6,866 cititori

Și femeile spun minciuni pentru sex (prima parte)

Mi-am dat seama că sunt un dulce naiv. După articolul ăsta, am primit un email care m-a lămurit cum stau lucrurile cu adevărat și că degeaba încercăm noi, bărbații, să ne dăm mari vrăjitori și cuceritori. Tot ele, reprezentantele sexului frumos (iar era să greșesc și să scriu “slab”) sunt cele care fac selecția, după cum vrea mușchiul domniilor lor. Dacă nu credeți, aveți mai jos prima parte dintr-un text trimis de una dintre cititoarele acestui blog, pe numele ei de scenă Cristina. Mâine băgam și partea a doua, că mi-am zis să nu vă șochez cu prea multă informație dintr-o dată. Gata, acum luați de vedeți cum stau lucrurile.

………………………………………………………………………………………

Ca femeie “emancipată, progresistă și libertină“ ce sunt, am avut parte de-o mulțime de experiențe din astea cu agățat în care s-au facut ei de cacao dar și o grămadă în care m-am facut eu de minune. Unul dintre cele mai jenante momente, din cea de-a doua categorie, mă implică pe mine umblând din bar în bar la 7.00 dimineața, moartă de somn, cu un tip pe care îl cunoscusem în seara respectivă și pe care nu știam cum să îl bag mai repede în pat, să-mi satisfac și eu modestele nevoi fiziologice. Dar tipul tot întârzia să acționeze, pentru că… de abia sosise în Cluj, după nu știu câți ani, și avea de salutat o grămadă de prieteni. După vreo cinci bodegi, m-am plictisit și am plecat acasă, cu toți dracii după mine. Și nici n-am mai reușit să adorm multă vreme, de nervi. Nici sex, nici somn, nici calm, nici nimic. Pe de alta parte, dacă mergea treaba ca unsă, probabil nu mă mai gândeam la el acum. Deci, salut Ștefan, pe unde-oi fi, probabil că te voi ține minte toată viața, naiba să te ia, că tare frumușel erai!

Dar să revenim la subiectul discuției, adică minciunile si micile ”piese de teatru” pe care le regizăm noi când vrem sex. Din câte am observat și experimentat (vinovată!), există mai multe roluri pe care le jucăm, în funcție de personalitate, de tupeu și de cât de tare ”ne mănâncă”. 😀

Strategia ”Easy” (difficulty level 2)

Pasul 1: Îmbracă-te slutty, machiază-te așijderea, aranjează-te și mergi în club/bar/bodegă.

Pasul 2: Poziționează-te strategic la bar sau undeva de unde să fii cât mai vizibilă. Ia-ți un cocktail și joacă-te cu paiul, privind lascivo-ludic în jur. Menține câteva secunde contactul vizual dacă vezi ceva ce îți place.

Pasul 3: Publicul țintă ar trebui deja să se apropie, încurajat de vestimentația ta și de privirile tale jucăușe. Acceptă oferta de băutură (neapărat ceva ce se bea cu paiul!) de la cel care îți place cât de cât și fă un pic de conversație cu dublu sens dacă poți. Dacă nu vă auziți, transmite-i din priviri în timp ce continui sa plimbi paiul cu limba prin pahar.

Pasul 4: E timpul pentru un pic de acțiune! Trage-l după tine pe ringul de dans și rupe-te în figuri! Cu cât mai mult contact fizic, cu atât mai bine. Apleacă-te, mângâie-te, învârte-te, lasă-l să te admire din toate unghiurile, înnebunește-l din mișcări!

Pasul 5: Dacă la pasul ăsta nu te ia de mână și nu-ți urlă vreo invitație în ureche, las-o moartă și treci la următorul. Avantajul strategiei ăsteia e că merge repede, nu ți-a ieșit cu primul, treci repede la următorul, că până la urmă tot iese ceva. În plus, pe măsură ce trece timpul, lumea se îmbată din ce în ce mai tare și ai șanse mai mari.

Pasul 6: După ce ai primit invitația, luați frumușel un taxi și mergeți în cuibușorul de nebunii.

Disclaimer: Strategia asta e foarte evidentă, așa că nu te aștepta la tipi care să plăteasca taxiul, care să ajute să termini tu prima (sau măcar să te întrebe dacă ai terminat), ori care să aibă bunul simț să își ducă prezervativul la coșul de gunoi. O aplici pe riscul tău, sunt șanse mari să îți pară rău după aia.

Strategia ”Naiva beată” (difficulty level 3)

Pasul 1: Îmbracă-te de o ieșire de seară (nu slutty!), machiază-te, aranjează-te și mergi în club/bar/bodegă, undeva unde se dansează. De preferință unul unde fetele au intrare gratis. Nu la concerte, că lumea de obicei vine să vadă concertul și nu o să ai ”public” decât după ce se termină.

Pasul 2: Bea câteva shoturi să te încălzești și apoi treci pe apă, limonadă, cico etc. Dacă te întreabă vreun tip, zici că bei cocktail-uri, nu știe el din ochi să facă diferența dintre o Cola și un Cuba Libre. Și probabil că nici nu-l interesează.

Pasul 3: Începi să dansezi. Singură, cu prietenele, nu contează. Ăsta e pasul în care începi să-ți evaluezi ”publicul” și vezi cine te urmărește din priviri. Nu vezi nimic să-ți placă? Nu dispera, noaptea e tânără. Mută-te mai încolo, vezi ce (și cine) mai e pe la bar, du-te până la baie. Până te întorci, se mai mișcă lumea. Repetă pasul ăsta până vezi ceva ce-ți place.

Pasul 4: Începi să dansezi mai cu zvâc, ocupă mai mult spațiu, mișcă ce ai tu mai frumos, eventual cântă deodată cu melodia ce se aude. Nu contează că nu ai voce și așa nu te aude nimeni. Râzi cu gura până la urechi! Dar nu la modul ”clovnul ucigaș în serie” ci la modul ”ahh, ce bine mă simt, inhibițiile mele se duc pe apa Sâmbetei cu fiecare înghițitură de alcool pe care o beau”. Deja la pasul ăsta, ”victimele” ar trebui să înceapă să se apropie și să încerce să a) intre în vorbă cu tine sau b) să danseze cu/pe lângă/pe sub tine.

Pasul 5: Alege unul dintre tipi și începi să dansezi cu el. Evident, cu mișcări din ce în ce mai lascive și/sau jucăușe. Bonus, fetele cu părul lung pot face o mișcare din aia cu dat părul peste cap gen Baywatch. Grijă doar să nu te și îl accidentezi în timp ce faci asta. Daca e din ăla care vrea să vorbească, lasă-l să îți urle în ureche orice încearca să îți comunice și dă din cap aprobator la orice zice. Eventual urlă-i și tu ceva înapoi și apoi zâmbește-i. În stadiul ăsta chiar nu contează ce zici.

Pasul 6: După ce v-ați zbânțuit o vreme, asează-te undeva și prefă-te ca ți-e cald/ai obosit/te-ai îmbătat/te dor picioarele de la tocuri. Junele ar trebui să te urmeze și eventual să se ofere să îți aducă un pahar cu apă, să te răcorească făcându-ți vânt, să te însoțească până afară sau să-ți facă un masaj la picioare. Lasă-l să îți facă favorul și mulțumește-i din priviri sau din gesturi. Dar exagerat! Pentru că, să nu uităm, toate inhibițiile tale s-au dus pe apa Sâmbetei!

Pasul 7: La pasul ăsta, dacă tânărul fante e dezghețat, ar trebui să se ofere deja să te conducă acasă sau să te ia la el. Dacă nu o face, roagă-l tu! ”Știi, cred că am băut un pic cam mult în seara asta, de obicei nu fac asta, așa că te-ai supăra sa mă conduci până acasă?” Sprijină-te de el până la taxi, nu te da de gol tocmai la final!

Pasul 8: … Mai e nevoie? 😀

Disclaimer: Nu depăși limitele scenariului și nu te îmbăta pe bune. Altfel o să te trezești cu o durere de cap, machiajul întins, un tip lângă tine-n pat pe care nu știi de unde să îl iei sau cum să-l trimiți mai repede acasă și te apuci să cauți frenetic pe sub pat, rugându-te ca, deși beată, să fi fost totuși suficient de deșteaptă încât să-l pui să folosească un prezervativ.

Asta e din auzite, ca eu nu ma îmbăt niciodată. Parol!

mihai_vasilescu_femei_minciuni

sursa foto

146 de păreri la “Și femeile spun minciuni pentru sex (prima parte)

 1. Nu știu ce-o fi în capu’ bărbaților că mari vrăjitori sau cuceritori nu sunt…Și mai fac și o grămadă de nazuri. Treaba lor…

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 2. hm…interesant, doar ca mi-ar fi asa o lene sa aplic chestiile astea 😀

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @nagaq, domne, sunt oameni și oameni. 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @nagaq. …Dacă ești chiar tu în fotografie, nu ai nevoie de niciun scenariu….putini sunt bărbații în stare sa Îți reziste ???

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @SorinB, awwwwww, cum a fost asta! Sweeeeeeet! Sorine, ești pus pe fapte mari. 😀

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • Mihai , eu il propun pe SorinB drept DonJuan-ul blogului ? Că văd că stă bine la capitolul vrăjeală ?

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 0

  • @Florin, frate, omul dă o fugă acasă zilele astea și cred că vrea să plece înapoi însurat. Eventual cu un mic harem, dacă se poate. :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Mihai…Am fost sincer. Atât. În plus…sunt barbatul unei singure femei

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @SorinB, de-aia a și fost drăguț ce-ai zis. Oricum, cred că @nagaq se adună de pe jos acum.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • SorinB…evident ca eu sunt in fotografie 😉 @Mihai poate sa-ti confirme 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @nagaq, awwwww… Love is in the air. :))))))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @nagaq…îmi cer scuze, nu știam și nu am vrut sa mă fac de ras. Acum, trebuie sa mărturisesc …. Te-am inclus în categoria de muze. Sper sa nu te deranjeze asta …. felicitările mele….

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Sorinb, vezi că până una-alta, îi tot greșesți numele și trebuie să corectez eu. Tu scrii “nasdaq” și pe ea o cheamă “nagaq” :)))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 3. “Noaptea e tânără”!
  Pentru toate celelalte cuvinte există ”MasterCard”! Nu de alta, da` la 46 ani nu mă mai primește-n cluburi nimeni! 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • @VictorR, ai încercat tu și nu te-au primit? 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @VictorR: te primeste, stai linistit. si ai ocazia sa vezi totul cu ochii tai 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Sărut-mâna! Atunci hai s-o dăm p-aia dreaptă, nemințită 😛 : ei mă primesc, da` ”doamna VictorR” (cum zice Mihai) credeți că mă lasă? 😀
   Oricum fain scris!

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Multumesc VictorR! In ceea ce-o priveste pe doamna, cateodata nu tre’ sa stie tot consortul/consoarta. Io sa te invat? 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 5

  • Valabil si pentru femei 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Hahaha, nu ai auzit de “batranelul de discoteca” 😛 …”ce, bani tai nu merge?” 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 4. Asa ceva…

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 5. N-ar zice una : “Ne f*utem sau ne mai prostim?”/numa’ teatru, s-apoi când ii spui ulterior că stagiunea s-a-ncheiat “că-s insurat puțin…” te înjură cu patimă.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Batranu’: stii de ce n-ar zice? ca daca zice, vede cum in fata ei macho man-ul se transforma in iepuras fricos, ca nu-i convine sa fie in pozitia de “vanat” :))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 3

  • Ăstea-s mituri.Io-n secunda doi îs în chiloti ca să ne anihilăm reciproc.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • toate-s mituri pana la proba contrarie :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • Nah, de obicei nu ne sperie ideea de fu**t. Ne sperie ideea ca poate luam dracului acasa vreo nebuna de ne vedem la stirile de la ora 5 peste o saptamana doua :)). Daca erati si voi mai open si lasati moale teatrul asta Hollywoodian nu ne ne-am panica la o invitatie directa. Dar cu voi e gen ma scarpi. La urechea dreapta cu piciorul stang… Niciodata usor… :))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Catalin, ai si tu dreptate. pana la urma cred ca tre’ sa “simti” cu cine vorbesti si te adaptezi. nu toti barbatii-s iepurasi si nu toate femeile nu-s nebune 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

  • @Bătrânu’, huooooo! Unde ar mai fi farmecul dacă ar zice așa ceva? 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Pai Mihai, mai obosim si noi uneori. Parca sa sari mereu prin cercuri pt o buca care nici nu stii ce gust are… Ar fi frumos uneori sa lasi si ele mai moale tragicomedia si sa dea buci… Cartile pe fata. :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Catalin, dom’le, vorbește pentru tine. Eu nu obosesc niciodată. Ca să fie clar. 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Mihai, pai tu ai ceva ani de casnicie… Esti antrenat :)) Noi astia mai tineri inca nunavem atat antrenament.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Catalin, ah, ce era să-ți răspund și nu pot. 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Scrie-mi in privat pe fb:))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • ba sa stim si noi! ce-i cu secretomania asta? :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Pai nu vezi ca se rusineaza ca vrigina la… Cules de mure prin padure. Sau ii e teama sa nu citeasca doamna Vasilescu ceva compromitator:))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Catalin, dom’le, unele chestii trebuie să rămână nespuse. Eu într-o viată anterioară am fost un gentleman. Acum doar din întâmplare m-am reîncarnat în porc.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • In viata asta ai avut nesansa sa te reincarnezi in Romania :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Catalin, parcă mai conta. Porcul e porc oriunde.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Odată m-o prins o tipă, foarte directă și cam nimfomană, care mi-o zis pe față că pe ea tre’ s-o f*t mult și cum zice ea.Băi, când și-o terminat aia mendrele cu mne, io de abia mai făceam doi pași așe-mi tremurau picioarele de stors de vlagă ce eram.Pot să-ti zic cu mâna pe inimă ca a fost printre cele mai fermecătoare femei ce le-am întâlnit eu.Prefer directă.Ori la bal ori la spital.

   Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 0

  • @Bătrânu’, boss, de câte ori în viață ți se întâmplă asta ca să poți să generalizezi? Păi vezi.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Nu zici tu din prima? Ca sa fie clar si frumos? Ca daca e “scris in stele sa fie”…textilele sunt ultima problema!

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. Tot circul asta ca sa ajungi sa afli o noua interpretare a naturii pentru “mica” si o noua grandioasa punere in opera a ” sex absolut jenant” a tagmei masculine?!??
  Neeeahhh, avem net, male escort, recomandari si site-uri cu poze. Ca sa nu mai vorbesc despre senzatii…aia in timp CE si aia cand ii dai pliculetul 😉

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Alina, tre’ să ne povestești despre chestia asta cu pliculețul. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Uite unde era gheisa… Stati linistite ca nici voi nu sunteti sexperte… 🙂 Mai ales cele care se lauda, alea au “meniul” cel mai subtire si deloc consistent. Iti promite ceafa de vita in sos de vin rosu cu gorgonzola servita pe un pat de cartofi natur si vine cu hanburger de la MC… La sfarsit te mai si intreaba: Ti-a placut? Eh teatru adevarat sta in raspunsul nostru :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Catalin, dragul meu, gheisa este despre altceva;) si daca astepti ceafa de Vita PE Pat de cartofi, de CE visezi la trufe si Manciuria?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @”Alina”, niciodata n-am avut tupeul sa incerc male escort. mi-e tare frica de dezamagire 🙂 haaaaai, povesteste-ne, te roooooog!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Cristina, scrie- mi in privat si NU vei Fi dezamagita!:)))
   Nu, nu pot sa povestesc asa ceva aici…in Romania exista legi CE pedepsesc chestiile alea!;)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Alina, tu vorbești serios? Te pedepsește legea pentru că ai povestit la mine pe blog cum ți-ai comandat escortă? Fără dovezi, fără nimic, nu? Da’ poate nici n-ai comandat și doar te lauzi. Cum dovedesc ei asta? Hai, mă, ce naiba. Povestește liniștită dacă ai chef.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Alina, pai eu nu am zis la ce visez eu… Eu am zis doar cum faceti voi reclama comparativ cu oferta reala… :)) Geisha are traditional Japanese female entertainers who act as hostesses and whose skills include performing various arts such as classical music, dance, games and conversation, mainly to entertain male customers.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Catalin, Faceti? am avut placerea si nu mai retin eu? ;)))
   deeeeci, Google search & copy paste ne arata ca nu sex ul este activitatea gheisei, ori obiectul acestui post este tocmai sex-ul.
   nu, tu nu ai zis la ce visezi tu ai scris despre ce iti “promite” si iti da si mai putin. QED.
   cu placere

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • Alina, ce simte o femeie cand da pliculetul unui barbat? sau cum se simte ea? vrei sa ne povestesti?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 7. Și femeile se băteau cu pumnu-n piept că-s directe. Atâta scenariu pentru o bucată de cârnat. Și , câteodată , se mai aleg și cu tot porcul ?

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Florin, romanticule! :)))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Da , da ! Eu ! S-au dus dracu vremurile când trebuia să plmbi femeia prin parc , să o scoți la cofetărie , să o duci la film. Acum tot ce trebuie să faci e să te duci in club și să vezi care din doamne fac pașii de mai sus. De abia pe urmă scoți femeia in parc…film…cofetărie, restaurant….bla bla bla. Dacă iți mai trebuie ?

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Florin, și ce, mă, e rău? Se numește “progres” sau “evoluție”. :))))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Nu e rău deloc , Mihai. Mai scutești niște bani . Că sigur nu mai ajungi cu femeia la restaurant. Chiar e foarte ok ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Florin, acum mai vii de-acasă. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Si daca dupa zile, saptamani sau luni de scos prin restaurante, cofetarii, cinema etc. ajungeti in pat si e o dezamagire totala? Ce faci?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Florin: daca ziceai ca nu mai ajungi cu TOATE la restaurant, te aplaudam. dar asa, nu stiu daca sa rad sau sa plang.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Cristina , m-ai facut să râd. Mulțumesc. Cu toate?? Serios?????

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • sa iti fie de bine, Catalin :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Da ce ai cu mine? :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • scuze, am vrut sa zic Florin :)) da’ sa iti fie si tie de bine, oricum! ce naiba, sa ne fie de bine la toti :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Eu ma duc la munca.. Daca nu te cheama Bill Gates sau altii de teapa lui. Nu stiu cat de bine iti e la munca :)) ma rog eu am un job destul de simpatic nu pot sa ma vait prea tare dar nici uaor nu e.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Catalin, da’ ce ești dom’le așa de înverșunat? 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Instructor de patinaj:) Va astept pe la afi daca aveti chef de sporturi dastea extreme :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Catalin, ahahahahahaha, ce vrăjeală ai și tu în tine. Dac-o prind în afi, s-a lins pe bot de alte guest post-uri. Na! :)))))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Pai eu am facut invitatia tuturor Mihai. Ce ai cu fata? Nici nu stiu la care te referi :)) Si sunt om aproape insurat. Nu fac eu magii dastea.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Catalin, aaa, mă scuzi, credeam că ai luat-o pe urmele lui @SorinB. 😛
   Atunci să vină lumea la afi, dom’le, la patinaj. Acum e bine? 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Mihai, ma duc la afi sa ma invete Catalin sa patinez. fara sa stii tu :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Cristina, asta crezi tu. Dar eu știu tot! Muhahaha!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • Pai asa! Sa faca lumea sport. Sa se lase de tigari… :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Cristina eu clientii nu ii refuz. Mari mici fete baieti… Banu sa iasa :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 8. @Florin Ionita… mai bine nici ca ar fi putut sa o zica! BIG LIKE!

  Referitor la strategii, prea multa bataie de cap, cand pica, pica!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 9. Când vine vorba despre sex, toată lumea pare nemulțumită, soluția ar fi singur/ă sau fetele cu fetele și băieții cu băieții.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @Astae, na, nu mă pot eu puneîn calea dorințelor tale.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 10. Io am avut parte în veață de mai puțin secs decât aș fi vrut.
  Astea-s consecințele nasoale ale unei firi foarte directe – ori se sperie ei, ori te sperii tu!
  Partea bună-i atunci când găsești tipii (care-s rari și nu știi niciodată pe unde cresc) și încetezi să mai înjuri ca birjarul că ești cum ești.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Alina, noi, comunitatea acestui blog, putem să te ajutăm să recuperezi. Și suntem băieți deștepți și drăguți. 😀

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • Asta-i gluma mileniului ?????

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @The best, normal. Eu fac numai glume antologice.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Mihai, gluma ta cu comunitatea de băieți deștepți și drăguți e cea mai tare…Dar ai uitat să zici și de bun simț, puțin a lipsit să fii tu liderul comunității…

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Thebest, puțin, foarte puțin. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Na! Vezi cum frazele mele de agățat îs mai bune ca strategiile altora, măcar că te plictisești cetind la ele?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Alina, touche! :)))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 11. Pentru doamna/domnișoara Cristina….fain postul. Am luat notițe. Aștept continuarea mâine. Luni vin acasă și vreau sa am ce studia pe avion. După 6 luni de căldură, vin la răcoare. Un sfat. …doamnele/domnișoarele, va rog feriti-va de mine….mai ales ca acum știu și detaliile astea…. gataaaa, nu va mai merge. …

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • @SorinB: saru’mana, sper sa-ti placa si partea a doua la fel de mult 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @cristina eu sunt convins. În plus, în numele bărbaților, îmi scot pălăria în fata ta și iți Mulțumesc pentru inside informations…???

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 12. Dar…unde este ea care îl atrage pe el prin conversație abisală și umor rafinat ?
  M-aș amuza dar….ce nasol!!!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @simona, nu ți-ai băut cafeaua? Că nu înțeleg cum trece ironia pe lângă tine.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 13. @MihaiVasilescu, eu zic sa schimbi marca de cafea ca nu merge bine! eu spuneam ca exista legi ce pedepsesc ACTELE si FAPTELE ce se petrec cu un astfel de domn. Nu ca as pati eu ceva ca am solicitat.
  Cat despre “pliculet” ….

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Alina, exact, faptele, deci poți să povestesti liniștită aici.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 14. Hai maa.. Cum naiba sa faci deastea ca sa ti-o tragi? Ca femeie nu cred ca trebuie sa faci mare lucru daca vrei sex. Ajunge ca esti femeie si când iesi undeva daca esti singura si disponibila imposibil sa nu sara iepurele de undeva. ?

  Ps. Cristina stiu ca e un pamflet. Vreau doar sa ii “supăr” pe baieti.:))))

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • hai sa-i suparam, Cristinica! sa le facem viata mai interesanta :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Poate vă supar eu dacă mă enervați ?
   Ați uitat condiția cea mai importantă ca să vă iasă toate cele de mai sus. Femeia care pune in aplicare să nu fie mai urâtă ca ziua de muncă. Că altfel….poate să fie costumată și in costumul Evei , tot degeaba ???

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Florin, ne ne ne….nu poti sa ne superi tu pe noi! Tu nu vezi ce zen suntem azi?!

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Florin…Am leșinat la faza cu ziua de muncă. ….Ai un big like. …

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 15. nush ce sa zic dar mie nu mi-au ieșit strategiile astea. nu ca nu ar pica bărbații la ele dar nu aia pe care ii ochisem eu.
  acum, sunt mai plictisita de scenarii si o spun aprox direct. spun aprox pt ca inainte sa ii arunc propunerea stau puțin de vb cu el, sa ma asigur ca nu e vreun traficant de carne vie 😀

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Ana, știi că noi te iubim. Lași și tu un număr de telefon. 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Iar vrei un număr , Mihai? ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Florin, aoleu, cum îmi strici tu toate combinațiile. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • cand o sa ma plictisesc de viața mea trăită singura (fara partener) si fara obligații (legate de sexul opus), promit solemn ca las nr de telefon!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Ana, așa, așa. :))))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 16. @Cristina, bravo, amuzant si frumos scris articolul. Dar pe barbatii astia nu-i mai mutumeste nimic. Daca sari din prima in p*la, … ete-o domne si pe curva asta :)). Iar daca fluturi din gene, par, fustita, etc,etc….repede etichetata ca fandosita :))))).Bine nu spun ca ar refuza vreuna din categorii, doar ca sunt niste “iepurasi ” fricosi :)))). @Mihai, sa nu te prind ca spui ca eu sunt din alta oala :))))

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @Dede Cati: te iubesc, te scot la o cafea cu prima ocazie 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Uite unde era multumita:)) ai uitat ca “nu ai cu ce sa te imbraci” aproape zilnic, si asta cu sifonierul plin? Si nu spune ca tu nu faci dastea ca nu te cred.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Catalin, cu mine vorbesti ??? Pai cand eu faceam de-astea, tu te jucai cu galetusa si lopatica prin nisip :)). De ce nu recunoasteti ca sunteti cele mai naive persoane ???? Orice posesoare de sani si pixda, va poate invarti pe degete, cum vrea ea :)))). Nu inteleg faza cu sifonierul :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Dede , doar facem pe naivii.
   Fă-te frate cu dracul până treci puntea.
   Dacă voi aveți impresia ca suntem naivi….sunteți mai naive ca noi ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Florin: si noi facem pe “vânatele” :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Cand faceai tu d-astea de care? Sa stai juma de ora sa zici ca nu ai cu ce te imbraca in fata unui sifonier plin? Si nu, nu ma jucam cu galetusa. Eu eram deja gata, te asteptam in club sa te vad sorbind din pai ca dupa sa fiu fermecat… Dar pana sa ajungi m-am plictisit si am plecat acasa. Sifonierul era o metofora. Ma refeream la faptul ca nu sunteti usor de multumit. Nici macar voi nu va multumit pe voi. Noi ce sa facem in cazul asta? Sa cream miracole? :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Nuuu, Catalin! E suficient sa existati! Sunteti voi insiva un miracol!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @dede cati. ..corect spus…suntem atât de mici, neajutorați. …suntem ca niște cățeluși. …ne place sa fim hrăniți, plimbați, scărpinat pe burtica…

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @SorinB, să-ți bagi autocorrectoru’ ăla în fund! Lui @dede cati i-ai scris numele @dede câți. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 17. @nagaq…te rog sa mă ierti dacă am greșit numele tău. …emoțiile. …scuze

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @SorinB, n-a apucat să vadă. Corectam eu la timp. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @m8hai….multumesc

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @SorinB, cu plăcere S7rinB. :)))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 18. zic; zic ca nu m-am gandit niciodata ca e asa de al dracului de complicat!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @monica, acu’ nu trbuie s-o iei și tu așa add litteram. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • o iau, n-o iau…vremea trece! o sa ma gandesc bine la asta! 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @monica, ahahahaha. Bună, bună de tot asta. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Daca nu ajungi in club sorbind din pai clar n-o iei :)).

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Catalin, incep sa pricep unde greseam! Ma duc sa sorb ceva, asa… de amorul artei! 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 19. Boooon, Cristinicoooo bravo fataaaa? mă sperii gândindu-mă ce urmează! E ca un joc de strategie(să mor de nu m-a dus cu gândul la GTI sau NFS ?, un “scor” bun=satisfacție garantată?) bestiale explicațiile, scurt, la obiect, “băutură și …bărbați”??

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • GTA* si NFS nu sunt jocuri de strategie… Sunt chiar jocuri asa la modul no brainer. Pilot automat.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Catalin, nu fi rau, nu e chiar no brainer. noi, femeile, nu avem drifturile in sange ca voi; tre’ sa le exersam 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @kya, si mie-mi plac jocurile. inclusiv alea de pe calculator :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 20. Da va imaginati scenariu.
  Ea la bar imbracata sumar cu un pahar de ce o fi in mana.
  El o vede. Citise blogul asta cu cateva zile inainte. Stie ce are de facut. Se duce catre ea:
  – Buna, te vad imbracata sexy si ai o bautura in mana. Sa inteleg ca vrei sa te futi?
  Ea: – Oh la naiba! Cum de m-ai nimerit?!?!
  El: Eh am citit si eu undeva.
  Ee: La dracu cu cine da din casa!!! Hai sa mergem!

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • Pot sa corectez ultima replica?
   Ea: O, ce bine ca nu mai trebuie sa pierd timpul. Hai sa mergem!
   :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • Sau asa.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • N-ai venit sa patinezi:))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • De unde stii ca nu am venit? :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • Nu am vazut nici o fata cu o bautura in mana :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Nici cu un pai?! :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Nici macar… Sau te-ai dus la lego si ai uitat de patinaj? :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Iarta-ma, vin data viitoare, promit. Si imi aduc propriul pai! :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • Asa sa faci. Fara pai nu te primesc. Si sa fie verde.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • io cred ca te uitai dupa gagici care sa se miste cu zvac si nu m-ai fi vazut oricum :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Cand lucrez sunt atent doar la elevi 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 21. După ce i.am zis zâmbind că i.aș face niște chestii, am mers la mine. Au trecut câțiva ani de atunci, și în vară ne căsătorim. Știi ce zâmbet am avut atunci când m.a întrebat mă.sa cum ne.am cunoscut?

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 22. Foarte tare!! Astept continuarea, am impresia ca partea cea mai buna este la final :)) Totusi, cred ca uneori ne pierdem in prea multe detalii, este suficient sa spui: Vrei? Da. Atunci, hai :))

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Bun articol…..valabil pentru ieșirile in cluburi.Dar daca nu mergi in cluburi. ….si nu poti aplica tehnicile astea…cert e ca pe barbati ii sperie al dracu’ o femeie care stie ce vrea!!!!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Otilia ai dreptate; o sa ma gandesc si la un “manual” pentru alte locuri 🙂
   si-n ceea ce priveste al doilea punct, din nou, ai dreptate. de-aia ziceam si eu mai sus de transformarea macho man-ului in iepuras fricos 🙂 dar desigur, sa nu generalizam. daca avem suficienta rabdare, tre’ sa apara si exceptiile de la regula (sper!!!)

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Sunt sigură ca tehnicile tale functioneaza si in alte medii, adapatandu le la alte situatii si conjuncturi;)….dar asta cu iepurasii fricoși. …pe bune iepurasii sunt draguti si e oarecum în natura lor sa fie fricoși. Mai nou noi ca femei trebuie sa ne preocupam sa nu ii luam prea tare….ca fug mancand pamantul;))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 23. Catalina, DanaR: o sa va placa finalul 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 24. Pingback: mihai vasilescu blog | Și femeile spun minciuni pentru sex (partea a doua)

 25. Pingback: mihai vasilescu blog | Cel mai tare studiu despre orgasm ever!

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.