Am mai spus-o de multe ori și-o s-o mai spun de câte ori va fi nevoie: pentru mine, personal, unul dintre cele mai mari beneficii de pe urma pandemiei este modul în care a explodat și s-a dezvoltat comerțul online.

Și-mi place că s-au pornit bine de tot lucrurile pe panta asta pentru că, indiferent dacă ne dorim noi sau nu, online-ul și digitalizarea sunt viitorul. Prin urmare, nu pot decât să mă bucur că acest domeniu se află într-un permanent proces de inovare și update. Asta nu poate duce decât la un singur lucru: să ne facă nouă, consumatorilor, viața mult mai puțin complicată și mai ușoară.

Iar motivul pentru care scriu acest articol este că ieri am primit un comunicat de presă care mi-a picurat nectar în suflet cu fiecare rând pe care-l citeam. Ia fiți atenți aici:

❕ De astăzi, Genius este disponibil în patru aplicații: eMAG, Tazz, FashionDays și Freshful.

Eu sunt heavy utilizator de eMAG și în special de Genius, de când a apărut, n-am mai folosit altceva decât cu extrem de rare excepții. Excepții care au mai existat până să fie montat un easybox la 30 de secunde de casa mea. De atunci încolo, nu cred c-am mai comandat vreodată ceva din altă parte. E posibil să nu mă credeți, dar eu am martor istoricul comenzilor.

Iar acum oamenii ăștia de la eMAG mă anunță că avem Genius și la Tazz, FashionDays și Freshful? Well, pentru mine asta este cea mai tare veste pe jumătatea asta de an. Pentru că noi, aici în casă, suntem utilizatori ai celor patru aplicații.

Acum o să vă mai las ce mi s-a părut mie mai important din această știre, adică ce e mai important de știut. Indiferent dacă sunteți deja clienți Genius sau dacă vreți să deveniți.

➡️ Prețul abonamentului Genius rămâne același, 8,25 de lei/lună, 99 lei plătibil anual, indiferent de numărul de comenzi plasate.

Bănuiesc ca e de prisos să vă spun că de când a apărut Genius, inflația a luat-o la vale și prețurile au sărit în aer la absolut toate produsele și serviciile. Cu toate astea, oamenii păstrează prețul abonamentului. Mișto!

➡️ Serviciul Genius poate fi încercat gratuit timp de 30 de zile cu comenzi nelimitate în cele patru platforme.

Nu există argument mai tare decât faptul că oamenii de la eMAG te lasă să testezi Genius gratis o lună de zile. Nu există! În 30 de zile ai timp la greu să te lămurești dacă e ce-ți trebuie sau nu. Și să acționezi în consecință.

➡️ Abonamentul Genius va putea fi utilizat la livrări gratuite și oferte exclusive pentru 5 milioane de produse în eMAG, 155.000 de articole în FashionDays, 9.000 de restaurante și parteneri din Tazz și 20.000 de produse din Freshful.

No comment! Ce-aș mai putea să zic? Că practic, după mișcarea asta, aproape că nu mai există dorință pe care să nu ți-o poți îndeplini sau poftă pe care să nu ți-o poți satisface? De la gadgeturi și tehnologie, până la haine, accesorii, mâncare și restaurantele tale preferate. Toate astea sunt acum accesibile prin abonamentul Genius. Dacă nici ăsta nu e un ditamai pasul înainte, zău că nu știu care mai e.

➡️ În plus, clienții Genius pot adăuga un membru al familiei în abonamentul existent, pe bază de invitație, cu ajutorul opțiunii Family.

Hopa! Nici măcar eu nu știam de treaba asta. Mă voi ocupa chiar astăzi să scap de: „auzi, vezi că vreau să-mi comanzi și mie ceva cu Genius”. Pentru că da, foloseam același cont și eu și fashionista. Uite că de acum nu mai e nevoie.

Un singur lucru mai vreau să vă spun înainte să închei. Absolut toți prietenii mei și-au făcut abonamente Genius, dar nu pentru că i-am sunat eu și le-am spus să-și facă, știți, am prieteni căpoși, greu de convins. Toți și-au făcut pentru că cei de la eMAG au avut geniala inspirație (vedeți ce joc de cuvinte am făcut aici? Genial, Genius, mă pricep 😊) să-ți arate în aplicație câți bani ai economisit pe transport de când folosești Genius.

Iar la mine (mă rog, la noi, că după cum spuneam folosim un singur cont) această sumă este exact asta: 1.513 lei. O fi mult, o fi puțin, nu știu. Tot ce știu e că în loc să plătesc banii ăștia pe transportul diverselor chestii comandate (și-au cam fost, după cum vedeți), i-am cheltuit cu aplomb fix pe ce-a vrut mușchiulețul meu sau mușchiulețul nostru. Wink-wink.

Ceea ce vă urez și dumneavoastră.