Nu știu cum se prezintă situația traficului prin alte orașe, dar în București e jale indiferent de zi și de oră. Știu că mereu îți vine să spui clișeul ăla „e mai aglomerat ca niciodată”, dar de data asta parcă n-ar fi chiar așa departe de adevăr. Pur și simplu nu-mi amintesc alți ani în care să fi stat în coloane nesfârșite chiar și în timpul zilei, la prânz, chiar dacă era tot decembrie.

Ce aveți mai jos, în poza făcută de mine duminică seara, este coada la intrarea în unul dintre mall-urile din capitală (dacă nu e foarte clar, mall-ul nici măcar nu se zărește, mai sunt vreo 2 kilometri până la el). Dar se pare că situația se prezintă aproximativ la fel cam peste tot și că nu doar la mall-uri stă lumea la coadă încă de la intrarea în parcare, și pe la supermarketuri lucrurile stau cam la fel: aglomerație și cozi peste cozi, indiferent de oră.

Dacă toate astea au început încă de săptămâna trecută, nici măcar nu vreau să-mi imaginez în ce fel vor arăta mall-urile și supermarket-urile săptămâna asta. Cred că pur și simplu va fi omor peste tot. De-abia după 25 încolo o să putem respira și noi.

Repet, toate astea se întâmplă în București, dar am o bănuială că lucrurile nu se prezintă simțitor mai bine nici prin alte părți ale țării.

Acesta fiind contextul acestor zile, poate c-o să apreciați la justa valoare când o să vă spun că puteți să rezolvați spinoasa problemă a aprovizionării cu licori, care desfată sufletele însetate, cu ajutorul prietenilor de la FineStore.

Scurt pe doi: comanzi azi și știi sigur că-ți vine comanda acasă până la Crăciun, fără să miști un deget (în afară de cel cu care scrolezi și faci click). Dar când zic „azi”, asta înseamnă că trebuie să comanzi exact astăzi, 19 decembrie.

Desigur, poți să comanzi și de mâine încolo, dacă încă nu ți-ai terminat lista cu ce băuturi îți trebuie ca să știi că nu rămâi pe sec până de revelion și dincolo de el, doar că nu mai garantează nimeni că-ți ajunge comanda până la Crăciun. Cu siguranță îți va ajunge de sărbătorile astea, dar e posibil să vină după Crăciun, știi, curierii au și ei familii. Cam asta ar fi diferența dintre comanzi azi sau comanzi de mâine încolo.

Ah, încă ceva, dacă tot te apuci să faci aprovizionarea cu licori, zic c-ar putea să te intereseze o reducere de 30%. Dacă folosești cuponul SANTA30, ai discount de 30% la toate cele peste 1400 de produse (băuturi fine și coșuri cadou) care se regăsesc în Santa’s List.

E bine de știut și că livrarea este gratuită la toate comenzile de peste 199 lei. Site-ul e aici, să-l ai la îndemână dacă e.

În plus, dacă ești din București și ești genul ăla pe care aglomerația de pe străzi nu doar că nu-l stresează, dar îl face să simtă că trăiește, nu uita că ai și opțiunea sa-ți ridici tu singur-singurel produsele de la depozitul FineStore. Sau să mergi să le cumperi direct de la magazinul lor. Tu decizi care e variantă cea mai bună pentru tine, uite, aici ai adresele și programul de funcționare.

Sper că v-am fost măcar parțial util.

Băi, era cât pe ce să uit, m-au rugat oamenii de la FineStore să vă mulțumesc pentru încă un an în care ați fost alături de ei și să vă urez „sărbători fericite” și „la mulți ani” din partea lor. Tocmai le-am îndeplinit dorința.