Eram la o cârciumă, ne pregăteam să comandăm, și fashionista avea poftă de un pahar de vin. Așa că i-a cerut ospătarului un rose rece ca gheața. Drept să vă spun, m-am cam mirat, dar n-am zis nimic, mi-am zis c-o fi pusă pe experimentat chestii noi. Nu de alta, dar n-o auzisem în viața mea comandând altceva în afară de „un pahar de vin roșu sec, vă rog”.

Mno, noroc c-a ținut tot ea să mă lumineze: ăla roșu nu intră pe căldurile astea orice ai face. Și uite așa, absolut întâmplător și din cauza caniculei (cred), am descoperit acest rose de la Purcari care a devenit opțiunea numărul unu, în materie de vinuri, pe timp de vară, la noi în casă.

Dar asta doar după ce am constatat că-l are în ofertă și eMAG-ul. Cum procedezi? E foarte simplu: te uiți în frigider și constatați că se cam termină sticla de rose? Jbam, ai făcut rapid comandă, iar dacă ești client eMAG Genius, a doua zi dimineață îl ai la easybox. Uneori vine chiar și în aceeași zi, dar numai dacă te-ai mișcat repede și-ai apucat să plasezi comanda până la ora 12.30. L-ai luat, l-ai aruncat la rece, și te-ai mai asigurat de o încă seară romantică. 😊

Desigur, dacă rose-ul nu e un vin pe gustul vostru, găsiți la eMAG și o întreagă pleiadă de vinuri albe, care mai de care mai dulci, mai seci sau mai demiseci, dar oricum numai bune de consumat (responsabil, da?) cât mai e cald afară.

Altfel, să știți că zilele astea am simțit pentru prima oară spaima aia care ți se ridică la suprafață de undeva din suflet și te umple de tristețe. Știți despre ce vorbesc, nu? E frica aia pe care o simți în prima dimineață în care ieși pe balcon, te uiți neliniștit în jur, și gândul pleacă fără să-l mai poți controla: boss, a venit toamna. 🙁