Există cupluri, și nu puține, în care la un moment dat se ajunge la concluzia că trebuie îmbunătățită viața sexuală.

Paranteză. Da, știu că în multe cupluri din România nici măcar nu se discută astfel de subiecte „rușinoase”, așa că dacă sunteți pudibonzi și rigizi pe subiecte de genul, poate că ăsta nu e un articol pentru voi? Am închis paranteza.

Revenind, relațiile stabile și pe termen lung funcționează ok atunci când sunt îndeplinite anumite criterii, iar unul dintre ele, unul extrem de important (poate cel mai important) este sexul. Dacă cei doi au grijă ca sexul să fie măcar decent, relația aia are toate șansele să funcționeze.

Ce însemnă „sex măcar decent” și cum să faci să fie măcar decent, depinde de la cuplu la cuplu. Iar unele dintre ele ajung la concluzia că trebuie să vina cu aport din exterior ca să obțină ce-și doresc.

De exemplu, am cunoscut în această viață cel puțin 5 cupluri (deși eu cred că sunt mai multe) care n-aveau nicio problemă cu ceea se numește „relație deschisă”. Ba chiar, am cunoscut oameni care au susținut ferm că asta le-a salvat relația/căsnicia.

Vă întrebați ce înseamnă relații deschise? Păi exact cum le vedeți și-n filme. Pe scurt, cei doi ajung la concluzia că dacă respectă niște reguli convenite de comun acord, fiecare dintre ei poate să-și mai condimenteze viața cu niște sexuț în afara relației.

Mi-a povestit la un moment dat o tipă, care găsise de cuviință să-si condimenteze viața sexuală profitând de trupul meu superb, că se întâlnește frecvent (era cât pe ce să scriu „regulat”) cu bărbatu-său prin oraș, ăla fiind cu câte o tipă cu care se pregătește să se joace de animalul cu două spinări.

Nu glumesc și nu înfloresc deloc. Ăla era modul lor de spice-up sexual life: sex în afara relației. Ambii erau de acord cu asta și ambii susțineau că faptul c-au ajuns la acest acord le-a salvat relația. Cel puțin așa mi-a spus ea, și nu văd de ce m-ar fi mințit, că n-avea niciun interes.

Personal, nu pot înțelege, creierul meu nu e pregătit să priceapă cum s-ar îmbunătăți viața mea sexuală dacă știu că pe femeia de lângă mine o vizitează în profunzimi diverși cetățeni. Dar nici nu e treaba mea să înțeleg, suntem construiți diferit, ne plac lucruri diferite, prin urmare dacă lor asta le aducea fericire, am zis „bogdaproste” și mi-am adus umila contribuție la buna funcționare a relației lor. De două ori.

Exista desigur și alte moduri de a-ți condimenta sexual relația, moduri mai accesibile muritorilor de rând.

Unul dintre ele ar fi cluburile de swingeri. Am un prieten care face asta, omul e căsătorit, cu copii și tot tacâmul, dar are și o prietenă cu care merge la swingeri. El susține că nevastă-sa știe și ca n-are nimic împotrivă, așa că de ce nu l-aș crede? Apropo, dacă nu știți ce înseamnă „cluburi de swingers” dați un search pe google că mi-e lene să stau să explic.

Ar mai fi și ceea ce se numește threesome. Multe cupluri ajung la concluzia că un threesome e fix ce le trebuie pentru un plus de adrenalină in viața sexuală. Doar că după ce ajung la concluzia asta, de multe ori încep și problemele.

El își freacă palmele încântat, deja își imaginează cum o să fie cu cele două femei dintre care una nu e nevastă-sa. Problema e că și ea, soția, îsi imaginează fix la fel, doar că invers: cum o să fie penetrată de cei doi masculi, dintre care unul nu e bărbatu-său. Și de-aici, după cum ziceam, încep problemele: „aaa, păi stai că nu la asta mă refeream când am zis că sunt de acord cu sexul în trei”. Pățăști.

Mă rog, până  la urmă se înțeleg ei, o dau cumva la pace, că e și păcat dacă tot au ajuns până acolo.

Astea de mai sus sunt metode mai puțin accesibile publicului larg, că nu toți suntem la fel de deschiși la creier.

Pentru cei mai mulți oamenicel mai la îndemână ar fi jocurile și jucăriile. Știți voi, ea se costumează în Scufița Roșie și el e Lupu’ cel Rău care o penetrează cu un dildo de 38 de centimetri luat la reducere de la un sex shop din Praga. Sau ea e o asistentă proaspăt angajată și el e doctorul care se pregătește s-o verifice dacă e pregătită pentru intrarea în schimbul de noapte.

Nfine, ați înțeles voi ideea, știți clișeele, nu cred că e nevoie de explicații și mai vizuale de atât.

Cam astea ar fi singurele care mi-au trecut prin cap, dar sunt convins că nu sunt și singurele care există, când e vorba despre sex, imaginația oamenilor nu are limite.

Așa că acum vine spre voi întrebarea din titlu: oameni buni, cum vă condimentați viața sexuală? Faceți ceva de genul sau considerați că nu e cazul să vă pierdeți vremea cu „prostii din astea”?

sursa foto: freepik.com