Fix acum un an pe vremea asta, am reînceput să scriu pe acest blog. Şi de atunci, aţi avut în fiecare zi cel puţin câte un articol care să vă însoţească la cafea. WordPress-ul zice că am publicat 460, iar totalul de pe blog a ajuns la 577. Sper să păstram bunul obicei si de aici înainte.

88 (optzecişiopt). Aceasta este media zilnică a celor care au intrat pe acest blog în luna Ianuarie a anului proaspăt încheiat. 365 de zile mai târziu suntem un pic mai mulţi. Luna Decembrie a avut câte 664 vizitatori unici pe zi. Habar nu am dacă este mult sau puţin, daca e bine sau rau. Cert este că am crescut. Şi vom mai creşte. Vă promit eu.

Acum vreau să vă mulţumesc tuturor. Şi celor care doar citiţi şi vă amuzaţi (sper) şi celor care obisnuiţi să comentaţi. Voi, cei care aveti cate ceva de spus, oferiţi interacţiune blogului si aţi făcut posibilă o chestie care m-a lăsat, zilele trecute, cu gura căscata. Adică asta:

mihai_vasilescu_zelist

Nu ar mai fi aşa multe de spus. Să avem un 2015 cu de toate, pe parcursul căruia eu voi încerca, după puteri, să vă binedispun.

Ah, ba da, ca să vă fac de lucru, v-am pus mai jos topul celor mai citite articole din anul care tocmai s-a încheiat:

Fa, Nuți, las-o în căcat de treaba!

Abecedarul groazei

Tony Poptămaș

Suntem prea săraci, ca să nu ne permitem sa parem bogați

Credulul optimist

Şi top 5 cele mai comentate:

Arunc-o pe ma-ta din creier!

Bărbații, eterni prunci neînțărcați

Mori mă, romanticule!

La ce-mi folosește Iohannis Președinte?

Vocea României

Plus cele trei care sunt preferatele mele:

Durul

Schimb avantajos

Unde nu e creier, vai de coaie

Hai că v-am dat de treabă. Să auzim de bine!  🙂