LATER EDIT

S-a efectuat tragerea la sorți în urma căreia am stabilit câștigătorii premiilor. Așadar, avem după cum urmează:

Marele premiu: Aspirator VC 6 Cordless our Family Pet: Sirboiu Cerasela

Premiul unu: K-line Sneakers (două premii): Joita Niculina și Irina (M00na)

Premiul doi: Rucsac urban K-Line: Adina Danciu

Premiul trei: Hanorac K-Line: Olivian Breda

Premiul patru: Smoby pressure washer K4: CCC

Felictări, să le folosiți cu bucurie!

Am lucrat în vânzări peste 17 ani, o viață de om. Dacă am învățat ceva în atâta amar de vreme, am învățat două lucruri.

Primul. Clienții mulțumiți sunt cei mai buni promotori ai produselor pe care le vinzi. N-aveți idee câte vânzări am făcut celor care mă sunau și începeau cu: „Bună ziua! Am numărul dumneavoastră de la …” și urma un nume de client de-ai mei. Vânzarea era deja făcută în proporție de 99,99%.

Și al doilea. Clienții fideli, cei pe care îi ai deja, sunt adesea mai valoroși decât cei după care alergi.

Foarte multe companii, extrem de multe, uită cu desăvârșire de acest al doilea punct. În goana lor nebună după new business, uită să le acorde atenție clienților existenți. Uită să se întrebe unde ar fi fost dacă n-ar fi existat clienții fideli, uită să-i recompenseze, uită să le arate cât sunt de importanți pentru companie.

Iar clienții fideli știu, întotdeauna știu, când sunt lăsați de izbeliște în goana companiilor după clienți noi. Am exemple de nu-mi ajung două zile să le enumăr, sunt convins că aveți și voi. Așa se întâmplă când mulți dintre oamenii de marketing trăiesc într-o bulă a lor în care rar de tot pătrunde ceva din exterior.

Am făcut toate această introducere ca să înțelegeți exact de ce sunt foarte încântat de ideea asta: oamenii de la Karcher s-au hotărât să caute, să găsească și să-i recompenseze pe adevărații fani ai brandului.

Știți de ce mi se pare foarte tare? Pentru că s-a dovedit că foarte mulți avem câte un Karcher acasă. Când mi-am cumpărat bestia spălătoare de mașini, am rămas uimit de câți mi-ați spus că aveți deja un Karcher. Nu neapărat care spală mașini, dar mi-ați spus ca aveți pe-acasă sau pe la țară măcar un pui de Karcher. Ca să-mi dau seama, de altfel, că și eu mai aveam unul care curăță cu abur fierbinte.

Ei bine, Karcher vrea să-i descopere pe oamenii ăștia care sunt deja fani ai brandului și să-i recompenseze. Motiv pentru care mi-au pus la dispoziție, special pentru voi, pentru oamenii de pe acest blog, cinci premii extrem de mișto.

Un premiu mare și patru mai mici, dar toate sunt printre cele mai mișto premii pe care le-am dat de când există acest blog, imediat vi le arăt.

❗ Marele premiu: Aspirator VC 6 Cordless our Family Pet

Vă întrebați de ce are „pet” în denumire? Pentru că în setul de accesorii cu care vine se regăsesc și cele care sunt special gândite să adune părul și celulele moarte ale animalelor de companie.

Dacă vreți sa vedeți și cum arată, și cât costă, și cu ce accesorii vine, și ce putere are, și ce mai vreți voi să știți, dați un click mai sus, pe numele aspiratorului.

➡️ Premiul unu: K-line Sneakers (două perechi)

Sneakers unisex, ediție limitată, piele, made in Portugalia. Mie-mi plac, arată cool, sper să pot să fac rost de o pereche, că la concurs n-am voie să mă bag.

➡️ Premiul doi: Rucsac urban K-Line (o bucată)

Backpack ediție limitată. Material: 100 % prelată reciclată. Dimensiuni: 30 x 56 x 15.5 cm. Volum (închis): 20 l. Buzunar lateral și în față.

Dacă nu v-ați dat seama, faptul că e făcut din prelată reciclată îl face impermeabil. Dacă v-a prins măcar o dată ploaia și aveați un rucsac normal în spate sau dacă a venit copilul de la școală cu cărțile și caietele umede în ghiozdan, știți exact ce zic.

➡️ Premiul trei: Hanorac K-Line (o bucată)

Hoodie unisex, ediție limitată, material: 100% bumbac organic. Și din ăsta aș vrea să pot face rost, sper să reușesc. 😊

➡️ Premiul patru: Smoby pressure washer K4 (o bucată)

Chestia asta este foarte tare pentru că este o replică în miniatură, pentru copii, a aparatului de curățat K4. Este o jucărie, dar una foarte mișto, pentru că este complet funcțională, ăia micii își vor putea curăța bicicletele sau ce mai vor ei să curețe. Sau, și mai cool, ia imaginați-vă scena asta: tu și copilul tău, fiecare cu K4 al lui, spălând cot la cot mașina?

Astea sunt premiile.

Dacă vă sună bine, tot ce aveți de făcut este să lăsați un comentariu în care să-mi spuneți ce aparat Karcher folosiți deja, dar și dacă există vreunul pe care vi l-ați dori. Gen: „am un aspirator, dar ce mi-aș dori și-un aparat din ăla care spală sub presiune”.

Peste fix o săptămână, luni, 13 noiembrie, fac tragerea la sorți să vedem cine sunt cei șase norocoși (da, da, sunt șase premii, pentru că am de dat două perechi de sneakers). Vă țin pumnii, să știți.

Acestea fiind zise, să înceapă căutarea fanilor Karcher.

P.S. Ca să vedeți că țin la voi și chiar mi-aș dori să câștigați, vedeți că același concurs, cu aceleași premii se va defășura si pe pagina de Instagram a celor de la Karcher. Tot azi începe și acolo, dar mai pe după-amiază. Zic că vă puteți înscrie și acolo daca vreți să vă creșteți șansele, măcar să câștigați voi două premii. Mă rog, până una-alta, aveți timp berechet să ziceți aici cum stați cu Karcher-urile din viețile voastre.

P.P.S. Mai jos aveți fix aspiratorul care e Marele Premiu.