Eu rămân stupefiat când văd atâta mârlănie, țopism, prostie, tupeu și nesimțire într-un singur om.

Auzisem doar vag de femeia asta, Cristina Șișcanu, și tot în urma unor scandaluri urmate de dramolete de genul celei de mai jos.

Că doar nu era să aud pentru c-a făcut ceva mișto și bun, se vede cu ochiul liber că femeia se hrănește cu scandal, doar pentru asta trăiește. E genul ăla care pe mine mă face să-mi fac cruce și să-i mulțumesc Bărbosului că m-a ferit de așa ceva. Mai bine o țin vitejește pe labă toată viața decât să știu că mă așteaptă așa ceva acasă.

Doamne apără și păzește, fraților!

Probabil c-ați văzut deja la zoso, dar dacă nu, aveți mai jos 15 minute sublime, în care o să simțiți cum vă crapă capul. La propriu. Videoul de mai jos este soluția ideală pentru cei cu tensiune prea mică. Aidepln. 🤷‍♂️

Și încă ceva. Doar parveniții cu caracter extrem de jegos (oare nu e pleonasm?) apelează la amenințarea „lasă că te fac eu celebru”. Doar aroganța combinată cu un IQ subunitar pot conduce la o replică de genul ăsta. Este nivelul următor de la „tu știi cine sunt eu?”. Cine plm ești tu de poți să generezi celebritatea altor oameni? O nesimțită cu aere de mare influensăr.

Credeți că De Niro sau Michael Jordan (am luat două exemple la întâmplare, primele care mi-au venit în minte) au amenințat vreodată pe cineva (eventual pe un polițist) că-l fac celebru?

Prieteni, de multă vreme n-am mai simțit combinația asta de silă cu tensiune crescută.

Fmm, viață!