Mă uitam că se fac zilele astea trei ani de când am început una dintre cele mai lungi și mai constante colaborări ale mele. Colaborare de care sunt foarte mândru, având în vedere că vorbim despre o companie de calibrul celor de la VEKA. Practic, datorită acestei colaborări, am intrat în unul dintre cele mai mișto cluburi care există: Clubul VEKAnilor.

Iar partea cea mai tare este că în ăștia trei ani, am făcut împreună cu voi și cu cei de la VEKA o mulțime de lucruri bune și frumoase. Am vorbit despre copilărie, am râs, am ales experiențe de făcut o dată în viață, pe scurt, datorită oamenilor ăstora care fac profile destinate producției de ferestre și uși, am avut și noi câteva ferestre deschise de la unii către ceilalți. Și n-a fost rău deloc.

Dar de departe cel mai important moment este acela în care am fost în fabrica VEKA să văd cum se produc profilele de clasa A, după care am mers și am montat ferestrele la case locuite de familii nevoiașe.

A fost așa un sentiment de mândrie, amestecată cu tristețe, cum nu prea poți spune în cuvinte. E greu, e foarte greu de descris senzația pe care o ai când vezi că-i poți ajuta cu mâinile tale pe oamenii ăia care nu mai aveau nimic, iar acum încep din nou să aibă. Știți, când soarta nu ți-a luat aproape tot, e mare lucru să poți avea un acoperiș deasupra capului. Plus niște ferestre beton.

Dacă nici după toate experiențele astea nu poți să fii mândru că aparții Clubului VEKAnilor, atunci când?

Ca să încununeze toate astea, anul acesta VEKA venit cu o idee de marketing foarte mișto: clipuri video cu Clubul VEKAnilor. Spoturi scurte în care joacă oamenii din reclamele lor anterioare. I-au reunit pe toți, inclusiv pe Emil, cel căruia i se zbate un ochi de câte ori cineva spune „termopane” în loc de „ferestre VEKA”. Știți, VEKA nu produce termopane, ci profile PVC de clasă A, care împreună cu sticla și feroneria intră în componența unei ferestre. De-aia i se zbătea ochiul lui Emil de câte ori auzea pe cineva spunând „termopane VEKA”. 😊

Ideea e că, dacă nu știți clipurile, vă puteți uita acum la ele. Iar dacă tot vă uitați, sfatul meu e să vă înscrieți și voi în Clubul VEKAnilor. Nu de alta, dar pe lângă c-o să fim colegi și membri ai aceluiași club, o să aflăm primii când mai fac oamenii ăștia chestii mișto. Ceea ce nu sună rău deloc.

Cu speranța că v-am fost util, atât pentru azi.