Anul trecut m-am bucurat ca un copil în momentul în care am fost confirmat ca blogger acreditat la Webstock. Credeam că, gata, a trecut și am bifat-o și pe asta. Să vezi drăcie, anul ăsta m-am bucurat la fel de tare. Şi trăiesc cu impresia că an de an voi primi vestea cu aceeaşi plăcere.

Dar marea şmecherie este alta. La Webstock 2014 nu cunoşteam mai mult de două-trei persoane de pe acolo. Şi era la lume, mamăăă, câţi se stânseseră. Iar eu încercam să-i identific rapid, din minte, după pozele de pe Facebook. Ştiţi voi, cam cum făcea robo-cop. Mă uitam la toată omenirea aia şi mă chinuiam să-mi dau seama care-i unul şi care-i altul. Mda, vă spun că nu functionează. Să mor eu dacă-am putut să recunosc pe cineva după sistemul ăsta.

Ei bine, anul ăsta s-a schimbat calimera. Cred că de data asta vor fi mai puţini cei pe care nu-i ştiu. Şi e mişto, frate, e super-tare că într-un an de zile am reuşit să cunosc atâţia oameni din industria asta. De-amu’, aştept să vină mai repede 2 octombrie ca să vad cu cine mă întâlnesc pe acolo.

Bun, mai există o trebușoară, care mi se pare foarte șmecheră. Webstock 2015 va fi prima ediție la care se va acorda premiul pentru Personalitatea Online a Anului. Va fi decernat persoanei care a avut o prezență majoră în mediul online și social media din România, indiferent de domeniul din care face parte, strict pe baza voturilor publicului. Deci, dacă aveți pe cineva în vizor, propunerile se strâng, până pe 30 august, aici.

După ce v-aţi hotărât la o personalitate online pe care vreți s-o vedeți luând premiul, poate v-ar interesa să se discute pe niște teme anume sau să vedeți vreun speaker preferat. Pe ambele le puteți propune aici și aici.

Ah, stați că eu zic de teme, speakeri, premii, dar am uitat să vă spun ce era mai important. Cred că ar fi indicat să vă și înscrieți, ca să fiți de față la toate astea. Iar asta o faceți accesând link-ul acesta.

Hai, că mai e un pic pâna pe 2 octombrie. Abia aștept să văd iar cea mai mare densitate de bloggeri pe metrul pătrat.

mihai_vasilescu_webstock