❗ Mă refer la oamenii care au comentat (aici sau pe facebook), la articolul de ieri despre isprăvile duduii Vandici, susținând că e de admirat. Că a reușit prin propriile-i forțe și că e treaba ei cum gândește. Ce mare scofală?

👉 Boșilor, există mulți oameni care au reușit prin forțe proprii pe lumea asta. Unul dintre ei este și Gigi Becali, de exemplu. Alta ar fi Dana Budeanu. Să mă iertați, dar eu nu găsesc nimic de admirat la nea Jiji sau la Budeanu. Idem, nici la doamna Vandici. Mai contează și în ce fel „reușești” prin forțele alea proprii.

Am și eu o întrebare la voi: dacă ați avea o fată, v-ar plăcea să-și trăiască viața după principiile promovate de doamna vedetă tv și influencer? Întreb cât se poate de serios. Că asta ar presupune că reușește în viață prin forțe proprii, nu?

❗ Mă refer la cei care se întrebau de ce scriu despre astfel de personaje. Că e pierdere de timp și că oricum nu rezolv nimic.

👉 Aici aveți dreptate. Într-o țară ca a noastră, în care pe nimeni nu interesează chestii anoste precum morala, empatia sau bunul-simț, nu voi rezolva nimic. Idem m-ați întrebat în nenumăratele rânduri în care am scris despre Andi Moisescu. Ba chiar m-ați mai luat și la mișto când am spus că nu mă voi mai uita niciodată la emisiunile în care apare Moisescu: „tremură ăia de la protv de la articolul tău”.

Deci da, aveți dreptate, scriu degeaba despre personaje de genul ăsta, nu se va întâmpla nimic niciodată. Dar, din păcate, asta nu este vina mea, ci a celor care gândesc ca voi. Din cauza voastră nu se va întâmpla absolut nimic.

❗ Mă refer la cei care sunteți convinși că toți am face ca doamna Vandici, doar că nu putem, prin urmare suntem invidioși.

👉 Partea cea mai nasoală este că sunt convins că exact așa gândiți și că, dacă ați putea, v-ați vinde orice urmă de suflet și de coloană vertebrală pentru bani. Da, dacă n-ați înțeles, din tot ce-a susținut madam Vandici reiese un singur lucru: dacă ăla are bani, e ok, ea îi poate ierta orice. Cu o singură condiție: să vină și spre ea o bună parte din banii ăia.

Tot ce pot să vă urez eu vouă este să aveți parte de banii ăia mulți pe care vi-i doriți, dar să vină la pachet cu toate compromisurile posibile pe lumea asta. Să vi se desfășoare viața exact după zicala: „există oameni atât de săraci încât tot ce au pe lumea asta sunt banii”.

Trist, extrem de trist.

sursa foto: freepik.com