19,073 cititori

Cel mai tare studiu despre orgasm ever!

Cine s-ar fi gândit vreodată că o să apară apară așa ceva pe blogul meu semi-misogin? Dar a recidivat Cristina, care după ce ne-a explicat cum stau treburile în fază incipentă s-a hotărât să ducă lucrurile până la capăt. Cică așa procedează ea, nu lasă nimic neterminat (dacă înțelegeți ce vreau să zic). Băieți și fete, luați de citiți.

……………………………………………………………………………………

Aragazul meu e special. Când ai treabă cu el, trebuie să aprinzi chibritul, să ții apăsat butonul corespondent ochiului pe care vrei să îl aprinzi, să apropii flacăra de el și apoi să mai ții apăsat butonul o perioadă. Spun “o perioadă” pentru ca nu e niciodata la fel.  Câteodată ajung 1-2 secunde, câteodată nici 15 nu sunt suficiente și nenorocitul se stinge, forțându-te să o iei de la capăt. Dacă ar trebui să îmi dau cu părerea, aș spune că succesul menținerii flăcării aprinse se leagă de perioada care a trecut de cand nu a mai fost aprinsă, de intensitatea cu care ții butonul apăsat, de cât ți-e de foame în momentul ăla sau de poziția planetei Marte în conjuncție cu Venus în exact acea secundă. Adevarul e că habar n-am care-i schema de funcționare, deși conviețuim împreună de mai bine de 5 ani.

De ce toata introducerea asta? Păi eu cam așa îmi imaginez că gândesc mulți bărbați vis-à-vis de orgasmul feminin. Că e un mecanism complex, fără nici un fel de logică. Că nu are instrucțiuni de folosire și nici diagrame explicative. Că dacă se întâmplă, atunci sunt cel mai tare!”, iar dacă nu… eh, o fi defectă”Că e la fel de misterios și inexplicabil ca Triunghiul Bermudelor și-atunci ia mai dă-l dracului că mie mi-e somn!”. Altfel nu-mi explic de ce doar aproximativ 65% dintre femei (depinde la ce studii te uiți, dar cifrele se învârt tot pe acolo) afirmă că au orgasm în timpul sexului. N-o spun eu, o spune Elisabeth Lloyd, care e cam cel mai aproape de ce ceea ce s-ar putea numi un expert în domeniu.

Băbăiatule (vorba lui Mihai), o mai spun o dată, că e groasă și poate ați trecut prea ușor peste informația asta: doar 65% dintre femei au orgasm în timpul sexului! Asta în timp ce la bărbați, cifrele sunt aproape de ideal: orgasme în peste 95% din cazuri.

Nu știu ce părere aveți voi, dar eu sunt profund indignată de această odioasă nedreptate și, prin urmare, am de gând să fac tot ceea ce stă în puterile mele ca să le ridic. Cifrele, că despre ele vorbeam, nu vă gândiți la prostii.

Așadar, dragi bărbați, urmează o argumentație care sper să vi se graveze adânc în creier și pe care sa n-o mai uitați cât trăiți voi, indiferent cu câte rezultate de meciuri de fotbal, strategii de Counterstrike sau liste de cumpărături o sa va incărcați memoria de aici încolo. Vă promit eu că dacă băgați la cap(ul de sus) ce urmează să spun, n-o sa regretați.

1. Bă, merităm! Da, ați citit bine, merităm să avem orgasm! Discriminarea pe bază de sex are multe forme de exprimare, dar doar una dintre ele este atât de distractivă și placută de remediat (pentru ambele părți implicate!). Un orgasm este probabil cea mai eliberatoare, intensă și extatică experiență pe care o putem avea. Și nu costă nimic! Bineînțeles, posibilitatea de a avea orgasm de fiecare dată nu se situează foarte sus pe listă în problematica discriminării sexuale, însă sexualitatea și exprimarea senzualității sunt părți esențiale ale noastre ca ființe umane. Așă că de ce n-am avea același drept la focuri de artificii și orgasme năucitoare pe care îl aveți voi?

Am avut marele noroc în viață să dau majoritar peste bărbați adevărați, răbdători și generoși. Ba mai mult, aș fi ipocrită să nu recunosc că ei (fiecare în felul lui) au fost cei care m-au invățat să mă bucur de sex, de dragoste, de legătura asta incredibilă care se formează când doi oameni se dezbracă de haine, de măști și de prejudecăți, fie că e vorba de o noapte sau de un an. Vreți să aveți parte de femei adevărate? Fiți și voi bărbați adevărați!

2. Nu ramânem datoare. Un bărbat are nevoie în medie de cinci minute pentru a ajunge la orgasm, în timp ce unei femei îi trebuie undeva în jur de douăzeci. În plus, în momentele imediat următoare ejaculării, corpul bărbaților se umple de un cocktail de chimicale care-i îndeamnă inevitabil spre somn. Începeți să înțelegeți de ce statistica e mai tristă pentru femei?

Din fericire, soluția e foarte simplă: ai grijă de femeia ta, că are ea grijă de tine după aia! Pe noi nu ne apucă somnul după aceea, ba dimpotrivă. Vorbesc din experiența proprie și a prietenelor mele (dacă ne considerați un eșantion reprezentativ, citiți mai departe; dacă nu, puteți să vă opriți acum) când spun că dacă îmi dăruiești un orgasm din ăla “cu strigături” ai face bine să fii pregătit psihic pentru partida de sex a vieții tale!

Nu faceți ca unul dintre foștii mei iubiți, care mi-a spus după aproximativ trei minute (în timp ce se întorcea pe partea cealaltă să doarmă) “draga mea, îmi pare rău, dar am avut amândoi aceeași perioadă la dispoziție ca să terminăm, eu ce să fac dacă nu te-ai descurcat?”. Am fost atât de siderată încât n-am știut dacă să râd sau să plâng, așa că m-am isterizat, i-am zis de sfinți și de dumnezei, după care l-am scos afară cu bulendrele-n mâini.

3. Durata orgasmului feminin scade odată cu înaintarea în vârstă. În același timp, calitatea actului în sine și frecvența orgasmelor cresc. Adică, pe masură ce inaintăm în varstă, facem sex mai mișto (ne maturizăm și noi) și avem orgasme mai dese. Din păcate, și mai scurte. Așa că, cel mai bun moment să am un orgasm a fost ieri. Al doilea cel mai bun moment este acum. Avem vreun voluntar? 🙂

4. O spun și a treia oară ca să va intre bine în cap: doar 65% dintre femei au orgasm în timpul sexului! Și ca să vă derutez și mai tare, aflați că doar un sfert din acest orgasme sunt obținute exclusiv prin penetrare. Da, suntem mai greu de mulțumit. Avem nevoie și de preludiu, și de sărutări, și de stimularea celorlalte zone erogene (știți că avem mai multe, da?) și de tandrețe, și de tras de păr, și de mângâiat, și de dat cu capul de pereți, și de dirty talk, și de… Ați obosit deja, așa-i?

Hint: Știți că sexul începe în creier, da? Unele dintre cele mai intense orgasme le-am avut la telefon, în timp ce el îmi șoptea ce mi-ar face, iar eu îmi imaginam tot ce-mi spunea. Abia dacă mai aveam nevoie de atingere la cât era de excitant!

Vestea bună? Nu se așteaptă nimeni să știți toate lucrurile astea de la început. Ceea ce mă aduce la punctul următor.

5. Te ia mama dracului dacă îmi spui “taci, că știu eu ce fac”Tu ești zeul meșteșugurilor, stăpânul universului, zmeul zmeilor și Făt-Frumos, toate întruchipate într-o singură persoană, unde și când vrei tu. Dar NU în pat! Acum e momentul în care trebuie să lași deoparte orgoliul și să asculți ce-ți spun eu cu vorbele, cu atingerile, cu respirația, cu mișcările, cu gemetele. Comunic mai intens și mai complet decât o fac vreodată și, dacă ești atent, e aproape la fel de clar ca un manual de instrucțiuni cu tot cu grafice de progresie.

6. Nimeni nu termină cum termină o femeie! Dacă tot am dat din casă până în acest moment, n-are rost să mă opresc acum. Când voi aveți orgasm, e o chestie faină pentru noi, chiar dacă arătați de parcă aveți un atac cerebral. Dar o femeie? O femeie, când termină, e a dracului de frumoasă! În secundele alea nu o mai interesează că a doua zi are de predat nu știu ce raport, că vine soacra în vizită sau că are vergeturi și celulită. În secundele alea, logica este complet anihilată de plăcere! Secundele alea sunt extaz pur! Iar voi, trebuie să fiți mândri că aveți în fața ochilor cea mai frumoasă priveliște de pe pământ. Să fii lângă și în ea, ca să simți intim și intens plăcerea ce-o copleșește și să realizezi că tu și numai tu ai făcut asta să se intample. Cum naiba să refuzi (și să îți refuzi) așa o experiență?!?

7. Acest ultim punct e o atenționare pentru noi, femeile: fetelor, degeaba se strofoaca ei și se dau peste cap să ne mulțumească, dacă noi nu știm să ne bucurăm de ceea ce primim. Spre deosebire de ei, noi facem sex și dragoste cu două “creiere” simultan: cel din vagin și cel din cap. Cel inferior geografic este o structură fără probleme morale și care n-a fost niciodată la biserică. Lui nu i s-a spus niciodată că sexul este murdar, imoral sau vulgar și nu-l interesează ce înseamnă “a fi o doamna”. Cel superior, însă, este parazitat de prea multe inhibiții, instrucțiuni și prejudecăți. Vestea bună e că totul se educă, inclusiv atitudinea liberă, mintea deschisă și îngăduința de a te bucura de ceea ce se întâmplă.  Așadar, data viitoare când creierul spune “nu” și celălalt creier spune “oh, ba da, ba da, de o mie de ori da!” lăsați-vă în voia celui din urmă. Nu cred că o să vă pară rău.

Și-am încălecat pe-o șa și v-am spus povestea fix așa cum o văd și o simt eu. 

Hai, să fiți iubiți și iubite bine!

P.S. Se pare că s-a descoperit o ciupercă ce a provoacat orgasm spontan și instantaneu pentru aproape 50% dintre femeile care au adulmecat-o. Presimt c-o pun de-o firma de import în curând. Cine vine cu numele cel mai potrivit pentru firmă are mostre gratuite pe viață.

sursa foto

125 de păreri la “Cel mai tare studiu despre orgasm ever!

 1. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 18 Thumb down 26

  • @igivan71, da, ai zice ca-s chestii de bun simt. realitatea dovedeste altceva 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 1

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 4 Thumb down 20

  • @igivan71, totul e relativ pana la urma :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • Amice @igivan71, ori ai relationat cu maxim doua femei, ori esti naiv rau de tot. Tu poti sa-ti dai seama cand o femeie are orgasm? De fiecare data? Sau le crezi pe cuvant? :)))))

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 2

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 4 Thumb down 25

  • @igivan, consideră asta un prim avertisment pentru limbaj.

  • Ok

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 2 Thumb down 12

  • @igivan, eşti la un pas să te banez. La unul foarte mic. Gen, doar să respiri ceva aiurea.

  • Frumos! Deci lumea are dreptate p-aici: esti un mic labagiu prost si trist. As putea sa-ti raspund la fel dar imi displac “confruntarile” cu “vitejii” de tastatura. Oricum, am vaga senzatie ca faci parte din categoria aia de oameni pentru care civilizatia secolului 21 e o mare necunoscuta. Inapoi la coada vacii, meltene si lasa-ne cu remarcile astea “de autobaza”. Esti prea limitat.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • @Ionut, mă ocup eu de el dacă mai continuă aşa.

  • Dar de ce te-ai enervat puișor?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 2

  • @igivan, pentru că ai jignit aiurea. Omule, nu poti să duci un dialog fără jigniri?

  • Intrebarea cu puisor era adresată lui Ionut. Dragul de el.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @igivan, am inteles foarte bine cui.

  • Dacă tot m-ai racait si cu marele comentator Ionut ca de altfel comentam frumos si-mi vedeam de drumul meu, scrie-mi cuvântul jignitor pe care l-am folosit.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @igivan, vrei să vezi cum reusesc să te jignesc fără să folosesc niciun cuvânt jignitor? Să stii că unul dintre cele mai grele lucruri este să-ţi recunosti greseala.

  • Îmi asum răspunderea pentru fiecare cuvânt pe care-l scriu iar fata de Ionut nu am greșit cu nimic. Comentariul lui merită mult mai mult fata de ceea ce am scris. Poți să ma banezi de acum pentru că nu-mi plac lucrurile lăsate la jumate. Pace!

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 2

  • @igivan, ah, deci se poate. Acest comentariu deja sună altfel. Fara “mă-ta” şi aluzii străvezii.

  • trebuie sa ai mai multe” chibrituri
   la indemana

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 1 Thumb down 19

  • @igivan71, eu cred ca esti “pedepsit” pentru comentariul ala cu “100% din cele cu care am relationat sexual, au avut orgasm”. cand zici asa ceva, ori esti luat de prost, ori de mincinos, ori esti profund invidiat. numa’ zic, nu dau cu paru’ :))

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • Ori e atat de prost incat nu face diferenta intre un orgasm si o simulare gen filme porno nemtzesti din anii ’80????

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • Nu sunt nici prost , nici mincinos iar de invidia unora chiar mi se fâlfâie. E a lor, nu a mea :)))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 3

 2. Stați că eu sunt ăla cu nedumeririle!
  Se dau următoarele date ale problemei: 65% din voi , femeile , aveți orgasm. Boon. “Degeaba se strofoaca ei și se dau peste cap să ne mulțumească, dacă noi nu știm să ne bucurăm de ceea ce primim”. Boon. Se știe că mimați , uneori , orgasmul. Boon și cu asta.
  Și să o luam logic.
  Dacă X mascul face tot ce poate iar doamna Z femela nu știe să se bucure de ceea ce primește = Fail
  35% din femei nu au orgasm. Procentaj destul de mare să intâllnești o femeie din aceasta categorie = Fail
  Mimare orgasm = Fail
  Incă o chestie ce mi-a atras atenția: dat cu capul de pereți in timpul sexului. Asta imi seamană a viol ? Nu cred ca se ajunge la orgasm așa. Dacă nu se ajunge la orgasm….riscul să ajungi la Maruța e destul de mare ?
  Incă ceva : dacă , in timpul partidei de amor , doamna X stă ca sacul de cartofi sau ca rufele pe sârmă iarna….poți să fii și acrobat de meserie = Fail

  Comentariu beton! Thumb up 37 Thumb down 4

  • @Florin, pai tocmai ca mi-ar placea sa reduc procentul de fail-uri, macar cu 0.01%. cat despre dat cu capul de pereti, nu tre’ sa iei si tu toate ad litteram :))

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

  • Cristina , păi in condițiile in care mimați orgasmul…individul nu va ști că ceva nu a fost ok in activitatea lui. Problema incepe de aici. Și pe urmă tot voi vă plângeți. Cum vrei să crești procentajul? ?

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • @Florin, daca mimeaza e o fraiera. punct.

   Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 0

  • Dat cu capul de pereti imaginari…..:))))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 3. Sunt total de acord.In rest ce pot să mai zic?Decât că : mai puneti si voi fetelor de vizionați niște pornoșag de calitate si aplicați, că nici p*la nu se scoală așe de aiurea, are niște pași care trebe urmati.Da’ ce credeti ca suntem primate noi bărbatii?Suntem fiinte cu emoții!

  Comentariu beton! Thumb up 45 Thumb down 3

  • Bineeee bătrâneee ! Big like !

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

  • @Batranu’ …emotii fine 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • @Batranu’, io sunt femeie. scriu ce ma doare pe mine. puneti mana de explicati si punctul vostru de vedere ca nu va tine nimeni 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 34 Thumb down 0

  • @Bătrânu…HUGE like…

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Batranu’, p*la nu se scoala asa aiurea :))) pe bune ???.Si expresia m-am trezit in 3 picioare de unde vine ??? :)))) Si pentru ca este vorba de orgasmul la femeie, nu ar fi misto sa se uite ambii, impreuna la film ????

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 3

  • De ce apar erectiile de dimineata?

   Contrar presupunerilor generale, erectia de dimineata nu este determinata decat intr-o oarecare masura de faptul ca vezica urinara este plina.
   Cam asta spun specialiștii , printre altele ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Dede Cati…mi-ai luat comment-ul…din gura

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • vorba unui personaj masculin din S&TC – “I have a brain, you know!” 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. ‘teresant. Io credeam ca orgasm e o bautura 😀

  Comentariu beton! Thumb up 29 Thumb down 1

 5. Hai s-o luăm un pic de-a latu’… 65% dintre femei du orgasm că ştiu duzii ce şi unde să stimuleze.
  Cu părere de rău pentru restul de 35%, mecanismul vostru nu e mai complicat, dar diferă de la femeie la femeie. Dacă la bărbați punctul G e chiar la vedere şi fix în acelaşi loc, la voi e imposibil să găseşti două femei cu “mecanismul” identic.
  Ah, *offtopic*, acu’ ceva vreme, în timpul unui incendiu am dat peste unul care nu voia să îşi părăsească locuința. Era inchis in apartament de trei zile suferind de priapism erectil.

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

 6. hmmmm….daaa, intr-o anumita masura, cam asa stau lucrurile

  cu mine e mai greu 😀

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 7. “Cum sniffing” merge? :)))
  Frumos articol, bine punctat. Intradevar, noi femeile, gandim prea mult in timpul sexului. Asa ca draga barbat, cand esti cu mine in pat, daca vezi ca ma incrunt inseamna ca deja sunt cu mintea le ce am de facut maine sau ca trebuia sa mai cumpar nu stiu ce pt casa, etc. Asta, pentru mine, se traduce cu: nu depui destul efort si pentru placerea mea. Si nu pentru ca eu stau ca o scundura si astept sa faci tu totul, nuuu, noi suntem multitasking, pot sa ma arunc pe pereti pt placerea ta, ca nu sunt atat de egoista, dar vreau sa te vad si pe tine implicat.
  Si cand iti spun (ca eu nu sunt timida deloc) sa ma tragi de par si sa ma trantesti de perete, asta sa faci. Da? Nu ma lua la corazon cu iubita mea, cu mangaieri si alte prostii romantice daca nu le-am cerut 😉

  Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 0

  • Una n-ar spune că stă ca scândura ?
   Și cu toate astea….dacă le-ai aduna…ți-ai putea deschide lejer o fabrică de mobilă ?

   Comentariu beton! Thumb up 32 Thumb down 3

  • alea nu vin pe blogul lui Mihai ca e cu p*le si f*tut :))

   Comentariu beton! Thumb up 46 Thumb down 0

  • @Cristina…nu ma pot opri din râs…domnu Vasilescu dă voie doar la un like…meritai 1000…500 pentru articol și 500 pentru comment

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • @Florin…răuleee…dar ai dreptate, de aia ai luat like…

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • Ai si tu dreptate, dar eu zic ca am trecut de mult de varsta pudicitatii (am stat si eu candva ca scandura recunosc, dar eram tanara si fraiera) si imi permit fara nici o jena sa deschid gura si sa dau indicatii si la randul meu sa le primesc.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • woohoo; te vreau!

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 8. Da’ atunci aceeaşi femeie de ce cu unul are orgasm şi cu altul nu? Să treagem concluzia că unul se pricepe şi altul nu? 😛

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @GabiI…draga mea…daca te duci la hipodrom, ai sa vezi ca nu toti caii castiga….asa si in viata,..unii mai buni, altii mai utin…adica, pe intelesul tuturor…..lumea barbatilor se imparte in doua…moldoveni…si restul lumii….:))

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • Mă gândeam că e ceva de genul…. dar moldovean nu am încercat. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Gabil…Îți recomand….un tip înalt, brunet, bine făcut. …Din Piatra Neamț. …sa nu fie din Vaslui, nu de alta….încerci un moldovean???? Dormi fericita un an….☺☺☺☺

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Ha-ha, buun, de ținut minte. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 9. Draga Cristina…îți scriu din îndepărtata Moldovă, unde, noi, bprbații, suntem un fel de tauri comunali…adică, mai pe înțelesul tuturor…nu suntem mari gânditori (deși, de pe aici au plecat Eminescu și Sadoveanu, dacă nu mă înșeală memoria)…nu suntem mari leaderi, , dar avem câteva chestii faine…mâncăm, bem și futem cu draci pe noi….adică, nu vă luați după ce zic ziarele, că la Vaslui orgasmele sunt toporizate și, de obicei, sunt urma paharelor de pufoaică…

  Un banc scurt..ce face moldoveanul după ce fute? pușcărie…

  Revenim la oile noastre: în primul rând, felicitări sincere…mi-a plcăut articolul…clar, concis, la obicet…mi-am scos pălăria în fața ta..AGAIN…

  Vin cu mici precizări (când te papă a bucutze, faci ce trebuie):

  Bătrânu…ai un maaare like pentru comment…de aici pleacă al meu:

  1. Frate, în pat sunt doi, de obicei, un el și o ea…da? (uneori, mai este și câte o a doua ea…mmmm, niiice, dar altă poveste) nu e ea singurică în pat, că atunci, bagă în priză scula, sau se joacă cu degetele și are parte de câte orgasme vrea…clar?…sexul/dragostea/futaiul, se fac în minim 2…rămânem la ăia doi….frate, trebuie să participe AMÂNDOI…nu e o competiție, cine trece primul linia de sosire a orgasmului….e un joc sublim, între ei doi și, în 73% din cazuri (conform cercetătorilor britaici, deh…), doar unul ajunge la orgasm…celălalt este frustrat, supărat, nervos…de înțeles…

  Eu cred că, secretul orgasmului stă într-un element simplu: COMUNICAREA….spune/dă în pana mea de înțeles ce-ți place și vi primi….

  2. Cine vine și îmi spune că a satisfăcut toate femeile din prima, îl scuip în ochi, la propriu….e adevărat, pentru bărbați, e mai ușor….o rochiță scurtă, un ciorăpel cu bandă, niște tocuri, de obicei sunt suficiente ca sergentul să ia poziția de drepți și să intre boncăluind, ca un cerb în călduri…cu femeia e altă poveste…peste 95% se încing mai greu…trebuie RĂBDARE….dacă intri ca boul (și mai ai și noroc de un sergent major), ai dat-o dracului….o secundă de durere dă dracului tot…așa că, dragii mei, mai ușurel….

  3. Marea majoritate a femeilor sunt romantice din fire…puține sunt pur carnale, sau caută un one night stand….BĂĂ FRAȚILOR, romantismul face parte din preludiu…94,5% din femei preferă PRELUDIUL….DAAHHH…ce te costă să faci atmosferă? lumânările parfumate se găsesc peste tot, șampania nu e scumpă, iar muzica se găsește peste tot…Barry White ajută al dracului de mult…

  4. La faza cu întorsul pe spate și adormit, nu pot decât să îți dau maaaare dreptate….mă n-auziți…femeia nu e o chestie inutilă de care te ții când faci sex, vită încălțată….postludiul este la fel de important…dacă ești bou, o să fii sătul de labă ca bunica de viață…

  5. AM o întrebare pentru bărbații de pe blog și vreau un răspuns sincer…ați pățit ca mine vreodată? Pe scurt…întâlnit super tipă, gen Angelina cu ochii lui Claier Forlaine…adică, dtat după ea 3 luni de zile…curte nebună…ajuns la orizontală, fata frigidă…început plâns…dus dracului tot…na..ce faci? Eu recunosc, am avut răbdare și am ascultat o jumate d enoapte…a meritat..am aflat că era un blocaj psihic…fata fusese forțată prima dată….muncti la psihicul ei câteva luni..schimbat TOTAL…bucuros o fi ăla care o are acum…poate mai zice câte un bogdaproste, să mai scap de câte un păcat…câți dintre voi ați pățit așa? adică, super tipă…și pauză, frigiditate maximă…

  cam atât pe moment…Mihai, azi chiar am să stau toată ziua pe blog, mai puțin când joacă fetele la Polivalentă…cu scuzele de rigoare…

  hai să fiți iubiți

  Comentariu beton! Thumb up 45 Thumb down 0

  • @SorinB, excelent!!! da, frate, comunicarea e cheia! cand e bine, e unul din putinele alea momente din viata cand 1 + 1 = 3, intregul depaseste suma partilor implicate. si dup-aia iti zambesc ochii toata ziua 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Cristina…draga mea…e atat de simplu…se va castiga atat de mult timp, care poate fi folosit…EXACT…pentru alte si alte orgasme….:)

   Nebuna mica…cum adica 1+1 = 3 ? Ca eu inteleg la modul asta…Eu 1, + Ea 1, = 3…adica inca o EA???? Mi-ai facut ziua…..:)))

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Cristina&@SorinB, bine punctat. Felicitari! 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Sorine, acu’ fiecare cu ce-l doare… la mine ar fi inca un el, de exemplu :))

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • SorinB, si 2el+1ea= tot 3. Si calculul meu tot matematic este :))))

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 10. Folositi ciuperca aia din P.S. Noi ne descurcam manual. Toata lumea e fericita! Case closed.??

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @Ionut, nu merge asa ma… calatoria e cel putin la fel de faina ca destinatia 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Cristina, daca unii folosesc TGV-ul si altele CFR-ul, mai e asa faina????

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • touche, pussycat :)) da’ lasa ca nici aia n-au avut dintotdeauna TGV. rabdare si bune intentii sa fie, ca scapam incet, incet si de CFR 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Ionut, :))))) tu îți iei masuri de siguranță. Dacă nu merge varianta clasică scoți ciuperca. Și noi care credeam că fetele se vor călca în picioare sa o cumpere, de fapt o vor cumpăra partenerii pentru alea 35%.
   @Cristina, ești gura de oxigen de pe blogul lui Mihai, de care aveam nevoie! ? Bravo!

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Ana R., multumesc frumos! sper sa mai am inspiratie si sa mai raman pe aici o vreme ca e tare fain 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 11. Hmmmm…..citit postarea, analizat scrierea, pe care o încadrez la ceva adevărat+funny, și apoi analizat pățaniile trecute prin viața diabolică de care mă bucur, și am găsit o amintire pe care am trăit-o mai prin tinereți ,când puteam mai multe experiențe, fără să fiu întrebat pe unde umblu cu zilele, nopțiel…etc, cu alte cuvinte, eram holtei.
  Mno, și mi-am amintit de una bucată relație pasageră, dar, la care am acționat cam ca cele descrise în postare, începând de la bla-bla-bla-ul de rigoare, până la preludiul ăăăăăălllllllaaaaaa lung care vă place vouă și, în urma căruia speram(speri mata, dar speri de geaba,speri m-a înțelege[citiți asta repede, pt că știți la ce mă refer]), să am și eu parte de….(yupiiiiii). Când colo, după ce fata și-a atins țelul( era cam ca în descrierea ta, dar ceva mai ciufulită 😛 ), “îmi șoptește”( mă apropiam): AI GRIJĂ, SĂ NU-ȚI DAI DRUMU-N MINE!!!!
  Trageți voi concluzia “finalului” :((((((

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • Diabolic, ti -ai meritat-o?. Dupa cum te-ai exprimat ai facut preludiul ala luuuunng doar ca sa ajungi unde vroiai tu. E de apreciat pe de-o parte ca ti-ai bătut capul, dar pe de alta parte o femeie simte când faci asta din plăcere sau când o faci pentru ca trebuie. Doar zic….nu cu răutate, ca si sfat.?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 12. Cristina, unde ai gasit pramatia aia de l-ai dat afara cu bulendrele in brate??? Bine ca ai scăpat repede de el. In rest mare dreptate mai ai si de data asta. Ca si nume de firma la gândeam la ” Ciupercuta fermecata”.:))))) ce zici, merge? ?

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Cristinica, imi place “Ciupercuta fermecata” :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 13. Ia sa puneti un poster cu Raquel Welch desupra patului, sa vedeti atunci performanta !

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Faiantaru’, acu’ nu te supara pe mine da’ moneda asta are doua fete… poti sa ceri ce vrei tu atata timp cat esti sigur ca ce oferi e pe masura 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @ Cristina
   Oh, da, tu pari foarte sigura pe tine, crede-ma !

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 14. Eu nu ştiu unde a fost făcut studiul ăla cu procentele, dar înclin să cred că în zonele pe unde cultura e doar cea de pe cîmp, lumea nici n-a auzit de “orgasm”. Şi-apoi te miri, ca femeie, de procentul mic al reuşitei, deşi chiar ele dau cu piciorul. Am să las asta aici de paregzamplu:
  https://www.youtube.com/watch?v=0amALI8GAFY

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 15. Vorbesc din experienta personala: la primul contact cu o femeie nu “duc” la mai mult de 1 minut indiferent de femeie, stare fizica, ora din zi, etc. Dar, dupa 15 minute sunt ca nou, iar de data asta chiar mere cum trebe. Singura data cand am avut un esec,sa zic asa, a fost atunci cand am cunoscut o domnita tareeeeee buna, dar a considerat dumneaei sa ne fu*tem spre 4 dimineata… Dupa o noapte intreaga de saruturi, mangaieli si ce mai vreti voi… Preludiu, da, ok, dar mai scurtut, nu?
  Foarte buna postarea, bv!!!???

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Iulian, 100 de puncte pentru sinceritate! :)) si da, evident, nici un preludiu cat toata noaptea nu e interesant…poa’ sa fie trailerul cat de misto dar la un moment dat tot te plictisesti daca nu vezi si filmul :))

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • Mulțumesc Cristina! Am uitat să precizez: mă ofer voluntar! Doar că prima nu se pune, ok?? ( nu am citit toate răspunsurile să văd de s-a mai oferit careva…☺)

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Iulian: tu esti primul voluntar 🙂 si sa stii ca si eu am considerat mereu ca “prima data e de sacrificiu”, nu tre’ sa te iei dupa ea :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Cum pot vb cu tine? Un mail, fb, ceva… Mihai, puțin ajutor se poate?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Iulian, man, nu mă pot băga. În chestia asta ești pe cont propriu. 😛

 16. Cristina, cum ar fi sa vezi de-acum toti barbatii umbland cu o ciuperca minune ascunsa blat.Si daca preludiul ala si-asa obositor pentru ei, nu iese, zbang sa-i arda cu ea peste bot, de cate ori vrea doamna orgasm :))))

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • @Dede Cati, deja ma gandesc si la produse derivate: parfum pentru barbati cu extract de ciuperca, prajiturele care te fericesc cand le mananci, pastile de “calmare” cand e femeia stresata… tu iti dai seama ce usor va fi atunci pentru un barbat sa isi tina femeia mereu in toane bune?! :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 17. Băăăăăi fraților, am trăit s-o citesc și pe asta…auzi la unul…@inghinal71, parcă…(scuze, dacă nu am reținut numele corect, dar, mă căcam pe mine de râs și e posibil să fi greșit)….auzi la el ”100% din femeile cu care am fost au avut orgasm”…dragul meu…eu mi-am promis să nu jgnesc pe nimeni și mă țin de cuvânt…să știi că și eu am satifăcut toate actrițele porno din filmele XXX de care sunt addicted…pe ce facem pariu că, dacă dai mâna cu mine mă zgârie bătăturile din palma ta….îmi place modul în care ne demonstrezi cât de frustrat ești…să știi că eu sunt și psiholog…dacă vrei, primele 20 de ședințe sunt gratuit…restul de 50 (suficiente să poți trece peste CÂTEVA din ele…ei, altă poveste)

  prietene, mă înclin în fața ta, ca un guru (nu curu) ce ești…poate ne înveți și pe noi, profanii, cum să facem să satisfacem 100% din femeile cu care facem dragoste….serios, te rugăăăăm cu palmele împreunate…

  EU vin aici și spun că 110% din femeile cu care m-am culcat au avut orgasm…multe îmi suneau că sunt un animal (taur comunal)….:)) vă rog să mă iertați, nu pot continua…am lacrimi în ochi…în sfârșit, am găsit un GURU…

  Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 0

  • 100%? Asta spune tot despre domnul ăla. Probabil au fost satisfăcute de faptul ca perna a oprit sforăitul.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @lara….you’re a baaad girl….I LIKE IT

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • 100%? Probabil vorbește despre faptul ca perna îndesat în fața lui i-a oprit sforăitul.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Sorine, a iesit la iveala “bestia” din tine :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Cristina …inca nu….bestia sta ascunsă bine….iese doar în așternuturi de mătase. ….☺☺☺☺

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @SorinB, dar doar DUPA preludiu,da? :p

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 18. Românii sunt puritani, acum mi-e destul de greu sa înțeleg de ce, mai ales că există acces la informație și schimb de opinii deschis, fără nimic care sa inhibe. Discuții cât se poate de normale. A rămas tara asta și deși e o extrapolare puțin forțată, nu o să se schimbe mai nimic până nu e depășită.
  Românii au o chestie ciudată. Se simt violați fintr-o simplant discuție, cât se poate de civilizata și realistă, sau au senzația că li se reproșează ca ar fi violatori . E o stare națională.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 19. Eu sunt căsătorită cu cel mai misogin exemplar posibil. Și ăsta a fost norocul meu. Altfel nu depășeam niciodată stadiul de amoeba cu sex epilat și parfumat dar total nefuncțional. Aia e, recunosc!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 2

  • Si mai ceva. Un barbat care nu e misogin, nu este absolut delic atractiv.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

  • @Lita, elaboreaza nitel ca nu pricep

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • E simplu. Misoginul știe sa facă diferența între o femeie și un surogat de femeie si nu ezita sa își spună părerea. La fel cum noi o facem atunci când e vorba despre bărbați.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

  • Un misogin e un barbat care știe ce vrea, așa cum orice femeie ar trebui sa știe ce vrea. Și o spune deschis, simplu. Mie mi se pare cel mai cinstit așa și chiar definiția misoginului îmi pare exagerată. Pentru ca el nu urăște femeia, urăște tocmai ceea ce nu este o femeie, ceea ce nu e femeie cu adevărat. El comunică și asta mi se pare formidabil. E genul de barbat care te face sa ai încredere în tine, să înțelegi că poți orice Îți dorești.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • *că poți realiza. Te motivează.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • Nu intervin așa de mult în discuții niciodată, dar de la Misoginul meu am ințeles că trebuie să știu ce vreau, ce îmi place, ca trebuie sa mă simt bine în pielea și hainele mele, ca nu e un moft faptul ca am nevoie sa mă răsfăț. Că ceea ce înțeleg ține de filtrele mele.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • Dacă tot ai vrut sa élaborez, mă așteptam la o reacție din partea ta 🙂
   Dar poate și asta e o reacție.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • Tu ai ales varianta livresca a definiției. Clar nu ai fi avut cum să cunoști nici un misogin real, conform definiției ăsteia, pentru ca probabil s-ar fi zidit intr-o peșteră numai ca să nu mai vadă femei. Celelalte variante indică un caracter antisocial. Ceea ce e iar contrazis de însuși faptul ca dai mai mereu peste personaje care atacă idei și aspecte care pornesc de la discuții sau idei emise/inițiate de femei. În concluzie, misoginii exista doar în teorie,on practică ei sunt niște iubareti care caută ideea de femeie deja conturată în cortexul lor. Și în general au un simt al umorului peste medie.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 2

  • @Lita, ce spui tu are sens. da’ ma deruteaza utilizarea cuvantului “misogin”. conform uzantelor (si dexului) un misogin e un barbat care uraste femeile. TOATE femeile. eu stiu ce zici tu acolo, dar cred ca tre’ sa gasesti un alt cuvant sa-l descrii 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • Conform dex-ului, 90% din ceea ce povestim cu patos nu exista sau e incorect definit. Dex-ul e doar o referință, nu o instanță supremă, altfel erau mulți după gratii.
   Înțeleg că e out of topic și total lipsit de giumbușlucuri, așa că îți dau dreptate, nu e nimic de discutat.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 2

  • @Lita, nu e out of topic deloc. si apreciez si iti multumesc ca ti-ai luat timpul sa detaliezi. si mi-ai dat si o lectie vis-a-vis de comunicare, lectie pe care o stiam dar cred ca trebuia sa imi dai un reminder: ca nu tre’ sa judeci ce zic oamenii dupa cuvintele pe care le folosesc, ci dupa mesajul din spatele randurilor si dupa sentimentul pe care incearca sa-l transmita. multumesc inca o data! 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Cristina, serios acum! Scuze tre’ să-mi cer eu pentru că am insistat aiurea. Nu știu ce m-a apucat :)))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Lita, noi sa fim sanatoase… restul e cancan :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 20. @Cristina….fără preludiu, viața e trista….e super când femeia începe sa respire greu și își mai înfige și ghetuțele. …..mmmmm….☺☺☺☺☺ și. …După ce începe. ..sa o mai ții puțin. …asa, de-al dracului…..

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 21. Măi, eu recunosc…am dat de un tip din ăsta „obosit“. A terminat primul, apoi a spus că a avut o zi grea. Nu era prima dată, așa că a doua zi, la micul dejun, l.am anunțat politicos că e ultima dată când ne vedem. Foarte teatral, s.a ridicat de la masă spunând că nu mai pup eu vreodată sex de calitate.

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @Cătălina, ahahahaha. Şi? Ai mai pupat?

  • @Mihai….fără innuend-uri și double meningita. …te rog frumos….

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Ohohoho. Eu să fiu sănătoasă și să le pot duce. :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Cătălina, mai dă, dom’le, și la alții. :)))))

  • Sex de calitate indoielnică ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @catalina, l-ai anuntat politicos zici? :)))))). Esti o adevarata doamna!

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Nu era cazul să mă isterizez. Dar întreaga fază de la micul dejun a fost…de filmat. :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Ar fi trebuit să-ncerci și înainte de micul dejun, că doar era odihnit, și după aia să-i dai fatala (dacă mai era nevoie). Zic.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 22. Poate dacă adăuga și desene … Dar așa, mă tem că multe aspecte vor rămâne tot neînțelese.?

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @simona, hai tu cu desenele si graficele 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 23. Fain articol. 🙂 Instructiv. 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 24. Mi-a plăcut articolul!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 25. Dacă sexul începe în creier de ce folosoți expresia ” nu-mi mai f**e creierii” când începem de acolo? ?

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 26. Din nou sunt fericita.La mine orgasmul nu depinde de partener,de lungime,de latime etc.Depinde doar de ceea ce vreau eu sa se petreaca in capsorul meu in momentul in care imi doresc un orgasm.Am stat singura multa vreme si am experimentat.Iar printre experimente,pentru ca intr-o seara aveam chef, dar eram prea obosita pentru a mai apela la atingeri,prietenul din dulap etc am inchis frumos ochii si am lasat gandul sa zburde.Nu ma asteptam la asa final fericit,dar acesta s-a produs fara ca eu sa misc un deget.Deci se poate si asa.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 27. Foarte multe femei nu au orgasm in timpul actului.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 28. Au trecut vreo 2 ani de la postare, dar eu acum am dat de ea, asa ca voi risca o intrebare, poate se gaseste careva sa si raspunda.
  Cum puii mei sunt pacaliti atatia barbati de mimarea de orgasm?? Cred ca singurii care pot fi pacaliti sunt:
  1. Cei care nu au simtit in viata lor un orgasm pe propriul „instrument”
  2. Cei care au de-a face cu yogine care-si controleaza toti muschii corpului la perfectie.
  De ce spun asta? Pentru ca vaginul are muschi multi (si puternici chiar :P) care se contracta automat si involuntar la orgasm. Nu e doar cu tipete, gafaieli si alte mascari care pot fi mimate.
  Deci fie masculii respectivi nu pot recunoaste semnele unui orgasm, fie femeia aia e atata de dedicata in a pacali specimenul si a-i hrani orgoliul incat mimeaza toate ingredientele necesare…(de ce s-ar obosi nu pot intelege, dar..fie)

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Păi e simplu: majoritatea nici macar nu se întreabă dacă așa „arată” un orgasm iar restul care știu cum „se simte” orgasmul n-or sta concentrați cu degetul in vagin să simtă contracțiile. Pentru că nu la toate femeile și nu de fiecare dată sunt la fel de puternice, asta e clar.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 29. Cristina, i love you..te propun presedinta Centrului Femeilor cu drept de orgasm..( hmm, dc nu suna bine, schimbam cuvintele)

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.