Cine s-ar fi gândit vreodată că o să apară apară așa ceva pe blogul meu semi-misogin? Dar a recidivat Cristina, care după ce ne-a explicat cum stau treburile în fază incipentă s-a hotărât să ducă lucrurile până la capăt. Cică așa procedează ea, nu lasă nimic neterminat (dacă înțelegeți ce vreau să zic). Băieți și fete, luați de citiți.

……………………………………………………………………………………

Aragazul meu e special. Când ai treabă cu el, trebuie să aprinzi chibritul, să ții apăsat butonul corespondent ochiului pe care vrei să îl aprinzi, să apropii flacăra de el și apoi să mai ții apăsat butonul o perioadă. Spun “o perioadă” pentru ca nu e niciodata la fel.  Câteodată ajung 1-2 secunde, câteodată nici 15 nu sunt suficiente și nenorocitul se stinge, forțându-te să o iei de la capăt. Dacă ar trebui să îmi dau cu părerea, aș spune că succesul menținerii flăcării aprinse se leagă de perioada care a trecut de cand nu a mai fost aprinsă, de intensitatea cu care ții butonul apăsat, de cât ți-e de foame în momentul ăla sau de poziția planetei Marte în conjuncție cu Venus în exact acea secundă. Adevarul e că habar n-am care-i schema de funcționare, deși conviețuim împreună de mai bine de 5 ani.

De ce toata introducerea asta? Păi eu cam așa îmi imaginez că gândesc mulți bărbați vis-à-vis de orgasmul feminin. Că e un mecanism complex, fără nici un fel de logică. Că nu are instrucțiuni de folosire și nici diagrame explicative. Că dacă se întâmplă, atunci sunt cel mai tare!”, iar dacă nu… eh, o fi defectă”Că e la fel de misterios și inexplicabil ca Triunghiul Bermudelor și-atunci ia mai dă-l dracului că mie mi-e somn!”. Altfel nu-mi explic de ce doar aproximativ 65% dintre femei (depinde la ce studii te uiți, dar cifrele se învârt tot pe acolo) afirmă că au orgasm în timpul sexului. N-o spun eu, o spune Elisabeth Lloyd, care e cam cel mai aproape de ce ceea ce s-ar putea numi un expert în domeniu.

Băbăiatule (vorba lui Mihai), o mai spun o dată, că e groasă și poate ați trecut prea ușor peste informația asta: doar 65% dintre femei au orgasm în timpul sexului! Asta în timp ce la bărbați, cifrele sunt aproape de ideal: orgasme în peste 95% din cazuri.

Nu știu ce părere aveți voi, dar eu sunt profund indignată de această odioasă nedreptate și, prin urmare, am de gând să fac tot ceea ce stă în puterile mele ca să le ridic. Cifrele, că despre ele vorbeam, nu vă gândiți la prostii.

Așadar, dragi bărbați, urmează o argumentație care sper să vi se graveze adânc în creier și pe care sa n-o mai uitați cât trăiți voi, indiferent cu câte rezultate de meciuri de fotbal, strategii de Counterstrike sau liste de cumpărături o sa va incărcați memoria de aici încolo. Vă promit eu că dacă băgați la cap(ul de sus) ce urmează să spun, n-o sa regretați.

1. Bă, merităm! Da, ați citit bine, merităm să avem orgasm! Discriminarea pe bază de sex are multe forme de exprimare, dar doar una dintre ele este atât de distractivă și placută de remediat (pentru ambele părți implicate!). Un orgasm este probabil cea mai eliberatoare, intensă și extatică experiență pe care o putem avea. Și nu costă nimic! Bineînțeles, posibilitatea de a avea orgasm de fiecare dată nu se situează foarte sus pe listă în problematica discriminării sexuale, însă sexualitatea și exprimarea senzualității sunt părți esențiale ale noastre ca ființe umane. Așă că de ce n-am avea același drept la focuri de artificii și orgasme năucitoare pe care îl aveți voi?

Am avut marele noroc în viață să dau majoritar peste bărbați adevărați, răbdători și generoși. Ba mai mult, aș fi ipocrită să nu recunosc că ei (fiecare în felul lui) au fost cei care m-au invățat să mă bucur de sex, de dragoste, de legătura asta incredibilă care se formează când doi oameni se dezbracă de haine, de măști și de prejudecăți, fie că e vorba de o noapte sau de un an. Vreți să aveți parte de femei adevărate? Fiți și voi bărbați adevărați!

2. Nu ramânem datoare. Un bărbat are nevoie în medie de cinci minute pentru a ajunge la orgasm, în timp ce unei femei îi trebuie undeva în jur de douăzeci. În plus, în momentele imediat următoare ejaculării, corpul bărbaților se umple de un cocktail de chimicale care-i îndeamnă inevitabil spre somn. Începeți să înțelegeți de ce statistica e mai tristă pentru femei?

Din fericire, soluția e foarte simplă: ai grijă de femeia ta, că are ea grijă de tine după aia! Pe noi nu ne apucă somnul după aceea, ba dimpotrivă. Vorbesc din experiența proprie și a prietenelor mele (dacă ne considerați un eșantion reprezentativ, citiți mai departe; dacă nu, puteți să vă opriți acum) când spun că dacă îmi dăruiești un orgasm din ăla “cu strigături” ai face bine să fii pregătit psihic pentru partida de sex a vieții tale!

Nu faceți ca unul dintre foștii mei iubiți, care mi-a spus după aproximativ trei minute (în timp ce se întorcea pe partea cealaltă să doarmă) “draga mea, îmi pare rău, dar am avut amândoi aceeași perioadă la dispoziție ca să terminăm, eu ce să fac dacă nu te-ai descurcat?”. Am fost atât de siderată încât n-am știut dacă să râd sau să plâng, așa că m-am isterizat, i-am zis de sfinți și de dumnezei, după care l-am scos afară cu bulendrele-n mâini.

3. Durata orgasmului feminin scade odată cu înaintarea în vârstă. În același timp, calitatea actului în sine și frecvența orgasmelor cresc. Adică, pe masură ce inaintăm în varstă, facem sex mai mișto (ne maturizăm și noi) și avem orgasme mai dese. Din păcate, și mai scurte. Așa că, cel mai bun moment să am un orgasm a fost ieri. Al doilea cel mai bun moment este acum. Avem vreun voluntar? 🙂

4. O spun și a treia oară ca să va intre bine în cap: doar 65% dintre femei au orgasm în timpul sexului! Și ca să vă derutez și mai tare, aflați că doar un sfert din acest orgasme sunt obținute exclusiv prin penetrare. Da, suntem mai greu de mulțumit. Avem nevoie și de preludiu, și de sărutări, și de stimularea celorlalte zone erogene (știți că avem mai multe, da?) și de tandrețe, și de tras de păr, și de mângâiat, și de dat cu capul de pereți, și de dirty talk, și de… Ați obosit deja, așa-i?

Hint: Știți că sexul începe în creier, da? Unele dintre cele mai intense orgasme le-am avut la telefon, în timp ce el îmi șoptea ce mi-ar face, iar eu îmi imaginam tot ce-mi spunea. Abia dacă mai aveam nevoie de atingere la cât era de excitant!

Vestea bună? Nu se așteaptă nimeni să știți toate lucrurile astea de la început. Ceea ce mă aduce la punctul următor.

5. Te ia mama dracului dacă îmi spui “taci, că știu eu ce fac”Tu ești zeul meșteșugurilor, stăpânul universului, zmeul zmeilor și Făt-Frumos, toate întruchipate într-o singură persoană, unde și când vrei tu. Dar NU în pat! Acum e momentul în care trebuie să lași deoparte orgoliul și să asculți ce-ți spun eu cu vorbele, cu atingerile, cu respirația, cu mișcările, cu gemetele. Comunic mai intens și mai complet decât o fac vreodată și, dacă ești atent, e aproape la fel de clar ca un manual de instrucțiuni cu tot cu grafice de progresie.

6. Nimeni nu termină cum termină o femeie! Dacă tot am dat din casă până în acest moment, n-are rost să mă opresc acum. Când voi aveți orgasm, e o chestie faină pentru noi, chiar dacă arătați de parcă aveți un atac cerebral. Dar o femeie? O femeie, când termină, e a dracului de frumoasă! În secundele alea nu o mai interesează că a doua zi are de predat nu știu ce raport, că vine soacra în vizită sau că are vergeturi și celulită. În secundele alea, logica este complet anihilată de plăcere! Secundele alea sunt extaz pur! Iar voi, trebuie să fiți mândri că aveți în fața ochilor cea mai frumoasă priveliște de pe pământ. Să fii lângă și în ea, ca să simți intim și intens plăcerea ce-o copleșește și să realizezi că tu și numai tu ai făcut asta să se intample. Cum naiba să refuzi (și să îți refuzi) așa o experiență?!?

7. Acest ultim punct e o atenționare pentru noi, femeile: fetelor, degeaba se strofoaca ei și se dau peste cap să ne mulțumească, dacă noi nu știm să ne bucurăm de ceea ce primim. Spre deosebire de ei, noi facem sex și dragoste cu două “creiere” simultan: cel din vagin și cel din cap. Cel inferior geografic este o structură fără probleme morale și care n-a fost niciodată la biserică. Lui nu i s-a spus niciodată că sexul este murdar, imoral sau vulgar și nu-l interesează ce înseamnă “a fi o doamna”. Cel superior, însă, este parazitat de prea multe inhibiții, instrucțiuni și prejudecăți. Vestea bună e că totul se educă, inclusiv atitudinea liberă, mintea deschisă și îngăduința de a te bucura de ceea ce se întâmplă.  Așadar, data viitoare când creierul spune “nu” și celălalt creier spune “oh, ba da, ba da, de o mie de ori da!” lăsați-vă în voia celui din urmă. Nu cred că o să vă pară rău.

Și-am încălecat pe-o șa și v-am spus povestea fix așa cum o văd și o simt eu. 

Hai, să fiți iubiți și iubite bine!

P.S. Se pare că s-a descoperit o ciupercă ce a provoacat orgasm spontan și instantaneu pentru aproape 50% dintre femeile care au adulmecat-o. Presimt c-o pun de-o firma de import în curând. Cine vine cu numele cel mai potrivit pentru firmă are mostre gratuite pe viață.

sursa foto