După cum vă spuneam ieri, azi avem continuarea la textul Cristinei. Hai să vedem ce urzeli a mai pus la cale.

………………………………………………………………………………….

Strategia ”Untouchable” (difficulty level 4)

Pasul 1: Exersează în oglindă până îți iese perfect o privire ușor arogantă. Combinația perfectă între încredere supremă în tine, constiența importanței propriei persoane și plictis. Plus un strop de sictir.

Pasul 2: Îmbracă-te sexy dar stilat, machiază-te, aranjează-te și mergi într-un club/bar mai de Doamne-ajută. Sau măcar mai de fițe.

Pasul 3: Ar fi bine să ai o masă rezervată, nu să te inghesui laolaltă cu pulimea. Dacă nu ai, atunci pândește un scaun la bar și nu te mai da dusă de acolo. Trebuie să fii vizibilă!

Pasul 4: Ia-ți o băutura simplă și elegantă: un pahar de vin, șampanie sau, pentru un strop de personalitate, un pahar de whisky. Fără cocktail-uri colorate cu umbreluțe și paie, alea-s pentru începătoare.

Pasul 5: Afișează expresia pe care ai exersat-o acasă. Amintește-ți, tu le faci un favor tuturor celor prezenți prin faptul că ești acolo! Soarbe încet din băutură și survolează mulțimea cu privirea, fără să te oprești vizibil asupra cuiva anume (evident că tu deja ai ”ochit” măcar unul sau doi potențiali dar nu le dai și lor de înțeles asta!)

Pasul 6: Așteaptă să îți pice ”victima” în plasă. Când ți-ai terminat băutura, nu te grăbi să îți comanzi încă una! Uită-te în mod evident spre barman și spre paharul gol dar nu suficient de evident încât să te chiar servească. Lasă-i timp ”victimei” să ajungă lângă tine și să îți facă el favorul ăsta. Acceptă băutura fără să fii exagerat de entuziastă și lasă-l pe el să înceapă conversația. Vorbește cu omul, nu lăsa conversația să lâncezească dar nici nu te agita prea tare. Fii neimpresionabilă!

Pasul 7: Foarte important: nu bate tu nici un à-propos cu substrat erotic, că n-ai ieșit în oraș ca să te f*ți, ci ca să îți alungi plictiseala cauzată de rutina existenței!

Pasul 8: La un moment dat, tot se va plictisi junele de conversație profundă și va încerca să se ducă spre subiecte mai… ațâțătoare. Zâmbește-i misterios ca să îl încurajezi, dar nu intra în jocul lui. Asta îl va face să se strofoace mai tare, să vină cu replici mai inteligente, da’ de iese totuși ceva. Angrenează-te încet în joc, zâmbește-i, dă-i replici bune. Nu exagera. Încă ești inabordabilă, dar începi să te înmoi.

Lovitura de maestru: așteaptă o replică bună de-a lui si izbucnește în râs! Da un râs din ăla sănătos și din toată inima, cum știe să râdă o femeie când e fericită (dacă nu știi cum, exersează în oglindă la pasul 1). Și apoi spune-i că de mult nu te-a mai făcut cineva să râzi așa de bine!

Pasul 9: N-ar trebui să mai dureze mult până când junele (orbit de succesul faptului că a ”reușit” să impresioneze o inabordabilă) te invită undeva. Acceptă doar să te conducă până acasă într-o prima fază, și apoi improvizează de acolo.

Disclaimer: Strategia asta funcționează doar dacă ești genul ăla de femeie atât de atrăgătoare încât roiesc bărbații în jurul tău și nu îi descurajează faptul că pari inabordabilă. De fapt, dacă ești genul ăla de femeie, probabil că nu ai nevoie de strategia asta. Dacă nu ești genul ăla, aplic-o pe riscul tău. Tipii din jurul tău s-ar putea să decidă din prima că șansele să plece cu tine acasă în seara aia sunt nule și să se orienteze la o ”pradă” mai ușoară.

Strategia ”Decât să mă duc singură acasă, mai bine mai stau nițel” (difficulty level 1)

Asta nici nu prea poți să zici că e strategie. E momentul ăla în care toată lumea s-a cuplat cu toată lumea și au mai rămas prin bar doar tipii și tipele care n-au reușit să agațe nimic din ce-și doreau așa că se mulțumesc cu ce rămâne. Dacă ai ajuns la faza asta, întreabă-te dacă chiar vrei să faci pasul ăsta.

Dacă da, ia-l pe unul oarecare de mânuță și zi-i ”Hai”. În stadiul ăsta, that’s all it takes. Du-l acasă, fă-ți treaba, cheamă-i un taxi, culcă-te, uită.

Disclaimer: Cantitatea de alcool ingerată este invers proporțională cu nivelul de detaliu pe care ți-l vei aminti a doua zi. Deci… bagă mare!

Strategia ”Nici o strategie” (difficulty level 0)

Să mai explic?

Disclaimer: Probabil că asta e cea mai mișto ”strategie”, cu condiția să fii spontană, să nu fii competitivă și să îți dai voie să te distrezi pe parcurs. 🙂

sursa foto