma uita in toate directiile…oare ce palmeaza „demnitarii” din fruntea poporului, ce ne pregatesc ei din respect pentru voturile cu care-au fost alesi?
  recunosc ca e o obsesie dobandita in ultimii ani.

  Comentariu beton! Thumb up 5 Thumb down 0

 13. Corect spus dar rar își asuma oamenii greselile făcute …

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 14. Nu ai dreptate Mihai. E ca si cum ai sustine ca daca gresesc nu trebuie sa rectific greseala ci sa merg in continuare cu ea. Errare humanum est perseverare diabolicum ! Deci moral trebuiau sa-i ia premiul inapoi. In plus trebuiau sa zboare niste prosti afara ca sa nu vii tu sa zici ca nu au inteles nimic. 🙂

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

  • @Laurentiu, după cum am zis și-n text, greșeală era dacă se întâmpla atunci pe loc. Nu poți să mai tratezi ca pe o greșeală ceva a care s-a lucrat luni de zile. Aveai tot timpul din lume să-ți dai seama că greșești. Adică ei și-au dat seama c-au greșit în jumătatea de zi în care s-a inflamat netul, dar n-au avut timp în câteva săptămâni? Well, lasă-mă să nu cred așa ceva.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.