Later edit

S-a efectuat tragerea la sorți în urma căreia am stabilit câștigătorul. El este colegul care comentează sub numele de whitewolf.

Felicitări!

Prieteni, opriți-vă un pic din goana după telefoane, frigidere, televizoare, laptopuri și ce mai aveți voi în plan să vă luați de Black Friday, că am niște vești tari și-un premiu super-tare pentru voi. Ia fiți atenți aici.

💥 Azi și numai azi (vineri 10 noiembrie), Black Friday-ul FineStore se transformă în Super Black Friday. În sensul că pe lângă prețurile deja reduse bine de tot, azi și numai azi există un extra cupon de reducere: BF2023

Cu ajutorul acestui cupon o să obțineți o reducere de 10% la orice comandă din toată gama de produse. Practic, cu încă 10% în jos, pe lângă reducerile deja existente, putem considera că azi sunt cele mai bune prețuri pe finestore.ro până la anul pe vremea asta.

Faceți ce vreți voi cu această informație, dar eu zic că e păcat să nu profitați, mai ales că prețurile ultra-reduse sunt pentru toată gama de produse de pe site. Dacă închideți ochii și ascultați cu atenție, s-ar putea să vă auziți bugetele cum oftează de fericire.

💥 Aici vorbim despre premiul beton pe care prietenii de la FineStore îl pun la bătaie doar pentru cititorii acestui blog: o sticlă de Tequila Clase Azul Reposado. Dacă vreți să rămâneți cu gura căscată, zic să vă uitați cât de mișto arată, dar, mai ales, cât costă una.

Gata? V-ați uitat? Ei bine, fraților, acum vine bomba: ăla e prețul redus de Black Friday. Într-o zi obișnuită sticla asta de Tequila Clase Azul Reposado ar costa exact 1085,95 lei. În condițiile astea, zic c-ar fi cazul să vă băgați la concursul pentru ea chiar dacă sunteți abstinenți. Chit că faceți cuiva un super-cadou și tot merită să încercați să câștigați o sticlă de Tequila care costă peste 1000 de lei și mai și arată fix de cât costă.

Ce aveți de făcut? Aproape nimic: intrați pe finestore.ro și vă alegeți din oferta de Black Friday o băutură care vă face cu ochiul, după care mi-o ziceți și mie într-un comentariu. Atât de simplu.

Luni, pe 13 noiembrie, fac tragerea la sorți și aflăm la cine va ajunge sticla de Tequila Clase Azul Reposado care costă 1085,95 lei.

💥 Vă las mai jos o selecție de produse care se află printre cele cu mega-prețuri. Poate se regăsesc printre ele preferințele voastre, poate vă ajută ca inspirație pentru vreun cadou mai deosebit:

1️⃣ Grande Alberone Vino D’Italia Bianco;

2️⃣ Matusalem 15 Gran Reserva;

3️⃣ Ronco Di Sassi Primitivo Appassimento;

4️⃣ Gosset Grande Reserve Brut;

5️⃣ Clase Azul Reposado;

6️⃣ Barcelo Imperial Ron;

7️⃣ Frapin VSOP;

8️⃣ Gerard Bertrand Cote Des Roses Rose;

9️⃣ Tomintoul 10 Ani;

🔟 June Watermelon;

Chiar sunt curios dacă există printre ele ceva care vă tentează.

💥 Nu uitați că se află în plină desfășurare (până la sfârșitul lui noiembrie) și concursul Verde la Black Friday. Dacă ai cumpărat un produs cu eticheta „Verde la Black Friday”, intri automat în tragerea la sorți pentru cele 100 de premii.

Poate n-ar fi rău să vă aduc aminte din ce este compus fiecare premiu:

➡️ O sticlă Rom Matusalem 15 Gran Reserva (0.7L);

➡️ O sticlă Prosecco Foss Marai Strada Di Guia 109 Prosecco Valdobbiadene DOCG Extra Dry (0.75L);

➡️ O sticlă Tequila Rose Strawberry Cream (0.5L);

➡️ O sticlă Ronco Di Sassi Primitivo Di Manduria Riserva DOC (0.75L);

➡️ O sticlă Ronco Di Sassi Bianco D’Italia (0.75L);

Nu reușesc să găsesc vreun motiv logic pentru care nu te-ai băga la un concurs care-ți poate aduce un astfel de premiu, în condițiile în care n-ai aproape nimic de făcut.

Gata, asta am avut de spus. Acum puteți să vă întoarceți la vânătoarea de telefoane, frigidere și televizoare la reducere.

sursa foto: freepik.com