Am avut zilele trecute o revelație. N-am de ales, trebuie să v-o împărtășesc și vouă. Luați aminte și adăpați-vă din adânca mea înțelepciune, iar aceste cuvinte să le bateți în piatră pentru că vor dăinui peste veacuri:

Pe vremea mea ca să ajungi să faci sex cu o tipă, trebuia mai întâi să-i spui c-o iubești. Astăzi, în aceste vremuri de restriște, ca să poți să-i spui c-o iubești, trebuie mai întâi să faci sex cu ea.

După ce vă potoliți din aplauze, vă rog să nu-mi săriți în cap cu excepțiile. Da, și atunci și acum existau sau există gagici care nu se încadrează în șabloane, dar în procent covârșitor lucrurile stăteau exact așa cum le-am descris.

Pe-atunci trebuia să te chinui mult și bine ca să „execuți” fata. Întâlniri, cico, ieșit la o savarină (canci savarină, de unde, cofetăriile erau goale, ziceam și io așa), eventual să te prezinte lu’ mă-sa, ca să capete încredere. Și-alte d-astea care-ți făceau viața amară, în vreme ce tu trăiai cu speranța că până la urmă o s-o vezi îmbrăcată numa-n șosete și-n lănțucu’ de argint. Să vă mai povestesc că la mine în liceu se aflase că una se culcase cu ambii băieți care-i fuseseră prieteni (nu cu amândoi odată, la intervale de timp diferite) și din „curvă” n-o mai scotea nimeni?

În zilele noastre o „execuți” pe repede înainte și pe urmă mai vedeți voi cum stau lucrurile. Ce întâlniri, ce cico, ce frământări? Se trece direct la „savarină” (de, acum se găsesc pe toate drumurile). Ah, și nu pentru că s-au șmecherit din cale afară bărbații, nici pomeneală. Ci pentru așa vor ele! Dacă nu mă credeți, întrebați un prieten care se pricepe, așa am făcut și eu.

Și-acum apelez la voi, pentru că eu, în naivitatea mea, nu reușesc să-mi dau seama cum era mai bine. Înainte, când puteau să treacă și luni de zile până își făcea fata curaj să se joace de-a doctorul? Sau acum, când practic n-ai cum nici măcar să vorbești despre o relație până nu-i arăți fetei cum stă treaba cu pionierul și ecluza?

Da’ vă rog să-mi răspundeți cu simț de răspundere. Cu avantaje și dezavantaje, ca la carte. Ca să aibă și tineretul onanist studios ce învăța din acest articol deosebit de profund.

P.S. Fetelor, e clar că băieții vor răspunde toți că trăim vremuri de aur, așa că trebuie musai să ne împărtășiți din experiența voastră în acest domeniu, da? Anonim, dacă vă e frică, dar trebuie.

mihai_vasilescu_liceenii

sursa foto