Dacă ești genul care pleacă în vacanță cu mașina, atunci cu siguranță cred că te-ai întrebat cel puțin o dată cum o rezolvi dacă i se întâmplă ceva mașinii.

Și nu mă refer neapărat la accidente urâte sau defecțiuni majore, când e să-ți strici vacanța poți sa reușești și cu situații de genul:

👉 Alimentezi cu benzină în loc de motorină. Invers e mai greu, dar cu un pic de „noroc” cred că poți să reușești;

👉 Ai făcut pană și constați că rezerva e praf și ea;

👉 Ți s-a rupt o planetară pe Transfăgărășan;

👉 S-a stricat calculatorul de bord în Grecia;

👉 Ți-ai încuiat cheia în mașină în Bulgaria sau, mai rău, ai pierdut-o pe plajă;

Nu mai continui, deși aș putea s-o fac mult și bine. Toți știm că atunci când vorbim de condus, oricând se poate întâmpla ceva, iar când mergem în vacanțe ultimul lucru de care ai nevoie este să ți se întâmple ceva care să-ți facă praf și pulbere tot zenul. Plus, ce ziceam și mai sus, accidente sau alte situații urâte care sunt coșmarul oricui se urcă la volan.

Pentru toate, dar absolut toate, situațiile de genul ăsta aveți la îndemână Serviciul de Asistență Rutieră 9695.

Ai pățit necazul? Pui mâna pe telefon și suni la 021 9695 sau +4021 212 9695, iar oamenii de-acolo te vor ajuta.

Desigur, pentru a beneficia de ajutorul lor trebuie să ai și un abonament de tip card, iar eu o să vă las care sunt tipurile de abonament și cât costă:

Carduri de vacanță (valabile 15 zile)

➡️ Cardul Premium: 109 lei cu TVA inclus. Aici vezi tot ce îți oferă;

➡️ Cardul Standard Plus: 139 lei cu TVA inclus. Aici vezi tot ce îți oferă;

Carduri anuale

➡️ Cardul Bronze: 139 lei. Cardul este valabil 12 luni și prețul include TVA. Aici ai detalii amănunțite despre beneficiile lui;

➡️ Cardul Silver: 259 lei. Cardul este valabil 12 luni și prețul include TVA. Aici ai detalii amănunțite despre beneficiile lui;

➡️ Cardul Gold: 359 lei. Cardul este valabil 12 luni și prețul include TVA. Aici ai detalii amănunțite despre beneficiile lui;

🟢 Cardul Green: 229 lei. Cardul este destinat exclusiv șoferilor de automobile full-electric și este valabil tot 12 luni. Aici ai detalii amănunțite despre beneficiile lui;

E bine de știut că la achiziția oricărui card dintre cele de mai sus, o să ai un discount de 10% dacă folosești codul VASILESCU10.

Dacă te-ai întrebat vreodată „și eu ce fac dacă pățesc ceva la mașina în vacanță?” cred că acum ți-am dat răspunsul pe care-l așteptai. Și nu doar pentru vacanță.

sursa foto: freepic.com