Ce voiam să zic, se spune că n-ai reușit în viață până n-ai construit o casă, n-ai plantat un pom, n-ai făcut un copil și nu ți-a furat un cetățean o poză cu fața ta (de pe Facebook sau de pe blog) pe care să și-o pună la profilul de Tinder.

Mno, având în vedere printscreen-ul pe care-l puteți admira mai jos în întreaga lui splendoare, practic aș mai avea să rezolv doar cu construitul casei. O să mă ocup și de asta, ce naiba să fac?

Acestea fiind zise, o singură întrebare mă mai frământă. Cum face cavalerul ăsta dacă chiar trebuie să se vadă cu vreo demoazelă pe care a dat-o gata cu superba mea fotografie pe care și-a pus-o la profil? Nu de alta, dar mă gândesc că șansele să fie fratele meu geamăn sunt destul de reduse. Unde mai pui c-am întrebat-o pe mama dacă nu cumva am fost doi și ne-au despărțit la naștere, iar răspunsul n-a fost prea pe pozitiv. Și nu cred că mă mințea femeia. Mai ales c-a mai menționat în treacăt și ceva de genul c-ar fi vrut ea o pleașcă d-asta, poate așa se alegea cu ăla bun, ceea ce m-a făcut să nu mai insist foarte mult pe subiect.

În fine, revenind, deci? Cum face cavalerul când apare diva la întâlnire și nu mă vede pe mine sau pe cineva care seamănă izbitor cu mine? Cum o dă când aia începe să pună întrebări?

Îi spune c-a fost nevoit să recurgă la o operație estetică de urgență pe motiv că-i ieșise un furuncul pe bărbie? Și pentru că nu reușeau doctorii să i-l scoată odată, au fost nevoiți să-i schimbe fața cu tot cu cap? Serios întreb, chiar nu mi-e deloc clară partea asta. Adică pot înțelege că le momește cu privirea mea semi-inteligentă, da’ cum stă treaba cu finalizarea?

Deși, dacă e să mă gândesc bine, ar mai fi și varianta în care cetățeanul nostru nu se întâlnește cu nimeni niciodată și se rezumă doar la sex virtual, adică ăla numit în limbaj popular „labă”. Treabă care ar explica într-un mod foarte plauzibil cum stau de fapt lucrurile.

P.S. Fetelor, dacă dați de Andrei pe Tinder, transmiteți-i totuși mulțumirile mele pentru cei 36 de anișori cu care m-a creditat. Practic, sunt noul Benjamin Button.