5,482 cititori

Cum rezolvi un hater în trei pași simpli

Văd pe ici pe colo, pe interneți, tot felul de explicații mai mult sau mai puțin documentate ale termenului “hater”. Când, de fapt, lucrurile sunt extrem de simple. Haterul este acea persoană, posesoare de adevăr absolut, care într-o bună zi coboară de la înălțimea turnului de fildeș unde sălăsluiește, până la nivelul tău de muritor stupid care nu merită nici să-i pupe urmele tălpilor. Și dacă tot s-a îndurat să te bage în seamă, o să-ți comunice superior și condescendent un singur lucru: “ești prost”.

Va face asta indiferent de subiectul pe marginea căruia se discută. Desigur, formularea poate să difere de la caz la caz, dar sensul este întotdeauna același: ești un prost care face umbră pământului degeaba și misiunea lui, a hater-ului, în această viață, este să-ți comunice asta. Ceea ce și execută cu mare aplomb.

Well, din momentul în care i-ai văzut comentariul, cea mai mare greșeală ar fi să te apuci să-l întrebi de ce crede el una ca asta și care-s argumentele pe care se bazează. Ar fi doar o pierdere inutilă de vreme și praf aruncat în ochii agențiilor de PR care-s mai pudice decât o călugăriță virgină crescută de Maica Tereza. Trebuie să-ți fie clar că haterul n-a venit acolo ca să-și susțină vreun punct de vedere, ci ca să-ți comunice sec verdictul despre care făceam vorbire în paragraful anterior: ești un prost infect, urât, sărac, cu pwla mică și nimic nu poate schimba asta.

Mbun, acum, presupunând că deja te-ai trezit cu domnia sa, haterul, explicându-ți cum stau lucrurile cu lipsa ta de inteligență, dacă nu știi ce-ai de făcut, o să-ți explic cum se rezolvă această situație discret, delicat și cu maximizarea senzației de satisfacție, în doar trei pași simpli.

Pasul unu. Ai văzut comentariul haterului. În loc să-i răspunzi umil “ai dreptate, sunt un prost”, îți răpești cinci secunde din viață și-l gratulezi delicat cu un “marș în morții mă-tii”. Siderat, fără să-i vină să-și creadă ochilor, va mai repeta o dată “ești prost”, convins fiind că nu l-ai înțeles din prima.

Pasul doi. Răspunzi iar, cu tag pe numele lui, folosind o formulare care nu dă niciodată greș: “sugi pwla”! Atât. Știu, tentația să completezi cu “muistule” e mare, dar anulează foarte mult din impact. Așa că te limitezi la formularea de bază.

Pasul trei. Aștepți fix cincisprezece secunde. Nici mai mult, nici mai puțin, exact cât s-apuce să citească ce i-ai răspuns la pasul doi, să i se urce tot sângele în cap și să se apuce să scrie una dintre cele mai mizerabile înjurături de care este capabil. Dar ce nu știe el este că n-o să apuce niciodată s-o posteze, pentru că tu, după cele cincisprezece secunde fix, vei utiliza cea mai tare invenție a omenirii de la foc încoace: butonul pentru “block”. Crede-mă, ai vrea să fii de față când va realiza că l-ai blocat și nu mai are cum să posteze mizeria pe care ți-o pregătea.

Gata, asta-i tot.

Desigur, mai există și varianta să-i dai block direct în secunda în care te-a înjurat/jignit. Numai că senzația ar fi exact aceeași ca la ejacularea precoce: ai terminat treaba înainte să-și dea partenera chiloții jos. Păi unde mai e satisfacția?

P.S. Dacă n-aveți stomacul tare, recomand totuși metoda block instant, vă scutește de o grămadă de neuroni morți.

mihai_vasilescu_hater

135 de păreri la “Cum rezolvi un hater în trei pași simpli

 1. De ce sa ma injosesc … ma trage in jos si ma bate cu experienta. Ignore si mergi mai departe!

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

  • @Alin, da’ unde am zis io despre înjosit?

  • @Misu daca ma obosesc sa raspund unor invective eu unul consider ca ma injosesc!

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

 2. Mă uitam zilele trecute pe o imagine a NASA de pe stația orbitală, se vedea Pământul fain frumos, curbură chestii… Nu pot zice câte comentarii erau cu Pământul e plat, e poză făcută cu lentile ultrawide etc. Se chinuiau unii să le explice cu binișorul că sunt tâmpiți, dar nu aveau cu cine.
  Ideea e că nu știu dacă pe ăștia îi faci bine în vreun fel. Cred că și înjurăturile trec pe lângă ei ca săgețile pe lângă tanc. Cum o fi când se întâlnesc doi hateri pe același subiect sunt curios…

  Comentariu beton! Thumb up 31 Thumb down 4

  • @Catalin fdd, multa lume l-a citit pe Terry Pratchett, e normal…

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • @Cataline, stai așa, adică pământul nu e plat???!!!

  • Nu e plat… are formă de farfurie, altfel s-ar vărsa oceanele peste margine. Dăăăă…..

   Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 0

 3. Si eu care credeam ca azi e sâmbăta si așteptam cu sufletul la gura articolul Elenei.

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 3

  • @Ardeleanca, well… NU E. 🙁

  • @Ardeleanca, :)))))) acu’ belmeșește și tu un comentariu pe text, ca să nu moară ăsta micu’ de invidie că “mă iubește femeile”. Poate-i pocnește vreo venă la cap…

   Comentariu beton! Thumb up 31 Thumb down 1

  • hater….

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

 4. Bună metoda. Am un amic în lista de prieteni care ar merita asta. Dar nu pot să o fac pentru că are un frate care i-o dă tot timpul și aș pierde distracția. Am ales doar să nu mai interacționez cu el și să ma distrez urmărindu-l cum ia mwe de la rudele de gradul 1.

  Comentariu beton! Thumb up 32 Thumb down 1

  • @Relou, aaa… păi din exterior întotdeauna e frumos. :)))))

 5. Bula la ora de psihologie…
  Profesorul : In psihicul uman sunt 3 stari: starea de calm, starea de iritare, si starea de enervare….Am sa va prezint cele 3 stari pe rand
  Ia profesorul telefonul mobil, suna la un nr de tel. si spune
  – Alo, buna ziua, ma scuzati, Gica este acasa?
  Raspunde o doamna cu calm:
  – Domnule, cred ca ati gresit nr. de tel…..aici nu locuieste nici un Gica.
  – Vedeti copii??…aceasta este starea e calm…Ia profesorul telefonul si suna din nou la acelasi numar de telefon:
  – Buna ziua….Gica este acasa?
  – Domnule…..ti-am mai spus ca aici nu locuieste nici un Gica…raspunde persoana iritata
  – Vedeti copii??…aceasta este starea de iritare….Ia profesorul telefonul…si suna din nou la acelasi nr de telefon
  – Buna ziua….Gica este acasa?
  – Domnule, fira-i tu sa fii!!….tu nu intelegi ca aici nu locuieste nici un Gica?
  – Vedeti? Acestea sunt cele 3 stari din psihicul uman….
  Bula ridica mana….
  – Spune Bula
  – Domn` profesor, mai exista o stare….starea de disperare….
  Ia Bula telefonul si suna la acelasi nr de tel….si spune:
  – Alo!? Buna…sunt Gica….m-a cautat cineva?

  Comentariu beton! Thumb up 72 Thumb down 1

 6. Am încetat de mult să mă mai enervez și agit din cauza cretinilor care se mai dau și dăștepți pe deasupra. Postez destul de multe tâmpenii și-mi mai iau replici de genul ‘Cu ce drept o judeci tu paia uităten oglindă!’. Mai las doar un răspuns ‘Mă-ta era trează când te-a făcut?’ când nu mă pot abține și după aia, logic, block.
  Postasem ceva săptămâna trecută legat de oamenii cărora le dau add și-n secunda doi mă trezesc cu ‘Bună! Ești drăguță!’ și mi-a răspuns o hateriță că nu e normal să le dau block! Că ie și ei oameni. Păi mai dă-i în plm de oameni, vezi profilul, vezi că-s dusă, fuck off! Da’ m-am enervat eu că mi-a dat ea block până să-i răspund. 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 5

  • @Anonimă 2.0, m-ai pierdut la “ești drăguță”. Poze n-avem și noi?

  • Ba da, cine caută, găsește. Comentarii cu țâțe fără număr. Care-i de-al casei, rămâne. Care-i nesimțit, blocked. Așa mai fac și curat în listă. 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Anonimă 2.0, am căutat, n-am găsit nimic. 🙁

  • Bă, @Mihae, te văd trist rău.
   Întră, boss, la mine.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

  • @Elena, ăăă… la tine UNDE?

  • Hm, ciudat.. M-ai mai găsit o dată. Dar înțeleg, te lasă memoria de la vârsta.. 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Anonimă 2.0, asta-i, nu mai am nici eu 28 de ani.

  • @Mihai, csf, ncsf. Oricum, m-ai găsit că tot insistam eu cu ceva și făceai mișto de mine, răule. A trecut ceva timp din decembrie. Poate mă mai găsești de Paște. :)))

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • @Mihai, pă profil.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

 7. De ce nu merg haterii la biserică, de Paște ?
  Că nu pot concura cu babele !

  Ce face un hater bun la suflet?
  Se contrazice singur !

  De ce au dispărut dinozaurii ?
  Ăia carnivori erau hateri !

  Mai ziceți și voi !

  Comentariu beton! Thumb up 31 Thumb down 2

  • @Ananas, mie nu-mi vine nimic. Mai zi tu.

  • Citisem pe undeva ceva de genul I want new haters, the existing ones are too boring…

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

 8. Am fost acu’ o oră si ceva pe câmp in timp ce masina si cinci hectare se zguduiau in ritmurile diafane ale ălora de la Upon a Burning Body cu romanța ‘Til the Break of Dawn si îmi făceam cele cinci minute de mers in picioarele goale obligatorii si zilnice,mă gândeam la tine,romanticule.
  Cum probabil o să o întâlnesc pe mama ta la Vâlcea,înainte să vreau să te cunosc pe tine,ca vreau si eu să cunosc doar oameni seriosi,întâlnirea asta o să te scape de un strâns sănătos de gât pentru chestia aia cu plăcutu.Să te văd eu unde ai tu butonu ala de ignore la un metru de mine.
  P.S.:Nevasta-mea:pare un tip drăguț si de bun simt.
  Io:Era.Era un tip….
  Hai,ai grijă de tine mann.

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

  • @edelweiss, știu c-o să te dezamăgesc, dar matale nu ești hater. Știi ce zic?

  • Stiu,dar gluma,glumă dar să zică nevasta-mea de unu ochelarist că-i drăguț si de bun simț,până aci.Ce plm, eu nu pot să îmi pun ochelari?Ce, eu nu pot să fiu si io drăguț?Asta cu drăguțu probabil o să îmi ia zece ani din viată dar ce nu face rednecu pentru love.

   Comentariu beton! Thumb up 41 Thumb down 0

  • @edelweiss, mama domnului dragut si cu ochelari este practicanta unei ironii aparte, care taie ca sabia unui samurai frenetic. Chiar ar fi pacat sa nu o cunosti.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • **Redoo,de când mă tot întrebi tu de rapiță,crește mult mai bine,sfideaza vremea lu Vasili.Am si grâu,orz si secară,să mai întrebi din când în când si de alea.
   Nu prea îmi plac ăia ai tăi.Cam soft.
   **Ad,mă întreb oare de ce de multe ori așchia sare atât de departe de trunchi.

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

  • @Edelweiss, sa-ti dea mama natura 100 de ani de recolta perfecta pentru muzicile pe care le lasi pe aici. Energie curata.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @edelweiss, ca tot ai fost pe camp, ai trecut si pe la grau? Cu se prezinta, v-a fi receptionat la timp?
   https://youtu.be/TbbUEEIhhrI

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @edelweiss, asa mi s-a parut si mie tanarul: mai timid si fara verb. Dar ce vrei? Il incurajez, ca maica-sa a fost profa mea preferata. Spune-i si tu cate ceva, ca sa mai scape de timiditate.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @edelweiss, ăăă… zi-i lu’ doamna că are dreptate. Ochelaristul ăla chiar e drăguț și cu bun simț.

  • Omu’ cu ochelari este mai “pervers” si vorbește deseori ca un tractorist desantat.Este si un manipulator de clasă.L-am citit repede si când i-am spus-o,a râs.Mânzeste,a râs.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • @edelweiss, sărumăna, doamna Edelweiss, să știți că soțu’ dumneavoastră minte.

 9. Well, sunt mai multe tipuri de hateri. Și nu-s toți proști. Unii sunt urâcioși just because. I’m one. Tu, @mihaivasilescublog ești unul! Ești! M-ai julit! ??

  Profit de această ocazie să îmi salut haterul de pe blog, știți voi, tristul ăla care se activează din când în când și latră a prost pe aici. O fi murit că nu m-a mai înjurat demult. Did you die, lache?! ??

  Comentariu beton! Thumb up 27 Thumb down 12

  • @Vera, tristul ăla e mai mulți. Toți triști.

  • Hai ca trece si stopul pana maine, se simte. Si maine scrie Elena, presimt ca o sa avem toti o zi buna 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Relou :)))))))))))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 10. plm, cica si fesbuci si gogu pastreaza datele aste…deci, pe undeva raman urme…

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • Poti sa descarci toata istoria mesajelor, inclusiv cele sterse, inclusiv cele trimise catre persoane care au fost blocate ulterior. Si pozele sterse apar acolo.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Redoo, ar fi culmea, și după sex rămân urme, darămite…

 11. Frățică, tu ești hateru’ la hateri. Tre să fie și d’ăștia, nu?

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

 12. Cred ca cel mai bine ar fi sa nu il bagi in seama

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • Opaaa, s-a trezit Rentă devreme. Ai fost la biserică, honey?

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 6

  • @Vera, hateriț-o, ce ai cu @Rentă? ?

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @diabolic B-b-but I like Rentă. In plus, el ne consideră hateri pe toți, că nu ne bagă in seamă niciodată. :))

   P.S. Iote haterii ce activi ie. Muhahahahaha!

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 4

  • @Otopeni, tu pentru mine ești mamăl și tatăl lui Hagi, care a zis așa: dacă Halep vrea să ajungă No 1 mondial, trebuie să știe că NU trebuie să mai piardă niciun meci.

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

  • @Vera,
   Nu ştiu ce să zic. În dimineaţa asta cică programul a început la 5.30 la biserică. Vorbeau fetele de la marketul din cartierul meu.
   Sau o fi fost coada lungă…

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • Scuzați-mi ignoranța, dar ce e azi agitație la biserică?

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • @Laura nuș, dau babele in clocot deja, intră in fibrilații că se apropie Paștele.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 2

  • @Laura,
   Din ce vorbeau vânzătoarele, am dedus că era ceva legat de spovedit.
   Iar ora atât de matinală ne poate duce cu gândul că e mare aglomeraţie cu această ocazie.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • Fetelor,
   Vă dați seama câte păcate se mărturisesc azi? Dacă mai dai și peste un popă hater…

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

  • @Laura eee, e cu dus si intors pacatul asta. Pana si un lucru banal precum statul in genunchi e interpretabil. 😀

   Nu mai dezvolt, ca deja cred ca am pacatuit cu gandul. Mint, STIU ca am pacatuit cu gandul. 😛

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 2

 13. Io am o întrebare: haterii așa se nasc sau se fac pe parcurs (de la praful din aer)?

  Că știu și io unul care cândva, în real life, părea un tip simpatic. Dar pe FB lasă niște comment-uri de toată jena – la orice postare. Și atât de agramate că-mi vine să intru-n pământ de rușine doar pentru că apar la mine.
  Îi ștergeam replicile că oricum erau de-a-n pwlea. S-a supărat rău de tot și m-a blocat 🙂
  Sunt devastată…

  Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 1

  • @Laura G, sunt alături de tine în greaua încercare prin care treci. 😛

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @GabiI,
   Mersi 🙂
   Mai am unul, da’ ăla-i mai elevat un pic. Și e PSD-ist convins. Pe ăsta ori îl ignor, ori îi zic ceva de pesede și se blochează instant.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 3

  • @Laura G, putem să te ajutăm cu ceva? Știi că suntem alături de tine.

  • @Mihai,
   Da! Puteți trece PSD-ul în ilegalitate și să băgați toți parlamentarii în pușcărie? Mulțumesc anticipat 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 3

 14. Elegant, așa, cât de cât, deși cred c-aș folosi varianta 2. Auzi, @Vasilescule, de unde fac și eu rost d-un heităr d-ăsta mai serios? Că pe tarlaua mea de interneți n-am.
  Aveam, în schimb, la birou. Două bucăți. Le duc dorul uneori. Am un talent deosebit de a-i scoate p-ăștia din sărite atât de rău, încât mă opream de teamă să nu le pleznească vreo venă. Cel mai rău îi enerva faptul că le vorbeam frumos și calm. Și cu un zâmbet senin pe față. Bine, fie, era nițel sadic, dar ei erau prea agitați ca să își dea seama.

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

  • @didina, lasă adresa că-ți trimit io câțiva pachet direct la Utrecht.

  • Tre’ să te asiguri că au venele rezistente, ca să nu-mi facă mizerie p-aci. Adresa nu pot s-o fac publică, mi-e frică de @Elena, a zis aseară că mă caftește pentru pastrama aia de-am pus-o pă net.

   Ăăă… stai că acu’ mi-a picat fisa, trimite-mi-o pă ea, mai bine. Să-i pui și fundă roșie la gât, să nu ne-o deoache vecinii. 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Didina, las’ că vin cu chiloții pe dos. Doar pe dos?.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • De ce o tratați pe Elena P ca pe o marfă, a? Ambalaje alea alea…. cum vă permiteți? ?
   Elena P e un bun național ?
   E toată stima și mândria acestui blog ….
   Ziceți și voi de bine vă rog că mâine e sâmbătă și iarăși își bagă concediu … de primăvară, de astenie , de păpădie sau dreaq mai știe…

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • Imi cer scuze d-na Elena,nu vreau să considerati ca fac iar mișto de dvs ,dar cu părere de rău va anunț că nu puteți merge (cu sau fără chiloți) la d-na Didina.Mâine e sămbata și nu vrem să fim dezamăgiti …

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Marius M, avem net ș-aci, dom’le. Mai dăm la manivelă uneori, mai spunem o rugăciune, da’ merge.

   @Eleno poți veni și fără. Te descânt c-o Heineken și-ți trece. ?

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • Da,da’ nu-i cum ne-ar scrie din capitala.Ții cu ursul văd:)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • @Marius M ai nițică dreptate, e dubios să stai cu laptopu-n brațe, pe canapea, în grădină. Pernele alea cam îndeamnă la lene, nu la scris. ? Țin cu căprioara, nu cu ursul.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 15. Hmm! În loc să întorci și celălalt obraz… Infidelule!

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @krantz
   Zici să-şi schimbe poza alternând profilul (obrazul) drept cu cel stâng?
   Mai bine direct cu un gif compus din cele două ipostaze.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @krantz, am încercat, dar sunt un om slab supus tentațiilor.

 16. Ce articol de căcat 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • “Despre”, nu “de”.

   Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 0

  • Am vrut să fiu şi eu hater şi vine ElenaP rpd de mă corecteză. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • @Eleno, acest comentariu… :)))))))

  • Băbăieți, am și eu momentele mele de intelugență maximă.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Elena, mda, cum e să greșești taman cuvântul “inteligență”?

  • @Mihai, :))))))))) mi-am schimbat ochelarii. Din greșeală mi-a dat de distanță, deși eu de aproape nu văd. M-am dus înapoi și i-am zis:
   – doamnă, am o problemă. Nu văd cu ochelarii ăștia nimic. Trebuie să pipăi tot acum.
   – stați să-l chem pe colegul meu.

   Ăla-mi făcuse ochelarii?.

   Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 0

  • @Elena:
   -1) tot timpul ai momente de inteligență maximă, nu le vedem noi
   -2) l-ai pipăit?

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @Gabil, nici nu aveți cum să le vedeți pentru că sunt mereu?.

   Nu l-am pipăit. Eu am 1.74 și el avea 1.60 tot.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • Se povestește că venise o pacientă la un doctor…

   Ea: Domnu’ doctor, am o mare problemă! De câte ori mănânc dulce, am o poftă nebună de sex!

   Doctorul: Mai întâi liniștiți-vă. Uite, vă rog frumos, luați de aici o bomboană… 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 17. Cu Gigi contra m-am mai intersectat, nu prea știam eu de hateri, m-am lămurit acum. Sunt ca ăia care scuipă nonșalant în mers sau care în loc să îți dărâme castelul de nisip, tot la flegmă recurg. Dacă am dedus corect înseamnă că aplic metoda nr. 2, rar de tot stau la discuții cu ei.

  Pe FB am un vecin înveninat, exact cum spune @Laura G, în realitate este un om absolut decent și normal dar în virtual se transformă. L-am înțeles totuși, a practicat politica, din nuș ce motive nu mai este în schemă și acum taxează orice/oriunde. Și dacă se trage o zebră pe asfalt, clar este strâmbă. Sper să își revină.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • Pe FB eu dau unfollow si Block la tot ce ma deranjează! Nu stau sa ma gândesc de ce face asta sau cealaltă! Caut sa am in feed numai chestii care sunt de interesul meu.
   “Viața-i e mult prea serioasă ca sa n-o luam in râs!”cum spune un contemporan de-al nostru.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

  • Păi știu că asta ar trebui să fac, dar parcă îmi e cam jenă de jena lui.
   Probabil că tot acolo voi ajunge.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @Mona, vecinul tău e Ion Iliescu?

  • Bineee, așa deci. Măcar nu ne aduce iepuri în oraș sau pe stradă.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 18. Zilele trecute am facut parte din categoria asta, hater PROST, da , eu. Cred ca imi mai functioneaza un neuron, ala obiectiv daca am puterea sa recunosc. Pe facebuci urmaresc diverse pagini, unele ale unor medici, iar unul dintre ei, bine intentionat din cate imi dau eu seama a postat ceva cu care eu nu eram de acord, si am inceput o discutie de aia lunga si fara sens, nu l-am injurat, pentru ca nu fac asta, dar imi expuneam cu lux si amnunte parerea mea vizavi de subiect. Apoi m-am oprit pt ca mi-am dat seama ca discutia e fara sens, ii intelegeam postarea, explicatiile mele erau logice prin prisma celor traite de mine, dar nu-si aveau locul pe pagina aluia. Adica daca nu imi placea ce scrie trebuia sa plec si gata, nu trebuia sa intru cu bocancii in pagina lui. Ma mir ca nu mi-a dat blok (sau cum scrie Mihai “marș în morții mă-tii” penca o meritam). Oi fi fost NF, da’ am rezolvat-o si pe asta ????

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 2

 19. Nu cred c-am blocat vreodată pe cineva.? De obicei aștept să fiu blocat. Bine, eu nu prea mă cert pe FB. Nu îmi place scandalul în public. Dacă mă calcă careva pe nervi cu vreun comentariu, îi trimit mesaj “pă privat” unde îi explic ce părere am despre mă-sa și îl invit să ne întâlnim față în față pentru a continua discuția. De obicei sunt blocat, dar, de-a lungul vremii, vreo doi inconștienți au și acceptat propunerea mea de a ne vedea “live”. Unuia i-am scos veganismul din cap (și din gură), fiindcă pe treaba asta ne “încinsesem”, destul de tare, iar al doilea n-a avut curaj să traverseze strada când m-a văzut. Norocul meu că l-am văzut primul, ghinionul meu că nenorocitul de semafor a ținut prea mult și a avut timp s-o șteargă. Dar l-am amenințat “pă privat” (de pe alt cont, bineînțeles, fiindcă am vreo 3?) că știu unde stă și cred că vreo lună s-a uitat panicat în toate părțile când a ieșit din casă.?
  În ambele dăți am avut grijă să vin însoțit ca să n-am surprize. Așa am învățat eu la școală: unde-s mulți, puterea crește.?
  Deci, mie îmi place să rezolv problemele “face to face”, nu online, unde nu știu ce fel de persoană e în partea cealaltă a tastaturii, dacă crede ce spune sau doar se plictisește și vrea să mă enerveze (cum fac eu uneori).

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

  • @Ionuț, damn, numai io n-am avut noroc să apară vreunul dintre toți ăia care m-au amenințat cu bătaia în ultimii 5 ani.

  • @Ionuț, auzi, da’ nu e o senzație nașpa când dai într-un vegan? Nu-ți rămâne pe haine pătrunjel dintre dinții lui?

  • M-a sunat un amic din copilărie,maior la 404 mă întreabă zilele trecute:
   -Bă,de ce plm mă legai de teiu ală din fata blocului?Plm,eu până la doispe ani,cum o dădeam,sfârșeam legat.Urlam să îmi dea cineva drumu si îmi luam si omor de la tata ca-s prost.
   -Făceam asta când ne duceam să jucăm fotbal.Nu tii minte că dacă aveam de ales intre baba aia care vindea flori si tine,am fi ales-o pe aia.Plm,când jucai nu mai aveam glezne.Nu iertai pe nimeni,nici de la tine nici de la ăialalți.
   De abia apăruse Gain fast in România,l-am îmbârligat de a halit tot borcanu ala de proteine într-o oră si ceva,pe post de înghețată.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • @Mihai, cred că eu am “norocul” ăsta din cauza profilului meu de familist: copilași, părculeț, serbări, petreceri de copii. Tre’ să sapi adânc prin pozele mele ca să găsești ceva mai fioros.???
   În privința pătrunjelului…hmm…măi, eu, în copilărie, mai articulam cu bățul sau biciul câte o oaie, o vacă, un cal, animale d-astea nevinovate care se găseau prin bătătură pe la bunici. Cam aceeași senzație am avut-o, ba chiar mai mișto, fiindcă săracele animale n-aveau nici o vină că erau erbivore și dobitoace, spre deosebire de veganu’ ăla care făcea de râs specia umană din mai multe motive, nu doar alimentație. ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

  • @Ionuț, auz’, da’ ăsta behăia și el? Sau cum se exprima?

  • Cică se certau cândva pe Facebook două haterițe blonde.

   Una zice: Nesimțito proastă și curvă! Dacă ai lua acum autobuzul până la mine și m-ai aștepta să mă îmbrac și să ies din bloc, te-aș bate până te-ai înmuia ca o cârpă ce ești! 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 20. Hater level categorie bronz,,Scrii destul de bine,dar ai și zile proaste,În general e Ok.

  Hater level categorie argint,,Citesc zilnic blogul tău.Am observat că nu îți place să fii contrazis.Vroiam doar să îți spun că e o țară liberă și libertatea de exprimare e garantată prin lege.Lucrul pe care sunt convins că nu îl știai.

  Hater level categorie aur.,,Deși contești vehement,din ce am citit,,acest blog e sursa ta de venit.Dar din păcate campaniile tale sunt pe măsura așa zisei notorietăți pe care crezi că o ai.Asta se observă din calitatea comentatorilor pe care îi ai.”

  Hater level categoria diamant.,,Am renunțat să te mai citesc din cauza limbajului obscen folosit de tine și de turma ta de,,adulatori”.Te-ai gândit că poate și mama ta îți citește blogul?Nu îți e rușine?

  Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 0

  • @Paco, răspuns pentru toate categoriile: a zis mama că n-are net si poți să-i sugi pwla.

  • Vai domnule Vasilescu, aceste cuvinte ne doare ?
   Câtă ură ați acumulat, parcă sunteți poporul român visând la DraCnea

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • Ma scuzați d-nul Mihai,eu de mama cu pwlă înca n-am auzit…

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Marius M, parcă hater level diamant ai văzut? 🙂

  • Marius M: se spune că și Cristina Transsexuala ar avea copii.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 21. Mihai, comentariu tău de la 11: 36 , e sau nu de heităr ? 😉

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

  • @oviwan, boss, nu pot fi heităr la mine acasă. E o contradicție în termeni.

 22. si-atunci cand vreun idiot posteaza o chestie imbecila iar pe mine ma apuca dracii si il bag direct in mortii mamicii lui fara sa mai stau sa ii explic de ce o fac, chestiune evidenta pt oricine cu materie gri in grafic, se cheama ca sunt tot hater?

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

 23. Bai, am citit comentariile si-am ramas setata la ala cu Nasa. Adica pamantul nu e plat? Asa veste? Plm…
  SI da, ”sugi pula” fara alte explicatii e suficient.
  Vasilescule, io inca il astept pe Andrei pe Tinder. Vreau sa-i dau intalnire. Si un cap un gura daca am ocazia.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 4

 24. Le ștergi comentariile mereu, fara sa ai nicio reacție, la un moment dat ori le pocnește o vena de nervi ca nu ii bagi in seama si le stergi postarile ori renunță. Rezultat garantat.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 25. Dom’le câtă frăsuială. Am mai spus-o p-aci dar o repet. Nu am facebook. Nu simt nevoia. Așadar, nu am probleme cu haterii. În viața reală trebuie să ai ceva ouă să-i spui unuia că e prost. Așa că e mai greu cu hatereala in the wild.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 26. @Mihai Vasilescu,e foarte funny recomandarea ta,dar părerile nu îmi aparțin, au fost selectate de mine ,din ce mi-am adus aminte ,din comentariile lăsate de,,hateri” la tine pe blog.Eu doar am făcut un top cu cele mai stupide.Am greșit eu.Trebuia să pun un PS.unde să menționez acest lucru .Să îmi comunici te rog ,dacă faza cu suptul pulii râmâne valabilă…

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @Paco, știu, man, nu era nevoie de PS. Și io tot lor, haterilor, le-am transmis ce-a zis mama.

  • N-a prins-o @Paco pe asta. Probabil a fost neglijent azi și a stat la soare prea mult.?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 27. @Shoric ,da,da..e de la soare..

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • E de la hatereală ?
   Shoric vrei să te bronzezi?
   Câtă ură și invidie dom’le dragă pe faptul că săracuțul de Paco se face rozaliu în fața berii pă plaja aia cu nisip fin. Ptiu zgâriaș-iar ceasul ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 28. Cred că fiecare dintre noi am fost la un moment dat heitări pentru cineva. (Rentă saying)
  Eu sigur am fost, a mărturisit și MAS… Până acum mi-am luat un singur block fără sugi pwla aferentă.
  Băi, am o săptămână atât de proastă că o să-mi ridic personal o statuie duminică dacă supraviețuiesc. Cred că mi-a dat cineva acatiste, dar cine-o fi să-i dau și eu?!

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Blanche, acatistele nu erau de bine? Sau tu zici că de la prea mult bine ți se trage?

  • Mihai, știu că acatistele sunt de bine. Dar eu am rămas cu ideea că pot fi și de rău. Gen: mi-a povestit bunică-mea când eram mică de un om care fura cai din sat până i-a dat cineva acatiste (posibil sa fie alt termen și de-aici confuzia) și a fost găsit mort. Evident că a fost o coincidență, dar copil fiind, credeam toate cele.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 29. Se spune ca principiul definitoriu al democratiei ar fi ca iti poti ingadui ce vrei, fara a-l deranja insa pe un altul. Este ca vi se pare foarte generos formulat, foarte libertin, uite, dom’le, ca poti sa faci ce vrei cu o mica opreliste acolo ? Teapa, frate, big time, la greu ! De unde sa stii tu cat de deranjat se simte un altul si sa actionezi in consecinta, unde scrie care-i limita in care un altul se poate simti deranjat, ofensat, jignit ? Vedeti voi, nu scrie nicaieri, in fapt singurul care poate merge pana absurd e sensibilosu’, ala de se lamenteaza instant si din oficiu, ca “dar vai, asta nu se spune/nu se face !”, interzicandu-ti tie dupa idiosincraziile sale … orice ! Adio sfanta libertate ! Oricand unul se simte lezat. Da, Mihai, o sa-mi ingadui si pe viitor sa fac pe unul prost sau pe una proasta daca chiar este (n-am facut-o Pana acum dar am dat de inteles). Daca eu par astfel, oricine e liber sa mi-o spuna, ba chiar apreciat.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • A vai how deep … mă fix doare-n pix ? mâine e sâmbătă ? scrie Elena P. Can you hate me for this?
   @Faianțaru’ how about me ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @Faianțaru’,nu te oprii la a face pe cineva doar prost.Pulsează și cu bou sau vacă.E mai neaoș..

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • Habarnam,
   Regret nespus, da’ pe bune acuma, asta numești tu ura ? Slăbuț, taticu’, haterul prin definiție e un individ irascibil, veșnic iritat, postările lui doar scurte momente de acalmie, prin ele se descarca.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 30. @HabaRnam,pralo,străbunica lui Paco a fost de etnie rromă,eu trec direct de la creol la bronzat,așa că no dara nuanță rozalie.Ceasul e goldeanu ,nu se zgărie așa ușor..
  PS.Romii (uneori scris rromi, cunoscuți și ca țigani) reprezintă un grup etnic originar din India medievală. Romii sunt răspândiți în foarte multe zone geografice, dar mai ales în Europa, cele mai importante grupuri trăind în Europa Centrală și de Est, în Turcia, în Peninsula Iberică și în sudul Franței.(Punem PS,că șeful la blog are ceva pe suflet și e ușor iritabil.?)

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • Eu am amici țigani cu facultate cărora dacă le zic rromi se simpt jiCniți? …
   În fine, am ajuns a la maison. Profit de singurătate să dau niște ture cu aspiratorul și apoi cu mopu’ că duminică IE sărbătoare.
   Cine, ce face la ora asta ?
   Alooo doamnaaaaa, domnuuuuu …. reparăm umbrele – pliante, automate – reparăm pă loc.
   Măturiiiii, hai la măturiii ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • @Habarnam,
   Repară tu, că eu mă duc la dans 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 31. off…of topic…..a murit tiganca florareasa de la etajul 10….unica familie de romi de pe scara….apoi…..inimaginabil….dupa ce unica familie din bloc combinatie tamango + usturoi….au pus cort si gratar la propriu la intrarea in scara blocului, vitrina frigorifica cu bauturi in scara si au blocat 10 locuri de parcare….unul platit de mine…..acum 5 min suna la usa….administratorul de scara….insotit de un reprezentant al “blonzilor” familiei decedatei sa ne intrebe daca nu dorim sa ajutam familia indurerata cu ceva bani….mah eu maine ma duc in Obor si cumpar AKM…si ceva grenade…nu va mint…..se intampla chiar acum in Berceni…pe soseaua Giurgiului la nr 123

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • Dacă vrei să-i heităreşti, printează nişte oferte cu locuri de muncă , te duci la ei şi zici: bă, bani nu am, da’ am gasit ceva cu care să vă ajut.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

 32. Dacă nu ai observat, deși eu cred că ai observat, consider că nu trebuie folosit pasul 3!
  Abia atunci începe distracția. L-ai umilit și el va spumega de furie și va încerca să te enerveze. Nu e nevoie să citești comentariile ce urmează, doar să pui câteva pictograme d’alea în care îi arăți că te prăpădești de râs, și i-ai stricat seara/săptămâna/anul!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.