Mi-am făcut card Revolut într-o doară, mai mult pentru că avea toată lumea din jurul meu și, în special, pentru că aveau absolut toți colegii de la birou. M-au luat nervii într-o zi când a trebuit să mă împrumut de niște cash ca să pot să-mi iau de mâncare la prânz, împrumut pe care uitam în fiecare zi că trebuie să-l și returnez. Pentru că, ghici ce, uitam mereu să scot cash și mi-era lene să mă duc până la ATM.

Practic, eu eram singurul fraier care mai făcea asta, restul își băgau unii altora bani pe Revolut într-o veselie. Mă luau nervii când auzeam „mai am să-ți dau trei lei, ți-i bag pe Revolut”, iar eu pentru sume din astea trebuia să mai fac un drum până la bancomat. Așa că până la urmă n-am mai rezistat, am intrat pe site și în trei zile îmi sosea cardul la birou.

Partea și mai mișto este că între timp Revolut a devenit al doilea cel mai important card dintre cele cinci pe care le dețin. Pe el îl folosesc pentru pentru cumpărături online, pentru abonamente de streaming, pentru împrumutat bani și plătit datorii, pentru cheltuielile din deplasări, mă rog, ați înțeles voi, pentru cam tot ce înseamnă tranzacții de uz curent.

În plus, pentru că în sfârșit pare că începe să se vadă luminița de la capătul tunelului, sunt cu ochii pe ce se întâmplă prin Europa, vizavi de pandemie, ca pe butelie. Am reușit să mă programez la vaccin, prin urmare, cum mă văd cu rapelul făcut și încep să mai scadă cazurile de prin UE, cum am întins-o spre Cabo da Roca, cel mai vestic punct al Europei. Am de multă vreme în cap să fac asta și, evident, n-am făcut-o niciodată pentru că de fiecare dată când îmi ziceam că „nu e momentul, am alte chestii mai importante de făcut”.

După care a venit pandemia care m-a făcut să înțeleg într-un mod destul de abrupt că lucrurile nu sunt mereu după cum îți plănuiești tu. Că oricând se poate întâmpla ceva care să-ți schimbe percepția cu 180 de grade despre ce este important și ce nu. Prin urmare, dacă sunt sănătos și lucrurile merg bine prin Europa, voi face această excursie cât de curând. Ia ghiciți voi ce card voi folosi eu în deplasarea asta de aproape 10.000 de kilometri. Da, exact, ați ghicit.

Am făcut această introducere pentru că acest articol este scris în colaborare cu cei de la Revolut. Iar cei de la Revolut vor să aducă în atenția publicului (indiferent că vorbim despre deținători de carduri Revolut sau nu) noul lor abonament Revolut Plus. De ce vor să-l aducă în atenția publicului? Pentru că merită. Ia fiți atenți aici care sunt beneficiile:

➡️ Poți să devii utilizator Plus direct din aplicația Revolut

➡️ Cumpărăturile clienților Plus sunt în siguranță cu Revolut, acestea fiind protejate în caz de furt, deteriorare și retururi, chiar și atunci când politica de returnare nu mai este valabilă (wow!)

➡️ Cumpărăturile utilizatorilor Revolut Plus sunt protejate până la 1000 euro anual

➡️ Politica de returnare a fost extinsă la 90 de zile. Practic, poți începe să-ți cumperi bilete la evenimente, de exemplu, fără să-ți fie teamă că nu-ți recuperezi banii dacă e să se întâmple ceva. Îți vor fi returnați direct în contul Revolut, dacă e.

➡️ Cumpărăturile sunt protejate în caz de furt, deteriorare și retururi, chiar și atunci când politica de returnare nu mai este valabilă (din nou, wow).

➡️ Clienții Revolut pot face plăți online în siguranță folosind carduri virtuale, precum și plăți în magazine, rapid și convenabil, folosind servicii de plăți precum Google Pay sau Apple Pay.

➡️ Fiecare abonament Plus are incluse două conturi Junior. Adică o modalitatea extrem de reală și aplicată prin care poți să-ți familiareizezi copiii cu noțiunile de bază ale educației financiare.

➡️ Și toate astea pentru „exorbitanta” sumă de 14,99 lei pe lună.

Desigur, pentru informații complete, aveți oricând la îndemână site-ul sau aplicația Revolut. Ori puteti întreba aici și mă voi ocupa eu să ajungă întrebările voastre la cei care sunt în măsură să vă dea răspunsurile.

Cu speranța că v-am fost din nou util, să apară luminița aia mai repede, zic.

Pentru mai multe informații, poți întotdeauna consulta site-ul Revolut sau aplicația mobilă.