Azi se termină campania „Înfruntarea Destinațiilor”. Deci nu mai are niciun fel de importanță dacă susțineți Turcia sau Grecia. În schimb, cred că ar avea importanță dacă, după tragerea la sorți, v-ați trezi în fericita postura de câștigător al unei vacanțe de șapte zile, pentru două persoane, în Turcia sau Grecia (la alegere). Hotel 5 stele de luxe, transport cu avionul inclus si servicii VIP (transfer în regim privat, free acces la Spa etc). Adică exact Marele Premiu. Ha? Cum sună asta?

Motiv pentru care eu vă zic să faceți minimul efort de a vă înscrie în competițe. Știți cum zice românul? Nu e pentru cine se pregătește, e pentru cine se nimerește. Așă că sfatul meu este să dați două-trei click-uri pe platformă, să vă înscrieți și să așteptați tragerea la sorți, că n-aveți nimic de pierdut. Ba, dimpotrivă! Cum ar fi să ne faceți cu mâna de pe o plajă bengoasă la vară, în timp ce noi o ardem hipsterește prin Românica?

Vă mai las o dată link-ul catre platforma de joc aici și vreau să mă trezesc zilele următoare cu email de la cel dintre voi care câștigă. Plus poze din alea de băgat unghia în gât la vară. Da?

mihai_vasilescu_win_win

sursa foto