Mai știți c-am scris zilele trecute despre formalitățile de debranșare de la Radet și cum îți mai pui în ziua de azi centrală de apartament în București?

Ei bine, ca să vedeți cum se leagă lucrurile, ieri am găsit în inbox un comunicat de presă al celor de la ENGIE și mă gândeam că n-ar fi rău să vă spun și vouă despre ce e vorba. Nu de alta, dar cred că există șanse destul de mari să vă intereseze că puteți să vă înlocuiți simplu și rapid centrala veche, cu una nouă.

Așadar, dacă centrala ta veche a început să scârțâie, dă semne că și-a cam trăit traiul și te gândești cu groază că s-ar putea să te lase fix la iarnă, când o fi gerul mai mare, sfatul meu e să arunci un ochi peste oferta de aici. Nu de alta, dar am un prieten despre a cărui centrală știam că e pe ducă, că mi s-a tot plâns la telefon zilele astea că nu-i mai pornește și că trebuie să bage calorifer electric în priză ca să nu moară de frig noaptea.

Ieri i-am dat forward la email-ul celor de la ENGIE, săptămâna viitoare e programat pentru instalarea noii centrale. De-aia zic să aruncați un ochi peste ofertă, că se pare că nu doar mie mi s-a părut super-tare.

Pe scurt, ca să înțelegeți despre ce vorbim:

➡️ Oameni de la ENGIE vă reciclează centrala veche (adică v-o iau ei, ca să vă scape de ea), v-o schimbă cu una nouă, și toată operațiunea asta nu vă costă nimic;

➡️ Să ne înțelegem, nu vă face ENGIE cadou o centrală nouă, ideea e că vin și-ți instalează centrala acum, dar de plătit începi să plătești din martie 2021. Deci ZERO lei avans, iar din martie ai plată eșalonată, în 60 de rate lunare, egale, fără dobândă, rate care-ți vin direct pe factura de gaze.

➡️ Dacă tot îți schimbă centrala, îți dau și-un termostat de ambient, din ăla smart. Ca să nu te mai plângi că tot timpul trebuie să mergi până la centrală s-o dai mai încet sau mai tare, o să poți face asta de la tine din fotoliu;

➡️ Tot până la sfârșitul martie, ai și preț subvenționat la gazele naturale: 60 lei/MWh. Adică ai prețul ăsta mic exact iarna, pe frig și ger, când îi e mai greu voinicului să plătească factura.

➡️ Modelul centralei și ce mai vreți să știți pe acest subiect, cred că vă descurcați să citiți și singurei AICI.

Fraților, nu știu cum vă sună vouă, dar mie-mi vine să schimb centrala, deși cred c-ar mai duce-o vreo doi-trei ani. De-aia am și vrut să vă spun despre, sunt convins că există mulți pe care-i va coafa oferta asta.

Doar că trebuie să vă cam grăbiți și să luați o decizie rapid de tot. Pe site scrie că oferta mai e valabilă până pe 31 octombrie, asta fiind poimâine. Prin urmare, dacă vă trebuie centrală nouă cu termostat smart, băgați mare că e păcat să ratați pleașca.