Din punctul meu de vedere alegerile pentru Primăria Generală a Capitalei s-au încheiat înainte de a începe. Doamna Firea, s-o stăpâniți cu plăcere! Și să puneti un preș mare la intrare pe care dumneavoastră să vă ștergeți pantofii ăia „verde, muscă de căcat” si noi sa ne putem ploconi fără să facem răni în genunchi. Iar asta se întâmplă pentru că ceilalți contracandidați sunt pur si simplu insignifianți. Nici macar chestia aia cu „să votăm răul cel mai mic nu mai este valabilă”. Pentru că nu poți să votezi niște inexistenți.

Dar cel mai dezamăgit sunt de Nicu Șordan. Să mor eu dacă nu-l simpatizam și mereu mă gândeam că „săracul, poate ar face ceva, dacă chiar ar avea șansa să fie ales”. Well, până aseară când am văzut chestia asta:

mihai_vasilescu_nicusor_dan1De aici.

N-aș fi făcut a doua declarație nici picat cu ceară. Nici dacă toți cei din staff-ul meu electoral se puneau în genunchi și mă implorau să zic ceva de bine despre eventuala victorie a CSM-ului. Nici dacă mă asigurau că așa sigur-sigur câștig alegerile. Preferam să tac dracului din gură și să-mi asum ce-am zis prima oară. Dar, na, știti cum e, gura bate curu’.

sursa foto