Din când în când, mai fac următoarea chestie. Îmi ajunge sub ochi o postare halucinantă precum una dintre cele două de mai jos. Dacă tot mi-a ajuns sub ochi, intru să văd dacă există prieteni de-ai mei care au dat like eructației. Dacă găsesc, le dau unfriend pe loc. Ceea ce s-a și întâmplat cu câteva minute în urmă.

Iar dacă am timp la dispoziție, cum am avut acum, mai intru pe câteva postări ale coțohârlei adoratoare de ruși. Dacă mai descopăr și alți oameni de la mine din listă, execut aceleași unfrienduri.

Să ne înțelegem, eu solicit extrem de rar prietenia cuiva pe Facebook, aș putea zice că aproape spre deloc. Prin urmare, toți oamenii ăștia au ajuns la mine în listă pentru c-au solicitat ei să-mi fie prieteni. Iar ăsta este un lucru pe care nu-l pot înțelege: de ce-ai vrea să fii prieten cu mine, când eu am convingeri total opuse de ale tale? De ce? Că eu nu-mi doresc absolut deloc să fiu prieten cu oameni care au cu totul alte valori decât ale mele.

Nfine, ce voiam să spun este că, una peste alta, pe cele două postări de mai jos am dat șapte unfrienduri. Am găsit șase like-uri și un love de la oameni din lista mea. Well…

Dar ce m-a uimit extrem de tare este că toți cei șapte păreau oameni sănătoși la cap pe vremea când le-am acceptat cererile de prietenie. Ca să nu mai spun și că aveam sute de prieteni comuni. Aveam.

Dacă vreți să brevetați și voi sistemul, iată cele două postări care m-au ajutat pe mine:

Prima

A doua

Spor la unfriend-uit.