Știu că nu vă vine să credeți când vă uitați pe geam, dar azi chiar e 1 noiembrie. Și dacă e 1 noiembrie, dincolo de conjunctura meteorologică, trebuie să vă reamintesc că a început Black Friday-ul la prietenii noștri de la FineStore.

Ce trebuie să știți despre Black Friday FineStore – ediția 2023:

👉 Ține toată luna, adică până pe 30 noiembrie.

👉 Mega-reduceri la peste 2000 de produse. Pe lângă prețul deja redus, pe parcursul celor 30 de zile, la multe dintre produse se vor adăuga cupoane de extra-reducere. Rezultatul va fi că mai mult de jumătate dintre produsele de pe site vor avea prețuri reduse masiv.

👉 De fiecare Black Friday se întâmplă următorul fenomen: cele mai mari reduceri din an duc la o cerere foarte mare, iar stocurile sunt limitate. Prin urmare zic să vă grăbiți să cumpărați ce beți voi de obicei, ca să fiți siguri că nu se termină.

👉 Pe lângă ce beți de obicei, sfatul meu e să vă uitați și după brandurile de top, după băuturile fine pe care în mod normal le cumpărați mai greu din cauză de preț. Ăsta e cel mai bun moment să faceți aprovizionarea. Iată câteva exemple: Clase Azul, Matusalem, Gosset, Frapin, June, Flor de Cana, Foss Marai, Masi, Ronco di Sassi.

👉 Poate cel mai important pentru voi este că există concursul Verde la Black Friday. Cum se desfășoară? Comanzi cel puțin un produs cu eticheta „Verde la Black Friday” și intri automat în tragerea la sorți pentru cele 100 de premii.

Iar aici vine partea cea mai mișto, pentru că iată din ce este compus fiecare premiu:

➡️ O sticlă Rom Matusalem 15 Gran Reserva (0.7L);

➡️ O sticlă Prosecco Foss Marai Strada Di Guia 109 Prosecco Valdobbiadene DOCG Extra Dry (0.75L);

➡️ O sticlă Tequila Rose Strawberry Cream (0.5L);

➡️ O sticlă Ronco Di Sassi Primitivo Di Manduria Riserva DOC (0.75L);

➡️ O sticlă Ronco Di Sassi Bianco D’Italia (0.75L);

Am participat la petreceri unde era mai puțină băutură, să știți. Așa că, dacă există șanse ca 100 dintre voi să câștige câte un pachet din ăsta, zic să vă băgați. N-aveți ce pierde.

👉 Poate n-ar strica să dați follow pe Facebook și Instagram, pentru că cei de FineStore vor anunța în timp real ce surprize mai pregătesc.

Atât pentru moment, spor la cumpărat licori fine.

sursa foto: freepik.com